Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΝΟ 5 !!!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 983
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

πω πω ..τι τρωτε στο σπιτακι σας αγαπουλα?? πετρες?? =))=))=)) ααα θελω να σε ρωτησω καιρο τωρα ρε συ! εκανες αποκρυπτογραφηση τελικα??? μπουχαχαχαχαχα!!!

Μπαααααα!!! Κοροιδεύουμε φιρφιρίκε? :lol: Αντί να πεις "θα στα κάνω εγώ και θα στα στείλω Μαγδούλα μου " :-p

Την αποκρυπτογράφηση δεν την κατάφερα... Έκανες σούπερ κωδικοποίηση και δε μπόρεσα να σπάσω τον κώδικα :lol:

Θα μας έρθετε Νορβηγία? Άντε να μας φτιάχνεις κι ένα πιάτο φαί να σταματήσουμε να τρώμε πέτρες :lol: Από δουλειές έχει. Τεμπέλης να μην είσαι και κάτι θα βρεις. Έχουν πολύ χαμηλό ποσοστό ανεργίας. Νομίζω 3-4%.

Κα1 πας για προεδρίνα? Χαρά στην όρεξή σου κοπέλα μου! Πότε τα προλαβαίνεις όλα? Τα χαρτιά κι εμείς όλα στο στόμα. Τι είναι αυτό το πράγμα? Δεν είναι να αφήσεις τίποτα εκεί που φτάνει!

Μπουρέκι του έπεσε ο πυρετός του μικρού? Δουλεύω στο πανεπιστήμιο. Βασικά κάνω το διδακτορικό μου που εδώ θεωρείται κανονική δουλειά. Είναι σύμβαση για 4 χρόνια, 75% έρευνα, 25% διδακαλία. Τελειώνω Μάρτη και ψάχνω ήδη για δουλειά...

Λέμον για μένα ήταν πάλι η μπηχτή περί ματιάσματος ? :-p

Για τις αρρώστιες, στατιστικά τα παιδάκια που θηλάζουν αρωσταίνουν λιγότερο και το σίγουρο είναι ότι τις περνάνε πολύ πιο ελαφρυά γιατί παίρνουν επιτόπου αντισώματα. Καλά να είναι όλα τα παιδάκια να μην αρρωταίνουν ποτέ! Τώρα πάντως εδώ όλα τα παιδάκια με μύξες είναι. Πάνε και σταθμό από μικρά και κολλάνε το ένα το άλλο συνέχεια...

Ευάκι καλά ξενύχτια κι εσείς με τα δόντια - δεν είσαι η μόνη...

Ρε κορίτσια βλέπω στο στόμα της μικρής το ούλο της το κάτω, δίπλα από τα δόντια που έχουν βγει, να είναι πολύ άσπρο και ψιλοπρησμένο! Ετοιμάζεται κι άλλο δόντι ή παίζει να είναι καμιά μόλυνση ας πούμε?

Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαγδουλα σημερα δεν εχει κανει πυρετο... μπουκωμενη μυτη εχει και λιγο βηχα...

ωραια δουλεια!χαχαχα!...τα κακομοιρα τα παιδια.... :lol::lol::lol::lol:

ποτε ερχεσαι ελλαδα τωρα;;;;

κανα καφε θα πιουμε;;;;;που ειστε ολες;;;;;

ματινα;;;;χρυσουλινι;;;;κατερινακι;;;;μαρακι;;;;;HELLOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!

μαγδουλα,η ανηψια μου ειχε κατι ασπρα στο στομα σαν αφτρες και ηταν μηκυτες....κατι πλυσεις με ενα σιροπακι της εκανε η ξαδερφη μου και περασε αμεσως....κι εμενα κατι ειχε βγαλει η μικρη αλλα εφυγε μονο του.... :roll:

γιωτου,κανε μου μια αναπ.να γραψω το κινητο!!!!!!

σοφακι,καταιγιδες ειχαμε το βραδυ?????????????? :lol::lol::lol::lol:

Τζα!!

Μαγδα οχι ρε δεν λεω εσενα :lol::lol:

Παντως με τα χαρτια το κανε και μενα ο Μιχαλης και ο Διονυσης!

Τι πραγμα κι αυτο!

Μαγδα οταν το πατας ασπριζει;

Μηπως ειναι κατι αλλο γιατι για δοντι δεν ξερω να σου πω...

