Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ Κ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΤΟΥ 8ΑΝΟΥΛΗ ΜΟΥ ! ( τώρα 8α μου πειτε ΄: να ζησετε , εμεις τι φταιμε?)

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ (Ο ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ 19.00)ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΧΑΛΑΡΑ , ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΩΤΗ , ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ , ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗ8ΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ , ΤΟΝ ΜΑΚΙΓΙΕΖ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΤΥΝΕ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΕ 1 ΦΙΛΗ ΜΟΥ .

ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ... 8ΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡ8ΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ ΝΑ ΒΑΦΤΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ... :ohmy::unsure:

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ Η8ΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΗΡΕΜΟ Κ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΑΝ ΕΡ8ΟΥΝ ΑΛΛΑ 7 ΑΤΟΜΑ 8Α ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ 8ΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ :blush:

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ''ΣΙΓΑ ΤΙ 8Α ΠΑ8ΕΙΣ , ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ''

ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ , ΤΟ ΞΕΡΩ...

ΕΔΩ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΒΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ Κ ΕΙΧΑΝ ΕΡ8ΕΙ 5 ΑΤΟΜΑ Κ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΣΑ...

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ !!! ΕΣΕΙΣ ΤΙ 8Α ΚΑΝΑΤΕ ??? :S

Δημοσίευση

η ωρα η καλη σου ευχομαι κοπελα μου,σε σας και στο μωρακι σας..

κι εγω με το μερος σου ειμαι...δεν θα ηθελα ατομα πανω απο το κεφαλι μου..οποιος θελει ας ερθει λιγο πριν φυγεις για την εκκλησια...στο κατω κατω εχεις κι ενα μωρο κι εναν αντρα...δεν εισαι μονη ...εγω θα το ελεγα αν ημουν στη θεση σου με ωραιο τροπο...και παλι σου ευχομαι τα καλυτερα και να ειστε παντα μα παντα ευτυχισμενοι και πανω απ'ολα με υγεια!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

να ζησετε και με το καλο η βαφτιση!το καλυτερο νομιζω ειναι να εισαι ηρεμη,ξεκουραστη και χαλαρη για να εχεις δυναμεις και να απολαυσεις αυτα τα 2 ιερα μυστηρια!απο τους γαμους τους κοντινους μου εχω καταλαβει οτι οσο πιο λιγοι τοσο το καλυτερο και ειδικα τωρα που εχεις και το μωρο,οποτε νομιζω οτι το καλυτερο ειναι οπως το εχεις σκεφτει.πες το με ωραιο τροπο στις φιλες σου και εξηγησε τους οτι εχεις 2 μυστηρια και εσυ και το μωρο πρεπει να ησαστε ξεκουραστοι,ειδικα ο μικρος που θα ταλαιπωρηθει.

και παλι να ζησετε και να περασετε υπεροχα και να το ζησετε μεχρι το τελευταιο λεπτο! :)

Δημοσίευση

Κοπελα μου ειναι η μερα σου και θα την περασεις οπως εσυ θελεις..Κανε λοιπον οτι αισθανεσαι αν ειναι φιλες οπως λες θα σε καταλαβουν και δε θα παρεξηγηθουν...διαφορετικα ξυδι...εχεις να προετοιμασεις τον εαυτο σου το παιδι σου δεν μπορεις να σκεφτεσαι και αλλους.Ειναι η μερα σου να εισαι χαλαρη και να απολαυσεις την καθε στιγμη.Να ζησετε και καλοφωτιστο το μωρακι σου.

Δημοσίευση

κοριτσακι μου αυτη η μερα σου ανηκει!η πρωταγωνιστρια εισαι εσυ και εσυ γραφεις το εργο!μην επιτρεψεις για κανεναν λογο να σου χαλασουν αυτη την ημερα!ακομα και αν αυτο το θεωρησουν παραξενια μην σε πτοησει!δεν θα ξαναερθει αυτη η μερα!!!!!απολαυσε την καθε στιγμη της!!ειναι ξεχωριστη!!!με το καλοοοο και η ωρα η καλη!!!!!!!

