Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αποφάσισα να ανοίξω αυτό το θέμα γιατι αισθάνομαι βλάκας..μεγάλος βλάκας....

Είμαι και γω μια απο εκείνες που τρώμε το ζόρι της εξωσωματικής με όλα του τα δυσκολά.

την 1η φορά που μπήκα στο μαμμυ το έκανα γιατι θεώρησα ότι μπορούσα να ενημερωθω και πάνω απ'όλα να μοιραστώ την αγωνία μου για την έκβαση της προσπάθειάς μου.

Γνώρισα πολλές κοπέλες που κάθε μια με την επιτυχία ή και την αποτυχία της έφυγε και δε ξαναμπήκε- ούτε για να ενημερώσει όυτε για να πεί ενα απλό 'γειά', ο καθένας με τους λόγους του....και άλλες που είναι ακόμα εδώ..

Η 1η προσπάθεια μου ήταν επιτυχημένη, αλλά είχε άσχημη έκβαση, μία τουλάχιστον κοπέλα απο δω μέσα το θυμάται...ξέρει αυτη.

Αποφάσισα στη συνέχεια να μην αναφερθω σε επόμενες προσπάθειες γιατί έκρινα ότι μου δημιουργούσε άγχος το να πρεπει να γραφω για τα δικά μου και επέλεξα να κρατήσω επαφή- μόνο για ενημέρωση αλλά και για να εμψυχώνω τις κοπέλες που το χρειαζόταν.

ο καθένας κρίνει τι θα πει και που θα το πει...

εδω όμως έκανα ενα λάθος- γιατι ανοίχτηκα κάπου που δεν έπρεπε..

μετα την παλλινδρομη κύηση που είχα, προχώρησα σε 2η εξωσωματική που διακόπηκε στην 9η μέρα διεγερσης λόγω μη ανταπόκρισης των ωοθηκών και υπαρξης κύστης...

αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρίσκομαι στη 3η μερα μετα την εμβρυομεταφορά μετα απο την 3η πλέον προσπάθεια εξωσωματικής και γράφω το παράπονό μου...με 8 αριστα αρχικά εμβρυα, η ποιότητα τους ανεξηγητα έπεσε απο το Α στο Γ.και οι πιθανότητες επιτυχίας μειώθηκαν κι αυτες..

και εκεί που πίστευα ότι το ονειρο μου το χα πιάσει, τωρα πιά ελπίζω πάλι σε ενα θαύμα...

έκανα το λάθος να περιμένω φιλική υποστήριξη απο ατομο που υπολόγιζα ότι με είχε κοντα του. που είχε- δεν λέω το πρόβλημα του-

αλλά οι 'φίλοι' -είναι ο ενας για τον άλλον -όχι ο ενας μόνο για τον εναν.

Στεναχωρηθηκα πολύ γιατι έγραψα το παράπονο μου, έκλαψα..περίμενα μια φιλική κουβέντα..αλλά ειμαι και βλάκας... αυτό δεν έπρεπε να συμβεί, γιατί τις μερες αυτές πρέπει να είμαστε χαλαρες..

σ'ευχαριστώ λοιπόν που με ξέχασες, πολύ απλά γιατί είχες το πρόβλημά σου ή γιατι έβλεπες κάτι στην τηλεόραση...

Εγω ποτέ ξανα δεν θα κάνω το λάθος να βάλω τον εαυτό μου πίσω απο τους άλλους -να έρθω δεύτερη- ποτέ ξανα εδω μέσα- πολύ απλά γιατι

ειναι ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΦΟΡΟΥΜ.

να προσέχετε σε ποιούς ανοίγεστε.

Ώφειλα στον εαυτό μου να τα πω και ας τα διαβάσει όποιος θέλει.

Ειμαι πολύ πικραμένη- και αυτό δεν αλλάζει..

