Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΝΟ 5 !!!!!!!!!

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια,

είχαμε παιδίατρο σήμερα, το φάγαμε πάλι το εμβολιάκι, ευτυχώς έκλαψε μερικά δευτερόλεπτα και μετά το ξέχασε...είναι πολύ θαρραλέο το κοριτσάκι μου!!!!!!! Θα ξαναπάμε όταν χρονίσει.

Είμαστε 9500kg και 78 πόντους, νομίζω θα γίνουμε ψηλές, η Μαρία δηλαδή γιατί εγώ πλέον δεν έχω καμία ελπίδα να ψηλώσω άλλο...

Η παιδίατρος μας είπε ότι η μικρή είναι πολύ μπροστά σε διανοητική ανάπτυξη σε σχέση με άλλα 10μηνα μωράκια...πολύ χάρηκα η περίφανη μάνα!!!!

Αγγελική μου, καλά αίσχος η πεθερά σου, αλλά τί να σου πώ! Καλύτερα να μην την βλέπεις την κακούργα και σας ματιάζει κιόλας! Αλλά και η δικιά μου είναι πολύ σκύλα... συμβούλευε τον άντρα μου να με δέρνει για να στρώσω χαρακτήρα τώρα που είναι νωρίς πριν του πάρω τον αέρα! Ήμουν στο σπίτι της σήμερα ( για το χατήρι του άντρα μου, μην νομίζεις) και ενώ της έδωσα ένα σωρό φωτογραφίες από την γαμοβάφτιση έχει βάλει σε κορνίζες μόνο αυτές που δεν είμαι μέσα εγώ!

Κανγκουράκι κι εγώ το σκέφτομαι να στολίσω δέντρο γιατί η Μαρία έχει γίνει πολύ βάρβαρη, έχω ένα μικρό που το βάζω επάνω σε έπιπλο ψηλά, μάλλον αυτό θα στολίσω και φέτος. Θέλω να είναι στολισμένο το σπίτι για τα πρώτα της γενέθλια στις 9 Δεκεμβρίου που θα κάνουμε πάρτυ!!!!!

Σοφάκι μου περαστικά στο Βασιλάκη, πολύ σπαστικό όταν δεν δίνουν μια στάνταρ διάγνωση. Ευτυχώς η δικιά μας παιδίατρος είναι πολύ εντάξει σ'αυτά, ότι είναι να πεί θα το πεί. Πάντως μην σου κάνει εντύπωση που το παιδί σπάραζε στο κλάμα, έπαθα ωτίτιδα το καλοκαίρι και σε διαβεβαιώ ότι πονάει πάρα πολύ. Το σπουδαιότερο είναι ότι το μωρό νιώθει καλύτερα ε?

Ξύπνησε η ζουζουνίτσα μου,πάω να της κάνω το γάλα της,

Καληνύχτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 983
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας!! [smilie=icon_salut.gif] [smilie=icon_salut.gif] [smilie=icon_salut.gif]

αχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!τι να σας πω παλι....μια απο τα ιδια!!!!!!!!!!!!!!δεν μπορω αλλο...τα νευρα μου τα χαπια μου και ενα ταξι να φυγωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted:

μαλλον μουτζωμενους μας εχουν...δεν εξειγηται διαφορετικα!

ο αντρας ταβλα στο κρεββατι με πυρετο...κομαρες!!!!!!

ο ταλιμπαν χαλια....βηχει πανω απο 10 φορες το λεπτο...δεν υπερβαλλω το μετρησα! :o:o:o τον πηγα και στην γιατρο και μου ειπε λαρυγγοβροχιτιδα :shock::shock::shock: μας εδωσε υσπνεομενα,κατι σταγονες κορτιζονης...ενα σιροπι αταραξ...και φυσικα πολυ προσοχη γιατι δεν μας βλεπει καλα :(:(:( παω και εγω να του τα δωσω,να σημειωσω οτι τρελενεται να περνει φαρμακα :?:geek: και ενω τα ηπιε μου τα εκανε εμετο [smilie=puke.gif][smilie=puke.gif]:ymsick: [smilie=icon_puke_l.gif] [smilie=icon_puke_l.gif] [smilie=icon_puke_l.gif] και φυσικα μετα ουτε που να τα δει....του τα εδινε και τα εφτυνε....μου ξαναεκανε και πυρετο....ενα 38....ουφφφφφφφφφφ δεν την παλευω αλλο...ειμαι στα προθυρα υστεριας...ειλικρινα....δεν μπορω αλλο.......... [smilie=angryfire.gif] ~x([smilie=evil1.gif]X([smilie=angry4.gif][smilie=angry5.gif] [smilie=banghead.gif]

ο ιασωνας μεσα στην γρινια και αυτος...ενα σωρο μιξες....δεν τρωει τιποτα μονο βυζι..........ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αν ακουσετε για μια τρελη στο κορωπι που φουνταρε απο το μπαλκονι....εγω θα ειμαι [smilie=tard.gif][smilie=tard.gif][smilie=tard.gif]

νασια,αγγελικη και σοφακι περαστικα με τις πεθερες σας....τι καλα που δεν εχω :oops::oops::oops:

βικακι μαλλον δοντακι βγαζει ο αντωνιο.... ;)

ολια καλο ειναι να μην τον πας στην πισινα...τουλαχιστον μεχρι να γινει ενος χρονου....

