Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Νο 12

Recommended Posts

maria12 έγραψε:

vaster έγραψε:

Με το καλό να τον υποδεχτείτε! Τι γλυκιά φωτό? Συγκινήθηκα!

Όχι δεν έχουμε, αλλά ελπίζω σύντομα! Είμαι και εγώ στην λίστα του ¨ΙΟΥΛΙΟ Ή ΑΎΓΟΥΣΤΟ Ή ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ¨ και θα γίνωωωωωωω!!!!![/quote:2f423jaq]

Maraki an kai den etyxe na milisoume pote, sou stelnw tis pio thermes efxes. efxomai syntoma na mas anakoinwseis ta efxarista nea ;)

as synexisw to sideroma twra.... :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

maria12 έγραψε:

vaster έγραψε:

Με το καλό να τον υποδεχτείτε! Τι γλυκιά φωτό? Συγκινήθηκα!

Όχι δεν έχουμε, αλλά ελπίζω σύντομα! Είμαι και εγώ στην λίστα του ¨ΙΟΥΛΙΟ Ή ΑΎΓΟΥΣΤΟ Ή ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ¨ και θα γίνωωωωωωω!!!!![/quote:zjcu6a46]

ευχομαι συντομα να μεινεις εγκυουλα!!! :kiss::kiss::kiss:

Ευχές και θετική ενέργεια και από εδώ! Με τέτοια διάθεση, είναι βέβαιο πως σύντομα θα μας έχεις ευχάριστα ;)

Καλημέρα Θέκλα! Πρέπει να ακολουθήσω το παράδειγμά σου, αλλά με αυτή τη ζέστη... δύσκολη αποστολή το σίδερο.

Μπέλλα μου, με το καλό το Σάββατο να τον "κρεμάσετε" :P όμως πες και κανένα όχι! Μην ισοπεδωθείς από την κούραση :(

Καλημερα,μανουλες γλυκες!Αναστασουλα,μην ανησυχεις με το βαρος.Τωρα στο τελος παιρνουν πιο πολυ και πιο γρηγορα βαρος.Εχω κι εγω γαμο το Σαββατο,της πρωτης μου ξαδερφης.Καλυτερα να μη θιξω το θεμα κουνιαδα καλυτερα.Ειμαι ελαφρως καμενη.

Kαλημερα σε μαμαδες και κοιλιτσες.

Κουακο μου συγχαρητηρια!!! Μια χαρα η μπεμπουλα, και τελικα ξερετε και ημερομηνια, στις 30 τελικα ετσι? Και εγω 30 γεννησα τον γιο μου (Σεπτεμβριου ομως...)Αντε κοριτσακι μου με το καλο, να πανε ολα καλα και να κρατησεις αγκαλιτσα το μωρακι σου! Μπραβο, μπραβο, μπραβο!!! :woohoo: :woohoo:

Αγγελικουλα, ζηλιαρουλα μου εσυ...Τωρα ομως που θα μπει και αλλη μια γυναικα στη ζωη του αντρουλη σου, εκει να σε δω ποσο χαρουμενη θα εισαι!

Σουπιτσα εσυ το αλλο ακρο...τεκνατζου μου! πως εισαι σημερα? Ελπιζω καλα...Καλο το γλυκο?

Αναστασια, ξεκινησαν σιγα σιγα τα συμπτωματα...Ποσο πολυ πλησιαζεις και εσυ, να σου ευχηθω τα καλυτερα!

Γελιζ τι κουκλι ειναι ο γατος σου? Του βρηκες και νυφη βρε θηριο? Ειμαστε γατοπαρεα τελικα εμεις εδω...Και η κουακο εχει εναν κουκλο γατουλη, αλλα και εγω εχω μια λευκη Περσιας, ειναι γριουλα ομως και ντρεπομαι που το λεω, αλλα την εχω ψιλοεγκαταλειψει...λογω υπερβολικης τριχας πλεον την εχω εξω στο μπαλκονι, γιατι με το παιδι εδω μεσα δεν γινοταν να την εχω ακομα μεσα στο σπιτι...Παλια, πριν τον Γιωργο, πηγαινε οπου ηθελε μεσα στο σπιτι. Ειναι ομως αρνι του Θεου, δεν εχει αγριεψει και δεν εχει βγαλει ποτε νυχια!