Δημοσίευση

αχ εκο μου στενοχωρηθηκα πολλυ με αυτα που γραφεις...μηπως ησουν ατυχη στην επιλογη ?? γιατι εγω ειμαι 2 χρονια εδω και στεκομαι-μου στεκονται οι φιλες μου-στις φιλες μου χωρις ποτε να εχουμε νοιωσει το ''γραψιμο'' που αναφερεις...νομιζω πως το μαμμυ εχει πολυ αξιολογα κοριτσια, εγω προσωπικα απο εκεινο το βραδυ που πρωτομπηκα στο μαμμυ τυχαια γιατι ηθελα να κανω μωρακι και απο την τρελα μου εψαχνα στο ιντερνετ διαφορα, βρηκα τις καλυτερες φιλες του κοσμου!!! βρηκα δυναμη,κατανοηση,οτι χαζη ερωτηση και να ειχα ποτε δεν μου παραπονεθηκαν..παντα υπομονη... και παντα σκεφτομαστε η μια την αλλη. μηην στενοχωριεσαι, οσοι αξιζουν να αφηνεις να ερχονται κοντα σου..τους αλλους δεν αξιζει βρε να στενοχωριεσαι..

Δημοσίευση

Εκο :(:(:(:(:(:(:(:(:(

Καταλαβαινω την πικρα σου,αλλα πιστεψε με εχεις πολυ σημαντικοτερα πραγματα να κανεις κ να σκεφτεις κοριτσακι μου!Η γνωμη μου ειναι οτι τα φορουμ ειναι κ αυτα ενας μικροκοσμος που θελει λιγο παραπανο προσοχη ;) Οπως στον εξω κοσμο εχει "καλους" και "κακους" ετσι κ εδω!Μονο που εδω αργεις να καταλαβεις ποιος σου "κανει" και ποιος οχι.

Μην στεναχωριεσαι κοπελαρα μου! :kiss:

Δημοσίευση

mikroula ήσουν τυχερή. δεν είμαστε όλοι το ίδιο τυχεροί δυστυχως.

μόνο ένα άτομο μου στάθηκε εδω μέσα- και πραγματικά το νιώθω ποτέ δεν μου έδωσε να καταλάβω το αντίθετο.

Ολα τα άλλα ειναι επιφανειακά-ψεύτικα νομίζω και ναχαμε να λεγαμε γιατι ουσιαστικά σε έχουν αναγκη για να τους στηρίζεις.

εμενα ομως? ποιός?

εχω πικραθει και θα αποχωρήσω- δεν με βοηθάει πια το μαμυ.. :(

Δημοσίευση

Εκο δεν σε ξερω προσωπικα απλα κατα καιρους εω δει καποιες απαντησεις σου .Ειναι δυσκολος ο δρομος προς την μητροτητα για ολες τις γυναικες και για εμας που δνε χρειαστηκαμε να κανουμε εξωσωματικες αλλα πολυ περισσοτερο για εσας και εγω αυτο το θαυμαζω .Οπως ειπες το mammyland ειναι ενα φορουμ τιποτα ερισσοερο τιποτα λιγοτερο ενας χωρος απο ενα συνολο γυναικων που γραφουν τις εμεπειριες τους , καποιες ανοιγουν τα εσωψυχα τους καποιες καταλαβαινουν και καποιες αλλες οχι .Τι ειναι το mammyland ; μια μκρογραφια του εξω κοσμου επενδυεις σ εκαποιες σχεσεις καποιες πετυχαινουν καποιες αλλες οχι .Ποσο καιρο ηερες την κοπελα με την ποια ειχες αναπτυξει επαφ εδωμεσα ; ενα χρονο δυο ; εγω εχασα φιλια με φιλη 20 χρονων μια ολοκληρη ζη μαζι στα παιδικα στα εφηβικα και στα μεγαλυτερα ονειρα καιξεφνικ στην καλυτερη περιοδο της ζωης μας εκεινη μολις ειχε παντρευτει και ηταν εγκυος εγω ειχα κανεισχεση με το κολλητο του αντρα της μολις εμαθε η φιλη μου οτι θα αρραβωνιαζομασταν αρχιζε και εκοβε δνε ξερω τιειχε συμβει αλλα της ειπα οτι αμ τι άλλο για τα τσοσα χρονια φιλιας ειχα το διακιωμα να μαθω ...