σοφακι,ινε και πατσυ περαστικα σας!!!!!!!!!!!!!!!σας καταλαβαινω απολυτα!!!!!!!!!!!!!!!!! :|:|:|

παω για νανι για δεν την παλευω αλλο κουταλαω [smilie=sleepy2.gif][smilie=sleepy2.gif][smilie=sleepy2.gif][smilie=sleepy2.gif]

γεια σας!!!!!

και η μικρη μου την αρπαξε..... :cry: εχει μυξουλες αλλα ευτυχως οχι πυρετο.... :?

τα προσκλητηρια ειναι ετοιμα.οταν τα παραλαβω θα σας βαλω φωτο!!!! :D

περαστικα σε ολους!!!μωρακια,μανουλες και αντρες!!!!! ;)

κατερινακι,το καταλαβα οτι θα ησουν εσυ!!!! ;) θα τα καταφερουμε να τα πουμε ομως..... ;) που θα παει?????? :D θα σε παρω κι εγω!!!!! :)

σας καληνυχτωωωωωωωωωωωωω :mrgreen:

Αμάν ρε κοριτσάκια μου...Κάθε φορά που μπαίνω λέω άντε να δούμε ποιος θα είναι άρρωστος πάλι...

Ξου παλιοαρρώστιες! Μακρυά! :-p

Σήμερα χιόνιζε από το πρωί και τώρα έχει βγάλει ήλιο. Το έχει στρώσει και είναι πολύ όμορφα! Περιμένω να ξυπνήσει η ζουζού, να της βάλω τα χιονορουχάκια της και να τη βγάλω να δω αντιδράσεις!

Φιλιά

Γεια σας κοριτσια μου!

Βλεπω ολο μυξες και αρρωστιες παλι ε;

Αντε να δουμε ποτε θα ηρεμησουμε!

Εμεις πηγαμε παιδιατρο σημερα βαλαμε 400 γρ πανω κατω γιατι ο σκατουλης δεν σταματουσε να κουνιεται πανω στην ζυγαρια και ενα ποντο.

Μας ειπε να ξεκινησουμε και αβγο και ψαρι,οσπρια και πορτοκαλι οχι φυσικα ολα μαζι αλλα ενα ενα.

Κατερινακι μου περιμενουμε τηλ απο τον γιατρο παλι για την εγχειρηση και γιαυτο δεν τον παω παιδικο τον Μιχαλη να μην την ξαναπατησουμε.

Και μενα ο μικρος ολο στα συρταρια παει αν και εχει μαγκωσει τα χερια του πολλες φορες και πλεον δεν κλαιει αλλα φωναζει να παω να του τα βγαλω :lol::lol:

Σοφακι με γεια το μαλλι!

Κι εγω θελω αλλαγη!!!!

Δοκιμαζα προχτες στο σαιτ ,ξερεις εσυ, και τα δειχνα στον αντρα μου και μου λεγε σε ολα οχι!!!

Βασικα τωρα δεν εχω μια ουτως η αλλως για να παω κομμωτηριο αλλα θελω οπωσδηποτε μια αλλαγη...

Πατσυ 2 βδομαδες;;;;;;;

Σκατα κι αποσκατα!!!

Εισαι πολυ αηδια παντως!!

Εγω κοριτσια ειχα στολισει δεντρο και στον Μιχαλη οταν ηταν 1 χρονων απλα ειχα βαλει μπροστα εμποδια για να μην πηγαινει και φετος θα στολισω κανονικα αλλα θα βαλω κανενα εμποδιο παλι γιατι θα ναι αδικια για τον Μιχαλη να μην στολισω.

Αυτος απο τωρα μου λεει για τον Αγιο Βασιλη και τι δωρο θελει και θελει να ανεβασουμε το δεντρο απο την αποθηκη!! :lol:

Λενα καλο ειναι να αφηνεις να εξελιχτει ο πυρετος και μετα ντεπον γιατι αμα ανεβει πχ σε 3 ωρες δεν θα μπορεις να ξαναδωσεις.

Κι εμενα ο μικρος το φτηνει το ντεπον αλλα με κολπα του το δινω!

Αυτα κοριτσακια μου!

Δεν θυμαμαι αλλα...

Μαγδα αστον ανθρωπο ησυχο να μιλησει στο τηλεφωνο :lol:

Κανε και εναν χιονανθρωπο και στειλτον μιας και εδω δεν βλεπουμε χιονια 8-)8-)

Μολις μαγκωσε τα χερια του παλι ο μικρος :?:D

Φιλακια σε ολες :x:x

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ!ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΟΛΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΟΝΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ!ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΚΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΕΟΣ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!

Καλησπερα !!!

Ματινακι χαθηκες .Να μπαινεις πιο συχνα ..Φιλακια στη μικρουλα σου..

Εμενα σημερα ειπε μαμα και επαθα πλακα .Το ειπε και με υφος..

