Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΣΩΣΩ έγραψε:

na soυ ζησει η τονυ τρις..και δε πειραζει που κλεβει τετοια..θα εχω το νου μου στις μπουγαδες..μη μασας...να ειναι γερος..καλε διολακι...χαμπιναλ κανονικος!!
:laugh: ;)
Δημοσίευση

αχ μωρε τρις... ιδια ηλικια ... (ποτε πηγαν ...)

ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΑΚΙ ΣΟΥ κ καλυτερα ζωηρο αντρακι παρα ''κοιμησικο'' !!!

΄;)

y.g απο τωρα με τα σουτιεν ε ? σαν να βιαζεται , 8α στο ρουφηξουν οι φαουσες οι γκομενιτσες ...!!!

Δημοσίευση

ετοιμος για τους ολυμπιακους αγωνες bebe θα ενταξουν και αλλο αγωνισμα καλα ειναι φοβερος η ταχυτητα αλλα και το υφος :εγω στο πηρ αν μπορεις ελα πιασε με , οσο για την ακαταστασια ελα μωρε παιδι εχεις μια χαρα ειναι και κατι καομα αν δνε θελετε η στρατα να αφηνει σημαδια στα επιπλα βαλτε απο κατω αυτο που τυλιγουν τα καινουρια ειπλα η τα ευθρασα ξερετεαυτο πο ειναι σνα ναυλον και εχουν τις φουσκες τυλγουν καικαποια φαρμακα με αυτα ... λοιπον καλυπτεις ολο το κατω μερος της στρατας με αυτο και αφηνεις εκτος μονο τα ροδακια την ζημια δνε τη κανουν τα ροδακια αλλα οι γωνιες της στρατας εγω παντως ειχα σωθει εμ αυτο καιμαλιστα μεσα σε ενα σπιτι 70 τετραγωνικων

Δημοσίευση

Βανια έγραψε:

ετοιμος για τους ολυμπιακους αγωνες bebe θα ενταξουν και αλλο αγωνισμα καλα ειναι φοβερος η ταχυτητα αλλα και το υφος :εγω στο πηρ αν μπορεις ελα πιασε με , οσο για την ακαταστασια ελα μωρε παιδι εχεις μια χαρα ειναι και κατι καομα αν δνε θελετε η στρατα να αφηνει σημαδια στα επιπλα βαλτε απο κατω αυτο που τυλιγουν τα καινουρια ειπλα η τα ευθρασα ξερετεαυτο πο ειναι σνα ναυλον και εχουν τις φουσκες τυλγουν καικαποια φαρμακα με αυτα ... λοιπον καλυπτεις ολο το κατω μερος της στρατας με αυτο και αφηνεις εκτος μονο τα ροδακια την ζημια δνε τη κανουν τα ροδακια αλλα οι γωνιες της στρατας εγω παντως ειχα σωθει εμ αυτο καιμαλιστα μεσα σε ενα σπιτι 70 τετραγωνικων
Καλη ιδεα!!! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...