Δημοσίευση

Χωρίς παρεξήγηση...........

Να τους μιλήσεις!!!!!!!! Και να πεις ακριβώς αυτό που θέλεις εσύ να κάνεις!!!!!!! Είναι η μέρα σου.............. και μόνο εσύ μπορείς να κανονίσεις......... το πώς θα την περάσεις!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν οι φίλες σου θέλουνε χαβαλέ....... ας δώσουνε τις μπομπονιέρες!!!!!!

Με το καλό γλυκειά μου!!!!

Να ζήσετε!!!!!

Καλοφώτιστος ο μικρούλης σας!!!!

Υ.Γ.: Αχ.......... τί μου θύμησες.........

Όποτε "δεν είμαι στα καλά μου"............ κάθομαι και βλέπω το video του Γάμου μου............. αχ............ τί εξαίρετη μέρα!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καταρχην

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ

εχουν δικαιο τα κοριτσια ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ και ποσο μαλλον που θα βαφτισετε κιολας ;) .Ουτε εγω ηθελα νταβαντουρι κ πολυκοσμια...ηταν οι γονεις μου,η αδελφη μου,η κομμωτρια κ η μακιγιερ.Οι φιλες μου κ οι λοιποι συγενεις ηρθαν στο σπιτι αφου ειχα τελειωσει.Τους εξηγησα οτι με αγχωνει να τρυγυρναει κοσμος εκεινη την ωρα κ το καταλαβαν νομιζω.

Εσυ εχεις εναν λογο παραπανω (κ μια δικαιολογια ;) )...εχες το μωρο που πρεπει να κοιμηθει για να ειναι ηρεμο στα μυστηρια ;););)

Κανε αυτο που θελεις!!!!!Εξαλλου ειτε με τα νερα τους πας,ειτε τους πς κοντρα,καποιος κατι θα εχει να πει!

Κοιτα να το χαρεις!!!!!

Δημοσίευση

φτανει η μεγαλη μερα???????? :woohoo: :woohoo:

με το καλο κ η ωρα η καλη...

εγω ειχα μονο τις φιλες μου

για το λογω οτι ειναι ζορικο να βαφεσαι να ντυνεσε να χτενιζεσαι κ ο καθενας να λεει το κοντο κ το μακρυ του

αντε κουκλα θα γινεις παλι ;)

Δημοσίευση

AXΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ , ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ , ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ Κ 8Α ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ ΑΝ ΕΡ8ΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ 2 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΑ Κ ΕΙΔΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ , ΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΟ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!

Δημοσίευση

Τζουλι στο δικο μου το σπιτι γινοταν της.......ακατονομαστης!!!! απο το πρωη ..γιατι αρχησα να χτενιζομαι απο τις 8 και ας ηταν ο γαμος στις 5..ειχμα διακοπες της ΔΕΗ τοτες, ειχανε μαζευτει οι αδελφες, μανας οατερα ξαδελφια δικα μου, φιλες μου κλπ κλπ....

η κουνιαδα μου για τον ιδιο λογο θα βαφτει χτενιστει ντυθει σπιτι μου...με την εξοπορτα κλειδομενη...μενει απο κατω...τι να πω!!!

Με το καλο, η ωρα η καλη..και καλοφωτιστος.

Ολα καλα να σου πανε..ασχετο..αλλα οι φιλες σου γιατι να ερθουν να βαφτουν σε σενα;;;;

Δημοσίευση

και εδω παραξενη ρε φιλεναδα;;;καταλαβαινω τι λεςγιατι και γω δε θελω χαπενιγκ κσαι κοσμο..δε το χω ρε παιδι μου..αλλα δε μπορεις να πεις και τ οσκοσμο μην ερχεστε..αν οντως σε χαλασει,να το πεις..μη χαλαστεις και μιζεριασεις και 5 κολοκυθες..εγω παντως αν ημουν αθηνα,θα ερχομουν θελεις δε θελεις..

