Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εμμυ79 έγραψε:

σ'ευχαριστω!ετσι πιστευω κι εγω...δεν ειναι με σκονη...αλλα δεν μπορει με λιγες σταγονιτσες απωλεια να υπαρχει προβλημα... Σ' ευχαριστω και παλι

και για σενα οτι καλυτερο!!

Καλημερα εμμυ79. Welcome!!!!

Λοιπόν μη στεναχωριεσαι για λίγες σταγονίτσες. Και εγώ πολλές φόρες είχα μικρες απώλειες και δεν υπηρξε κανενα προβλημα στη διεγερση!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ποια διεγερση ρε ΒΑΣΩ..παλι σεξουαλικα μιλας μαρη?????

χιχιχιχιχ...τι κανεις βασουλινι?????

ΜΠΑΡΣΤΣΕΛΟΝΙΤΑ γιουχουυυυυ....ποτε ξεκινας εσυ ειπαμε?

Σερνεται και αλτσχαιμερ...εδω με το ζορι θυμαμαι

οτι εχω αντρα!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσια!!!!!

Βρε Zaxarenia μου πως πηγε με την εξεταση που εκανες? Ολα καθαρά? Θα την κάνω και εγώ μάλλον αυτό το μήνα αν και δεν έχουμε καμία ενδειξη ότι υπάρχει κάτι. Αλλα ποτέ δεν ξέρεις!!!

Dolfinμου μην ανησυχεις. Το 50% που ανεβηκενομιζω πως δεν είναι και λίγο!

Ελπίζω όλα να σου πανε καλα!!!!!

Barcelonita ποτε ξεκινας τελικα???

Δημοσίευση

vasso78 έγραψε:

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσια!!!!!

Βρε Zaxarenia μου πως πηγε με την εξεταση που εκανες? Ολα καθαρά? Θα την κάνω και εγώ μάλλον αυτό το μήνα αν και δεν έχουμε καμία ενδειξη ότι υπάρχει κάτι. Αλλα ποτέ δεν ξέρεις!!!

Dolfinμου μην ανησυχεις. Το 50% που ανεβηκενομιζω πως δεν είναι και λίγο!

Ελπίζω όλα να σου πανε καλα!!!!!

Barcelonita ποτε ξεκινας τελικα???

καλα ρε αγαπη πηγε...βγαλαμε ενα πολυποδα με 1 ποδι!!!!!

εχω γραψει σχετικα σε αλλη σελιδα...αντε κουνησου να διαβασεις

τεμπελουλα!!!!

:woohoo:

που θα την κανεις εσυ κοπελια μου????

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ

LOLLIPOPAKI είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε τέλεια και θα κάνεις και ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιάααααααα όοοοοοοοοπα

Δάφνη που είσαι καλέ;;;;;;;;;;

Λοιπόν καθότι ανυπόμονη από γεννησιμιού μου πήγα μια μέρα νωρίτερα για χοριακή

και το αποτέλεσμα;;;;;;

60,00

νομίζω ότι είμαι λίγο έγκυος :laugh: :laugh: :laugh:

βέβαια πρέπει σε 2 μέρες να ξανακάνω για να δούμε πως πάμε

αλλά μπορώ να είμαι έστω και συγκρατημένα τρελλή από τη χαρά μου; :laugh: :laugh: :laugh:

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;;;;;

Δημοσίευση

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩ!!!ΤΡΕΜΩ!!ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!ΜΠΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ.ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΡΦΩΣΩ...ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ Η' ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ?ΤΟ ΑΠΟΤΟΜΟ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΟΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ!!Η ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΟΝΑ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ.ΘΑ ΠΡΗΣΤΩ ΑΡΑΓΕ?ΘΑ ΦΟΥΝΤΩΝΩ?ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΑΝ ΤΗ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑΣ!!

Δημοσίευση

Καλημερα

μη μου μιλατε!!!!

ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!

ΣΚΟΤΩΝΩ ΓΙΑ 1 ΤΣΙΓΑΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vasso78 χοριακη στις 16/7 (αν δεν εχουμε εκπληξεις νωριτερα :S )

εμμυ79 κ εγω ειχα απωλειες σταγονων,γιατι προσπαθουσα να βγαλω τον αερα (τρομαρα μου),μετα ομως τις εκανα μαζι με τον αερα (ρε λες γι αυτο να ειχα γινει σαν μπαλονι :P:P ?) Μην ανησυχεις.