Γιωτα οταν βαζεις τικερ εχει κατι κουτακια απο κατω,ξετσεκαρε τα και ξαναπροσπαθησε!

Εμεις μολις φαγαμε ο μικρος δηλαδη και τωρα περιμενω τον αντρα μου να φαω κι εγω φασολαδα!!

Ευακι υπομονη αυτα τα δοντια ειπαμε ειναι τυρρανια...

Φιλακια!

Τα ξαναλεμε!

μαγδα μαλλον δοντακι πρεπει να ειναι...

χρυσα το εχω κανει αλλα τιποτα!γκρρρρρρρρρρ τα νευρα μου με την βλακεια!

εγω εφτιαξα μια μακαροναδα...τελεια ειναι...μιαμ...μιαμ

Δεν ασπρίζει όταν το πιέζω...είναι ήδη άσπρο. Δε μ'αφήνει να δω και καλά...

Εγώ από φαγητό δεν έω φτιάξει τίποτα χαχαχαχα. Περιμένω να έρθει ο άντρας να μαγειρέψει :oops:

μαγδουλα σημερα δεν εχει κανει πυρετο... μπουκωμενη μυτη εχει και λιγο βηχα...

ωραια δουλεια!χαχαχα!...τα κακομοιρα τα παιδια.... :lol::lol::lol::lol:

ποτε ερχεσαι ελλαδα τωρα;;;;

κανα καφε θα πιουμε;;;;;που ειστε ολες;;;;;

ματινα;;;;χρυσουλινι;;;;κατερινακι;;;;μαρακι;;;;;HELLOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί τα κακόμοιρα? O:-):twisted::D

Έρχομαι μάλλον 28 Δεκέμβρη...Άσε έχει Χριστούγεννα με τα πεθερικά στη Νορβηγία φέτος το μενού...Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω, αλλά 3 χρόνια σερί ερχόμαστε Ελλάδα οπότε δύσκολα να το αποφύγω...

Ελπίζω να βρεθούμε Αθήνα τότε!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ!!!

Ευα μου για μενα κοπελα μου ειναι η μπηχτη του ματιασματος! ασε την κλοτα να λεει ομως δεν μασαω!!

Χρυσα φασολαδα ε?? πω πω προσεχε μην σφηχτεις η μην βηξεις!! :lol: τον λυπαμαι τον Αργυρη!!

Βικακυ μου που εισαι??

Μαγδα με παρακαλαει να φυγουμε...οταν του ειπα οτι εχω μια φιλη που μενει Νορβηγια επαθε πλακα! ε κ τι καθομαστε λεει?? φυγαμε!! αχ την μανουλα μου σκεφτομαι κ γι αυτην δεν φευγω...αυτη τα αφησε ολα Αθηνα κ ηρθε εδω για μενα κ εγω να φυγω??

κοιτα αφου το θετεις ετσι παραπονιαρικα στειλε διευθυνση αγαπη μου κ θα σου στειλω ενα κουτι μασητικα μπισκοτακια να βγαλετε τον χειμωνα!!! :-*

Γιωτα αν εχεις ξετικαρει τα κουτακια κ συνεχιζει να στο κανει αυτο τοτε πρεπει να αντιγραψεις αλλο κωδικο,μου το ειχε κανει κ εμενα στην αρχη κ παιδευομουνα...

Κατερινα κανανε κ στην μαμα μου προταση γιατι χρειαζονται γυναικες αλλα δεν θελει γιατι θελει να ψηφησει εναν αλλον που ειναι σε αλλον συνδιασμο επειδη ειναι πολυ φιλοι κ λεει αφου ουτε εγω δεν θα με ψηφησω γιατι να βαλω?? πολυ γελιο!! την παρακαλανε!!

κοριτσια μου εχτες την νυχτα να κοιμαται ο Βασιλης κ να προσπαθω να κοιμηθω αλλα εριχνε κατι κεραυνους! :? πω πω τι να σας λεω...δεν γινοταν να με παρει ο υπνος με τιποτα...ολο αστραφτε κ μπουμπουνουσε!!!χαλια...ε κ φυσικα οταν σταματησαν περιπου 2 το πρωι με πηρε ο υπνος κ χτυπησε συναγερμος!! ουαααααααααααααααααα μαμααααααααααα βυζιιιιιιιιιιιι χαχαχαχα

παω να κανω μπανακι!! :x:x

φιλες μου γεια σας!

