Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυουλες Νοεμβρη-Δεκεμβρη 2010..

Recommended Posts

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

fairytale κοριτσι μου κατα πρωτον με το καλο η κορακλα σου...κατα δευτερον εσυ που εισαι στην λιστα εεε?????ποτε εχεις ΠΗΤ να σε ενσωματωσω και εσενα???

ελισακι εισαι μεσα και εσυ... ;););););) αιγαιο την καναμε την λιστα με τοσο μπλε...αντε να ροζιζει :P:P:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσια!!!μιας και δε μπαινω και πολυ συχνα καθε φορα για να διαβασω τα τεέυταια νεα σας μου παιρνει κανενα τεταρτο!!ποτε προλαβατε και τα γραψατε ολα αυτα?κοριτσια εμενα η β'επιπεδου μου αργει πολυ...15-20 αυγουστου καπου εκει θα γινει..και σαν να μην εφτανεν ;υτο ο επομενος προγραμματισμενος υπερηχος ρουτινας ειναι 19 ιουλιου..ουφφφφ ποιος μπορει να περιμενει τοσο σημαντικα πραγματα τοσες πολλες μερες!!ειμαι να σκασω.σημερα ημουν στο τσακ να παω να κανω εναν υπερηχο σε διαγνωστικο..αλλα μαλλον θα κανω υπομονη,,,ευη ξεκουραση!!ειναι και αυτη η παλιοζεστη σημερα..εγω δεν αντεξα ανοιξα κλιματιστικο!

ναι το βαζεις κατω απο το στρωματακι στην κουνια...αυτο που εχω δει εγω ειναι στα 209 με τους δυο αισθητηρες(εχει και με εναν νομιζω )ειναι τσιμπιμενο αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως δεν γινεται να ειμαι στο αγχος ολη την ωρα...ειναι η καλυτερη λυση για μενα

Tetio thelw kai egw alla epidi exw apo thn korh mou o antras mou antidra kai den thelei na to paroume...Egw lew na koimame mazi me to mwro sto domatio tou vevea alla einai diskola giati den einai gia merikes evdomades mono..Istera ta mwra mathenoun polu efkola kai ante na ksemplekseis meta.

Αχ ωραια ,ευχαριστω Μαρακι.Πω πω πολυ μπλε οντως!!!!!

Για την ενδοεπικοινωνια καλα κανεις απο το να εχεις αγχος...

Εγω θα το εχω διπλα μου στην αρχη γιατι με ον θηλασμο θα ξυπνω που θα ξυπναω καθε 2 ωρες να μην μετακινουμε κιολας!Δεν αντεχεται... :dry:

mariakrhth βάλε άλλο ένα γαλάζιο αγοράκι σε εμένα!! Εγώ σήμερα κατάφερα και άλλαξα την ημερομηνία της Β' επιπέδου που μου είχε κλείσει ο γιατρός μου, γιατί έπεφτε πάνω στην μια και μοναδική εβδομάδα που θα πάρω άδεια για να πάω διακοπούλες!!! Το άσχημο είναι ότι μου την πήγε 1 εβδομάδα αργότερα, ενώ εγώ ήθελα πριν φύγω για διακοπές να την έχω κάνει. Δεν πειράζει...Την επόμενη εβδομάδα μάλλον θα πάω να τον δώ τον μικρό μου!!! :silly: :silly: :silly:

μμμ...ακριβως αυτο προσπαθω να αποφυγω...δεν θελω να εξαρτιεται πανω μου...και να μην μπορει να κοιμηθει χωρις εμενα...νομιζω πως με αυτο το γκατζετακι μπορω να κοιμαμαι υσηχη...οσο θα κοιμαμαι ;););););););) ...και απο τα σχολια που εχω ακουσει τα αξιζει τα λεφτα του οποτε δεν το σκεφτομαι...νομιζω θα ειναι για το καλο και το δικο μου και του μπεμπη αρα χαλαλι του...