Μαγδα απο τωρα χιονι?Δηλ τον Ιανουαριο τι θα κανετε?Την εβγαλες τελικα εξω τη μικρη με το χιονι?

Γιωτου ,Πατσυ Ινε και Σοφακι τι κανουν τα ζουζουνια σας?Ειναι ακομη αρρωστουλικα?

Χρυσα μια χαρα ο μικρος.Εμεις αυριο εχουμε παιδιατρο.

Σοφακι με γεια το μαλλι .Βαλε καμια φωτο να σε δουμε..

Καλο απογευμα !!!!! :YMHUG::x

Γεια σας κοριτσακια μου,

μόλις κοίμησα τη μικρή μου και κάθισα να δω τα νέα σας.

Βλέπω τα περισσότερα μωράκια μας είναι αρρωστούλικα πολλά περαστικά σε όλα και γρήγορα καλά!

Ματινάκι μας έλλειψες, φιλια στην κούκλα σου!

Εμείς τα ίδια ...

Σας καληνυχτίζω γιατι κουτουλάω...

Γεια σας κορίτσια!

Μάλλον έχει ηρεμήσει πολύ η Μαρκέλλα γιατί όλο στο μάμμυ ειμαι τελευταία :lol:

Πάνω που βγήκαμε με ήλιο να κάνουμε τη βόλτα μας στα χιόνια, μέσα σε 5 λεπτά έπιασε καταιγίδα :shock: Έτσι είναι ο καιρός εδώ...εντελώς απρόβλεπτος...Πάντως το μωρό μου πιο πολύ Ελληνάκι είναι παρά Νορβηγάκι τελικά. Δεν της άρεσε το χιόνι. Την κράτησα να περπατήσει λίγο αλλά όταν ήγα να την αφήσω να κάτσει φώναζε. Θα το συνηθίσει όμως ;)

Λέμον αβγό και ψάρι από τώρα? Δεν υποτίθεται ότι τα δίνουν μετά το χρόνο?

Χρύσα, Όλια, Ματίνα :-*

Τις άλλες δε σας στέλνω φιλιά...να μπείτε να γράψετε τίποτα παλιοκλότες :-p

Κι ένα στο κανγκουράκι που γράφαμε μαζί :-*

Να' μαι και εγω,ελα ρε μαγδουλα μην μας μαλωνεις θα γραψουμε στειλε και σε μενα φιλια,εγω σου στελνω παντως :-*

επιτελους σημερα τελειωσα τις δουλειες μου και εστρωσα και τα χαλια μου και οι μπομπιρες πηδουσαν απο δω και απο κει λες και δεν τα ξαναειδαν μεσα στην τρελα ειμαστε

αντε ρε ματινακι που εισαι χαμενη τοσο καιρο,μην ανυσηχεις θα τα βγαλει μαζεμενα τα δοντακια,να μου φιλησεις την κατερινουλα σου

γιωτα,λενα,πατσυ,σοφια ειναι καλυτερα τα μωρακια σας;

νασια μου μια χαρα η μαρια σου,κοπελαρα!!!!

μαγδα και εγω απο οσο θυμαμαι απο τα αλλα δυο αυγο τον κροκο μονο στο 10ο μηνα και ολοκληρο απο το χρονο και ψαρι στο 10ο νομιζω,τωρα παλι αν μας τα αλλαξει δεν ξερω,αρχες νοεμβριου εχουμε παιδιατρο εμεις

ολια,ευακι,κατερινα,χρυσα,χρυσουλινι,αγγελικη,δημητρα ξεχασα καμια;;πολλα φιλια

αυτα απο μενα καλο βραδυ !!!!

καλησπερα κι απο μενα!

μπηκα να σας πω μια καληνυχτα γιανα μου στελνει και μενα η Μαγδα φιλια!

περαστικα σε ολα τα αρρωστα μωρακια!

εμεις ειμαστε μια χαρα φτου φτου απλα εχουμε το καθιερωμενο διωρο ξρενυχτι εδω και εν αμηνα περιπου....Βικακι με καταλαβαινεις νομιζω!Αρχισες και δουλεια ε;;;πωπω σου κραταγε και μουτρα ο σκατουλης...και γω αυτα σκεφτομαι απο τωρα αν και αργω ακομα να παω δουλεια(τελη Φλεβαρη).Εσενα ρε βικακι αφου πιει γαλα τι κανει;;;;εμενα πινει γαλατακι αφου τον εχω αλλαξει εχει ανοιξει το ματι γαριδα και τον παω στο κρεβατι μας μεχρι να τον παρει ο υπνος...ο κακομοιρης προσπαθει να κοιμηθει αλλα αν δεν κλεισει διωριο...με τιποτα...εγω φυσικα μενω ξυπνια γιατι εχω το αγχος μη σκαρφαλωσει και πεσει απο πουθενα κια μολις κοιμηθει τον αφηνω στην κουνια του...αλλες φορες τον εχω στο καροτσι αλλα να τον κουνα επι 1,5 ωρα δε παλευεται με ειχε φαει η ορθοστασια....εντωμεταξυ τωρα μ'εχει πιασει ενας φοβερος πονος στην πλατη ετσι οπως στριμωχνομαστε ολιο μαζι στο κρεβατι...φοβαμιακ ιολας δε θελω να μαθει εκει...