Σοφακι μου με εψαχνες ε;εχει πολυ γκρινια σημερα ο αντωνακης κ καθομαι λιγο κ κλαιει κ θελει αγκαλιες.γενικα δεν ειμαι κ στα πολυ καλα μου λογω του οτι ξεκιναω δουλεια κ ειναι κ ο καιρος χαλια κ ουτε μια βολτα με το καροτσι δεν εχω βγει απο χθες.

σας αφηνω κλαιει..

Γεια σας και απο μενα..Μολις κοιμηθηκε το ζουζουνι μου και μπηκα να δω τα νεα σας..Ο καιρος χαλια και η διαθεση χαλια..Βικακι ποσο σε καταλαβαινω..Με τιποτα δεν θελω να γυρισω στη δουλεια αλλα πρεπει..Τωρα ειμαι και πιο μακρια και πρεπει να ξεκιναω και πιο νωρις..

Μ αυτο τον καιρο δεν μπορουμε να παμε πουθενα..Το μεσημερι ειχε και ομιχλη ..

Ο Νικολακης αρχισε να κανει παλαμακια και θελει να στεκεται συνεχεια ορθιος..Ολο το απογευμα την περασαμε στο τραπεζακι του σαλονιου.Ηθελε να ειναι ορθιος και να τραβαει οτι ειχε το τραπεζακι ..

Τα χερια μου πιαστηκαν ...

Γιωτα ο Ιασωνας τι κανει?

Μαγδα και μενα την προηγουμενη εβδομαδα ηταν ασπρο το ουλο του και καθε φορα που ετρωγε πονουσε .Τωρα δεν καταλαβα αν ετοιμαζεται να βγει δοντι η ηταν κατι αλλο ..Παντως κρατησε κανα διημερο.

Αυτα τα νεα μας..Φιλακια σε ολες ..Καληνυχτα

Καλησπέρα μανουλίτσες,

καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω όλες που ενδιαφερθήκατε για το κοριτσάκι μου :YMHUG: δεν μου ξαναπαρουσίασε τίποτα (να χτυπήσω ξύλο) προς το παρόν, μάλλον είχε δίκιο η παιδοχειρούργος ότι ευθύνεται η ραγάδα, για να είμαι ειλικρινής δεν αγχώθηκα για την ραγάδα, το μυαλό μου πάντα πάει στο χειρότερο...

Πατσουλίνι νομίζω έχεις δίκιο, στο Λοιμωδών είναι ολίγον...ότι να'ναι, κι εμένα έτσι μου φάνηκαν, ας όψεται η ανάγκη! [-(

Πασχαλάκι μου δεν κάναμε τελικά μάγιερ κοπράνων, θα συνεννοηθούμε με την δικιά μας παιδίατρο και θα μας πεί τί να κάνουμε. Βέβαια αν ξαναδώ κάτι στα κακάκια της θα πάρω μόνη μου την πρωτοβουλία, δεν κάθομαι να περιμένω τί θα μου υποδείξουν. Πάντως η παιδοχειρούργος μας διαβεβαίωσε ότι οι ραγάδες δημιουργούν τέτοια προβλήματα και να μην τρομάζουμε.

Μακάρι να μην χρειαστεί να κάνουμε τίποτα...

Κα1 χαρά στο κουράγιο σου που θα ασχοληθείς και με τα κοινά...λες και δεν έχεις ούτως ή άλλως ένα σωρό δουλειές, πάντως πέρα από την πλάκα σου εύχομαι καλή επιτυχία κοριτσάκι μου. Κι άντρας μου μπήκε υποψήφιος για σύμβουλος μόνο και μόνο για στηρίξει κάποιον αλλά...εγώ είμαι τελείως αρνητική γιατί εδώ ακόμα και οι συγγενείς κοιτάνε πως να μας βγάλουν το μάτι, όχι να μας στηρίξουν και στις εκλογές (να φανταστείς ούτε εγώ δεν μπορώ να τον ψηφίσω γιατί ψηφίζω σε άλλον δήμο).

Κατά τ'άλλα χάλια, η ψυχολογία μου δεν φτιάχνει με τίποτα, έχω και τον Θανάση μεσ'τη βλακεία όλη την ώρα, τσακωνόμαστε συνέχεια...συνέχεια όμως και για τα πάντα, δεν ξέρω τί θα κάνω, μου'ρχεται να τα μαζέψω και να φύγω. :( Μετά τον γάμο πάμε κατά διαόλου, μάλλον μας έχουν μουτζώσει.

