Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Νο 12

Recommended Posts

geia sou annoula mas eleipses :kiss::kiss::kiss::kiss:

anastasia mou eipame eimaste gynaikes panw ap' ola opwte de xreiazete na foresoume nyxtika grams kai skelees xaxaxa :P

kai mena einai kontoutsika ;)

lamprini mou s' euxaristw polu ;)

vre koritsia ante na kanonisoume kamia sunantisoula twra pou tha mai ekei :) kala tha itan sto mall na kanoume kai tpt pswnia ;)

syntagii by me cheescake:

1 morfat

1 kouti mpiskota digestive

1 meglo kouti nounou

1 kouti filadelfia

fraoules gia apo panw

ligo ekxilisma vanilias kai ligo vitam

ligi zaxari

ektelesi:

xtipame to morfat me ligi zaxari, epeita prosthetoume to gala kai to ekxilisma vanilias

meta xtipame mazi kai me to tyri

thrimatizoume ta mpiskota sto moulti kai vazoume 2 kout voutiro sto tigani na liwsoun ekei pername kai ta mpiskota

telos stinoume to gliko mpiskota sti vasi, krema meta kai telos tis fraoulitses ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

LabriniB έγραψε:

και γω έχω νυχτικάκια... ;) μου χουν φέρει καινούργια, η ξαδέρφη κ η μαμά μου, αλλά θα κοιτάξω μήπως βρω κάτι άλλο!

και μένα μ αρέσουν τα σέξυ, αλλά για νοσοκομείο δεν ειναι κατάλληλα. Το λέω γιατί τις προάλλες πήγα να ρίξω μια ματιά στην πτέρυγα Κοσνολα του Αλεξάνδρα και μπαίνοντας στο διάδρομο ήταν κάποιες new μαμάδες με see-through νυχτικάκια... εεεεεεεε όχι.Για πασαρέλα πήγαιναν???? και δεν μιλάω για το μήκος έτσι... φαντάσου... ίσα ίσα... που δεν...

Πες τα Λαμπρινή μου... Είδα κι εγώ για νυχτικάκια και έπαθα πλάκα με τις τιμές. Πήρα καναδυό φτηνα (15 ευρώ το 1) και άμα έχω κουράγιο στις εκπτώσεις παίρνω και κανένα καλύτερο. Τα λυπάμαι ρε κορίτσια τα χρήματα για ρούχα αυτήν την περίοδο. Δεν είναι οι κανονικέ μου διαστάσεις αυτές (ούτε καν αυτές που θα έχω μόλις γεννήσω) και δε θέλω να δίνω χρρήματα για κάποιους μήνες.

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Κοριτσακια γλυκα σας αφηνω. Παω να κοιμηθω αγκαλιτσα με τον μικρουλη μου. Ειχα μια δυσκολη μερα σημερα με δυσαρεστα νεα και δεν νιωθω και πολυ καλα...

Αννούλα λυπάμαι πολύ για τα δυσάρεστα. Πάρε αγκαλιά το αγοράκι σου και προσπάθησε να ηρεμήσεις.

Καλή ξεκούραση Αννούλα!

Πάντως για το νοσοκομείο θα βολευόμουν και με φορεματάκια (όχι νυχτικά όλη μέρα-άντε να συμβιβαστώ να τα βάλω το βράδυ που είναι ώρα ύπνου), υπάρχουν κάτι πολύ ωραία στην αγορά!!! μάλλον εκεί θα καταλήξω.

ευχαριστω Αννουλα μου!!!και να μην στεναχωριεσαι...

εγω σκεφτομαι να παρω ενα νυχτικο και μια μπιτζαμα,ποσα πρεπει να παρω;σουτιεν 2ή3,κυλοτες 10 θα παρω

LabriniB έγραψε:

Αυτά πήρα σήμερα για τη μπουμπού μου,που βγήκα βολτούλα με το γιόκα μου, γιατί είχαμε βαρεθεί σπίτι. IMG000051.jpg

αχ!!να χαρω!!τι ομορφα!! :woohoo:

Κοριτσάκια μουτι κάνετε? Εγώ κανα 2 μέρες τώρα ήμουν λίγο εκτός, περιμένω περίοδο μάλλον και πονούσα λίγο και ήμουν ξάπλα και βαριόμουν να σηκωθώ να σας γράψω ( το βόδι :P:P ) και όπως πάντα γεμίσατε μπόλικες σελίδες, που δεν πρόλαβα να διαβάσω ακόμα, είμαι στο μαγαζί τώρα και έχω την μάνα μου που θέλει να δούμε κάτι συνταγές και με πρήζει!! τα λέμε μετά φιλάκια σε όλες!!!

523 georgia έγραψε:

βαστερ τι κανεις?δεν ξερω κ το ονομα σου ηθελα να σου στειλω μην κ να σαι.ολα καλα?

Μπελλα με λενε,καλα ειμαι εσυ;καιρο εχω να σε πετυχω μεσα,ελπιζω να σαι καλα! :kiss::kiss::kiss:

aggelike. έγραψε:

mpella mou na dw pws tha gennisoume me tatoia piesi :blink:

prin meinw egkios eixa monimos 8 kai 5 alla twra mporw na sou pw oti zalizomai para polu prwta oxi kai toso

ενταξει με την γεννα απλα νομιζω υπαρχει καποιο θεμα με την επισκληριδιο,δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσουμε να κανουμε αν εχουμε τοσο χαμηλη πιεση,καλα εγω δεν θα κανω μαλλον ετσι και αλλιως ;)

DIOSA έγραψε:

Κοριτσάκια μουτι κάνετε? Εγώ κανα 2 μέρες τώρα ήμουν λίγο εκτός, περιμένω περίοδο μάλλον και πονούσα λίγο και ήμουν ξάπλα και βαριόμουν να σηκωθώ να σας γράψω ( το βόδι :P:P ) και όπως πάντα γεμίσατε μπόλικες σελίδες, που δεν πρόλαβα να διαβάσω ακόμα, είμαι στο μαγαζί τώρα και έχω την μάνα μου που θέλει να δούμε κάτι συνταγές και με πρήζει!! τα λέμε μετά φιλάκια σε όλες!!!

φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss:

Μπέλλα μυ μεγεια τα νεα σου ρουχαλάκια,αντε να βάλεις καμιά φώτο με το φόρεμα να σε δούμε.άσε γιατί κι εμείς έχουμε γάμο πάλι,

στις 17 Ιουνίου!!!να δούμε τι θα φορέσω πάλι! ουφ!

Κατρίνα μου έχεις απόλυτο δίκαιο σαυτά που λες, όντως έχουμε δεθεί και έχουμε ανοίξει τις καρδιές μας η μία στην άλλη σα να γνωριζόμαστε χρονια...ούτε κι εγώ θέλω να το χάσω αυτό ;)

LabriniB έγραψε:

Το λέω γιατί τις προάλλες πήγα να ρίξω μια ματιά στην πτέρυγα Κοσνολα του Αλεξάνδρα και μπαίνοντας στο διάδρομο ήταν κάποιες new μαμάδες με see-through νυχτικάκια... εεεεεεεε όχι.Για πασαρέλα πήγαιναν???? και δεν μιλάω για το μήκος έτσι... φαντάσου... ίσα ίσα... που δεν...

πλάκα κάνεις??? :ohmy: απαπαπαπαπα!!!

καλά κι όταν ερχόταν επισκέπτες τι κάνανε καλέ?

εμένα μου φέρανε στα γενέθλια μου ένα νυχτηκάκι μια χαρά με τα κουμπάκια του,το μήκος τέλειο όλα καλά...μόνο το νούμερο ήταν.... μικρό :blush::blush: τι να κάνουμε!!!

κορίτσια λέτε να πάω να αγοράσω καμιά ακόμη ή φτάνει μία? μήπως πόσο θα κάτσω στην κλινική?? για το σπίτι έχω πυτζαμάκια! ;)

CrazyMummy έγραψε:

Μπέλλα μυ μεγεια τα νεα σου ρουχαλάκια,αντε να βάλεις καμιά φώτο με το φόρεμα να σε δούμε.άσε γιατί κι εμείς έχουμε γάμο πάλι,

Κατρίνα μου έχεις απόλυτο δίκαιο σαυτά που λες, όντως έχουμε δεθεί και έχουμε ανοίξει τις καρδιές μας η μία στην άλλη σα να γνωριζόμαστε χρονια...ούτε κι εγώ θέλω να το χάσω αυτό ;)

LabriniB έγραψε:

εμένα μου φέρανε στα γενέθλια μου ένα νυχτηκάκι μια χαρά με τα κουμπάκια του,το μήκος τέλειο όλα καλά...μόνο το νούμερο ήταν.... μικρό :blush::blush: τι να κάνουμε!!!

κορίτσια λέτε να πάω να αγοράσω καμιά ακόμη ή φτάνει μία? μήπως πόσο θα κάτσω στην κλινική?? για το σπίτι έχω πυτζαμάκια! ;)[/quote:8cypvf6c]

και αλλο γαμο;;;εμεις εχουμε μια βαπτιση 29 ιουλιου,αλλα δεν θα παω γιατι ειναι στην Χαλκιδα και ειναι πολλες ωρες διαδρομη και μετα μεσα αυγουστου εχουμε ακομα εναν γαμο που μαλλον δεν με βλεπω να πηγαινω και κει γιατι θα 'μαι λιγο βαρια! :P

CrazyMummy έγραψε:

LabriniB έγραψε:

κορίτσια λέτε να πάω να αγοράσω καμιά ακόμη ή φτάνει μία? μήπως πόσο θα κάτσω στην κλινική?? για το σπίτι έχω πυτζαμάκια! ;)[/quote:38ytibjx]

Καλό θα είναι να έχεις τουλάχιστον ακόμα μία γιατί ενδέχεται να λερωθείς με αίμα ή γάλα στο στήθος.

CrazyMummy, ήταν ώρα επισκεπτηρίου.... τι να πεις! Θα ταν απ' αυτές που δεν τους ενδιαφέρει τι φαίνεται κ τι όχι.

Νομίζω ότι χρειάζεται να χεις στο σύνολο 3, μη γίνει κ τπτ κ δεν έχεις ν αλλάξεις βρε κοριτσάρα.Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.Βάλτα στη βαλιτσούλα κ άστα να υπάρχουν.

λαμπρινη μου εννοειται πως δεν 8α φοραμε διαφανειες και με το στηθος εξω..ωστοσο υπαρχουν πολυ ομορφα νυχτικακια τα οποια δεν παραπεμπουν σε τπτ προστυχο.πολυ ομορφο το σετακι!!!καλοφορετο!!!!

αγγελικη μου εχεις οντως χαμηλη πιεση.και γω το ιδιο..κοριτσια δεν σας εγραψα για καμια ωρα γιατι ημουν ετοιμη να λιποθυμισω.αργησα να φαω μεσημεριανο και προφανως επεσε το σακχαρο μου..ξαπλωνα και ενιωθα πως θα λιποθυμισω!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...