Thn korh mou den thn apoxorizomoun me tpt, mexrh ton 3o mhna thn eixa sto krevati mazi mou erxotan kai kolouse epano mou mesa sthn nyxta,akomi den mporw na katalavw pos kataferne na sirthei mexri ekei...Mavro upno ekana alla toulaxiston eimoun sigourh pos einai kala, meta thn evala sthn kounia ths pou htan akrivos dipla mou kolita me to krevati mou..Twra tha einai ligaki diskola giati tha prepei na exw sto nou mou kai thn megalh pou tha pigenei sxolio,auto me anxonei perisotero apo ola :dry::dry:

κοριτσια μου χρειαζομαι τη βοηθεια σας!για το θεμα του παιδικου δωματιου για μενα νομιζω ειναι νωρις.θα το φτιαξουμε το σεπτεμβρη που εχει ο αντρας μου αδεια.λοιπον ιδου το προβλημα...η αδερφη μου προσφερθηκε να μου χαρισει ολα τα επιπλακια του δωματιου και ολα τα αξεσουαρ που ειχε απο το γιο της.δε λεω τα ειχε παρει ολα πανακροβα ενα κι ενα ειναι ολα.μαλιστα μου λεει μην τυχον και αγορασω τπτ γιατι ειναι πεταμενα λεφτα και θα το μετανιωσω.ισως να εχει και δικιο..ελα ομως που ειναι το πρωτο μου παιδακι και θελω να βγω εξω σαν τρελη να του ψωνισω και να του φτιαξω ενα δωματιο οπωςτο ονειρευομουν!κοριτσια..φοβαμαι μηπως γινω κακια αν της πω οτι δεν τα θελω...δεν ξερω πως ακριβως να το πω γιατι εχει γινει πολυ επιμονη..help

Kala oute kai egw thelw na perasw auta pou perasa sto proto...Den mporouse oute o antras mou na thn kratisei an den eimoun egw ekei..Eskane sto klama, kai giauto thelw toulaxiston na koimomaste sto diko tou domatio kai oxi sto diko mas..Apo thn korh mou apalaxtikame otan alaksame spiti otan htan 2,5 xronon, thn afisame na simetexei sthn diakozmisei tou domatiou ths kai sinexia milousame gia thn kenouria "KREVATARA" pou tha eixe...Etsi thn pisame pos to diko ths domatio htan kalhtero apo to diko mas :P:P

mariakrhth έγραψε:

ναι το βαζεις κατω απο το στρωματακι στην κουνια...αυτο που εχω δει εγω ειναι στα 209 με τους δυο αισθητηρες(εχει και με εναν νομιζω )ειναι τσιμπιμενο αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως δεν γινεται να ειμαι στο αγχος ολη την ωρα...ειναι η καλυτερη λυση για μενα

για κανε λιγο google και θα δεις οτι στην αγγλια εχει 85 €

Fiore mou katalavenw pos niotheis..Kai egw tha ithela na ta parw ola kainouria kai na einai tou goustou mou, oti einai perita lefta apo thn stigmh pou iparxoun ola einai alla apo thn alh pote tha to ksanazhseis kai auto, an vastane ta oikonomika sas kai o antras sou den fernei antirisois pare dika sou...Emena proxtes mou mazepse h koumpara mou mia megali sakoula tou tzampo me agoristika rouxalakia,sentonakia ,panes,kouvertakia alla den ta pira..Den thelw na foresw metaxirizmena rouxalakia sto mwro mou, otan den tha mporw na ta agorasw isos na ta dextw alla twra oxi...

κοριτσια κακια ξεκακια δεν θελω στο πρωτο μου μεταχειρισμενα πραγματακια ακομα κι αν ειναι με τις κορδελες και τις ετικετες πανω...οταν εμεινα εγκυος πεσαν ολοι πανω μου μην παρεις αυτο θα στο δωσω μην παρεις τουτο πεταμενα λεφτα για δυο μηνες...μα ρε παιδια αν δεν πεταξω λεφτα για το πρωτο μου παιδι που παλευα τρια χρονια να αποκτησω με δακρυα και στεναχωριες για ποιον θα τα πεταξω???οποτε και εγω το ξεκοψα σε ολους δεν θελω τιποτα και απο κανεναν...και αν καποιος θελει να μου αγορασει κατι εχω δωσει λιστες με τα συγκεκριμενα πραγματα που θελω...δεν θελω τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω...και αν καποιος δεν θελει ουτε αυτο του δινω το λογαριασμο και βαζει λεφτα στο βιβλιαριο του παιδιου και τελος...