Ο καιρός εδώ είναι πάρα πολύ χάλια, εχθές είπαν ότι πέρασε και ανεμοστρόβιλος κοντά στο χωριό και ξήλωσε κάτι κολόνες της ΔΕΗ, πάρα πολύ ομίχλη και κρύο.

Αυτά τα νέα μας

Πολλά φιλάκια

γεια σας [smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif]

γυρισα πριν απο λιγο απο τον ομοιοπαθητικο!!!μας εδωσε μια θεραπεια για το ανοσοποιητικο μας...και μου ειπε οτι το γεγονος οτι αρρωσταινει συνεχεια οφειλεται στην αλλεργια που εχει...η οποια εχει υποχωρησει παρα πολυ αλλα ξεσπαει αλλου τωρα....επισης μου ειπε οτι κανω πολυ καλα που τον θηλαζω γιατι αν δεν τον θηλαζα αυτες οι ιωσουλες που περναει τωρα θα ηταν βρογχητιδες ακομα και πνευμονιες!χωρις τον θηλασμο.... :?:o:-o:-o:-o

και φυσικα εφυγα για μια ωρα απο το σπιτι και εγινε χαμος :evil: ο ταλιμπαν κατι εχει παθει τον τελευταιο καιρο και αισθανεται πολυ ανασφαλης....και φοβηθηκε που εφυγα....εκλαιγε ολη την ωρα με αποτελεσμα να ξυπνησει και τον ιασωνα και να εχουμε παρτι!!! :ymparty::ymparty: τωρα κοιμουνται ολοι i-)i-)i-)

αυριο εχω ενα σωρο δουλειες να κανω....δεν ξερω αν θα προλαβω να μπω καθολου....θα τρεχω και δεν θα φτανω....φευγω για το χωριο και καταλαβαινετε τι γινεται...να παρω και αυτο να παρω και το αλλο...χαμος!!!

μαγδουλα ελπιζω να πιουμε καφεδακι οταν ερθεις!!! ~o)

ολια καλυτερα ειναι ο μικρος...μπουκομενη η μυτουλα αλλα τουλαχιστον ειναι απυρετος!!! :)

νασια γιατι ετσι με τον αντρα σου;;;; :( ελπιζω να καλυτερεψουν τα πραγματα!!!

βικακι ελπιζω να συνηθισεις γρηγορα...και να μην σου κακοφαινεται!!!

σοφακι σε ευχαριστω...φιλακια!!!!!!!!!!!!!!

γειααααααααααααααααααααααααααααα :wave::wave::wave::wave:

καλησπερα!!!!!!

γιωτα μου καλα να περασετε στο χωριο!!!!!!!!!!

Εγω κοριτσια στη δουλέια επιστρεφω τελη Φεβρουαριου, δημοσιος υπαλληλος γαρ....δουλευω στο Υπουργειο Εμπορικης Ναυτιλιας (ουτε που ξερω πως το λενε τωρα του εχουν αλλαξει ονομα 3 φορες νομιζω θαλασσιων υποθεσεων..χαχα ακου εκει ονομα!) και εχω παρει 9μηνη αδεια αντροφης τεκνου και θα κολλησω και την αδεια του 2010 για να μηντη χασω.οποτε εχω ακομα καιρο!

Νασια μου σε καταλαβαινω και μεις με τον αντρα μου ετσι ειμαστε μια κρυο μια ζεστη...ειδικα απο τοτε που ηρθε το παιδι και μετα...σκοτωνομαστε για ασημαντα πραγματα...πιο ασημαντα δε γινεται!ειναι η ενταση και τα νευρα που βγαζω εγω με το παιδι εχει και αυτος τα βασανα της δουλειας(εμπορος)οποτε καταλαβαινεις!απλα χρειαζεται πολυυυυυυυυυυυυ υπομονη και αμοιβαιες υποχωρησεις.χαιρομαι που η νυφουλα μου ειναι μια χαρα!!!

φιλακια σε ολες!καλο βραδυ!

