Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΝΟ 5 !!!!!!!!!

Recommended Posts

Ολια μου τα βαπτηστικα λαδοπανα κ ρουχαλακια τα πλενεις η στο σπιτι κ πετας τα νερακια σε γλαστρα να μην πατηθει το χωμα η πας τα νερα στην εκκλησια κ τα πεταει ο Ιερεας στο χωνευτηρι της εκκλησιας η πας με τον νονο σε θαλασσα η ποταμι κ τα κανεις εκει ενα ξεπλυμα κ μετα κανονικα πλυντηριο.ειναι κριμα τα νερακια απο αυτα τα ρουχα που ειναι διαβασμενα κ αγιασμενα να πεταχτουν στον βοθρο εκει που πανε ολα μας τα περιτωματα...οπως κ το νερακι που κανεις μπανιο το μωρο μετα απο 3 μερες παλι δεν κανει να πατηθει η να πεταχτει στον βοθρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 983
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

koritsia vlepw tha pate gia kafe xwris emena? :angry::angry::angry: tha erxomouna sigoura alla avrio tha erthei i kopela na kanoume tin fotogafisi pou eixa kerdisei kai den ginetai na to akurwsw giati kaname 2 mines gia na vroume imeronimia pou mporoume kai oi 2.

giwtou na mas peis nea apo ton giatro.

Re koritsia na sas pw kati pou egine kai stenaxwrithika polu?

O antras mou exei gipeda podosfairou kai extes pou etuxe na eimai ekei,ena paidi tin wra pou epaize leei''zalizomai''kai epese katw kseros.O giatros pige kai tou edwse tis prwtes voitheies kai tou ekane malakseis sunexeia mexri na erthei to asthenoforo.Meta apo kanena 15' irthe to asthenoforo aki ton pire kai maw eipan oti pethane mesa sto asthenoforo.An einai dunaton re paidia 25 xronon palikari.Ap'oti mathame eixe megalokardia kai epaize eis gnwsis tou.Ti na pw........

Καλησπερα κουκλες.

Εγω δεν εχω καλα νεα.

Πηρα την παιδιατρο τηλ σημερα γιατι ο μικρος χθες πνιγοταν απο τον βηχα και πηγαμε να τον δει.

Τα λαιμα του ειναι ερεθισμενα και εχει ιωση και μπορει να εξελιχθει σε βροχιολιτιδα.

Μας εδωσε μασκα με αερολιν και φλιξοταιντ και αντιβιωση και τον Μιχαλη γιατι κι αυτος εχει τα λαιμα του αλλα μονο μεχρι να υποχωρησουν τα συμπτωματα.

αντε να δουμε.

σοφακι να σου πω την αληθεια εσενα σκεφτομαι και περνω κουραγιο....

Πασχαλια μου πολυ ωραια η μπομπο αλλα ακριβη μωρε.

Ολια κι εμεις πλενουμε και τα ρουχα και τα λαδοπανα στην λεκανη που κανουμε μπανιο το μωρο και μετα τα πεταμε στην θαλασσα ολα τα νερα.

Αυτα κοριτσια μου.

Τα ξαναλεμε.

Φιλακια.

τι να πεις βρε μαρακι η καημενη η μαννα του τι κανει τωρα οταν τους μιλας δεν καταλαβαινουν περα βρεχει τι καημο εχει η μαννα κ ο μπαμπας ξερει πως ποναω τετοιες ηλικιες?κ το ηξερε κιολας κ πηγαινε τι να πω...

αχ! κριμα Μαρακι μου....

ναι Χρυσα μου ε? εμενα ποιος θα μου δωσει κουραγιο δεν ξερω....χαχαχαχα κ οχι τιποτα αλλο δεν θα βρεθω κ με την Πατσυ να τον ταισει λιγο να ξεκουραστω εγω!!! χαχαχαχα

τα νερα απ το μπανιο του μικρου εγω τα πεταξα σε γλαστρα.

εβαλα λιγες φωτο στην ομαδα αν θελετε δειτε!

γεια σας και πάλι,

κοίμησα το θυριάκι μου και κάθησα να διαβάσω τα νέα σας.

Σοφάκι, να σου ζήσει και πάλι, είδα και τις φώτο πολύ ωραίες.

