Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ήρθα κι εγώ :P:P

λοιπόν το κινέζικο λέει ότι πρέπει να βρεις στην κάθετη στήλη τον μήνα σύληψης (σε μας ο Δεκέμβριος) και στην οριζόντια την ηλικία σου,κατά την διάρκεια της σύλληψης, δηλαδή 29!

άρα θα κάνω μπουμπού κι όχι μπουμπούκο :woohoo: :woohoo:

αχου, θα κάνω μια καραμελίτσα!!!

καλέ σε σας βγαίνει ή τζάμπα χαίρομαι :blink::blink:

Δημοσίευση

βερ μεγειαα το 12!!!

Πηρα τον αντρα και ειπε οτι συνεννοηθηκε με αυτους να μην κανουν σημερα στο δωματιο τιποτα αλλα απο Δευτερα..Ουφφ ευτυχως..ας φαω ενα σαντουιτσακι λοιπον. :laugh: . :laugh:

Δημοσίευση

Λοιπόν κοριτσάρες σας παραθέτω κάποιες πληροφορίες που μου είπε ο γιατρός μου.

Σχετικά με τα βλαστοκύτταρα περίμενα ότι θα ήταν υπέρ των ιδιωτικών τραπεζών (άπειρα φυλλάδια στο waiting room). Λοιπόν εμείς του είπαμε ότι ενδιαφερόμαστε για την δημόσια και χωρίς πολλά πολλά συμφώνησε μαζί μας. Δεν είναι τίποτα σίγουρο για τις ιδιωτικές!!

Ρώτησα για Μαία και μου σύστησε την κοπέλα που έχει στο Ιατρείο. Είναι νεαρή (δεν με ενοχλεί) και είναι απόφοιτη ΤΕΙ! Θα κάνουμε 4 σεμινάρια πριν και ένα μετά. Αν θέλω μπορεί να είναι και στην γέννα και στο νοσοκομείο... 200€ όλο το πακέτο. Σκαφτόμαστε τα χρήματα αλλά νομίζω ότι είναι καλό για μας να μάθουμε. Εκτός από θέματα όπως ανώδυνο τοκετό, θηλασμό, μπάνιο, φροντίδα κτλ θα συζητήσουμε κια για θέματα ανατομικά και ψυχολογικά (τι να περιμένω πριν και μετά την γέννα).

Επειδή έχω ακρυλικό ή τζελ αναλόγως στα νύχια μου τον ρώτησα αν πρέπει να το αφαιρέσω πριν μπω στο νοσοκομείο. Γελούσε (όχι ειρωνικά) αλλά με τα θέματα που μας απασχολούν!! Αχ είναι πολύ καλός. Μου είπε ότι πλέον έχουν εξελιγμένα μηχανήματα και δεν βλέπουν πια από τα νύχια αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Έτσι ανακουφίστηκα γιατί σκοπεύω να κάνω κάτι πολύ ιδιαίτερο στα νυχάκια μου για να υποδεχτώ τον μπέμπη μας.

Ρώτησα για τον θηλασμό και συγκεκριμένα για το Διαβαλκανικό. Λοιπόν είναι φυσικά υπέρ του θηλασμού αλλά μου είπε ότι και στην κλινική να το ταΐσουν και λίγο ξένο δεν πειράζει. Το μωράκι θα τρώει τις πρώτες μέρες και από μένα και λίγο ξένο αν δεν επαρκεί το δικό μου. Φυσικά μου είπε ότι αν θέλω αποκλειστικό θηλασμό να το πω. Απλώς μου έδωσε κουράγιο αν δεν τα καταφέρω μόνο με το δικό μου γάλα!!

Βέβαια για τον λόγω αυτόν θα πάρω και την Μαία να με βοηθήσει.....

Είπαμε και άλλα!! Θα σας τα πω μόλις μπορέσω.

Φιλάκια.....

:P

Δημοσίευση

CrazyMummy έγραψε:

vaster έγραψε:

www.mamadesonline.gr/portal/index.php?o ... &Itemid=89

εγω κοιταω εδω!!!ειμαι στον μεσο ορο!!Θεκλα εχει και πινακα κινεζικο για να δεις τι θα ειναι!!

κορίτσι μου βγάζει, για δείτε κι εσείς...αληθεύει????

pragmati koritsi bgazei an eisai 30!alla egw deta pisteuw..sth filh mou evgale agori kai exei korits

Δημοσίευση

kalimeraaaaaa!!!!

12 eee :P bravooooo!!!!ti kanete?pws eiste?xtes pigame jumbo,pirame ta prota pragmatakia!! :woohoo: simera 8a pame na paroyme ti koynia&stoma,karotsi,proika!!!pwpw xtes koyrastika para poli,ponoyse olo to soma moy alla eixa pa8ei iperendasi kai den mporoysa na koimi8w:olo koynies ,karotsia evlepa :woohoo: :woohoo: oyyyyyyyyyyfff ade na paroyme kai ayta kai meta oti prolavume stis ekptwseis!!!!