καλημερα κοριτσια

ευχαριστω τις κοπελες που μου ευχθηκαν καλη επιτυχια αν και δεν εχω πολλες πιθανοτητες,οπως ειπε και η νασια μην περιμενεις απο το σοι να δεις καλο,και εδω στο χωριο οι μεγαλυτεροι ειναι και λιγο προκατειλειμενοι τι γυναικα προεδρο θα εχουμε και τετοια,παντως ο καθενας εχει το λογο του για να ανακατευθει με τα κοινα ετσι και εγω καποιους λογους ειχα και εβαλα υποψηφιοτητα δεν το εκανα ετσι στα ξεκαρφωτα,και παντα ο αντρας μου ηταν μεσα στα πραγματα ηταν στο συμβουλιο την τετραετια που περασε και ηταν και προεδρος στο συλλογο για χρονια ετσι εχουμε λιγο και το μικροβιο,τελοςπαντων θα δειξει,κατα τα αλλα εμεις ειμαστε ολοι καλα

νασια μου κανε λιγη υπομονη παντα μετα τον ερχομο του πρωτου παιδιου ετσι γινεται εκει που ησασταν μονοι σας και η μονη σου ασχολια ηταν ο αντρουλης σου ξαφνικα ερχεται στην ζωη σας ενα μωρο γεματο απαιτησεις και λογικο ειναι να παρεμελεις λιγο και τον αντρα σου αλλα και τον εαυτο σου μην το βαζετε κατω ομως και για σενα πασχαλια το λεω υπομονη και θα στρωσουν σιγα σιγα τα πραγματα γιατι νασια αν αρχισουμε ολες να τα μαζευουμε με την πρωτη δυσκολια το εχουμε χασει το παιχνιδι υπομονη και προσπαθεια

σοφακι πες στην μανουλα σου να βαλει και να κοιταξει το συμφερον της και οχι τους αλλους αν βαλει καλη επιτυχια πεστης φιλια!!το αβαταρ σου ειναι γλυκα πολυ μου αρεσει

μαγδα μου και εγω λεω δοντι ειναι δεν νομιζω να ειναι μολυνση,εχε το στο νου σου εσυ και θα δεις παλι

ολια μου εμεις εδω και 6 χρονια το τραπεζι του σαλονιου ειναι αδειο αναγκαστικα με τους ανταρτες ασε

που μου τα εχουν καταχτυπησει ολα τα επιπλα ο χαμος

ευακι μου θα τα πουμε και τηλεφωνικως εμεις αντε να δουμε ποτε θα σε παρω συμπεθερα μου

φιλια σε ολα τις μανουλες και στα μωρακι μακιααααα!!!!

Καλημερα κουκλες!

Τι κανετε;

Σοφακι κοροιδευεις για την φασολαδα ε;

Εγω δεν ειμαι σαν την φιλη μας την κλανιαρα!! :lol::lol::lol:

Καλα ε δεν ντρεπεσαι να μας δειχνεις τα τεραστια βυζια σου; :lol::lol:

Τελεια φωτο παντως!!

Βικακι υπομονη,μην χαλιεσαι απο τωρα.

Να δεις στην αρχη που θα ζοριστεις αλλα μετα θα ναι ωραια που θα χεις λιγο την ανεξαρτησια σου.

Νασια ειναι φυσιολογικο αυτο που συμβαινει.

Οπως σου ειπε και η Κατερινα παντα με τον ερχομο του παιδιου αλλαζουν τα πραγαματα.

Κι εμεις στο πρωτο ετσι ημασταν και δεν ηθελε με τιποτα δευτερο ο αντρας μου αλλα τα καταφεραμε και ειμαστε ενταξει!

Δεν λεω παλι υπαρχουν διαφωνιες και συνηθως για χαζα πραγματα αλλα ειναι φυσιολογικα ολα!

Χαιρομαι που η κορακλα σου δεν ειχε αλλο αιματακι!

Γιωτα καλα να περασετε στο χωριο!

Εσενα ζωηρευει ο Γιωργος και μενα μπορω να πω ηρεμει ο Μιχαλης!

Τελικα δεν μου πες γιατι δεν τον εστειλες παιδικο;

Ευχομαι η θεραπεια να σας τονωσει και να μην ξανααρρωστησει ο Ιασονακος!

Φιλακια και στις υπολοιπες!! :x:x

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ!!!

απο εδω κ στο εξης ακουω κ στο παμελα αν κ μπροστα μου δεν φτουραει καμια φτηνη χολιγουντιανη σιλικονατη!!!!!! =))

Χρυσα μου ζηλευεις ε????? αφου σας το ειχα πει η Παμελα μπροστα μου δεν ειναι τιποτα!!!