Χρύσα και Κατερίνα περαστικά στα μικρά σας. Χρύσα ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί πολύ ο μικρούλης σου.

πάτσυ μην ανησυχείς, δεν νομίζω να είναι τίποτα.

Πασχαλάκι πολύ όμορφη και ασυνηθιστη η μπομπονιέρα, είναι λίγο ακριβή όπως είπαν και τα κορίτσια αλλά πάντα δεν θέλουμε το καλύτερο για τα μπουμπούκια μας.

Βλέπω οι περισσότερες ετοιμάζεστε για διακοπούλες, τυχερούλες, θέλω και εγώ αλλά κάνω υπομονή μέχρι τέλος αυγούστου. Να μας στέλνετε την θετική σας ενέργεια σε μας που θα μείνουμε πίσω.

Γιώτα, Ματίνα και Χρύσα καλά να περάσετε αύριο.

Αυτά δεν νομίζω οτι θυμάμαι να σχολιάσω τίποτε άλλο, ήταν και πολλά

Καληνύχτα μανουλίτσες

;)

γεια σας-γεια σας! :):):)

επιτελους τελειωσε αυτη η κουραστικη μερα!απο το πρωι στο τρεξιμο....πηγα και στην γυναικολογο...ολα μια χαρα ειναι...και περιμενω τη δευτερα τα αποτελεσματα απο το παπ....και το καλο ειναι οτι απο αυτα που ειδε ειναι οτι η περιοδος δεν θα ερθει σιγουρα τις επομενες μερες :woohoo: :woohoo: :woohoo: τι ωραια :silly: :silly: :silly:

κοριτσακια φωτο απο το φορεμα δεν εβγαλα...δεν προλαβα :blush::blush::blush: ειχα σιδερο...και πριν απο λιγο τελειωσα!

χρυσα και κατερινακι περαστικα στα μωρακια σας!ελπιζω να ειναι καλυτερα αυριο! :)

χρυσουλινι φανταζομαι λαχταρα που θα πηρατε...θα ερθει ο ιασωνας αυριο να της δωσει πολλα πολλα φιλακια :P:)

σοφακι παω να δω τις φωτο σας...καλη φωτογραφιση για αυριο! :cheer:

καγκουροκατερινακι ποτε βαπτιζετε εσεις;;;; :dry:

πασχαλια μου ειναι πολυ ομορφη η μπουμπουνιερα...απλα το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι θα μπορουν να την κρατησουν μετα;;;;δηλαδη εννοω οτι δεν θα εχουν τι να την κανουν...αλλα πραγματικα ειναι τελεια!

παιδικες θα κανεις;;;;

μαρακι κριμα για το παλικαρι....καλη φωτογραφιση B)

ευακι ναι το ξεχασα :blush::blush::blush:

εγω αυριο παλι στο τρεξιμο θα ειμαι...

α!για πειτε την γνωμη σας για κατι που θελω....σκεφτομαι να παω στο λητω και να κανω λιστα βαπτισης...ειναι καλη ιδεα;;;η λετε να το παρεξηγησουν;;;

φιλια! :kiss::kiss::kiss:

κουκλες,μπηκα παλι με τις μεγαλες ωρες για να σας στειλω φιλακια!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

γιωτου,πολυ ωραια η μπομπονιερα!!!!μ αρεσει!!!!ποσο παει?????

πασχαλακι,πολυ ωραια ειναι αλλα 3 ευρω?????βεβαια,οπως λεει και το κανγκουρακι,για τα παιδακια μας θελουμε το καλυτερο!!!!!

ματινακι,αυριο θα τους πας και σοκολατοπιτα???????????κοιτα να μου αφησετε κι εμενα λιγο για το τελος του μηνα!!!!!!!

χρυσουλινι,κι εμενα πηγε να πεσει....στην ακρη την προλαβα....

μαρακι,στεναχωρηθηκα με αυτο το περιστατικο....υγεια πανω απ ολα κοριτσια.....

χρυσα μου,περαστικα σας και γρηγορα....

κατερινακι-συμπεθερα,περαστικα και σε σας....ελπιζω να μην κολλησουν κι οι υπολοιποι....