αυτα κουκλιτσες μου...εμεις εχουμε συνολο 7 δοντακια τωρα πια(εχουν σκασει και τα πλαινα απο τα δυο κεντρικα πανω)...ελπιζω να στρωσουν τα μαναρακια μας!

Ματινα μου μας ελειψες!φιλακια πολλα!

καληνυζχτα!

Α ολα καλα με την αδερφη μου ακουσε καρδουλα και ειναι 8 εβδομαδων!θα γεννησει περιπου μεσα Μαιου με καισαρικη οπως τα υπολοιπα 2!

TI ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ?ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ..ΠΟΛΥ ΜΑΝΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΙΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ,ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΡΟΥΦΗΞΕΙΣ,ΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ,ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ!!ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΠΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΡΑΕΙ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ (-|(-|(-|i-)i-)i-) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

SNOWGIRL ΠΟΛΥ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙ...ΠΟΣΟ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΧΙΟΝΙ...ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ..ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ Χ-MAS!!

ΛΕΜΟΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ?ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ'ΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ?ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ,ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ,ΞΕΡΩ ΕΓΩ?ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΤΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΚΕ ΟVER..ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ..

ΣΟΦΑΚΙΜΕΓΕΙΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕΣ,Ε?ΜΕΤΑ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!

GROUSAKI MOUΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ,ΕΥΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΥΡΕΤΟ..

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥΠΟΛΥ ΚΑΚΙΣΤΡΟ Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ,ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ?ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ?ΑΠΟΡΩ..ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΧΟΥΝ..ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ..ΕΧΕΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΚΡΙΝΙΟ,ΠΙΣΩ ΠΙΣΩ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΑΖΟ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΩΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΟΣ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΗΦΑΔΑ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ..Ε?????????ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ???????Α!!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΦΤΗΣΗ ΗΘΕΛΕ ΦΩΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΩΡΟ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...

ΚΑ1ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ..ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΟ..ΜΕΤΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΕΙΧΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ..ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΩΡΑ,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΗΔΕΝ!!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΛΑΚΩΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΥΤΑ..ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΕΣ/ΚΗ?ΝΑ ΚΑΝΟΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ..

ANYWAY ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ..

γεια σας!

σημερα ειχαμε παει στην μητερα μου....ετσι για αλλαγη :lol::lol::lol:

ο ταλιμπαν εχει πολυ γκρινια,πολυ βηχα αλλα ευτυχως δεν εκανε πυρετο...ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα!

ο αντρας μου σημερα ειναι πολυ καλυτερα!!!

ο ιασωνας ειχε και αυτος γκρινια...μαλλον εκανε παρεα στον ταλιμπαν :-p:-p:-p

ηρθε και ο φωτογραφος και μας εφερε τα δειγματα!!!ειναι πολυ ωραιες οι φωτο... :):):)

μαγδα μου φαινεται τσαμπα κατηγορεις την μαρκελλα σου...ολη μερα τσαταρεις :-p:)):)):))

στειλε και κανα φιλι απο δω :D:D:D

και εγω λεω φετος να στολισω δεντρο...θα δουμε...να ειμαστε καλα!!! ;)

φιλακια σε ολες :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

ΜΠΗΚΑ ΕΤΣΙ ΠΕΤΑΧΤΑ..ΧΑΧΑ.ΤΩΡΑ Η ΝΕΦΕΛΗ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ...ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ.Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΠΗΓΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΙΝΓΚΟΥΛΕΡ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΣΑΣ ΑΗΔΙΑΣΑ Ε?ΠΑΛΙΟΚΛΟΤΕΣ.ΧΑΧΑΧ/ΟΧΙ ΟΛΙΑ ΜΟΥ .ΔΟΥΛΕΘΥΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ.ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Κ ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑ Κ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΒΡΩΜΟΠΑΙΔΑ.ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΑΚΟ ΤΣΑΤ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΑΡΕΣ ΝΑ Κ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ.ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΩΡΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΑΒΑΛΕ.ΛΕΜΟΝΙΔΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΕΝΑ.ΜΠΛΛΛΛ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ....ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑΝΙ...Α.Η ΝΕΦ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ,ΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΛΕΝΕ.ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ.ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΕΤΟΙΑ...ΦΙΛΑΚΙΑ.

Καλημερα ..Ευτυχως εχει καλη μερα.Μολις εκανα το φαγητο του Νικολακη και μπηκα να δω τα νεα σας.

Πολυ χαρηκα που τα αρρωστα μωρακια ειναι καλυτερα.Εγω τωρα το πρωι πηγα να του δωσω το γαλα του και ειχε ενα τεραστιο τσιμπημα απο κουνουπι στο μαγουλακι .Του εβαλα fucicor .Mα που βρεθηκε τετοια εποχη το παλιοκουνουπο?Τωρα ξανακοιμηθηκε..

Dimi καλα θα ηταν να συναντηθουμε καμια μερα.Αντε κανονιστε μπας και βρεθω επιτελους με τη φιλη μου την Πατσυ..