Δημοσίευση

γιουλη μου καλα θα ηταν τα νυχακια σου να τα προσεχεις τωρα με το μωρακι,ποιος ο λογος να εχεις αυτα τα χημικα πανω σου;θα πιανεις και το μωρακι

Δημοσίευση

καλημερα ροζι!τι ωραια πραγματακια αγορασες χτες?

εγω θα τα πλυνω πρωτα στο πλυντηριο πιατων τα γυαλινα μπιμπερο!τις πιπιλες πρωτα ενα ξεπλυμα με ξιδι και μετα στο αποστειρωτη

Δημοσίευση

Κορίτσια μία ερώτηση!!

Πριν την γέννα θα επισκεφθείτε Παιδίατρο???

Μου το σύστησε μία συνάδελφος από εδώ ότι καλό θα ήταν να μην τρέχουμε μετά την γέννα να βρούμε αλλά από πριν. Επίσης να πάμε να κάνουμε μία επίσκεψη να μας πει 5-10 βασικά πράγματα (από φροντίδα, εμβόλια, πρώτη επίσκεψη, θηλασμό κτλ)

Δημοσίευση

Giouli30 έγραψε:

Κορίτσια μία ερώτηση!!

Μου το σύστησε μία συνάδελφος από εδώ ότι καλό θα ήταν να μην τρέχουμε μετά την γέννα να βρούμε αλλά από πριν. Επίσης να πάμε να κάνουμε μία επίσκεψη να μας πει 5-10 βασικά πράγματα (από φροντίδα, εμβόλια, πρώτη επίσκεψη, θηλασμό κτλ)

καλεεεεε!γιατι τοσο αγχος!!!ολα θα γινουν!

Δημοσίευση

πω πω πόσο γρήγορες είστε βρε κορίτσια!

Τελικά με πήρε ο ύπνος για καμιά ώρα (επιτέλους).Πριν λίγο σηκώθηκα κ πάω να φάω κάτι γιατί διαμαρτύρεται η μπουμπού, και 'γω βέβαια. Τα λέμε σε λιγάκι !!!

Αααααα Τι καλό θα φτιάξετε σήμερα για φαγητό ? (Να πάρουμε καμιά ιδέα?)

Δημοσίευση

vaster έγραψε:

Giouli30 έγραψε:

καλεεεεε!γιατι τοσο αγχος!!!ολα θα γινουν![/quote:otdh1ftv]

κορίτσια μην αγχώνεστε για τον παιδίατρο.Αυτή τη στιγμή έχουν άλλα προτεραιότητα.Ας γεννήσουμε με το καλό και μετά όλα θα γίνουν σιγά σιγά. Εμ δεν θα κάνει κ απ την πρώτη βδομάδα εμβόλια το μωράκι. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :)

Δημοσίευση

Λαμπρινουλα..

φασολακια με πατατουλες

μακαροναδα..

ομελετα σπεσιαλ..με σαλατα

μπιφτεκακι..με πουρε..

κοτοπουλο στο φουρνο..

σνιτσελ με πατατες ,ρυζι,πουρε

μπριαμ

τιποταα... :silly: :silly:

Δημοσίευση

Giouli30 έγραψε:

Κορίτσια μία ερώτηση!!

καλά κάνεις και ρωτάς κι εγώ δεν ήξερα τι και πως.