Δημοσίευση

CES , 8ΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΚΙΓΙΕΖ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΨΕΙ (ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ) Κ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΕΣΗΜΕΡΙ'' ΝΑ ΒΑΦΤΟΥΝ ΕΔΩ !!!

Σωσω ίσως αν δεν είχα μώρο να ήμουν πιο χύμα κ να μην με ένοιαζε , βέβαια αν ερχόσουν εσυ 8α ησουν η 1 απο τις 2 ...

ΒΑΣΙΚΑ 8Α ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΝΕΣΤΑΛΜΕΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙ (Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΠΙΤΙ Κ ΔΕΝ 8ΕΛΑΝΕ) Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ... ΑΛΛΙΩΣ ΕΝΑ DEPON ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΟΥΙΣΚΑΚΙ 8Α ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΩ , Η ΓΡΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ...

Δημοσίευση

τζουλια ιούδα ισκαριώτη εσυ;

μα καλά παντρεύεσια και δε με κάλεσες

την εξανχιστίας συγγενή σου;

δε θα το ξεχασω ποτε

δεν θα σου ξαναματαμιλήσω ποτε

χα

χα

περαν αυτών να ζήσετε να ευτυχίσετε με αγαη και ηρεμια και υπομονη

εγω αλι επειδη με ξερουν οτι ειμαι μουρλέγκο θα τους το ελεγα χυμα

οτι επειδη το μωρο θα αιδευττει και το θες ηρεμο για το γαμο και την βαφτιση καλυτερα μα μην ερθουν

ας κανονισουν αλλον μακιγιεζ βρε παιδι μου ή ας παει νωρις σε αυτες

φιλακια ολλα να περασετε τελεια

Δημοσίευση

Και να φανταστεις μονο johnie πινω ...

ναι αυτο 8α προτεινουμε , ας πανε στην φιλη που μενει απεναντι απο το μεσημερι που 8ελουν κ ας περασουν ετοιμες το απογευμα ! (7 ο γαμος απο τις 2 8ελανε ...)

ΟΚ ΛΥ8ΗΚΕ , ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΄΄ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΥΛΑ, ΑΝ-Ν ,SAVRO,PIPITSA , LOLIPOP , THOYLI , SOSO,ALEXANDRA , CECILIA.

ΠΩΠΩΩ ΟΥΤΕ ΟΣΚΑΡ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ... ΄;)

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ!!!!!!!!

ΜΗ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΑΙ ..... ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ , ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ . ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΧΤΕΝΙΣΤΗΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ . ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΤΣΙ? ΗΡΕΜΙΑ ......ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑ!!!!!!! Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΑΦΤΟΥΝΕ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΕΝΙΣΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΙΚΟΣ.....ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΞΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ Η ΝΥΦΗ :woohoo: :angry:

ΛΟΙΠΟΝ , ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!! :):):):)

Δημοσίευση

Η ωρα η καλη και με το καλο η βαφτιση!

κοιτα, νομιζω οτι ειναι υπερβολικο να ερθουν και να βαφτουν κιολας. μπορεις να τους πεις με καλο τροπο οτι θα ειναι πολυ ανησυχο το μωρακι σου. ας ερθουν ετοιμες!!

εγω δε μπορω τη βαβουρα οταν εχω να κανω κατι σοβαρο.. αγχωνομαι!!

με το καλο και παλι!

Δημοσίευση

λοιπον στο δικο μου γαμο ειχε γινει τοακολουθο :ειχαν μαζευτει λαος αυτοι ηταν στο σαλονι εγω στο δωματιο μου με την κουμπαρα μυ η ποια ηταν και η κομμωτρια μου και τις δυο παρανυφες μου οι οποιες ηταν μεγαλες αφου λοιπον με χτενισε καιμε αβαψε η κομπαρα και πειναμε τα ποτακια μας πηγε να μπει μεσα μια θεια και σαφως την πεταψα εξω .....