Σημερα το απογευμα εχουμε και γιατρο και θα τη ρωτησω και γω για αυγο και ψαρι

Αυτα φιλια πολλα σε ολες

γεια σας! ;;);;);;);;);;)

σημερα εχει πολυ ωραια μερα!

πηγαμε βολτα με το καροτσι μας...ειχα κατι δουλειες και απο τις 10 που φυγαμε γυρισαμε στις 12 και μιση...

ο γιωργακης ταλιμπανακης ειναι καλυτερα σημερα :D:D:D

ρε κοριτσια ο ιασωνας εδω και καμοια 10αρια μερες δεν θελει να φαει τιποτα..μονο βυζι...και οτι του δινεις στο χερι...τι να κανω;;;ειναι που ειναι μινιον θα μου γινει φτερο στον ανεμο...δεν ξερω τι να κανω [smilie=dontknow.gif]

ολια νομιζω ειναι νωρις για αυγο και ψαρι εφοσον ειχατε ενα θεμα με το γαλα...

φιλια σε ολες

:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

καλησπερα μανουλες!!τι κανετε;;χαθηκα λιγο ;διαβαζα ποση ωρα τα νεα σας κ ολο τα ιδια βλεπω,αρρωστα μωρακια..ευχομαι σε ολα περαστικα κ γρηγορα!

εγω σημερα εχω ρεπο,ειναι τοσο ωραια στο σπιτι τελικα.. 8-| καλα το ηξερα,απλα το λεω γιατι ενω σας ειπα οτι τη πρωτη μερα μου αρεσε τελικα απο την επομενη το μετανιωσα! =)) πολυ κουραση κ εχουμε φαει ολοι ενα πακετο.δηλ ο μπιλκος ειχε ρεπο τριτη κ τεταρτη ειχε ρεπο κ ειχε κ αυτος ολη μερα το μωρο,ετρεχε να με παρει εγω να ξυπνησω να μαγειρεψω να δωσω φρουτοκρεμα,να με παει μεχρι τον σταθμο ε κ γενικα ολη μερα στο τρεξιμο.εχω κ προβλημα με την αποσταση,ας πουμε ηρθε χθες να με παρει κ παλι σπιτι ειμασταν 10.15.κ με το μπηκα ουτε τουαλετα δε μπορουσα να παω γιατι επρεπε να κανω μπανιο τον αντωνη,να τον ταισω,να τον κοιμησω κ φυσικα μετα να κανω κ τα δικα μου,να κανω μπανιο,να φαω κ διαφορα αλλα μικρομαζεματα.κ σκεφτομαι οτι προς το παρον ειμαι 6ωρη,δηλ οταν παω παλι 8ωρο τι θα κανω;;αχ δε ξερω,απο προχθες παντως με εχει πιασει μια μικρη καταθλιψη..παντως με βοηθαει ο μπιλακος τοσο μα τοσο πολυ,παλι καλα ο αντρουλης μου..αλλα κ παλι ειναι πολυ ζορικα.

ο αντωνακης χθες βραδυ κοιμηθηκε συνεχομενα,ειχε μερς να το κανει,οσο για τις προηγουμενες νυχτες απλα σταματησε να ξυπναει αυτο το διωρο που ξυπναγε.κ απλα οταν ξυπνησει ισως χρειαστει να τον βαλω καροτσακι κ να τον κουνησω κ ευτυχως κοιμαται.πασχαλια μου ακριβως τα ιδια εκανα κ εγω.αφου οταν διαβαζα τα δικα σου εβλεπα τον εαυτο μου!ακομα κ στη διαρκεια που εμενε ξυπνιος ειναι ιδια!η μαλλον τωρα που θυμαμαι νομιζω εμενα ξυπναγε 2 με 4.30,οποτε μιση ωρα παραπανω.ειναι δραμα αυτο το συστημα,μακαρι να στρωσει,ειδικα τωρα με τη δουλεια δε παλευεται..θα πεσω κατω.

λενακι μου κ εμενα μια φορα ειχε πυρετο απο τοτε που γεννηθηκε,πριν κανενα μηνα κ ξυπναγε μεσα στη νυχτα κ ηταν σαν ζαλισμενο κοτοπουλο.εμενα ειχε φτασει μεχρι 37.8 κ μαλιστα κοιταζε απορημενος,δεν ηξερε τι του γινοταν! :-?:))

λεμονακι μου θα τα πουμε πιο μετα εμεις,ολο λεω να σε παρω τηλ απο το τραινο που παω για δουλεια κ επειδη βαζω τα ακουστικα κ ακουω ραδιο ολο ξεχνιεμαι..

σοφακι μου ωτιτιδα ε;τωρα πως ειναι το μωρακι σου;;ασε τα ξερω κοπελα μου,αν θυμασαι τα περασαμε πριν κανενα μηνα..αντε να τα πουμε κ μετα αν μπορεις κ εσυ!!

αυριο ειμαι πρωινη στη δουλεια κ να δω πως θα τη παλεψω απο τις 6.30 το πρωι που θα σηκωθω κ μεχρι τις 1 που στανταρ θα κοιμηθω.γιατι οταν σχολασω ο αντωνακης θα εχει ξυπνησει απο το μεσημεριανο του υπνο οποτε μετα ποιος τον πιανει!