σοφακι,τελειες οι φωτο!!!!να σας ζησει και παλι!!!!!

ολια μου,εκανες τιποτα για βαφτιση τελικα????

πατσυ,πως εισαι σημερα????

κοριτσια μου,κλεινουν τα ματια μου....ελπιζω να μην ξεχασα τιποτα....σας φιλω ολες!!!!!!!!μακιααααα :kiss:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΩΝΙΑ Κ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΑΙΣΩ ΤΟΝ ΞΑΝΘΟΥΛΗ ΦΑΓΑΚΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ,ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ ΗΡΕΜΕΙ.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΑΛΛΑΞΕ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΤΗΣ ΞΑΔΕΛΦΗΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Κ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.. :angry: ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ,ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ,ΒΑΣΙΚΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΞΑΔΕΛΦΗ ΔΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΛΟ ΘΕΜΑΤΑ Κ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ Κ ΘΑ ΞΑΝΑΦΥΓΟΥΜΕ.ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΛΑΚΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.Κ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΗΤαν ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ Κ Ο ΜΠΙΛ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΒΑΡΔΕΙΑ ΤΟΥ Κ ΠΗΓΕ ΠΡΩΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΥΠΝΗΣΕ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ Κ ΧΘΕΣ ΣΧΟΛΑΣΕ 11.15.ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ. :angry: ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Κ ΜΕ ΑΥΤΟ.

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ Κ ΝΑ ΠΑΡΩ Κ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΑΜΑΝΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ.

ΠΕΙΝΑΕΙ Κ ΚΛΑΙΕΙ ΤΩΡΑ,ΤΡΕΧΩΩΩΩ!!!

γεια σας κ απο μας..εγω γενικα δεν ειμαι κ στα καλυτερα μου....οι παλιες με ξερετε τι χεστρα ειμαι..χαχα.ποναω 4 μερα..αυριο το απογευμα θα με παει ο αντρας μου στο νοσοκομειο γιατι σαββατο φευγουμε κ να μην ειναι κατι σοβαρο...κατα τα αλλα σιδερο,σιδερο και σιδερο...φιλακια πολλα..θα τα πουμε αυριο..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΚΑΤΕΡΙΝΑ2 ΜΗ ΧΑΝΕΣΑΙ!ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ?ΑΧ,ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΑ ΣΟΥ!

ΕΥΑΚΙ ΔΕ ΠΗΓΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ,ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ!Η ΤΟΥΛΟΥΜΠΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ!ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ!

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ!

ΠΑΤΣΥ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!

ΓΙΩΤΑΚΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ!ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!

ΧΡΥΣΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΘΑ ΠΗΡΕΣ!

ΣΟΦΑΚΙ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΔΩ ΦΩΤΟ!!!

ΒΙΚΑΚΙ,ΟΛΙΑ,ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΜΟΥ ΦΙΛΙΑ!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΟΥ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!

καλησπερα κοριτσια!

μπηκα για να σας αποχεραιτησω :(:(:(

χαιρομαι τοσο πολυ που φευγω απο την αθηνα...αλλα συγχρονως στεναχωριεμαι που αφηνω την παρεουλα μου...ελπιζω να βρω τροπο να επικοινωνω μαζι σας...ειμαστε γαμωτο και στα προαστια του χωριου...αλλιως ολο και απο καπου θα εκλεβα σημα :silly: :silly: :blush::blush::blush:

χθες σημερα και αυριο ειχα και εχω τρελο τρεξιμο :angry: τωρα μολις τελειωσα τις βαλιτσες και το τελευταιο σιδερο...ειναι σχεδον ολα ετοιμα...μονο κατι τελευταια μενουν...αυριο αυτα....