Κοριτσακια για κανονιστε καμια συναντηση, τωρα, πριν γεννησει το Κατερινακι μας! :kiss::kiss::kiss::kiss:

καλημερα κοριτσαρες!!! αν και μεχρι να σας διαβασω... μεσημεριασε :P

kuo εισαι πια στην τελικη ευθεια!!! τι καλα θα παρεις μεσα στο μηνα αγκαλιτσα την κουκλα σου!!! που γεννας εσυ???

λες να εμεινε απο ιντερνετ η κατρινα???

αναστασια αντε κι εσυ με το καλο!!! νομιζωομως οτι θα κανεις την αρχη..

τι αποδοση εχει να εισαι εσυ πρωτη???νομιζω σε σενα θα πονταρω :silly:

σουπιτσα κατερινα τεκνατζου εεε??? δεν θα σου γνωρισω ποτε το γιο μου :P:P:P:P

μαρια12 ευχομαι γρηγορα να μαθεις οτι εχεις ζουζουνακι στην κοιλιτσα!!!!

αγγελικουλα αλλαξε λιγο βρε την διατροφη σου... αλμυρα τρωγε!

μπελλα μου ειδες τωρα πλεον ανεβαινει ο αιματοκριτης!

εμεις χθες πηγαμε στην αδελφη μου που γιορταζε και ολοι ασχολουνταν με την κοιλια μου και το ποσο μεγαλη ειναι.... :blush:

μα δυο παιδια τους ελεγα εχει μεσα!!!! τα μαναρακια μου :woohoo:

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε? Είμαι και εγώ μανούλα του Σεπτεμβρίου στο πρώτο μου μωράκι με ΠΗΤ 13-9-10. Είστε μεγάλη παρέα και ελπίζω σιγά σιγά να σας μάθω όλες. Φιλάκια!!

Μαράκι, καλως ήρθες στην παρέα μας! Σου εύχομαι γρήγορα να φουσκώσει η κοιλίτσα, και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει γιατί σκέφτεσαι θετικά...

yeliz, ο γάτος είναι ένας κούκλος...Λάμπει από καθαριότητα! Φαντάζομαι ότι τον έχετε στα ώπα ώπα. Εγώ είμαι τρελαμένη με όλα τα ζωάκια, τα λατρεύω, αλλά παραδέχομαι ότι τα γατάκια είναι η μεγάλη μου αδυναμία... Και εσύ είσαι στο club των τεκνατζούδων αφού τον περνάς 5 μήνες :P (και εγώ τον άντρα μου μόνο 8 μήνες τον περνάω).

Σήμερα πάω για doppler και να δούμε αν οι συσπάσεις έχουν κοντύνει τον τράχηλο... Και έχει γενική απεργία :angry: . Το πιστεύετε ότι και στην αυχενική και στη β'επιπέδου είχε απεργία? Γκαντεμούλης ο γιός μου :blush:

vasiliki76 έγραψε:

σουπιτσα κατερινα τεκνατζου εεε??? δεν θα σου γνωρισω ποτε το γιο μου :P:P:P:P

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: έχω όριο τα 10 χρόνια... αλλά... ποτέ δεν ξέρεις αν θα αλλάξω μεγαλώνοντας!! Λέτε να καταντήσω σαν αυτό το σήριαλ (δε θυμάμαι το όνομά του) που η μάνα τα είχε με τον καλύτερο φίλο του γιού της?? :blink::blink::blink:

tweety_ έγραψε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε? Είμαι και εγώ μανούλα του Σεπτεμβρίου στο πρώτο μου μωράκι με ΠΗΤ 13-9-10. Είστε μεγάλη παρέα και ελπίζω σιγά σιγά να σας μάθω όλες. Φιλάκια!!

