Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δε έχουμε ξαναμιλήσει αλλά θέλω πολύ να σου ευχηθώ!

Να σας ζήσει το αντράκι! Τέλεια φατσούλα!

Η περιγραφη τοκετού ήταν συγκλονιστικη...Πολύ δύναμη και θάρρος έδειξες!

Σας έυχομαι τα καλύτερα, πάντα αγαπημένη οικογένεια με γερό και καλότυχο μωρό! :kiss:

• Απαντήσεις 103
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Αλεξάνδρα μου θυμάμαι πόσο πολύ ήθελες να κάνεις αυτό το μωράκι!! Θυμάμαι κάθε αγωνία σου σε κάθε καθυστέρηση που είχες και την μοιραζόσουν μαζί μας!! Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερες αυτό που ήθελες!!

Είναι ένας κούκλος!! Έχει βέβαια και κούκλα μαμά να μοιάσει το παιδί!! Να σου ζήσει, να το καμαρώνεις όπως επιθυμείς!! Υγεία πάνω απ'όλα!! Καλή λοχεία και σε σένα!! Και μπράβο σου για το θάρρος σου!! Και πάλι να σου ζήσει !!

Δημοσίευση

Να σου ζήσει, είναι πανέμορφος!!!! Η περιγραφή σου ήταν ανατριχιαστικά ρεαλιστική!! Ευτυχώς που γέννησα με καισαρική!!!! χαχαχα!!!!

Καλή λοχεία και να είναι πάντα γερό το μωράκι σου!!!

Δημοσίευση

alkost έγραψε:

μπουγατσουλα μου,θα περασει και ουτε θα το καταλαβεις,μετα θα σου λειπει η εγκυμοσυνη..ετσι μου ελεγαν και δεν τους πιστευα,αλλα να που μου λειπει!!

καλα ο μπαμπας μας εχει κατουρηθει πανω του!!!ολη μερα τον μυριζει!! :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

λεσ ε???????θα μου λειπει????????????

νομιζω κ γω στην θεση του μπαμπα τα ιδια θα εκανα δ θα ξεκολαγα χαχχαχαχαχχαχαχαχα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ευχαριστω πολυ και παλι κοριτσια..γενικα ηταν ευκολη γεννα,ουτε τεχνητους μου εβαλαν παρα μονο στο τελος,ουτε αργησα και τοσο να κανω διαστολη,τα ραμματα ειναι οκ δεν με πονεσαν καθολου,κατευθειαν οταν με ανεβασαν στο δωματιο,αντι να ξαπλωσω και να κοιμηθω,εκατσα κανονικα,σιγα να μην αφηνα τις πρωτες μας στιγμουλες!!

πεπιτα μου τοσο χαλια σου ακουστηκε??? :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

μπουγατσουλα μου θα σου λειπει πολυ,πιστεψε με..

εγω επαθα και το αλλο:την πρωτη μερα ειδικα,περιμενα να με κλωτσισει!!!

μετα ενιωθα τυψεις για τις φορες που κουραζομουν στην εγκυμοσυνη,γαιτι ζοριζοταν αυτη η φατσουλιτσα,αλλα αυτα τα καταλαβαινεις αφου γεννησεις!!!μεχρι πριν αγαπας την ιδεα του μωρου σου νομιζω,οταν το δεις ομως........παναγιτσα μου!!!το αγαπας τοσο που σε φοβιζει!!

χθες μου εκανε εμμετουλη και εβαλα τα κλαματα,καταστεναχωρηθηκα...ασε καθε φορα που εχει πονακια και σφιγγεται και κλαιει μου ερχεται να κλαψω κι εγω μαζι του!!

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

Να ειναι παντα γερός κ ευτυχισμενος!!!!!!!

Σε σκεφτομουν αυτες τις μερες κ ρωτουσα την μικρουλα αν ειχε νεα σου.

ειδες που ολα πηγαν καλα????

ααααχ...χαρηκα πολυ με τα νεα σου!!!!!

θα συμφωνησω με την Πεπιτα....

χαιρομαι πολυ που εκανα καισαρικη.ειμαι πολυ φοβιτσιαρα...

κ μονο που το διαβασα τρομαξα :blush::blush::blush:

να δωσεις πολλα φιλακια στον αντρακι σου απο την μαγουλιτσα!!!!!

Δημοσίευση

Συμφωνώ με Θούλη!Τι κανονικός;Αυτός είναι Φασούλας!Και πραγματικά όχι έτσι για να λέμε...ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΚΟΣΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!Σταυρουδάκια και ματάκια να του βάζετε!!!!Τι γλυκό μωρό είναι αυτό!Να σας ζήσει!!!Να πεις του αντρα σου να προσεχει όταν τον μυρίζει μην είναι γυμνό το μωρό και τον κατουρήσει!Και ξέρεις...τα αγοράκια κάνουν συντριβάνι τα τσίσα!Εχετε να φατε κατούρημα!!!Και τέρμα τα κλάμματα, όταν κλαίει πρέπει να σε βλέπει γελαστή!Να ξεχνάει τον πόνο του!

Καλή λοχεία!!!Καλή δύναμη στα ξενύχτια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πάντως πιστεύω το παιδί θα προσαρμοστεί, πολύ θα ήθελα να πάω κάπου χωρίς τα παιδιά αλλά εμείς πάμε παντού πακέτο! Δες αντοχές των παππουδογιαγιαγιαδων, απομάκρυνε επικίνδυνα πράγματα από το χώρο τους πχ γυάλινα, φάρμακα κλπ, δείξε τους ταίσματα, αλλαγματα, αγαπημένα φαγητά σειρά διατροφής και γευμάτων και ενημέρωσε τους για τυχόν αλλεργίες κλπ. 
    • Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
    • Είσαι απίστευτη κοπελα μου! Μπράβο σου και respect! Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Εγώ, αν δεν είχα αποκτήσει το κοριτσάκι μου και στενευαν τα περιθώρια μου, θα πήγαινα με δοτρια, το έχω σκεφτεί. Θα ενημερωνομουν βεβαια, γιατί ίσως είναι λίγο θολό το τοπίο, αλλά κατά βάση είμαι υπέρ. Και φυσικά μόνο σε γιατρο που εμπιστεύομαι. Κατανοώ όμως και τα ζευγάρια που δεν θα το έκαναν. @Σταυρούλα80 από φίλες που το εχουν συζητησει με τους γιατρους τους, ξερω οτι ειναι μια διαδικασια που πια δεν παιρνει πολυ χρονο, και 2-3 μήνες έχουν πει, μέχρι να βρουν την καταλληλη δοτρια σε αντιστοιχιση με τα χαρακτηριστικά της μητέρας. Το κόστος σαφώς είναι αυξημένο σε σχέση με φουλ προσπάθεια εξωσωματικης, αλλά όχι εξωφρενικό ( συγκριτικά με την εξωσωμ πάντα). Υπάρχουν κ άλλες προϋποθέσεις κ περιορισμοί που πρέπει να πληροί η δοτρια, μην σε κουράσω. Καταλαβαίνω ότι το συναισθηματικο σε ενδιαφέρει περισσότερο και η όλη εμπειρία. Η @Lisaki 80 νομίζω μπορεί να σου πει περισσότερα.  
    • Ναι ισχύει αυτό που λες. Και εγω στη τελευταία βιοχημική του Οκτώβρη, είχα αίμα κανονικά και άχνα θετικά τεστ για 3-4 μέρες ακομα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...