εχω να παω και ικα και στα κεπ...ουφφφφφφφφ..........και μετα ταξιδι...ελπιζω μονο θα ειναι ησυχα τα μικρα και να κοιμηθουν γιατι θα ειμαι μονη μου...οποτε καταλαβαινετε τι με περιμενει σε περιπτωση που γκρινιαζουν...αν και νομιζω οτι θα κοιμηθουν γιατι θα φυγω κατα τις 9 το βραδυ..δηλαδη την ωρα που κοιμουνται! ;)

χρυσουλινι και ματινακι περασα πολυ ομορφα για ακομα μια φορα...αντε ετοιμαστειτε να με επισκεφτειτε στο πυργο :silly: :P :laugh:

α!χρυσουλινι ξεχασα την μπουμπουνιερα της ματινας(χιλια συγνωμη ματινακι...αλλα το εχω χασει το μυαλο μου :blush::blush::blush: )να μου την κρατησεις σε μια ακρη να την παρω το σεμπτεβρη.... ;)

βικακι τι να κανεις...δεν βρισκεις ακρη :angry: με τους συγγενεις!...στη ζαχαρω εχετε τον γαμο;;; :huh:

καλα ψωνια! :cheer:

πατσουλινι μην αγωνεσαι βρε...δεν ειναι τιποτα...ελπιζω ολα να πανε καλα και να περασετε τελεια στις διακοπες σας! B)

ευακι θα σε παρω τηλ απο το χωριο...δεν σε ξεχναω :blush::blush::blush: αλλα τρεχω σαν τρελη αυτες τις μερες....

φιλακια στην μαγουλου σου :P:)

αυτα κοριτσια...ελπιζω να εχετε ολες ενα υπεροχο καλοκαιρι...βεβαια σαν το περσινο δεν θα ειναι που ειχαμε τις κοιλουμπιτσες μας...αχ!τι ωραια που ηταν :):):)

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!!!!!! :):):)

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Καλημέρα!!!!!!

Μαράκι στεναχωρέθηκα πολύ με αυτό που μας είπες... δεν έχω λόγια .. :(

Γιωτού θα σου την φυλάξω την μπομπο.. Να περάσεις όμορφα.. αν προλάβω θα σε πάρω τηλέφωνο να συναντηθούμε αν και τώρα σκέφτομαι ότι επειδή θα έρθοιυν και οι γονεί μου την Κυριακή ίσως αν είναι λίγο χλωμό γιατί θα θέλουν να δουν την μπεμπούλα.. Αν όμως μπορέσω σίγουρα θα σε πάρω να βρεθούμε!!!!!

Αχ, πέρασα όμορφα εχθές αν και λίγο .... :(

Ματινάκι μου , άσε τρόμαξα πολύ αλλα ευτυχώς όλα καλά .. !!!!

Πάτσυ μου ,καλύτερα να πας στο νοσοκομείο να σε δουν πριν πας για διακοπές να είσαι ήρεμη !!Να περάσετε τέλεια και να ξεκουραστείτε!!!!

Βικάκι και εμένα θα με τσάντιζε η αλλαγή σχεδίων αλλα τι να κάνουμε στο πρόγραμμα και αυτά :angry: .. τον καημένο τον Βασίλη σκέφτομαι που θα πήγε στην δουλειά μετά από λίγες ώρες ύπνο... Καλά εννοείται και ότι σας κόβει τις διακοπές είναι χάλια αλλα πάλι καλά που θα είστε σχετικά κοντά... Και εμένα μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και έπρεπε να φύγω από Κρήτη για ένα γάμο και δεν μπόρεσα να ξαναγυρίσω και γενικά μου έκοψε τις διακοπές 5 μέρες νωρίτερα .. :angry: .. Καλά να είναι το ζευγάρι !!

Καγκουροκατερινούλα , όντως μην χάνεσαι ... ποιος μιλάει :laugh: ... να είσαι καλά και εσύ και η κοράκλα σου!!!!

Λεμονάκι περαστικά στο μικρούλι σου εύχομαι να του περάσει γρήγορα!!!

Πασχαλίτσα βάλε και την δεύτερη μπουμπουνιέρα να την δούμε!

Πάω να δω φώτο και να φύγω για δουλειά :angry:

Καλή σας μέρα και φιλιά πολλά πολλά!!!!!!!!!

Καλημερα φιλες μου!!!Πρωινη και γω !!!

