Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυουλες Νοεμβρη-Δεκεμβρη 2010..

Recommended Posts

μαμα Παναη έγραψε:

marinapapa έγραψε:

τα εκανα ολα,πηγα στο προφιλ ,επεξεργασια προφιλ....και μετα ΤΟ ΧΑΟΣ .....βοηθειααααααα[/quote:3svfm68f]

εμενα μου βγαινει αν αντιγραψω τον κωδικο που γραφει bbcode δοκιμασε αυτον...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μαρινακι δεν σε βαζω ακομη σιγουρεψου πρωτα οχι τιποτα αλλο μην χασουμε μια πιθανη υποψηφια νυφη...κριμα ειναι :P:P:P:P με το καλο η αμνιο...και περιμενω για σιγουρια..... ;);););)

mariakrhth πρόσθεσε και εμένα στη λίστα , merula αγορακι σίγουρα.το ξέρω από καιρό λόγο τροφοβλαστη , αλλά και στην 15η εβδομαδα στον υπερηχο φαινοταν ξεκάθαρα. :laugh:

μαμαπαναη για το τικερακι...στην αρχή σου είπαν που να το αντιγραψεις νομιζω, στο προφιλ, επεξεργασια, φορουμ, υπογραφή εκεί το αντιγραφεις...

ναι στο κουτι που λεει υπογραφη για το φορουμ κανεις επικοληση τον bbcode(ολο το κατεβατο που σου γραφει εκει)και μετα πατας ενημερωση....δεν μας πρηζεις ξερεις ποσα πειραματα εκανα μεχρι να βγαλω ακρη???????

ακριβως το ιδιο κανεις απλα οταν πας να κανεις επικοληση πηγαινε στο τελος του κωδικου που ηδη υπαρχει στην υπογραφη σου κανε ενα κλικ να δεις την γραμμουλα και πατα εντερ και κανε παλι επικοληση και ενημερωση

μπραβοοοοοοοο συγχαρητηριαααααααααααααα.......τελειααααααααααααααααααααααααα......

να σας πω ρε κοριτσια κανα νεο απο την ευη????τωρα καταλαβαινω την αγωνια σας...και εγω η γαιδουρα που σας τα ειπα την αλλη μερα :unsure::unsure::unsure:

Γεια σας φιλεναδες,εχετε γραψει πολλα και δεν εχω προλαβει να τα διαβασω ολα!

Συγχαρητηρια για τισ β επιπεδου σε οσες δεν εχω πει!

Ποια εχει σειρα τωρα?

Μαρια μου,τον υπερυχο σου προλαβα και τον ειδα.Τελειος ο μπεμπαρος σου!

Θα τα πουμε οταν ξαναμπορεσω να μπω γιατι κυνηγαω τον μικρο συνεχως.

marinapapa έγραψε:

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΠΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ?? Η ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ???

Το ανθρακικο νομιζω ενοχλει το μωρό.(Ο θορυβος που κανει)

Χωρις ανθρακικο εχουν πολυ ζαχαρη και καλο ειναι να αποφευγονται.

brabo maraki teleia ta ekanes ;););) thelw na dw poses kores tha mazeftoun kai posoi gioi!!koristia h evi tha pigene arga kai etsi na perimenete pio arga apotelesmata...oso gia sena maraki mas eskases pragmatika :dry::dry: bre eirini ti egine telika den ta kataferes me to tikeraki??

ευη με την δικη σου σκεψη θα παω για υπνο...και μην διανοηθεις και κανεις κανα χουνερι σαν το δικο μου και απαντησεις μεθαυριο :P:P:P:P ...αντε βαλε και εσυ κανα βιντεακι... ;););)

καληνυχτα κοριτσια φιλακια στις κοιλιτσες και ευχομαι σε ολες μας να ονειρευτουμε τα μωρα μας... :cheer::cheer::cheer:

Ola mia xara koritsia.....Mas paidepse arketa vevea o maggas arakse se lathos simio kai den elege na alaksei plevro :silly: :silly: Ton patousame,ton tarakounousame tpt. koimotan tou kalou kairou, sto telos me estile na kanw mia volta kai na piw kati gluko gia na mporesoume na teliosoume kai gia na sigoureftei gia kapies leptomeries mou ekane kai kolpiko uperixo...Eutixos ola einai telia :):):):)

