Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ: ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ...

Recommended Posts

Eko σήμερα είδα το θεμα σου και σεβομαι απολυτα αυτα που γραφεις. Ενα forum είναι. Εγώ πραγματικά εκτιμω όλες τις κοπελες που μπαινουν στον κοπο να μου απαντησουν στις ερωτησεις μου και να νοιαστουν για μενα. Να μου πουν καλη επιτυχια. Φυσικα δε "στηριζομαι" απολυτα σε κανεναν όπως και κανεις δε στηριζεται σε εμενα! Ομως να ξερεις οτι απο καποια ατομα ενιωσα ενδιαφερον που δεν το περιμενα! Εμενα ο λογος που ξεκινησα να μπαινω στα forums ήταν πανω απο όλα η γνωση. Το να μαθω καποια πραγματα για τα οποια πριν τις εξωσωματικες δεν είχα ιδεα. Γιατι και στον κυκλο μου (δυστυχως για εμενα και ευτυχως γθα εκεινες) δεν είχα καμια γυναικα που να περναει το ιδιο για μενα. Οποτε όλα αυτα τα κοριτσια που μου γραφουν κατι έστω και μικρο πραγματικα με βοηθανε! Και εγώ φυσικα με τη σειρα μου οφείλω να ανταποδώσω. Τωρα αν μεσα απο αυτη προκύψουν πραγματικές φιλιες τοτε είναι καλοδεχουμενες δε το συζηταω!

Αλλα βρε Eko μου εδω έχουμε παρει απογοητευσεις απο κολλητους - αδελφικους φιλους που ήμασταν μαζί για πολλάααα χρονια! Τελοσπαντων οπως σου είπα η αποφαση σου είναι σεβαστη και εσύ πρεπει να κανεις αυτο που θεωρείς σωστο για εσενα και την ψυχολογια σου!!!! Παντως μην αφηνεις ενα ατομο να σε χαλαει! Δεν αξιζει!

Σου ευχομαι παντως να εχει επιτυχη εκβαση αυτη η προσπαθεια σου! Ειλικρινα και μεσα απο την καρδια μου!!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...