Ας ειναι αυτα συμβαινουν τοτε ημουν κομματια ειχα τη μεγαλυτερη απωλεια της ζωης μου μεχρι τοτε κανενας χωρισμος δνε με ειχε κανι κοματια αλλα αυτη η φιλικη σχεση γαμενα ηταν επενδυση ζωης αλλα μονο για μενα .

Κοιτα μην μενεις στην επιφανεια αλλα στα σημαντικα το πιο σημαντικο για σενα ειναι να φερεις στη ζωη σου αυτο το πλασμα τωρα αν η κοπελα με την οποια ειχες αναπτυξει σχεση εξαφανιστηκε ειναι δικαιωμα της και εσυ επενδυσες σ εαυτ η φιλια δνε εκανες καποιες γνωριμιες με άλλα μελοι ; Μεσα στα δυο χρονια που ειμαι ελος στο mammyland εχω γνωρισεικαι απο κοτα πολλα μελοι αλλα δεν μπορω να πω οτι ειναι φιλες μου απλα ενα καλο παρεακι .Σκεψου το ιδιο το mammyland λες δεν εχει να σου προσφερει τιποτα για δες το απο αλλη οπτικη γωνια και θα δεις .

κοιτα ηδη σου εμαθε να εισια ιο επφυλακτικη με τους ανθρωπους .

Ευχομαι ειλικρινα να εχεις μια καλη εξελιξη στην προσπαεια σου και αν τελιακ αποφαισεις να φυγεια απλα οταν τα καταφερεις θα χαρουεμ αν μαθουμε τα νεα σου

Δημοσίευση

eko μου πολυ στεναχωρηθηκα που νιωθεις τοσο πικραμενη! :(

το καλυτερο θα ηταν να περιμενεις λιγακι να ξεκαθαρισει το τοπιο με την κοπελα που νιωθεις ετσι!πολλα συμβαινουν κ χανομαστε λιγακι απ'το φορουμ!οταν τα πειτε ισως να ειχες λαθος εντυπωσεις κ τελικα να στεναχωρηθηκες αδικα!

κ μην αποχωρησεις απ'το μαμμυ.. :(

υπαρχουν τοσο αξιολογες κοπελες εδω!!με τον καιρο θα δεις θα γνωρισεις κ αλλες φιλες!! :)

Δημοσίευση

Ελα βρε Eko μου! Μη στεναχωριέσαι γι αυτά!

εγώ νομίζω οτι όλα ξεκινούν από εμάς.

αν εμείς εχουμε υψηλές προσδοκίες από τους γύρω μας, ε...θα μας απογοητεύσουν πιό εύκολα...

ετσι εμαθα να μοιράζομαι την καρδιά μου και τα συναισθήματά μου ξέροντας οτι ακόμα και αν καποιος φίλος, γνωστός ή και αδελφός! με πικράνει, η ψυχή μου εχει μεγαλύτερο βάθος...

δεν εκτέθηκα τοσο οσο αυτοί νομίζουν!

εκτεθόμαστε μεχρι εκεί που θέλουμε εστω και υποσυνείδητα !

εχουμε πολύ δύναμη μέσα μας, και σεις τα κορίτσια που είστε σε διαδικασίες εξωσωματικής, ακόμα ποιό δυνατές !

σας θαυμάζω !