νασια μου θελω κ εγω να δω τις φωτο σου,οταν κλεισω απο εδω θα παω να σας δω!πολλα φιλακια κ σε σενα κ στο μαρακι σου!α,κ στη πεθερα! =))=))=))

μαγδουλινι μου χιονισε ε;δε ζηλευω καθολου προσωπικα,εγω θελω καλοκαιρι,παραλια κ αραλικι στη ξαπλωστρα!αχχχ...τι ωραια που ηταν το καλοκαιρακι που εκατσα τοσο καιρο διακοπες.κ ελεγα οτι κουραζομουν κιολας.. :((:((

δε θυμαμαι κατι αλλο να γραψω,αλλωστε σας ζαλισα,οποτε μπορεσω θα ξαναμπω! [smilie=wave.gif][smilie=love4.gif]

Γεια σας κοριτσια, προχθες το βράδυ έκανε μια βροχή, μας έκαψε router και κάρτα δικτύου κ είχε κ πρόβλημα η γραμμή. Ευτυχώς σήμερα μας το φτιαξανε κ είχαμε εφεδρικό router κ μπήκα με το καβουρδιστηρι το δικο μου...

Νάσια, και εγώ δεν της δίνω φωτογραφίες που ειμαι μεσα. Και επειδή είναι πολύ μουλάρα, σταμάτησα να της δίνω γενικοτερα. Δίνω μονο στον πεθερό μου (κρυφά). Έλα γιατι είναι πολυ... :twisted::evil::oops::!::evil::twisted:

Σας είπα ότι ήταν στην Αθήνα 3 βδομάδες δεν έφερε στην μικρή ούτε ένα φορμάκι??? Έκανε την βόλτα της στους γιατρούς και στα μαγαζιά με την άλλη νύφη (δεν εχει παντρευτει ακόμα τον κουνιάδο μου). Αλλά το μοναδικό της εγγόνι ούτε που σκέφτηκε να του πάρει κατι. Κατα τ'άλλα μας σκέφτεται συνέχεια.

Νάσια, σου έκενε δώρο στον γάμο ή στην γέννα? Εμένα τίποτα. 5,5 χρόνια είμαι με τον αντρα μου κ ένα χρυσαφικο δεν έχουνε πάρει. Όχι οτι τα φοράω, αλλά όλο μας χτυπάει για τις παραδόσεις (που δεν της βγάλαμε το όνομα)

Εμείς λέμε να στολίσουμε, αρχές Δεκέμβρη, όταν επιστρέψω από την μαμα μου στην Λιβαδεια, όπου κ θα κάνουμε κ τα πρώτα μας γεννέθλια.

Αυγό κ ψάρι έχουμε 3 βδομάδες που ξεκινήσαμε. Αυγό δηλαδή, ψάρι της έδωσα την Κυριακή.

γεια σας φιλες μου!!!

διαβασα τα νεα σας κ χαιρομαι που ειναι καλυτερα τα νινακια...κ εμενα ειναι καπως καλυτερα το σαββατο πρεπει να παμε να τον ξαναδει κ την αλλη εβδομαδα εχουμε εμβολιο..ενα τσουβαλι λεφτα να εχεις δεν σε φτανει...

Αγγελικη κ εμας μας εκαψε μοντεμ κ ντιβιντι ο παλιοκαιρος περυσι...κ για τα χρυσαφικα που λες εγω ειμαι 11 χρονια με τον αντρα μου κ μονο οταν παντρευτηκαμε μου πηρε δωρο ενα βραχιολι αλλα ασημενιο παρακαλω!! ε βεβαια μην ξοδευτει κιολας!!!

Γιωτακι μου αρεσει πολυ η φωτο που εβαλες! κουκλακια κ οι δυο σας!!

Μαγδα....ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ!!!!

σιχαμενοπατσουλινι,γλυκοχρυσουλινι κ αγαποβικακυ τα ειπαμε τσατ!!

Ολια μου στο msn μιλαμε που ειχες ρωτησει καλη μου! οποτε μπορειτε να μπαινετε κανενα απογευμα να μιλαμε λιγο! εγω δεν μπορω καθε μερα αλλα προσπαθω για να μιλαω με τις φιλεναδιτσες! καλα περναμε ελατε!! :D

θα κοιταξω να βγαλω φωτο αυριο την κουρουπα μου κ να σας βαλω να δειτε....

εμεις ειμαστε πιο μικροι κ δεν εχουμε ξεκινησει ουτε ψαρι ουτε αυγο,μου ειχε πει ο παιδιατρος να του ξεκινησω αυγο τωρα που θα μπει στον 9ο αλλα τωρα που θα πρεπει να παω σε αλλο παιδιατρο δεν ξερω τι θα γινει...ειδωμεν

εγω κοριτσια εχω καταργησει πλεον ενταλως το ενα γευμα..καθε μερα το πεταγα κ ετσι αποφασισα να το σταματησω,πλεον τρωει τα φρουτα του το μεσημερι κ το απογευμα το μεσημεριανο του κ τελος! κ αυτα με το ζορι πολλες φορες,εξαρταται απο τα κεφια του.κ το περισσοτερο γαλα μπορω να πω οτι το πινει την νυχτα πλεον,βεβαια θηλαζει κ την ημερα περιπου 6-7 φορες αλλα οχι τοση ωρα οπως παλια!