προτιμώ να έχω δικό μου παιδίατρο, της εμπιστοσύνης μου,παρά κάποιον που δεν γνωρίζω π.χ. της κλινικής. όχι ότι μου έχει κάνει κάτι ο άνθρωπος,απλά έτυχε ο άντρας μου να έχει μία παιδική φίλη παιδίατρο οπότε θα την προτιμήσουμε. θα την ενημερώσουμε και για τον τοκετό,έτσι ώστε όταν έρθει εκείνη η στιγμή να είναι παρούσα.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Το μυϊκό θεματακι ήταν τελικά νευρολογικο. Έτσι όπως μου το εξήγησαν τραβήχτηκε ενα νευρο στον τοκετό και γι αυτό δεν μπορούσε να το κουνήσει, ήταν κάπως σαν "ξερό". Από τότε την έχουν δει δύο παιδονευρολογοι και μας έχουν καθησυχάσει φουλ. Η αλήθεια είναι πως και εγώ δεν ανησυχούσα τόσο γιατί βλέπω φοβερή βελτίωση μέρα με τη μέρα, πλέον μπορεί να το σηκώσει και να το φέρει στο στόμα πράγμα που δεν μπορούσε να κάνει καθόλου. Οπότε όλα καλά! 😊😊 πιθανώς να μην χρειαστεί να κάνουμε τίποτα Με το θηλασμό είχα στην αρχή πολύ πόνο και τραυματισμό στις θηλες. Έκανα κάποια διαλείμματα με ψευδοθηλες και θηλαστρο και δεν έχω πια πληγές. Έχω όμως πόνο και ευαισθησία ακόμα και στο στηθος και στις θηλες, θεωρω ομως ότι πιάνει καλά το μωρό γιατί το είδαμε και με τις μαιες στο μαιευτηριο και με σύμβουλο θηλασμου που έφερα στο σπίτι. Πιθανώς χρειάζεται απλά υπομονή, τι να πω;  Εσείς πως τα πάτε κορίτσι μου; 
    • Πωπω κοντά ένας μήνας το μωράκι σου!! ❤️ Με το μυϊκό θεματακι που είχε; Όλα καλά; Το ξεπέρασε; Πόνο πού έχεις; Στο στήθος γενικά ή στις θηλές; Εμένα ο πόνος στις θηλές όταν έπιανε το μωρό, άργησε να φύγει... Και τώρα γενικά παρόλο που το στήθος έχει μαλακώσει πολύ, άμα το αφήνω ελεύθερο στον ύπνο πονάει γύρω γύρω όταν κρέμεται... Νομίζω και για μένα ο ύπνος, ο θηλασμός, το να ρυθμίσεις τα δικά σου συναισθήματα απελπισίας ώστε να είσαι ήρεμη για το μωρό, και γενικά η φροντίδα του μωρού όταν είσαι οριακά στο να λιποθυμισεις από την εξάντληση, είναι ο,τι πιο δύσκολο έχω βιώσει μέχρι τώρα στη ζωή μου... 
    • Πωπω ρε συ τι πέρασες... Έχασες πολύ αίμα; Τώρα όλα καλά; Είσαι καλύτερα; Τα ράμματα σε πονάνε; Σου είπαν από τι προκλήθηκε; Σου δίνουν τίποτα για την αιμορραγία; Σίδηρο; Κάτι ανάλογο είχα περάσει κι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη. Αλλά εγώ κανα αιμορραγία και βγήκαν πηγματα 2-3 ώρες μετά τη γέννα χωρίς να σπάσουν τα ράμματα, οπότε ήμουν ήδη με τους γιατρούς μου. Επειδή είχε πέσει ο αιματοκρίτης μου στο 21 μου κάνανε και 3 φιάλες μετάγγιση αίματος... Έφταιγε το ότι έκανα οξύ τοκετό 😵‍💫
    • Καλησπέρα κορίτσι μου..έχω και εγώ μια μικρούλα σχεδόν 2μιση χρονών και είναι και εμένα απαιτητική..ενώ στις γιαγιάδες της είναι το πιο υπακούω παιδί, στο σπίτι γίνεται χαμός και πετάει πράγματα αν δε περάσει το δικό της..ίσως πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή γιατί αυτό με το σχολείο και τη πειθαρχία δε το πιστεύω γιατί εγώ τη πάω ήδη απ' το Σεπτέμβρη και είναι απ' τη πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα το καλύτερο παιδί, αλλά στο σπίτι συνεχίζει να πετάει τα πάντα ακόμα και το φαγητό της..δε ξέρω τι να κάνω για να της κόψω όλα αυτά..λέω πως μου βγάζει το λάδι και όλοι με λένε υπερβολική γιατί πουθενά αλλού δε τα κάνει αυτά που κάνει σε εμένα 
    • Στα δικα μας νεα κοριτσια μου, εμεις Τριτη πηγαμε γιατρο κ ημουν 33+3! Οι ζουζουνες ηταν μια χαρα κ σε βαρος τις εβγαλε 2090 τη μικρη κ 2350 τη μεγαλη!!💗💗✌️ Η μικρη πηρε αρκετα μπορω ν πω.. Τωρα θ μας ξαναδει την τεταρτη μ το καλο π ειναι κ τα γενεθλια του αντρα μου!!!🎂🎉🎉 Αν κρατηθουν ως την 37η εβδ θα βγουν πολυ καλες σε βαρος αλλα εχω μια αισθηση οτι δν θα φτασουμε ως εκει... εχω ενα feeling για τελος ιανουαριου... ισως ειναι κ ιδεα μου επειδη βαραινω αρκετα... Κατα τα αλλα κρυωσα μεσα στ βδομαδα.. ξεκινησα με μπουκωμα κ λιγο βηχα κ την Τεταρτη εκανα δεκατα/πυρετο ως 37,8.. δν προλαβα ν παρω παρακεταμολη γτ μας ειχε τελειωσει κ οταν μου εφερε ο αντρας μου την αλλη μερα το πρωι, ευτυχως ξυπνησα απυρετη κ δν ξανανεβασα.. μια μερα κρατησε αυτο μ τον πυρετο... μπουκωμα κ λιγο βηχα εχω ακομα (οχι βαθυ βηχα αλλα αυτο π κτ σε γαργαλαει κ βηχεις γ ν φυγει) κ δε μπορω ν κανω πλυσεις γτ ματωνει η μυτη μου.. ηδη εχει ματωσει 3 φορες σε 6 μερες...🫤
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...