Ειμαι πολυ στενοχωρημενη !!Ο μπεμπακος μου εχει ξανα ουρολοιμωξη .Χτες βγηκαν τα αποτελεσματα της τριτης καλλιεργειας και βγηκαν θετικα .Δεντον πηγα ομως στο νοσοκομειο πηρα τηλ την γιατρο μας και τον ξεκινησα αντιβιωση με βαση το αντιβιογραμμα που βαλαμε.Το βραδυ τον πηγα και στην γιατρο νατον δει .Το μαναρι μου εφτασε τα 9750 και 74 ποντους .Γιγαντακι !!! Η γιατρος μου εγραψε να κανουμε καποιες εξετασεις απο βδομαδα οποτε Πατσουλινι μου δεν θα κατεβουμε Χαλκιδικη.

Αχ ποτε θα σε δω επιτελους??? Πηγες νοσοκομειο ?Δεν νομιζω να ειναι τιποτα ..

Χρυσουλινι φανταζομαι τρομαρα που πηρες οταν επεσε η μπεμπουλα ..Θελουν πολυ προσοχη τωρα !!!

Μαρακι στεναχωρεθηκα μ αυτο που ειπες .Αλλα και αυτος να παιζει ενω ειχε προβλημα.

Γιωτα καλα να περασετε !!!!

Βικακι αυτος ο γαμος σας αναστατωσε !!!Πρεπει οπωσδηποτε να πατε?Δεν μπορεις να βρεις μια δικαιολογια να μην πατε?

Φιλια πολλα σε ολες !!!!! :kiss::kiss::kiss:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!

Πατσυ μου περιμενουμε τα νεα σου καρδια μου αν κ ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι κατι σοβαρο!

Γιωτακι καλο ταξιδι καλα να περασετε κοπελα μου κ πολλους κ καλους υπνους!!! οσο για την κοιλιτσα περυσι εγω την εχω κ φετος :laugh: :P

Ολια μου μην στεναχωριεσαι :( περαστικα του κοπελα μου ευχομαι να περασει πολυ γρηγορα... :( γιατι ετσι παλι?? καποιο μικροβιο φταιει? εννοω το κολλαει απο καπου η το εχει απο μονος του?

Πασχαλιτσα που ειναι κ η 2η μπομπο???

Βικακυ μου δεν μπορειτε με τιποτα να μην πατε??

Μαγδα μου που εισαι??

χανομαστε μωρε συνεχεια τωρα ολες λογω καλοκαιριου πιστευω..απο χειμωνα εδω θα ειμαστε παλι κολλημενες στα τσατ!

Αυριο φευγω κ εγω κοριτσια μου παω στον αδερφο μου με την μητερα μου κ προσπαθω να συμμαζεψω σπιτι να φτιαξω βαλιτσες να εχω εδω τα ρουχα του Κωστη που δεν θα ερθει ,ολα πλυμενα-σιδερωμενα κ γενικα τρεχω τρεχω κ τρεχω....κ φυσικα ο μορτης μου ολο γκρινια ασταματητα! ολο αγκαλια θελει κ φυσικα οχι κατω να περπαταμε κιολας! να δω τι θα προλαβω να κανω σημερα...

Σας ευχαριστω ολες για τα σχολια σας στις φωτο μου,ειστε πολυ γλυκες!

φιλεναδες μου θα τα λεμε απο Αλεξανδρουπολη πια...αν δεν καταφερω να ξαναμπω σημερα.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΣΑΣ!!!!!!

φιλεναδιτσες μου,καλημερα!!!!!! :)

εδω εχει πολυ χαλια καιρο και δεν μπορουμε να παμε για μπανιο... :angry: ολο λενε θα φτιαξει και κοντευουμε μεσα ιουλη και τιποτα ακομα.... :S

γιωτου μου,περιμενω τηλ!!!καλα να περασετε!!!!!!!! :laugh:

σοφακι,καλες δουλιτσες και καλο ταξιδι γι αυριο!!!!! ;)

ολια μου,περαστικα σας!!!!!!!ταλαιπωρειται μωρε ο μικρουλης.... :(

χρυσουλινι,θα εισαι αθηνα τελος ιουλιου να τα πουμε???????? B)

ματινακι,ελπιζω να σε προλαβω να τα πουμε και απο κοντα!!!!!! :cheer:

πατσουλι,περιμενω νεα ε?????????????