ναι σαν την φιλη μας δεν εισαι αλλα μηπως εισαι κρυφη??? :lol:

Νασια κ εγω καλη μου σκοτωνομαι με τον Κωστα αστα να πανε...εχουνε αλλαξει πολυ τα πραγματα αλλα πιστευω ειναι λιγο μεχρι να ξεπεταχτουν τα μωρακια μας,εμεις εχουμε αρχισει λιγο κ ηρεμουμε σε σχεση με την αρχη...αλλα σκεψου ποσα πραγματα εχουν μπει καινουργια στην ζωη μας..εγω κουραζομαι κ με τα ξενυχτια παρα πολυ κ δεν εχω καθολου ορεξη να μιλαω ηρεμα κλπ ειμαι συνεχεια στην πριζα...κακως αλλα ετσι ειναι σιγα σιγα ολα θα γινουν καλυτερα!!

κλανιαρα που εισαι???

Κατερινα η πιο σωστη κουβεντα ειναι αυτη ετσι οπως εχουμε καταντησει πλεον...ο καθενας να κοιταξει λιγο το συμφερον του...

δεν ξερω τι θα κανει τελικα,εγω της ειπα ας κανει οτι θελει οτι της αρεσει αλλα ξερει οτι δεν θα την ψηφησουν μωρε αφου ολοι θελουν να βγει αυτος ο φιλος μας που σας ειπα..τεσπα...καλη επιτυχια κοπελαρα μου!!

Γιωτακι καλα να περασετε κοπελα μου!! ευχομαι να ηρεμησει λιγο κ ο ταλιμπαν!!

Βικουλινι εισαι καλυτερα αγαπη μου?? ξεκινας ε? καθε αρχη κ δυσκολη μωρε γαμωτο....

παω να τον ταισω γιατι τσιριζει...ρε κοριτσια τι τσιριδες ειναι αυτες?? απο την μια γελαω απο την αλλη τα αυτια μου...μου αρεσει που παιρνει κ βαθια ανασα κ ααααααααααααα τσιριζει...προσπαθω να μην δινω σημασια μπας κ το κοψει αυτο το συστηματακι..για να δουμε... :-w:-?

φιλακια πολλα αγαπες!! [smilie=love4.gif]

Καλημέρα φιλενάδες!

Πάλι άυπνη κι εξαντλημένη είμαι... Η κατάσταση έχει χειροτερέψει πάρα πολύ. Νομίζω δε θα κοιμηθεί ποτέ αυτό το μωρό. Από τις 3 και μετά ήθελε να είναι κολλημένη στο στήθος. Δε μπορώ άλλο. Αλλά δεν ξέρω και τι να κάνω - δε μπορώ να την αφήσω να κλαίει. Ξυπνάει ανά 20 - 30 λεπτά... Δεν ξέρω τι της φταίει πάλι :(

Σοφία τέλεια η φωτό. Κι ο μικρός έχει ένα ύφος σα να λέει "αυτό το βυζί είναι όοοοοοοοοολο δικό μου" :lol:

Νάσια πιστεύω όλα τα ζευγάρια την περνάνε αυτή τη φάση με το πρώτο παιδί. Κι όσο πιο απαιτητικό το παιδί τόσο χειρότερα. Εμείς δεν τσακωνόμασταν ποτέ και τώρα είμαστε όλη την ώρα στη μουρμούρα...Εγώ χτες τον έδιωξα κι απ'το κρεββάτι :oops: "Καλά δε βλέπεις ότι δε χωράμε?" του λέω...Αφού μου μιλάει ακόμα...Είμαι και τυχερή που είναι ήρεμος άνθρωπος και με αντέχει. Υπομονή...

Λέμον μου :-*

Κοιμάται εδώ και 1 ώρα η σκατούλα...Αμα το ήξερα θα είχα πέσει κι εγώ...

Σας αφήνω - φιλιά

καλησπερα ζουζουνομανουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

τι κανετε;;;;;;;;δε βλεπω πολυ κινηση και ανησυχω!