Δημοσίευση

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ: μπορειιιιιιιςςςςςςςςςς......γιουχουυυυυυυυ αντε και εις ανωτερα μπειμπι!!!!!

ΛΟΛΙ : ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ....ΘΕΣ ΕΝΑ ΜΠΑΦΟ????? :laugh: :laugh:

ψυχραιμια...τι ειναι και το τσιγαρο μωρε??? ΜΙΑ ΙΔΕΑ!!!ωωωωχχχ

τι ηταν αυτο που μου ρθε? τσοκαρο????? :laugh:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΙΤΑ: καλη αρχη....δεν πονανε αυτες οι ενεσεις...νομιζω δεν θελει σιγα σιγα θελει απο μακρια πως κανεις με τα βελακια στον τοιχο!!!!

χαχαχαχαχα

οσο για τα αλλα που ειπες θα σου πω ενα πραγμα και βαλτο καλα

στο ξανθο μυαλο σου : ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

ΛΙΓΟ φουσκωμα ειναι λογικο....η εμβρυομεταφορα ΔΕΝ ποναει καθολου...

απλα πεθαινεις απο τον πονο..ουρλιαζεις κλπ κλπ!!!!αααααααχαχαχαχαχα

:silly:

:woohoo: :woohoo:

οποτε θελετε να σας ξανα παρηγορησω.... ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!!!

:woohoo: :silly: :silly: :woohoo:

Δημοσίευση

barcelonita έγραψε:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩ!!!ΤΡΕΜΩ!!ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!ΜΠΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ.ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΡΦΩΣΩ...ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ Η' ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ?ΤΟ ΑΠΟΤΟΜΟ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΟΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ!!Η ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΟΝΑ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ.ΘΑ ΠΡΗΣΤΩ ΑΡΑΓΕ?ΘΑ ΦΟΥΝΤΩΝΩ?ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΑΝ ΤΗ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑΣ!!

Barcelonita κοιτα. Δε θα λεγα πως πρεπει να τις κανεις αποτομα. Μην καρφωθεις δηλαδη. Εγω τις περισσοτερες τις εκανα στην κοιλια και να σου πω την αληθεια ανασηκωνα παντα λίγο το δερμα (ζουλώντας με τα δυο δαχτυλα) και μετα την εκανα. Ετσι δεν ποναγα καθολου!

Δημοσίευση

barcelonita έγραψε:

παρε φορα και καρφωσετην!!!!!!!!Τωρα χωρις πλακα,δεν θελει σιγα σιγα.

Μπαμ μπαμ κ ολη μεσα (την βελονα) :laugh: :laugh:

η εμβρυομεταφορα ειναι το πιο ευκολο κ ανωδυνο,σαν τεστ παπ.Καθεσαι στην υπεροχη κ αναπαυτικη ντοκτορ τσεαρ κ οι αλλοι δουλευουν για σενα!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

barcelonita έγραψε:

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΡΕΜΗΣΑ ΛΙΓΟ,ΘΑ ΣΦΙΞΩ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΙΑ ΒΟΥΡ!!ΣΤΟ ΨΑΧΝΙ!!ΧΑΧΑ!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

ΝΑΙ ρε συ οποτε θες παρηγορια-συμβουλες-συμπαρασταση

εδω ειμαστε!!!! μονο μην ειναι μεσημερι γιατι κοιμαμαι κανα 4ωρο

και μην ειναι και βραδυ μετα τις 8 γιατι ξανα κοιμαμαι!!!! :P :woohoo:

ευχαριστω πολυ γεια σας!!!! :woohoo:

ΑΑΑΑ και πες στην ΒΑΣΩ οτι ειναι...μονικ σουρλουλου!!!! :P

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

ΛΟΛΙΠΟΠ πες ρε συ στην ΒΑΣΩ οτι εχει p.m!!!!

merci :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Βασωωωωωωωωωωωωωω

μαρη Βασωωωωωωωωωωωωω

εεεεεεεεεεε Βασωωωωωωωωωωωωω

δεν ακους καλεεεεεεεε??????

εχεις π.(ου) μ.(ου) απο την Ζαχα.

Ειναι επειγον!!!!!!!!!!Ειναι επειγον!!!!!!!

Ελα Βασωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Δημοσίευση

Γιούυυυυυυυυυυυ χουυυυυυ!!!