κ εμεις τωρα αξιωθηκαμε κ πηραμε το αλμπουμ απο την βαφτηση,θα βγαλω καμια φωτο με την μηχαμη κ θα σας βαλω να δειτε καμια μερα!

Ευα μου που εισαι?? μπλλλλλλλλλλλ

σας αφηνω κοριτσια μου κ στελνω τα φιλακια μου σε ολα τα μωροπατουσακια κ σε ολες σας κ οσες γραψατε κ σε οσες δεν γραψατε....οχι σαν μερικες μερικες...ονοματα δεν λεμε..ο!!!

:x:-*[smilie=love4.gif][smilie=love7.gif]

καλησπερα κουκλες!

τι κανετε;;;;

Βικακι μου μακαρι να στο συνεχισει ετσι , ειναι σκοτωμα αυτο το διωρο μεσα στη νυχτα δε το συχητω...ειδικα για σενα που αρχισες και δουλεια.αλλα εσενα σου κοιμοταν και παλιοτερα συνεχομενα...εγω τι να οπω;;;;;;;;;;;;ζω για την ημερα που δε θα ξυπνησει το βραδυ...το ακουω απο το μαιευτηριο....μολις σαραντησει θα στρωσει ο υπνος θα δεις , θα κοιμαται ολο το βραδυ....και καλα με το θηλασμο ειχα παρει αποφαση οτι δεν επροκειτο να συμβει αυτο...αλλα τωρα;;; ακομα;;;;που θα παει αυτο το βιολι;;;

λοιπον εχθες ξυπνησε 3.30(ειχε κοιμηθει 9.30) και του εδωσα γαλα..εκανε σαν τρελος .ηπιε ενα μπουκαλι, το στραγγισε.και σκεφτηκα...βρε λες να μην χορταινει γι'αυτο δε κοιμαται;;;ε και του φτιαχνω αλλα 150 απο τα οποια ηπιε τα 70.ενταξει λεω.φυσικα το ματι γαριδα...τον κρατησα να ρευτει και τα σχετικα τον βαζω διπλα μου να τον κοιμισω και μετα απο κανενα 20 λεπτο(που φυσικα δεν κοιμοταν)εκανε εμετο....καλα δε σας περιγραφω...εγω να ειμαι να πεθανω απο στεναχωρια που του εδωσα παραπανω να αλλαζω σεντονια και επιστρωματα και αυτος μεσα στην τρελη χαρα !τον εβαλα στην κουνια του και να αρχισει να παιζει να πηγαινει πανω κατω να στριφογυρναει...αφου ελεγα παει θα βγαλει και τα υπολοιπα ετσι οπως κανει...και τον πηρα τον εβαλα στο καροτσι και μετα απο μιση ωρα (δηλ στις 5) κοιμηθηκε.......ουφφφφφφφφφφφφφ...θα με σκασει αυτο το παιδι...

σημερα παλι στο μπανιο του εκλειγε με λυγμους...τι να πω.......

αυτα κοριτσια μου δεν εχω και πολυ διαθεση...πωπω αμα παω δουλεια θα ξυπναω 6.30 το πρωι με βλεπω να στουκαρω με το αυτοκινητο στη Συγγρου και να με μαζευετε με τα κουταλακια!

μεσα στην αισιοδοξια ειμαι@

φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σας κοριτσαρες

σημερα πηγαμε σουπερμαρκετ και ολια μου σε θυμηθηκα μολις εβαλα τον δημητρη στο καροτσι κατευθειαν εβαλε την αλυσιδα στο στομα του,κατα τα αλλα τα ιδια τιποτα νεοτερο

δημητρα καλα θα ηταν να συναντιομασταν και εμεις οι βορειες που λες κι εσυ αλλα αυτη την στιγμη δυσκολα,δεν ερχομαστε πολυ συχνα θεσσαλονικη θα δουμε καποια φορα θα τυχει

σοφακι μου νωρις δεν ειναι ακομα για να του αρχισεις αυγο;ειναι και μικροτερος ο δικος σου,πως πατε με την ωτιτιδα,πηρε αντιβιωση;

πασχαλια μου ξεχασα χθες να σου στειλω φιλια,σου τα στελνω σημερα διπλα μακιααααααα!!!

γιωτα ωραια φωτο εβαλες,λογικο ειναι να μην εχει ορεξη αφου ηταν αρρωστουλης θα επανερθει παλι μην ανυσηχεις

πατσυ εμας δηλαδη που μπηκαμε πιο μετα στην παρεα, δεν μας θελετε το τσατ;;κλαψψψψψ

βικακι μου κουραση ε κοπελα μου,σε καταλαβαινω θα μπειτε σε σειρα θα δεις,θα κουραζεσαι βεβαια λιγο παραπανω αλλα τι να κανεις

μαγδα παιξατε με το χιονι,και εμενα δεν μου αρεσει ιδιαιτερα το χιονι αλλα τα παιδια τρελενονται

τα αρρωστουλικα μωρακια σημερα πως ειναι;

αυτα απο μενα πολλα φιλια σε ολες!!!