Χρυσουλινι που χαθηκες;;;;πως τα πας με τον αποθηλασμο;η μικρη πως το πηρε;

εμεις σημερα εκμεταλλευτηκαμε τον καιρο και πηγαμε με το μικρο μου στη δουλεια μου .τους πηγα γλυκα να τους κερασβω για τη βαπτιση και μπομπονιερες.Επισης ηταν η πρωρη φορα πο υ τους πηγα το Μακη και ξετρελλαθηκαν!!!!!!!!!! :-bd το φαγανε το μαναρακι μου και μου δινανε συγχαρητηρια που τον εβγαλα φτυστο την αφεντομουτσουναρα μου! <a href=http://mammyland.com/uploads/emoticons/default_77.gif' alt='^:)^'> :ymapplause:

Μονο μια συναδελφος μου επεμενε πως ειναι φτυστος ο αντρας μου και αλλη μια η οποια δεν τον εχει δει καν τον Ανδρεα απλα λεει το υπεθεσε γιατι δε μου μοιαζει καθολου το μωρο! :-@[-x%-(:-q~x(

χαχα!

κατα τ'αλλα ειμαστε πολυ καλα δοξα το Θεο!το μαναρακι μου κοιμαται λιγο καλυτερα!φτου φτου να μη μας ματιασω :ympray:

Αχ θελω να σας πω και ενα αλλο νεο!πολυ ευχαριστο!ελεγα να κρατηθω ως τη Δευτερα που θα ακουσουμε καρδουλα αλλα δε μπορω!!!!!!!!!!!!!!

χαχα!οχι οχι δεν ειμαι εγω εγκυος!!!!!!!!!σας ψαρωσα ;ε;;;; [smilie=sign19.gif] αλλα...

Η αδερφη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παει για τριτο μπεμπε!!!!!!!!!!!!!!!!!

απλα το προηγουμενο Σαββατο ειχε λιγα ροζ και φοβομαστε λιγο...τη Δευτερα παει στο γιατρο για να τσεκαρει οτι ειναι ολα οκ και να ακουσει καρδουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα γινω παλι θεια!!!!!!!!!!τι καλα!!!!!!!!!!!! [smilie=wav.gif][smilie=blob7.gif]

[smilie=binkybaby.gif]

φιλακια!!!!!!!! [smilie=bootyshake.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=hello2.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=sign17.gif][smilie=cya.gif]

καλησπερα μανουλες!τι κανετε;

εγω απο χθες ολο μπαινω διαβαζω νεα σας κ ολο κατι γινεται κ δε γραφω.ε κ τωρα δε θυμαμαι τιποτα να σχολιασω! :D

πασχαλια μου πολυ ευχαριστο νεο κ ευχομαι να πανε ολα καλα με την αδελφη σου!!αντε να ακουσει κκαρδουλα να ηρεμησετε τελειως!αχ κ μενα σημερα γενησε μια συναδελφος κ χαρηκα παρα πολυ!εν τω μεταξυ στο μαγαζι ολες σχεδον ειμαστε συνομιλικες εκτος απο δυο που ειναι γυρω στα 40 κ ξεκινησαμε μαζι απο το να εχουμε απλα σχεσεις με τους αντρες μας,μετα αρραβωνες,οι γαμοι μας κ να που τωραειμαστε ολες μανουλες...αχ πως περναει ο καιρος κ μεγαλωνουμε... :ymdaydream:

α επισης θυμηθηκα οτι που λεγατε οτι μαλωνετε με τους αντρες σας..ε κ εγω μια απο τα ιδια..ολο για βλακειες ομως αλλα οπως ειπατε καποια κοριτσια σημασια εχει να συμβιβαζομαστε κ εμεις αυτο μπορω να πω οτι το κανουμε.απλα δε μαλωναμε σχεδον ποτε κ τωρα ολο μπουρου μπουρου! [smilie=boxing.gif]

σημερα πηγα κ τον αντωνακη μου μια βολτα στις κουνιες κ τρελαθηκε το μαναρι μου ειχαμε μερες να παμε.εχω κ στο σπιτι κουνια αλλα δεν τον εβγαζα εξω στο μπαλκονι εκτος απο σημερα το πρωι που ανοιξε ο καιρος.αλλα αλλο η πλατεια αλλο το μπαλκονι!εκει ειναι κ αλλα παιδακια!

τωρα περιμενω τον αντρα μου να ερθει απο δουλεια.

α επισης να σας πω οτι λιγο τον ματιασα τον αντωνακη.κανει αστατο υπνο κ δε θα το πιστεψετ παλι τον ακουω

Τα νεύρα μου..... X(~x(:-q [smilie=angryfire.gif] πάλι έγραψα ένα κατεβατό και με πέταξε έξω [smilie=banghead.gif] που να τα ξαναγράψω πάλι...