ισως μπω παλι αργοτερα!!!!! :) μακια!!!!! :kiss:

κοριτσια γεια σας

μπηκα στα γρηγορα,ειμαι κομματια,ο γιωργακης μου συνεχιζει να ψηνεται στον πυρετο τον ξαναπηγα στο γιατρο και μου ειπε ειναι ερεθισμενος ο λαιμος του και μας εδωσε αντιβιωση του εκανα και καλλιεργεια ουρων και βγηκε αρνητικη και χθες κολλησε και ο μπεμπης και εχει πυρετο και αυτος,γενικα ειμαστε χαλια μαυρα αντε να δουμε πως θα ξημερωσουμε παλι σας,δεν προλαβαινω να σχολιασω τιποτα καλο βραδυ σε ολες φιλια :kiss:

KATEΡΙΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ.. :( ΟΛΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΒΡΕ???ΠΑΛΙ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ???ΑΜΑΝ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΙΝΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ....ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ...ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ..ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ,ΣΟΦΑΚΙ Κ ΓΙΩΤΑΚΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ Κ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΜΕ Ε?Η ΜΑΓΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΕΟ?ΕΥΑΚΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ.Ο ΟΝΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΣΙΔΕΡΟ,ΒΑΛΙΤΣΕΣ Κ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ,ΒΡΗΚΕ Κ ΜΕΡΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ...ΧΡΥΣΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ?ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ..ΘΑ ΣΑΣΓΡΑΨΩ Κ ΑΠ ΤΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙ....ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ...ΜΟΥΤΣ,ΜΠΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ Κ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ....ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΣΙ ΓΙΑΤΙΕΚΛΑΙΓΑ ΑΠ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΣΙ.Κ ΦΕΤΟΣ ΠΟΝΑΩ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ...ΟΠΟΤΕ....ΦΕΤΟΣ ΟΛΕ..ΧΑΧΑ :P:P:P <3

Καλημερα φιλες μου!!!!

Εμεις εδω στο σπιτι ο μικρος ευτυχως ειναι καλα απο δευτερα θα ξανακανουμε καλλιεργεια για να δουμε αν αρχισε να υποχωρει το μικροβιο.Η αντιβιωση βεβαια δεν του αρεσει καθολου μετο ζορι την πινει.

Πατσουλινι ,Βικακι και Σοφακι καλο ταξιδι και καλα μπανια.. :):)

Πατσουλινι που θα παει καποια στιγμη θα συναντηθουμε και μεις..

Κατερινα 1 περαστικα στα μικρουλια σου..Ειναι καλυτερα σημερα?Φανταζομαι ολο το βραδυ θα ξενυχτησες...

Σημερα θελω να κανω δουλειες και βαριεμαι πολυ !!!!!Πρεπει ομως

Φιλια πολλα σε ολες και καλο ΣΚ :):)

Καλημέρα!!!!

Όλια μου εύχομαι την Δευτέρα να μην έχει τίποτα ο καλός σου!! Χαίρομαι που είναι καλύτερα!!!! Όντως γιγαντάκι ο μπέμπης σου!!! Μπράβο του το μαναράκι!!! Να είναι γερός και αυτό με την ουρολοίμωξη θα το ξεπεράσει!!!!!!

Ευάκι , τέλος Ιουλίου αθ είμαι Αθήνα, θα περιμένω τηλέφωνο να βρεθούμε!!!!Τώρα που έμαθα και το σπίτι του παπού θα έρθω από εκεί να σας πάρω!!! :laugh:

Χρυσάκι περαστικά στον Γιωργάκι σου!!!! Αχ τι τραβάνε τα μικρά μας.. :( Εύχομαι να αναρρώσει γρήγορα να μην ταλαιπωριέται!!Να του δώσεις φιλιά και στον Μιχαλάκι επίσης!!!

Σοφάκι δεν μας είπες πως βρήκαν οι προσκλεκλημμένοι σας τις μπουμπουνιέρες και τα υπόλοιπα πράγματα τα θείκά που έφτιαξες???

Πήρες καμιά εργολαβία?? :laugh:

Εμείς φεύγουμε σε λίγο για Πύργο και γυρνάμε δυστυχώς αύριο ..αλλα ανυπομωνω να πάω για να κάνω την μπουμπου μπάνιο!!!

Καλό καλοκαίρι σε όποιες κοριτσάρες φεύγουν και να μην μας ξεχάσουν να μπαίνουν που και πού .. προέχει η ξεκούραση όμως!!

