Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εεεε βασικα την μπουμπουλιτσα ηθελα να μας ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ!!!

εσυ ΔΕΝ κανει στην ΚΑΤΑΣΤΑΣΣΗΗΗΗΗΗΗ σουυυυυυυυυυυ!!!

ααααααααααααααααααααααα :woohoo: :woohoo:

αυριο πας για χορευτική?????

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Θα σου στειλω μονο την Μπουμπουλιτσα αλλα κ αυτη εχει απο χτες περιοδο κ μας εχει τρελλανει :lol::lol:

Ααααχ αυριο θα παω για χορευτικη....φανταζεσαι να μου πουν: κυρια μου λυπομαστε πολυ....σας εκανε πλακα το τεστ :S:S:S :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Lollipop έγραψε:

Θα σου στειλω μονο την Μπουμπουλιτσα αλλα κ αυτη εχει απο χτες περιοδο κ μας εχει τρελλανει :lol::lol:

Ααααχ αυριο θα παω για χορευτικη....φανταζεσαι να μου πουν: κυρια μου λυπομαστε πολυ....σας εκανε πλακα το τεστ :S:S:S :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

λες ε??? καλα δνε περιμενα να πεις τιποτα της προκοπης εδω που τα λεμε!!! :laugh: :laugh: :laugh:

ΕΓΩ λεω μπορει να σου κανει στο καπακι και υπερηχο και να δεις αυτο :

t8311.gif

αααααααααααααααααααααααχχαχαχα :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

gioulaki έγραψε:

Ηρθα και εγω.....

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΑΣ και ας αργησε!!!

ΘΕεεεεεεεεεεελειςςςςςςς μηηηηηηπωωςςςςςςς

να μαςςςςς πειςςςςςς καααατιιιιιιιι??????

το ροζ που ειδες περασε????????/

Δημοσίευση

Λοιπόν σας είπα οτι σερνεται στο σπίτι....

Ααααα στο θέμα μας! Η χοριακή δεν ηταν ουτε καν 100...μολις εφτασε το 99.5!!!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Εδω και μια ωρα κλαίω αληθεια δεν εχω συνειδητοποιησει τι γίνεται!!!

Δημοσίευση

gioulaki έγραψε:

Ααααα στο θέμα μας! Η χοριακή δεν ηταν ουτε καν 100...μολις εφτασε το 99.5!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :

ΦΟΥΣΚΟΠΑΡΕΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ειδες ο Ιούλιος!!!!!!

Σουπερ κοριτσάκι μου, αχ και αυτη η ριμμαδα η Δευτερα αργει , για να δουμε αν θα διπλασιαστει!!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ Γλυφιτζουράκι μουυυυυυυυυυυυυ

Δημοσίευση

Καλα ο Ιουλιος καρασουπερ...!!!!

15 Ιουλιου πηρα θετικο τεστ

29 Ιουλιου εχουμε επετειο γαμου

30 Ιουλιου εχω γενεθλια

Gioulaki μου θα διπλασιαστει κ ολα θα πανε καλα!!!!!

Δημοσίευση

gioulaki έγραψε:

t8301.gif

ενα για σενα ενα για το λολακι...

μπραβο ρε γιουλακιιιιιιιιιι...καρπεροοοοοοοοοοουλακιιιιιιι!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss:

αντε καλο ανεβασμα της χοριακιάς και με το καλο σουπερ εγκυμοσυνη!!!

ΑΚΟΥΣΣΣΣ???????εισαι ενδιαφερον ατομο δηλ....σε ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ καλεεεεε!!!!

Δημοσίευση

Mωρε ακουω και δεν το πιστευω , θελω να βάλω και τικεράκι...μηπως ειναι πολύ νωρίς???

Τωρα πλεον με πολυ μεγάλη χαρα θα παιρνω οοοοοοοοοοολα μου τα φαρμακα.....

Δωσε κι αλλα ντοκτορ.....

Δημοσίευση

Γιουλακι-εγκυουλακι πηρες τον ντοκτορα τηλ΄????

Δε μου λετε???Ειναι φυσιολογικο που δεν ειχα καμια απολυτος αντιδραση οταν ειδα το τεστ κ ακομα δεν το εχω χωνεψει οτι το ειδα????

:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Δημοσίευση

Lollipop έγραψε:

Καλα ο Ιουλιος καρασουπερ...!!!!

15 Ιουλιου πηρα θετικο τεστ

29 Ιουλιου εχουμε επετειο γαμου

30 Ιουλιου εχω γενεθλια

Gioulaki μου θα διπλασιαστει κ ολα θα πανε καλα!!!!!

ναι οντως και 31 ΙΟΥΛΙΟΥ εχω μια βαπτιση!!!

αααααααααχχαχαχα :woohoo:

Δημοσίευση

Lollipop έγραψε:

Δε μου λετε???Ειναι φυσιολογικο που δεν ειχα καμια απολυτος αντιδραση οταν ειδα το τεστ κ ακομα δεν το εχω χωνεψει οτι το ειδα????

νταξ φυσιολογικο ΕΝ το λες...αλλα τωρα για ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ δεν περιμεναμε και κατι καλυτερο!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Lollipop έγραψε:

Nai τον πηρα και μου λεει "Απο την Αρχη ησουν το φαβορί μου". Τη Δευτερα μου ειπε να ξαναπαω για χοριακη και σε καμια 10 μερες αν ολα κυλησουν ομορφα να παω απο εκει.

Τωρα οσο για το φυσιολογικο, δεν ξερω και εγω ακομα δεν το πιστευω.Αυριο που θα κρατας μια μεεεεγααααααλη χοριακη(ειναι 3 ειπαμε :woohoo: ) θα το συνηδειτοπιησεις για τα καλα :blink:

Δημοσίευση

gioulaki έγραψε:

Γιουλάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι συγχαρητήριααααααααααααααααααα!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

2/2 σήμερα!! Μπράβο, ρε κορίτσια, μπράβο!!!

Γιουλάκι μου, κοριτσάκι μου, καλή, τελειόμηνη εγκυμοσύνη, με το καλόοοοοοοοοο το ή τα μπεμπάκια σου!! Να τα καμαρώσεις σε 9 μήνες!!!!!

Ζαχαρένια, έρχεται και η σειρά σου!!! Φυσήξτε κορίτσιαααααααα

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

ευχαριστω ρε χριστινακι γλυκο σαν καραμελα με μελι!!! :kiss:

Σε μενα δεν πιανουν τα φυσηματα...μονο τα φτυσιματα!!!

:woohoo:

ααααχχχχχχχχ ετσι κ μου πανε ολα κατ ευχην θα σου υποσχομαι οτι θα σε κανω ντουζ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

ααααχ κι εγω το 2013 που θα γινω μανα...θα σας κανω οτι θελετε!!!

:) :laugh: :P :silly: :blink::side: :woohoo: :(

ααααααα να τα!!! να τα!!!!! Αρχισαμε τις βλακειες!!!!?????Μην χαιρεσαι γλυκια μου,η επομενη στη λιστα ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!!!!!!! ;);)

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημέεεεεεεεεεερα !!!

Μόλις διαβασα τις βλακείες σου Ζαχαρένια μου, ωρες ωρες πετας κατι κοτσάνες :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Γλυφιτζουράκι μου ετοιμη να μάθουμε ποσα ειναι τα σποράκια???

Μπαρτσελονιτα τι εγινε που είσαι που χάθηκες?? Θα πάς για ωολληψία τελικά?? Πηγαινε τωρα γιατι ο Ιουλιος μας καθεται καλα απ' οτι φαίνεται.

christinne ευχαριστω πολύ πολυ

Μακάρι να πάνε ολα καλα ;)

Δημοσίευση

μορνιιιινγκ!!! Ενα φραπε γλυκο (σαν κι εμενα) με γαλλλλλααα μπορω?????

Τι κανετε εξωσωματακια μου?

Ωραια που ειναι η Παρασκευη...αλλα στις 5 το απογευμα που σχολαω..τωρα δεν μου αρεσει καθολου!!!

:(

Λολι πηγες να σου το ρουφηξουν το αιματακι????

Γιουλ τι κανεις μπουμπουυυυυυ?????? Κοιμηθηκες καθολου απο την χαρα σου?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...