ελααααα φιλενάδα με τον super σκυλο!!! cheer up !!!!! :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

Δημοσίευση

Εκο,ειναι το πιο δυσκολο πραγμα να επενδυεις σε μια σχεση και μετα να πεφτεις στο κενο....δεν ξερω εχω στεναχωρηθει τοσο πολυ με τους ανθρωπους...εχω περασει και μεγαλες περιοδους μοναξιας(ειναι ο αντρας μου ναυτικος)...και απλά πλεον τα περιμενω ολα...ειναι σκληρο αυτο που θα πω αλλά ανοιγομαι πλέον μεχρι εκει που ξέρω πως δε θα με πληγωσει ο αλλος...δυστυχως χρειαζομαστε υποστηριξη σε αυτη μας την προσπαθεια(θα μπω κι εγω μαλλον σε διαδικασια εξωσωματικης)αλλά τι να κανεις αν δε την βρισκεις...μενεις απλα στην ενημερωση του φορουμ...οπως ειπε και η βανια ειναι μια μικρογραφια του εξω κοσμου το μαμμυ...γιατι υπαρχουν κι εδω ανθρωποι με τα παθη και τα λάθη τους...μην απογοητευεσαι...τωρα αγωνιζεσαι και πρεπει να νικησεις!παντως ο,τι χρειαστεις ειμαι εδω...

Δημοσίευση

Δεν υπάρχει λογος να αποχωρήσεις :( καταλαβαίν πως αισθανεσαι γιατι κ εγω στην αρχη ετσι ενιωθα.

Ειμαστε ομως εδω για να βοηθησουμε κ να βοηθηθουμε και ολα με μέτρο.

Σε εμας στην εξωσωματικη θα μας λειψεις , εμενα με βοηθησες παντως πολυ!!

Δημοσίευση

Eko έγραψε:

mikroula ήσουν τυχερή. δεν είμαστε όλοι το ίδιο τυχεροί δυστυχως.

μόνο ένα άτομο μου στάθηκε εδω μέσα- και πραγματικά το νιώθω ποτέ δεν μου έδωσε να καταλάβω το αντίθετο.

Ολα τα άλλα ειναι επιφανειακά-ψεύτικα νομίζω και ναχαμε να λεγαμε γιατι ουσιαστικά σε έχουν αναγκη για να τους στηρίζεις.

εμενα ομως? ποιός?

εχω πικραθει και θα αποχωρήσω- δεν με βοηθάει πια το μαμυ.. :(

Κοριτσάκι μου καλό ειλικρινά ουτε που φανταζόμουν ότι μπορεί να δημιουργήσει τέτοια συναισθήματα ενα site, είμαι 3 περίπου χρόνια εδω μέσα δεν εχω κρατήσει σταθερή φιλία με καμία κοπέλα, είμαι εκεί που άρχησα κ όλες οι άλλες κοπέλες έχουν οι πιο πολλές τα παιδάκια τους, το θεωρω φυσιολογικό όμως, προχώρησαν κ έχασαν το ενδιαφέρον τους για τα δικά μου προβλήματα που είχαν κ αυτες κ μπήκαν σε νέο κύκλο, είμαστε παρα πολλές εδω μέσα κ έχουμε ολες για να είμαστε εδω ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ μεγάλα προβλήματα, αλλες μικρότερα άλλες μεγαλύτερα. Εχω διαβάσει πολλες ιστορίες που ήθελα κατι να γραψω κ όμως δεν προλάβενα ή έγραψα πολλες ευχες κ δεν πείρα ευχαριστώ , αλοίμονο δεν περιμένω κατι

Σε φιλώ κ σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ ασχολήσου ΜΟΝΟ με το ανέβασμα της ψυχολογίας σου... όλα τα άλλα θα γίνουν. Αν σου πω ότι έχω βουρκώσει με ιστορίες κοριτσιών που ούτε καν τους έγραψα αυτο τα λέει όλα......είμαστε οι μόνες που μπορούμε να καταλάβουμε τι περνάει η άλλη ...Τις ευχούλες μου, με ενα μωρό πολύ πολύ όμως σύντομα.

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ αλλά δεν βαριέσαι..