Γειά σου tweety!!Φυσικά και θα καταφέρεις να μας γνωρίσεις όλες (εύκολο είναι αφού οι περισσότερες είμαστε Κατερίνες :P ). Αγοράκι ή κοριτσάκι έχεις? Αθήνα μένεις? Που θα γεννήσεις?

tweety_ έγραψε:

kalws irthes sthn parea mas, arghses omws...pou hsoun toso kairo:P :P

me to kalo na erthei to mwraki sou...alhtheia ti perimeneis??

einai h xronia twn agoriwn opws vlepeis sthn lista mas...tha mas kaneis kamia nyfh toulaxiston :lol::lol:

teknatzou mou, tha perimenoume nea apo to doppler!!!

tweety καλωσηρθες!Ειμαι κι εγω καινουργια στην παρεα και θα διαπιστωσεις οπως διαπιστωσα κι εγω οτι ειναι τελεια.Εγω ειμαι η Κατερινα,περιμενω κοριτσακι με ΠΗΤ 19/09/10.Το ονομα σου ποιο ειναι?

Μαρια καλως ηρθες κι εσυ κι ευχομαι γρηγορα να κυοφορησεις.

soupitsa 8 μηνες διαφορα δεν ειναι απολυτως τιποτα.Μια χαρα σε βρισκω.Μηπως λες το σηριαλ "Η ζωη που δεν εζησα" με το Μαρκουλακη και το Χειλακη?

crazy mummy,κι εγω αργησα να σας βρω και να μπω στην παρεα.Ομολογω οτι σας βρηκα εντελως τυχαια.Μακαρα να σας ειχα ανακαλυψει νωριτερα.Καλλιο αργα παρα ποτε!

tweety_ έγραψε:

welcome tweety.

Να έχεις μία όμορφη εγκυμοσύνη :)

foufou έγραψε:

8 μηνες διαφορα δεν ειναι απολυτως τιποτα.Μια χαρα σε βρισκω.Μηπως λες το σηριαλ "Η ζωη που δεν εζησα" με το Μαρκουλακη και το Χειλακη?

Το ξέρω ότι δεν είναι απολύτως τίποτα! Οι φίλες μου δεν το πίστευαν ότι παντρεύτηκα τόσο μεγάλο :P

Αυτό το σήριαλ εννοούσα!!

Καλημέρα κι από εμένα. Θέκλα κι εσύ σίδερο; Μια από τα ίδια. Ευτυχώς έχει δροσιά σήμερα. Για την ακρίβεια εδώ που είμαι εγώ είχε παγωνιά το πρωί. Γιατί τώρα που ενδέχεται να πάω για κανένα μπανάκι; :(:angry:

Αγγελική μου, το θρίλερ ήταν πολύ χαλαρό. Τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα που είμαι αddicted.

Yeliz, σου έχω νύφη στα χρώματα του Goody. Την Λολίτα μας. την βρήκαν οι γονείς μου νεογέννητη πέρσι (την είχε εγκαταελείψει η μαμά της μαζί με τα άλλα αδερφάκια της που δυστυχώς δεν επέζησαν). Έχει ένα θεμα βέβαια. Η καημένη μεγάλωσε με τα σκυλιά μας και με τις γάτες δεν τα πάει καλά :P Έχετε δει γάτα που να μην θέλει ψάρια και να τρώει μόνο κρέας και σκυλοτροφή; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Μπέλλα μου, λίγο υπομονή ακόμα. Μία μερούλα έμεινε. Άντε η ώρα η καλή!

Καλέ για το φασκόμηλο κι εγώ αυτό είπα, ότι δηλαδή δεν πρέπει να πίνουμε αν θηλάζουμε γιατί σταματάει το γάλα.