Εμβρυομεταφέρθηκά και εγώ :laugh:

Ηλιαχτίδα σου ευχομαι τριπλή η χοριακή μεθαύριο :woohoo:

barcelonita μην τις ακους τις τρελές (ακου εκει νταρτς :P ) σιγα σιγα οπως βολεύεσαι. Μετα τις δυο-τρείς πρωτες μερες θα πάρεις το κολλάι (ετσι γράφεται? :silly: ) Η μόνη λογική που 'εμεινε εδω μέσα ειναι η vasso78 με φαίνεται.

Γλυφιτζουράκι μου δεν χρειαζεται να σκοτώσεις κανεναν, θα σκοτώσω εγω και θα σου δωσω και σενα καμια τζουρίτσα. Αλήθεια πως νοιώθεις? Τι τρώς , τι πίνεις , που πας και το δίνεις...ουπς λάθος :blink:

Δημοσίευση

gioulaki έγραψε:

Ηλιαχτίδα σου ευχομαι τριπλή η χοριακή μεθαύριο :woohoo:

barcelonita μην τις ακους τις τρελές (ακου εκει νταρτς :P ) σιγα σιγα οπως βολεύεσαι. Μετα τις δυο-τρείς πρωτες μερες θα πάρεις το κολλάι (ετσι γράφεται? :silly: ) Η μόνη λογική που 'εμεινε εδω μέσα ειναι η vasso78 με φαίνεται.

Γλυφιτζουράκι μου δεν χρειαζεται να σκοτώσεις κανεναν, θα σκοτώσω εγω και θα σου δωσω και σενα καμια τζουρίτσα. Αλήθεια πως νοιώθεις? Τι τρώς , τι πίνεις , που πας και το δίνεις...ουπς λάθος :blink:

για μεεεεεενα τιποταααααα?????

ουτε ενα γειααααααα???????

ουτε ενα αντιοοοοοοοο ουτε ενα ενταξει??????

νταξει ρε γιουλακι νταξει....

εγω ειμαι ΚΥΡΙΑ και θα ευχηθω για το εβρυομεταφερθημα (ετσι δνε γραφεται?? :woohoo: )

με το καλο το γραπωμα των εβρυων ευχομαι και

να συνεχισουν καλα γραπωμενα τους επομενους 9 μηνες!!!!

:kiss:

Δημοσίευση

gioulaki έγραψε:

Μπραβο ρε Gioulaki εμβρυομεταφερμενο :laugh: :laugh:

Η αληθεια ειναι οτι χτες απο το απογευμα μεχρι σημερα εχω κραμπουλες χαμηλα στην κοιλια κ δε μπορω να το συγκρινω με την προηγουμενη προσπαθεια γιατι τοτε πονουσα γενικα απο τα φαρμακα.

Παντως δεν ειναι η ιδεα μου! ;) Τωρα για ολα τα υπολοιπα που ρωτας....τρωω τα παντα (οχι τα αρκουδακια :laugh: :laugh: ),τους καφεδες εκοψα μαχαιρι (επινα 3-4φραπεδακια) κ περιορισα πολυ το τσιγαρο (οχι τελειως ομως :blush: ).

Ξαπλα ημουν χτες κ σημερα καρεκλατο κ πολυθρονατο.

Αυτα....εσυ ποσα εβαλες? τι νιωθεις? τι κανεις?μολογατα οοολα

Δημοσίευση

Lollipopaki σε παρακαλω παρα πολυ να πεις στην Κα Zaxarenia οτι απο εδώ και στο εξής δε θα της απευθυνω ξανα το λόγο! Αν λέω αν τη χρειαστω κατι θα της μιλαω μεσω άλλου λοιπον!

Gioulaki μου σε ευχαριστώ πολύ που αναγνωρισες την αξια μου! ΚΑι εσυ να μη της ξαναμιλησεις τηw Zaxas που σου κραταει μουτρα κιολας! Μμμμ σιγά!

Δημοσίευση

Ρε Lollipop τι ενοείς με το "καρεκλατο" και το "πολυθρονατο"? Εγώ για κατι αλλω τα ξερω αυτα. Κατι όχι και τοσο ξεκουραστο. Ασε που δεν επιτρεπεται μετα την εμβρυομεταφορα αυτο το αλλο!

:laugh :laugh: :laugh: :

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
    • Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...