Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Cesilia έγραψε:

Τισ ο γιςο μοιυ και θελει να σου πει!!!!!!

μεγαλωσα μαμα..να μου φτοιαξει ςτα προικια μου....γιατι βρκα ενα γκομενι σουπερ και λεω να ανοιξω το δικο μου σπιτικο!!!!!!

χαχαχα

Α!!! λες γι αυτο και η μανια με τα ταπερ? :huh: :laugh:
Δημοσίευση

mummydi έγραψε:

To σίγουρο είναι οτι θα γίνει φοβερός κ τρομερός οδηγός!! :woohoo:

Είναι τέλειοοοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :laugh:

Να τον χαίρεστε!!!!

Ουουου!!! Σαν την μανα του!! :P Σ ευχαριστω!!! :kiss:
Δημοσίευση

STAMYMAMY έγραψε:

τρομερο το γελιο του και πολυ ομορφος!!!!!!!μας τον δινεις για γαμπρο???σας περναμε 10 μηνες αλλα οταν μεγαλωσουν δεν θα φαινετε!!!!χαχα!!
Αν και εχω πολλες προτασεις... :P εισαστε κουκλες και θα το σκεφτω πολύ σοβαρα!!
Δημοσίευση

Μια χαρα Αννουλα...μεγαλωνει και μας τρελενει ολο και πιο πολυ!!Καλα εχω περιγραψει σε ολο τον κοσμο τι κανει το κλεφτρονι σου!!!Ολη μερα το θυμαμαι και γελαω...αχ τι πονηροφατσα που ειναι!!Του στελνουμε πολλα φιλια!!

Δημοσίευση

Καλέ,τι φάτσα είν αυτή!!!!!

Πεθαίνω!!!!!

Αν πηγαίνει τόσο γρήγορα με τη στράτα,φαντάζομαι πως θα τρέχει με τα πόδια!!!!!!Μαραθονοδρόμος σκέτος!Κι εσύ που θα τρέχεις από πίσω του,θα χεις και τα τυχερά σου!Σε βλέπω στεγνή από λίπος!!!!!!!Ζιζέλ θα γίνεις!!!!!!!!!!!

Να τον χαίρεσαι! :kiss:

Δημοσίευση

Ετσι ειναι Σοφακι! Οσο μεγαλωνουν τοσο μας κουραζουν αλλα μας ξετρελαινουν κι ολας!

Μολυ ενα θα σου πω! Ειμαι 2 κιλα λιγοτερα απο την ωρα που εμεινα εγκυος! :P

Νανα και κατσαριδουλα σας ευχαριστω!!! Κατσαριδουλα το ψευδονυμο ειναι απο το μαιευτηριο που σου ειχαν πει οι μαιες το μωρο κατσαριδακι?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...