Πάω κι εγώ να συνεχίσω το σιδέρωμα και επανέρχομαι. Ααα, και να μην το ξεχάσω, Μαρία & tweety καλώς μας ήρθατε :)

Κοριτσάκι περιμένω!!Να γίνει λιγο πιο ροζ η λίστα μας!! :cheer:

Είμαι από Φλώρινα και με λένε Σταυρούλα. Α!!!και για το τεκνατζού που λέτε εγώ περνάω τον άντρα μου 1,5 χρόνο!!!

soupitsa έγραψε:

vasiliki76 έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: έχω όριο τα 10 χρόνια... αλλά... ποτέ δεν ξέρεις αν θα αλλάξω μεγαλώνοντας!! Λέτε να καταντήσω σαν αυτό το σήριαλ (δε θυμάμαι το όνομά του) που η μάνα τα είχε με τον καλύτερο φίλο του γιού της?? :blink::blink::blink:[/quote:25lgus2u]

ποτε δεν ξερεις... γι αυτο πρεπει να σε προσεχουμε ;)

και η κουμπαρα μου τεκνατζου ειναι και τωρα με τα μωρα της λεω δεν θα βαφτισεις το μπεμπη να τον μπαλαμουτιαζεις στη βαφτιση :P:P:P

tweety_ έγραψε:

Είμαι από Φλώρινα και με λένε Σταυρούλα. Α!!!και για το τεκνατζού που λέτε εγώ περνάω τον άντρα μου 1,5 χρόνο!!!

καλως ηρθες κι εσυ στην παρεα μας!!

με το καλο η μπεμπουλα σου!!

tweety_ έγραψε:

καλέ όλες οι τεκνατζούδες εδώ μαζευτήκανε??? απαπαπαπα

με το καλό το κοριτσάκι σου :silly:

Αννα εγώ τελειωσα το σιδέρωμα,έχω ένα ακόμη πλυντήριο βέβαια που με περιμένει στην απλώστρα αλλά όχιγια σήμερα. από αύριο, μην το παρακάνω κιόλας!

Μπραβο,tweety!Εγω δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει απαραιτητα να ειναι ο αντρας μεγαλυτερος απο τη γυναικα!Αμα τα βρισκουν οι δυο τους φτανει και περισσευει. :P

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Πως είστε σήμερα?

Καλώς ήρθατε καινούργιες μέλλουσες μαμάδες στην παρέα μας! Με το καλό τα μωράκια σας :cheer:

Σήμερα νιώθω μια πίεση από κάτω με λίγα πονάκια :unsure:

Εχθές πήρα απορυπαντικό για τα μπεμπερουχάκια μας επιτέλους!!!! Πρέπει να αρχίσω να πλένω και να τακτοποιώ και εγώ. Περιμένω να μου φέρει ο άντρας μου και την βαλιτσούλα μου να βάζω και εκεί και από κάτι. Έχω έτοιμη την λίστα μου.

Πάω να ενημερωθώ και επανέρχομαι ;)

Καλημερα και απο μενα ζουμερες μανουλες :P:P:P

Βλεπω η Κατερινα μας και η Αναστασια μας ετοιμαζονται σιγα σιγα να παρουν τα μωρουλινια τους αγκαλια!!! Τι καλα... Με ενα πονο κοριτσαρες μου.

Μαρια καλωσηρθες στη παρεα μας και να εισαι σιγουρη οτι πολυ συντομα θα εχεις και εσυ σπορακι στη κοιλιτσα σου. Ειμαστε πολυ γουρλουδες :):)

Σταυρουλα μου καλωσορισες και εσυ. Με το καλο να ερθει η κουκλιτσα σου. Εγω ειμαι η Ελενα απο τη Μυτιληνη και περιμενω μπεμπη,τον πριγκιππα μου!!!

Χθες κοριτσακια μου δεν κοιμηθηκα καθολου καλα. Δεν βολευομουν με τιποτα.ολη νυχτα γυρνουσα και εκανα βολτες στη τουαλετα...

Η κατρινα μας που χαθηκε??? Επισης και η Ροζαλια μας εχει παρα πολυ καιρο να μπει να μας πει τα νεα της.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...