φυσικα και αν καποιος δεν εχει την δυνατοτητα να παρει οσα ονειρευεται λογο της κολοεποχης μας το να τα παρει μεταχειρισμενα ειναι απολυτα λογικο...αλλα εγω δεν θα το εκανα...αν δεν ειχα την ανεση που εχω παλι καινουρια θα αγοραζα απλα θα το εψαχνα λιγο περισσοτερο και θα κατεληγα στο πιο φτηνο και οχι σε αυτο που θα μαρεσε...

αλλα ξαναλεω αυτο ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ...

Evi.D έγραψε:

INA einai sigoura to idio???? Giati kai h nufh mou pou to p

ire apo Souhdia toso to pire...Egw den exw idea pos na psonisw apo to internet alla an einai to idio tha zitisw apo ton aderfo mou na to paraggilei kai na tou to plirosw meta...

Αυτο που ειδα ειναι το μονο το διπλο βγανει στα 130 αντε και 10 ευρω εξοδα αποστολης.Για να αγορασεις ειναι το ιδιο οπως αγοραζεις απο ελλαδα απλως περνεις μια προπληρωμενη καρτα απο μια τραπεζα και περνουν τα χρηματα απο εκει.Αν δεν προσφερθει καποιος να μου το παρει δωρο θα το παρω και γω!φιλια καλο απογευμα

mariakrhth

καλα κανεις αφου μπορεις,εγω πολλα θα τα παρω απο συγγενεις οχι αν ξοδευα 1000 θα χανομουν αλλα εγω δεν παιρνω και σακουλα αν μπορω να τα κουβαλησω με τα χερια κατι που θα πεταξεις αργοτερα επιβαρυνει το χωρο που ζεις.Δεν ειμαι υπερβολικη με τα παντα θα ανοιξω το κλιματιστικο μου αλλα εστω και κατι μικρο με κανει να νιωθω πιο καλα.Ασε που και γω ετσι μεγαλωσα και δεν επαθα κατι.προτιμω να της παρω κατι που θα το καταλαβει και θα το χαρει οταν ειναι μεγαλυτερη.Οι Αποψεις του καθενος ειναι σεβαστες.Φευγωωωωωωωωωωωωωωωωω

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΜΑΡΑΚΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ----ΑΝΤΕ ΝΑ ΡΘΕΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

μαρινακι μου μακαρι αλλα καθε που ερχομαι ερχομαι με τον "δεσμοφυλακα-αντρα "μου δεν μαφηνει να κανω βημα χωρις επιβλεψη οποτε που τετοια τυχη...φαντασου εχω μια φιλη χρονια η οποια δουλευει εκει και του λεω ελα να περιμενουμε μιση ωριτσα να σχολασει να πιουμε ενα καφε η ελα να παμε απο την δουλεια της...οχι θα σε παω εγω για καφε αλλη ωρα και την φιλη σου θα την δεις οταν ερθεις να γεννησεις....οποτε αντε να βγαλεις ακρη...τι να του πω??? :dry::dry::dry::dry:

σας αφηνω παω για ξεκουραση θα τα πουμε παλι το απογευμα...φιλιαααααα :kiss::kiss::kiss::kiss:

Α α Μαρακι πατα ποδι!!! :silly: τουλαχιστον τωρα που εισαι εγκυος και θα του κανεις τον παιδαρο!Αργοτερα φροντισε να εχεις τον γιο με το μερος σου!!!!χαχαχα :laugh:

Α καλά άστα! Ετσι είμαι και εγώ. Μια κλαίω μια γελάω. Τετάρτη και Πέμπτη μετά την β-επιπέδου πετούσα και σήμερα είμαι.....άντε μην πω.

Ελπίζω ότι αύριο που θα πάμε καμιά βολτίτσα στα μαγαζιά να αλλάξει η διάθεση.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...