να πω γιατί θέλω να αποχωρήσω? αν δεν βγω θα μπαίνω στον πειρασμο να μπαίνω και να γράφω, και μονο αν καταργηθει το προφίλ μου θα αναγκαστω να μεινω απεξω και να ηρεμησω,

thanks anyway :)

Δημοσίευση

Eko έγραψε:

Αποφάσισα να ανοίξω αυτό το θέμα γιατι αισθάνομαι βλάκας..μεγάλος βλάκας....

Είμαι και γω μια απο εκείνες που τρώμε το ζόρι της εξωσωματικής με όλα του τα δυσκολά.

την 1η φορά που μπήκα στο μαμμυ το έκανα γιατι θεώρησα ότι μπορούσα να ενημερωθω και πάνω απ'όλα να μοιραστώ την αγωνία μου για την έκβαση της προσπάθειάς μου.

Γνώρισα πολλές κοπέλες που κάθε μια με την επιτυχία ή και την αποτυχία της έφυγε και δε ξαναμπήκε- ούτε για να ενημερώσει όυτε για να πεί ενα απλό 'γειά', ο καθένας με τους λόγους του....και άλλες που είναι ακόμα εδώ..

Η 1η προσπάθεια μου ήταν επιτυχημένη, αλλά είχε άσχημη έκβαση, μία τουλάχιστον κοπέλα απο δω μέσα το θυμάται...ξέρει αυτη.

Αποφάσισα στη συνέχεια να μην αναφερθω σε επόμενες προσπάθειες γιατί έκρινα ότι μου δημιουργούσε άγχος το να πρεπει να γραφω για τα δικά μου και επέλεξα να κρατήσω επαφή- μόνο για ενημέρωση αλλά και για να εμψυχώνω τις κοπέλες που το χρειαζόταν.

ο καθένας κρίνει τι θα πει και που θα το πει...

εδω όμως έκανα ενα λάθος- γιατι ανοίχτηκα κάπου που δεν έπρεπε..

μετα την παλλινδρομη κύηση που είχα, προχώρησα σε 2η εξωσωματική που διακόπηκε στην 9η μέρα διεγερσης λόγω μη ανταπόκρισης των ωοθηκών και υπαρξης κύστης...

αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρίσκομαι στη 3η μερα μετα την εμβρυομεταφορά μετα απο την 3η πλέον προσπάθεια εξωσωματικής και γράφω το παράπονό μου...με 8 αριστα αρχικά εμβρυα, η ποιότητα τους ανεξηγητα έπεσε απο το Α στο Γ.και οι πιθανότητες επιτυχίας μειώθηκαν κι αυτες..

και εκεί που πίστευα ότι το ονειρο μου το χα πιάσει, τωρα πιά ελπίζω πάλι σε ενα θαύμα...

έκανα το λάθος να περιμένω φιλική υποστήριξη απο ατομο που υπολόγιζα ότι με είχε κοντα του. που είχε- δεν λέω το πρόβλημα του-

αλλά οι 'φίλοι' -είναι ο ενας για τον άλλον -όχι ο ενας μόνο για τον εναν.

Στεναχωρηθηκα πολύ γιατι έγραψα το παράπονο μου, έκλαψα..περίμενα μια φιλική κουβέντα..αλλά ειμαι και βλάκας... αυτό δεν έπρεπε να συμβεί, γιατί τις μερες αυτές πρέπει να είμαστε χαλαρες..

σ'ευχαριστώ λοιπόν που με ξέχασες, πολύ απλά γιατί είχες το πρόβλημά σου ή γιατι έβλεπες κάτι στην τηλεόραση...

Εγω ποτέ ξανα δεν θα κάνω το λάθος να βάλω τον εαυτό μου πίσω απο τους άλλους -να έρθω δεύτερη- ποτέ ξανα εδω μέσα- πολύ απλά γιατι

ειναι ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΦΟΡΟΥΜ.

να προσέχετε σε ποιούς ανοίγεστε.