Η πλακα ειναι οτι εμ το που με τελειωσε η κουμπαρα μου καλεσα και τις υπολοιπες φιλες απο το γυμνασιο μαζι με τις οποιες ειχα κανονισει την ωρα καιμε εντυσαν και αφου τελειωσε και αυτο ξερετε τι εκανα; ΧΤΕΝΙΣΑ ΤΙς ΠΑΡΑΝΥΦΕΣ επειδη η κομπαρα μου επρεπε να παει πιονωρις στην εκκλησια καποιος επρεπε να χτενισει τις φιλες μου παρανυφες ετσι το εκανα εγ Ω ΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ το γελιο ....αξεχαστο θα μουμεινει

Παντως ως κομμωτρια που εχω χτενισει αρκετες νυφες το χειροτερο ειναι να ειναιμεσα μαζεμενο ολο το σοι εγω προσωπικα επειδη μου τη δινει αφανταστα να ακουω απο ασχετες θειτσες πως να κανουμε το μαλλι λες και δνε εχουε κανει προβα η πως να βαφτει η νυφη κοιταω και δινω συμβουλ στη νυφη :μεσα κατα την ετοιμασια χτενισμα καιμακιγιαζ μονο εσυ και η ειδικοι αντε και καμια φιλη που να εχει στομα αλλα να μην μειλαει ΑΠΟΛΥΤΗ ε ; και ομως κοριτσια ειναι προτιμοτερο α δουν την νυφη μαικαι καλη ναι θα μπουν οι ελευθερες να την ντυσουν μετα το χτενισμα και το μακιγιαζ ετσι νιωθει πιο ανετα και η κοπελα .Και παντα λεω στη νυφη πιες και ενα ποτακι για να ειναι χαλαρη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν γνωρίζω για το ντουφαλακ αν επιτρέπεται, κι εγώ στο τσακ το γλίτωσα...Υπέφερα κι εγώ στην εγκυμοσύνη από δυσκοιλιότητα και τελικά έφυγε τελείως τρώγοντας 5 6 μανταρίνια το πρωί πριν φάω οτιδήποτε άλλο, πίνοντας 2 λίτρα νερό τη μέρα και επειδή είμαι απο παραθαλάσσιο μέρος έκανα σαλάτα βραστή κριταμο μερικές φορές την εβδομαδα. Και σώθηκα...όχι απλά καλυτέρευσε η κατάσταση, αλλά σταμάτησε πλήρως η δυσκοιλιότητα..
    • @Ioanna6 κ εμας χωρις πάνα την μετράει. Πάντως εμένα ήταν 3700 τον Νοέμβρη π πήγαμε κ αρχές Γενάρη την βρήκε 4150 κ όταν ρώτησα αν είναι λίγα μ είπε μια χαρά είναι σε σχέση βάρος ύψος (αποκλειστικός θηλασμός) εσένα ποσό έβαλε από την τελευταία φορά; 
    • Γέννησα δύο φορές με καισαρική, όχι δεν έκανα ενέσεις κορτιζόνης. Βέβαια γέννησα στον 9ο μήνα και τα δύο, δεν ήταν πρόωρα. Ναι κλείνεις ραντεβού για προεγχειρητικο. Για την επέμβαση σου κλείνει ο γιατρός σου. 
    • Καλησπέρα, εγώ γεννάω με καισαρική σε ιδιωτικο,θα κάνω 4 ενέσεις κορτιζόνης,2 μερες πριν τον τοκετό ανά 12 ωρο και προεγχειρητικό την προηγούμενη ημέρα,που περιλαμβάνει καρδιογράφημα και αιματολογικές!Το ραντεβού εννοείς για το χειρουργείο???Αυτό το κλείνει ο γιατρός σου.
    • Έχω ακούσει η αλήθεια είναι πως είναι λίγο κουραστικό για το μωρό αλλά θα είναι 1 έτους τότε οπότε νομίζω ίσως θα κοιμάται και πιο εύκολα, θα κάθεται και πιο εύκολα πχ με την μαμά μου αν χρειαστεί ή με τους παππούδες αργά στο σπίτι ή και στο κέντρο ακόμα και να κοιμηθεί.. δεν ξερω ακόμα πάντως είμαστε στην σκέψη. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...