Τελοσπάντων ήθελα να σας ευχαριστήσω ξανά για την υποστήριξη και τις συμβουλές σας, από ότι βλέπω όλες τα ίδια περνάμε, μακάρι να καλυτερέψουν γρήγορα τα πράγματα για όλες μας. :YMHUG:

Πασχαλάκι με το καλό το καινούριο μπεμπάκι, όλα καλά θα πάνε!!!!!! [smilie=binkybaby.gif]

Βικάκι τον άρεσαν οι κούνιες τον Αντωνάκη ε? Τέλεια! (*)[smilie=blob1.gif]

Εγώ χτες τον έδιωξα κι απ'το κρεββάτι "Καλά δε βλέπεις ότι δε χωράμε?" του λέω...Αφού μου μιλάει ακόμα...Είμαι και τυχερή που είναι ήρεμος άνθρωπος και με αντέχει. Υπομονή...
Κι εγώ τα κάνω κάτι τέτοια! :D

Φιλάκια πολλά σε όλες και στα μπουμπουκάκια

Καλημέρα φιλενάδες!!!!!!!!!!!!!

Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τις ευχές σας!!!!!!!!!!!!!!!!! Είχα ξανά μπει μεσοβδόμαδα και είχα γράψει ένα σχετικό κείμενο αλλά με πέταξε έξω και δεν είχα χρόνο να ξανά μπω... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι!!!!

Πασχαλιά εύχαριστά τα νέα της αδελφή σου, εύχομαι να πάνε όλα καλά και με το καλό να έρθει και το τρίτο μωράκι!!!!!!!!! Δεν αποθήλασα τελικά γιατί χρησημοποίησα θηλή σιλικόνης και έλυσα το προβλημά μου ..

Κα1 καλή επιτυχία ... γουστάρω!!!!!!!!!!

Μάγδα μου , το σκυλί το βρήκαμε μετά από τρεις ημέρες.. μας ειδοποίησε η φιλοζωική που είχαμε απευθυνθεί!!!

Γιώτα τι έγινε με το τεστ???

Κοριτσάκια μου συγχωρέστε με αλλά δεν είχα χρόνο να σας διαβάσω , θα προσπαθήσω αργότερα μπας και καταφέρω..

Καλημερα και απο μας!!!Ευτυχως σημερα ο καιρος ειναι λιγο καλυτερος.Ο Νικολακης μου αρχισε να σηκωνεται μονος του στο κρεβατακι ορθιος και να λεει μαμαμαμα.Τρελαινομαι !!!! :D

Πασχαλιτσα με το καλο και το τριτο νινι στην αδερφη σου...

Βικακι καλη αρχη τη δευτερα..Εγω παω 1 νοεμβρη και απο τωρα με εχει πιασει αγχος..

Νασια υπομονη με τον αντρα σου..Και μεις πανω κατω τα ιδια ειμαστε..

Γιωτα καλα να περασεις στο χωριο !!!!

Χρυσουλινι εβλεπα χθες φωτο στο φεις .Κουκλα η μικρη σου.. Γελασα στη φωτο που ειναι μεσα στο κουτι ..Πως τα παει στον παιδικο?

Χρυσα ,Σοφακι Κατερινακι Πατσουλινι Μαγδα Κανγκουρακι και σ ολη την παρεα μας φιλια πολλα ... :x:x

Καλημέρα, κορίτσια, επιστρέφουμε σιγά σιγά στις δουλειές, ε?

Και εγώ ως δημόσιος υπάλληλος θα επιστρέψω μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων στο σχολείο.

(Εκτός, αν έχω μείνει έγκυος στο 2ο... χαχα)

Καλή επίτυχία στην Κατερίνα για τις εκλογές...

Πασχαλάκι, συγχαρητήρια για το νέο μωράκι στην ευρύτερη οικογένεια!!

Πριν απο 3 βδομαδες καναμε την γαμο(το)βαφτιση....

Θα σας πω για αυτην καποια μερα να έχω όρεξη... :lol:

Ένα θα σας πω.... η πεθερά μου ακόμα δεν μου μιλάει (και δεν έχει δει την μικρή από εκείνη την μέρα) :twisted:

Σας φιλώ, πάμε να φάμε φρουτόκρεμα, τώρα που ξύπνησε!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...