Ώφειλα στον εαυτό μου να τα πω και ας τα διαβάσει όποιος θέλει.

Ειμαι πολύ πικραμένη- και αυτό δεν αλλάζει..

Νιώθεις ότι προδιδεσαι, και σε καταλαβαινω απόλυτα! Ομως, σου το έχω, ήδη, πει με πολύ αγάπη, και θα σου το πω ξανα: Μπορεις να κατανοησεις οτι τωρα πρέπει να εισαι χαλαρη,και χαρούμενη και να σκεφτεσαι μονο το θετικο αποτελεσμα? Τιποτα περισσότερο απο τα σπορακια σου, δεν εχει αξια... δεν εχει σημασια... Εχεις τα δικά σου θέματα.. Ειναι φιλη σου καρδιακη και τη χάνεις, και στενοχωριέσαι και κλαις??? Εκο σύνελθε! Το ξέρω, γινομαι σκληρή, αλλά, επειδη έχεις περασει πολλά (ειδικα ολον αυτο τον τελευταίο καιρό), θαθελα να κοιτάξεις τον εαυτο σου, τουλάχιστον αυτή τη φορα! Μπορεις να μου κανεις τη χαρη? Το ειπες και μονη σου! Ενα απλό φορουμ ειναι!

Και συμφωνω με την κοπέλα που είπε, οτι ειναι μια μικρογραφια του εξω κοσμου. Δυστυχως αυτα συμβαινουν και θα συμβαινουν... Δεν μπορεις να αλλαξεις κανέναν... Μεγαλες γυναίκες ειμαστε, έχουμε διαμορφώσει ήδη χαρακτήρα. Από εκει και πέρα, πολύ απλά κάνεις τις επιλογες σου!

Αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να αποχωρησεις, επειδη δημιουργηθηκε ενα θεμα με ενα μεμονωμενο ατομο!

Αν θέλεις,επειδη βλέπω ότι σε ενοχλει ακομα, δώσε της 1 ευκαιρια.. Μιλήστε, ξεκαθαριστε το θέμα, και αν δεν... δεν πειραζει!

Αλλα δεν θα αποχωρήσεις!!!!

:kiss::kiss:

Δημοσίευση

Eko έγραψε:

ειναι να μην νιώσω οτι με δουλεύουν..αυτο Χριστίνα μου με εξοργίζει περισσοτερο.

ασε μωρε, μονο αν βγω θα ηρεμησω.

Δεν θέλω να σε πιέζω.. Οπως νιώθεις εσύ καλυτερα! Να προσέχεις τα σποράκια σου και τον εαυτό σου!!! :):)

Φιλιά :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Δεν σε αδικώ που νιώθεις πικραμένη. Κι εγώ έτσι θα ένιωθα. Και πολλές φορές έχω νιώσει πίκρα μέσα εδώ, για άλλους λόγους.

Πέρα απ ' όλα αυτά όμως, εύχομαι η προσπάθειά σου να'ναι πετυχημένη και σε μερικούς μήνες να'χεις αγκαλιά το/τα μωράκι/α σου. Αυτό είναι το σημαντικότερο κι εκεί προσπάθησε να επικεντρωθείς. Άσε τις αρνητικές σκέψεις στην άκρη γιατί μόνο κακό σου κάνουν και τίποτε άλλο. Ποιος ο λόγος να γεμίζεις πίκρα την καρδούλα σου, τη στιγμή που περισσότερο απ' όλες χρειάζεσαι καλή ψυχολογία;;;

Σου στέλνω όλη μου τη θετική σκέψη και τη θετική μου ενέργεια κι εύχομαι σε μερικές μέρες να'χεις μια τεράστια χοριακή κι όλα να πάνε καλά!! :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Εκο αν σε κανει να νιωσεις καλυτερα ναι βγες αποχωρησου και αν αργοτερα θελεις να ξαναμπεις κανε ενα νεο λοαριασμο η κανε ενα διαλλειμα , δνε ειναι σωστο να επενδυουμε τη σχεση μας μεσα σε ενα φορουμ οσο αξιολογο κι αν ειναι .