κουκλιτσες,εδω ειμαι κι εγω....

σημερα ηταν ο αντρας μου αρρωστος και δεν προλαβα να κατσω καθολου..... :shock:

αυριο εχουμε γενεθλια εγω και ο αντρας μου!!!!ιδια μερα!!!!!! :D:D:D:D:D

σοφακι,μπλλλλλλλλλλλλλλ!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι,ποτε θα τα πουμε???????/ουαααααααα!!!!!!!!!!!!!!! :|

παω για νανι και ελπιζω να μην ξυπνησει παλι....ηδη ξυπνησε μια φορα.... :?:?

φιλιααααααααα

TZA..TI KANETE?ΕΥΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.Κ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΛΛΛ.ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΣΑΤ...ΚΑΛΑ Ε ΓΙΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ.ΑΙΜΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΒΓΑΖΕΙ.ΕΝΩ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΡΧΙΖΩ Κ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ Η ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΜΠΑΝΑΝΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΧΑΧΑ.ΛΕΤΕ?ΤΟΣΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ?ΣΙΟΦΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ΔΙΝΩ.ΤΟ ΤΡΙΟΤ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΟΠΟΤΕ....ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΛΟΤΕΣ.ΟΛΙΑ ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ.ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΑ.Α ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ....ΜΟΥΤΣ

Kαλημερα κοριτσια μου!

Τι μου κανετε;

Εμεις περασαμε ενα βραδυ οπως τα παλια...

Ο μικρος δεν κοιμοταν καθολου καλα απο τα κωλοδοντια και τελικα κατα τις 330 του δωσαμε λιγο ντεπον και κοιμηθηκε στο κρεβατι μας και κατα τις 4και τον εβαλα στην κουνια του.

Απο την ωρα που σηκωθηκα εχω τρομερο πονοκεφαλο και τωρα πηρα ενα αναβραζον γιατι δεν παλευεται.

Εμεις δοκιμασαμε χθες αβγο μια κουταλια και μπορω να πω οτι του αρεσε αν και δεν νομιζω οτι υπαρχει φαι πο δεν αρεσει στο Διονυση :lol::lol:

Ευχομαι στα αρρωστουλια μωρα περαστικα και παλι!

Ευακι χρονια σας πολλα!!να στε γεροι να χαιρεστε την κορουλα σας και με το καλο η γαμοβαφτιση!!!!

Αυτα κοριτσια δεν θυμαμαι αλλο με αυτο τον πονοκεφαλο.

Φιλακια σε ολες

κοριτσια μου γεια σας!!τι κανετε;

εμενα σημερα με πηρε ο υπνος κ ξυπνησα απο το κουδουνι της πεθερας μου που ηρθε να κρατησει τον αντωνη μου.αρχισαμε λεω..δε μπορω καθολου το πρωινο ξυπνημα.ειχα καλομαθει κιολας τοσο καιρο ακομα κ αν δε κοιμοταν το βραδυ το μωρο ε καπως θα βολευομουν.τελικα δεν αργησα ευτυχως,ετρεχα σαν τρελη βεβαια κ εκανε κ κρυο το πρωι.

απλα το πρωι περναει πιο ευκολα πηγε 3 να σχολασω κ ουτε που το καταλαβα,βεβαια ειχαμε κ παραλαβη κ ειχε κ κοσμο λιγο.οποτε περασε η ωρα.ηρθε με πηρε ο αντρας μου απο εναν σταθμο του μετρο ο οποιος σχολαγε κ εκεινος κ ευτυχως καπως βολευτηκα παλι.κ ευτυχως που ειχε τη μηχανη γιατι ειχε τρομερη κινηση.

χθες βραδυ μου εβγαλε τη ψυχη για να κοιμηθει.απο τς 10.30 που ταιζα κ συνηθως κοιμαται με το γαλα,ο κυριος δεν ειχε υπνο κ κοιμηθηκε 12.30..γι'αυτο κ με πηρε ο υπνος.

πασχαλια μου εμετο ε;πω πω..ετσι εκανε κ μενα ενα βραδυ με μια μεγαλη γουλια,μιλαμε ηθελα να πηδηξω απο το παραθυρο ομως.κ οπως λεσ μετα στη κουνια να θελει να παιζει.δεν υπαρχει χειροτερο.

κοριτσια μου ισως μπω κ μετα απλα ηθελα να δω νεα σας συγνωμη που δε σχολιαζω αλλα πρεπει να δωσω κρεμα!

α ευακι μου χρονια σα;ς πολλα κ σε σενα κ στον αντρουλη σου,τρομερη συμπτωση παντως κ να χαιρεσετε το κοριτσακι σας!!!φιλακια πολλα αγαπουλες!!

α κ εννοειται οτι οποια θελει ερχεται για τσατ αντε να γελασουμε λιγο!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...