καλησπέρα κορίτσια....πως είστε ; ; ;; βλέπω αρκετες απο σας κανατε ηδη την Β-Επιπέδου.....εγώ σημερα έκανα το a-test....μια χαρα ηταν ολα.....περιμενουμε και τα αποτελεσματα απο τις αιματολογικες εξετάσεις....πηρα και τον αντρακλα μου σε d.v.d επιτελους να τον βλεπω και στο σπιτι.... :)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Αχ στην καρδιά μου μίλησες...  Πολύ καλά κάνατε και πήγατε σε άλλον. Κι εγώ έχω έναν stand by αν χρειαστεί. Και τα διαφορετικά μηχανήματα δε σημαίνουν απολύτως τίποτα! Αν δηλαδή κάποια κοπέλα πήγαινε εκεί εξαρχής...απλά θα είχε γλιτώσει το άγχος και τη στεναχώρια που πέρασες εσύ με τα αποτελέσματα του πρώτου! Δεν ξέρω τι σας είπαν και σας τρέλαναν... αλλά χαίρομαι που κι εσείς θα ακολουθήσετε το ένστικτο σας. Εικάζω ότι θα ακούσατε και κανένα μαργαριτάρι του τύπου να πας νωρίτερα με καισαρική γιατί δε θα βρίσκεις γιατρό μέσα στην περίοδο των εορτών.... Τέλος πάντων! Όταν είσαι έτοιμη και αν το έχεις ανάγκη, εμείς είμαστε εδώ!! 🙂
    • Χαχαχα χτες που είδα αυτή την υποψία γραμμής ήμουν 8-9η μέρα μτω. Και στην κορη μου από την 9η μέρα είδα αυτή την αμυδρή σκιά. Μακάρι όλα τα μακάρι, αυτό το μήνα που είσαι χαλαρή από τεστ ωορρηξίας να έγινε το θαυματακι 🙏🙏 Έκανε ο σύζυγος όλη την ανάλυση για αεροβιους, αναεροβιους και καλλιέργεια και κάτι άλλο που το πληρώσαμε έξτρα και δεν θυμάμαι πως λέγεται. Δεν το ανέβασα γιατί ήταν μια χαρά. Αν είχα εγώ πχ κάποιο μικρόβιο, δεν θα το είχε και εκείνος; Εμένα πιο πιθανό μου φαίνεται να είναι πχ ο κατακερματισμός η αιτία μιας και ανάμεσα σε 4 αποβολές ήρθε και μια ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη, πάρα κάτι άλλο. Τώρα τι να πω, θα δείξει... Προς ώρας είμαι εντελώς απαθής και παγωμένη. Δεν νιώθω τίποτα. Είναι που στερεψα από το τόσο κλάμα και μάλλον μου βγαίνει από άμυνα.. Κορίτσι μου... Θα σου προτείνω κάτι που το έχω ψάξει πολύ και σε παρακαλώ να το ψάξεις και εσύ γιατί ενδέχεται να σε βοηθήσει πολύ. Είναι ένα φυτό, λέγεται castus Agnus vitex, κυκλοφορεί και σε χάπια. Κάνει ειλικρινά θαύματα σε ο,τι αφορά ρύθμιση ορμονών και ακόμα και εγκυμοσύνη. Είχα ρίξει άπειρο διάβασμα πριν το πάρω. Το ξεκίνησα τον μήνα που έκανα την κόρη μου. Εγώ να πω ότι έχω πολύ πολύ ασταθή κύκλο, χωρίς ΣΠΩ, χωρίς τίποτα που να το δικαιολογεί. Από 21 ημέρες έως 35. Όταν πήρα αυτά τα χάπια, έκανα ωορρηξία 12η μέρα! Ενώ σε όλους τους τελευταίους κύκλους έκανα πολύ πολύ αργά. Τα ξεκίνησα πρώτη μέρα περιόδου και τα σταματούσα μόλις έβρισκα ωορρηξία, σε περίπτωση που ήμουν έγκυος. Τα ξαναπήρα τώρα και μάντεψε; Σε αυτόν τον κύκλο ξανά ωορρηξία 12η μέρα ενώ προέρχομαι από βιοχημική όπου τις πρώτες μερες είχα ακόμα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Η χοριακη μου άργησε να πέσει, αλλά ωορρηξία έκανα νωρίς. Προσωπικά, θα σου πρότεινα με χίλια αυτά τα χάπια (είναι από φυτό εξάλλου, δεν θα σου κάνουν κάτι κακό). Αν ψάξεις και σε αντίστοιχο μαμαδοφορουμ, μιλάνε αναλυτικά για τα οφέλη.