Δημοσίευση

συμφωνώ κ μαζί σου κ με τα κορίτσια...

κ εγώ για άλλους λόγους έχει έρθει η στιγμή που έχω απογοητευθεί από κάποια άτομα στο mammy...εσύ ξέρεις τι θα κάνεις...

εύχομαι καλή επιτυχία κ όλα να σου πάνε καλά...

αν θες μπες εδώ να μας πεις τι αποτέλεσμα είχες...εύχομαι θετικό! :)

Δημοσίευση

οταν λειπω γινονται ολα τα σημαντικα γμτ?????????

που παςςςςς??????????

στααααασουυυυυυ μυυυυυγδαλαααα!!!!

ΕΛΑ ρε ΕΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....εκει στο ποστακι μας

δεν περναμε καλα? Που πας??? Τες πα....παω πασο...

αφου λες θα ηρεμησεις ΟΚ το δικο σου καλο ειναι

το σημαντικο!

Με στεναχωρησες & θα φαω και θα παχυνω!!! :(

ΕΥΧΟΜΑΙ συντομα να μπεις γιατι θα σου λειψουμε καιγιατι

θα θες να μας πεις τα ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!

Καλωστεριωμενα τα μωρακια ευχομαι!!!!!! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν γνωρίζω για το ντουφαλακ αν επιτρέπεται, κι εγώ στο τσακ το γλίτωσα...Υπέφερα κι εγώ στην εγκυμοσύνη από δυσκοιλιότητα και τελικά έφυγε τελείως τρώγοντας 5 6 μανταρίνια το πρωί πριν φάω οτιδήποτε άλλο, πίνοντας 2 λίτρα νερό τη μέρα και επειδή είμαι απο παραθαλάσσιο μέρος έκανα σαλάτα βραστή κριταμο μερικές φορές την εβδομαδα. Και σώθηκα...όχι απλά καλυτέρευσε η κατάσταση, αλλά σταμάτησε πλήρως η δυσκοιλιότητα..
    • @Ioanna6 κ εμας χωρις πάνα την μετράει. Πάντως εμένα ήταν 3700 τον Νοέμβρη π πήγαμε κ αρχές Γενάρη την βρήκε 4150 κ όταν ρώτησα αν είναι λίγα μ είπε μια χαρά είναι σε σχέση βάρος ύψος (αποκλειστικός θηλασμός) εσένα ποσό έβαλε από την τελευταία φορά; 
    • Γέννησα δύο φορές με καισαρική, όχι δεν έκανα ενέσεις κορτιζόνης. Βέβαια γέννησα στον 9ο μήνα και τα δύο, δεν ήταν πρόωρα. Ναι κλείνεις ραντεβού για προεγχειρητικο. Για την επέμβαση σου κλείνει ο γιατρός σου. 
    • Καλησπέρα, εγώ γεννάω με καισαρική σε ιδιωτικο,θα κάνω 4 ενέσεις κορτιζόνης,2 μερες πριν τον τοκετό ανά 12 ωρο και προεγχειρητικό την προηγούμενη ημέρα,που περιλαμβάνει καρδιογράφημα και αιματολογικές!Το ραντεβού εννοείς για το χειρουργείο???Αυτό το κλείνει ο γιατρός σου.
    • Έχω ακούσει η αλήθεια είναι πως είναι λίγο κουραστικό για το μωρό αλλά θα είναι 1 έτους τότε οπότε νομίζω ίσως θα κοιμάται και πιο εύκολα, θα κάθεται και πιο εύκολα πχ με την μαμά μου αν χρειαστεί ή με τους παππούδες αργά στο σπίτι ή και στο κέντρο ακόμα και να κοιμηθεί.. δεν ξερω ακόμα πάντως είμαστε στην σκέψη. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...