Σας φιλώ , να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και να μου φιλήσετε τα γλυκά σας μωράκια!!!! :kiss::kiss::kiss:

Βρε oliax73 παλι ουρολοιμωξη?Απο τι να ειναι τελικα?Και εγω θα την Παω την Δευτερα για να δουμε πως παμε,μας ειπε πως για ενα 6μηνο πρεπει να το παρακολουθουμε!!!

κοριτσια γεια σας,σαυτες που απεμειναν δηλαδη πολυ ερημια ολες φυγατε;;;;

εμεις σημερα ειμαστε πολυ καλυτερα ο γιωργος δεν ξανακανε πυρετο απο χθες το βραδυ και ο μπεμπης μου εκανε 37,8 στις 9 η ωρα αλλα του επεσε αμεσως και κοιμηθηκε το μικρουλη μου αντε να περασει να τελειωνουμε ειμαι κομματια χθες το βραδυ παλι δεν κοιμηθηκαμε ανεβασε ο μπεμπης και ωσπου να του πεσει καναμε αμαν :angry::angry:

ολια ευχαριστω και περαστικα και στον μικρο σου να περασει συντομα

πατσυ σε ευχαριστω και εσενα και περαστικα σου,παντως σκωληκοειδιτιδα δεν ειναι με τιποτα,θα ειχες πυρετο και εμετους και δεν θα αντεχες τον πονο,μηπως ειναι κανενα κρυωμα;

καλο βραδυ σε ολες φιλια :kiss::kiss:

Κοριτσάκια γεια σας, να μαι και εγώ τις μεγάλες ώρες...

Ολια και Κατερίνα περαστικά στα μωράκια σας, να γίνουν γρήγορα καλά.

Στα κοριτσακια που έφυγαν για διακοπές εύχομαι να περάσουν καλά να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τις διακοπές με τα μπεμπάκια τους.

Τέλος Ιουλίου θα είμαι και εγώ Αθήνα, με θέλετε και μένα αν κανονίσετε συνάντηση?

Εμείς σήμερα ετοιμάσαμε τα γλυκάκια της βάπτισης, γεμίσαμε βαζάκια με γλυκό κουμ κουατ μιας και ο άντρας μου έχει καταγωγή από Κέρκυρα και η μικρή θα πάρει το όνομα της μαμάς του. Βοήθησε και η μικρή ... αφού κοιμήθηκε το μεσημέρι ένα δύωρο ... και τα γεμίσαμε με την ησυχία μας. Μια βδομάδα μας έμεινε την άλλη Κυριακή βαπτιζόμαστε!

Αυτά τα νεάκια μας, καληνύχτα μανουλίτσες, φιλία πολλά!

Kαλημερα μανουλες!

Χαθηκα παλι :blush:

Απο οτι διαβασα πολλα μωρακια ειναι αρρωστα παλι. :(

Ευχομαι περαστικα σας σε ολες.

Εμεις παμε καλυτερα αλλα ο Μιχαλης ειχε ενα βηχα αλλο πραγμα αυτες τις μερες.

Ευτυχως χθες ηταν καλυτερα και αρχισε να τρωει παλι.

Πριν με το που εβαζε κατι στο στομα του το εκανε εμετο :huh:

Τωρα περιμενω να περασει η ωρα και θα τους ξυπνησω γιατι θα ρθει ο νονος του Διονυση (Χρυσα ετσι τον βαφτισαμε :P ) και να παμε να τον κοινωνησει και να αφησει και την λαμπαδα του να καει.

Πατσυ μου δεν σε προλαβα..

Ευχομαι να περασετε καλα!

Θα τα πουμε κι απο το τηλεφωνο φυσικα!

Βικακι μου που εισαι;

Ξερω ειμαι γαιδουρα :blush:

Ακομα περιμενεις την προσκληση!

Πες μου αν θες να στην στειλω εκει στο χωριο.

Φιλακια πολλα πολλα σε ολες σας!

:kiss::kiss::kiss:

Παω να ξυπνησω τα μωρα μου γιατι εχω και μασκα να τους βαλω.

Τα ξαναλεμε,ελπιζω :silly:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...