    • ξέρεις κα΄τι @Kiddo μου; Αυτό που σκεφτόμασταν χθες με το συζυξ είναι ότι ίσως παίζει ρόλο κι η ηλικία του. Ο άνθρωπος δε παίζει να είναι πάνω από 38-40 με β΄άση τους υπολογισμούς μου και το πότε μπήκε στη σχολή (τον έχω ψάξει ενδελεχώς 😂😂) Γιατί η άλλη γυναικολόγος που είχα, που και πάλι μεγάλη δε τη λες τη γυναικά, κάπου εκεί στα 45-48 την κόβω, μου είχε φανεί λιγότερο δεκτική με τα πάντα... Νιώθω δλδ ότι ίσως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία γιατροί να έχουν παγιωμένες ιδέες στο μυαλό τους για το πως "πρέπει" να είναι τα πράγματα και, σου λέει, ποια είσαι εσύ να μου πεις τη δουλειά μου; Δε ξέρω... Ο δικός μας είναι νέος, πολύ διαβασμένος με βάση τις απαντήσεις του στις απορίες μας, ήρεμος και γενικά που τον ρώτησα αν είναι σύνηθες να του φέρνουν πλάνο τοκετού, είπε ότι είναι κάτι καινούργιο τα τελευταία 1-2 χρόνια εδ΄ω στην Πορτογαλία κι ο ίδιος το προτιμά γιατί πιστεύει ότι έτσι χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης με την έγκυο και τον συνοδό της. Θα σας κάνω review εκ του αποτελέσματος, κρατάω και μια πισινή εννοείται ως Αιγοκερως 🤣🤣🤣 Εύχομαι όλα να πάνε καλά για όλες μας κορίτσια μου, να έχουμε ομαλούς τοκετούς και να γνωρίσουμε τα ζουζουνάκια μας ❤️
    • Χαίρομαι πολύ για εσάς κοριτσάκι μου!! Και έτσι θα έπρεπε να είναι!! Αμήν Παναγίτσα μου να πάνε όλα κατ'ευχήν και να έχεις την ωραιότερη εμπειρία της ζωής σου και όπως τη θέλεις!!! ❤️❤️❤️ Ευτυχώς στο εξωτερικό από όσα έχω καταλάβει πλέον, είναι υπέρ των λιγότερο δυνατών επεμβάσεων.. στην Ελλάδα η νοοτροπία σε αυτό το κομμάτι είναι ακριβώς το αντίθετο.. όσες περισσότερες ιατρικές παρεμβάσεις τόσο "καλύτερο"...
    • χαχαχαχα καλά κι εγώ είμαι τελείως αδέξια με τις κινήσεις μου πλεον 😂 τώρα για τη δουλειά απλά κρατάω σημειώσεις μετά από κάθε μιτιγκ γιατί αλλιώς ξεχνάω σε δευτερόλεπτα αν είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Ευτυχώς η εταιρεία μου τώρα αγόρασε συνδρομή με το ΑΙ της Γκουγκλ και μας κρατάει σημειώσεις μόνο του 😂 Επίσης, τλχ σε μένα, υπάρχει αρκετή κατανόηση μπορώ να πω, δε με ζορίζουν, είναι κι η μανατζερ μου γυναίκα, οπότε πλέον τα μιτιγκς μας είναι για το πως πάει η εγκυμοσύνη και μου δίνει κι αυτή συμβουλές κτλ 😅 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...