Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυουλες Νοεμβρη-Δεκεμβρη 2010..

Recommended Posts

Jada μπράβο,πολύ χάρηκα.Να ακομα ενας μπεμπαρος.

εμενα ο αιματοκριτησ ηταν 37 αλλα ενα χαπακι παιρνω δεν μου ειπε περισσοτερα και γενικα ολα του αιματοσ ηταν στο χαμηλοτερο οριο.Τωρα που θα παω στον γιατρό λογικά θα μου πει να ξανακάνω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια χαρά σε όλες. Γυρνάω από τον γιατρό, είμαι πολύ χαρούμενη, το μωρό είναι μιά χαρούλα, πολύ κινητικό, ευτυχώς μέχρι στιγμής όλα καλά!! Επίσης περιμένουμε και εμείς αγόρι και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος!! Τώρα πάμε για β΄επιπέδου στις 16/07. Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες καλά αποτελέσματα!!

Καλημερουδια.....τι κανετε?εγω λιγο καλυτερα σταματησε ο παλιοβηχας!!!Μαρακι καποιο λαθος στην φυσιολογικη τιμη του αιματοκριτη εχει γινει στο εργαστηριο σου .... κατωτερο οριο 50 αποκλειεται να δινει ,ειδικα για γυναικες!!συνηθως δινουν 36- 37!!!εγω εχω 36 και περνω τα Ταρντιφερον...1 την ημερα ειναι ισχυ=ροτερο απο το λεγκοφερ που οι αιματολογοι δεεν το εχουν σε εκτιμηση!!!αντε να κανουμε τις β επιπεδου να ηρεμησουμε......φιλακια

Καλημερα!!!τι κάνετε κορίτσια?Μαμα Παναη ωραια περναει ο βήχας!

Εγω κατέβηκα δουλειά σήμερα και ο μικρός ειναι με τη μαμα μου...άλλο που δεν θέλει ,οτι θέλει κανει!

Kalimera ki apo emena koritsia!! Ti kanete? Na rotiso kati asxeto? Gyro sti 14h me 15h evdomada i koilia sas itan/einai megali? Nomizo oti sto gio mou eixa sxetika megali koilia apo tin arxi eno tora sxetika mikri. Den exo me ti na asxolitho mou fainetai kai eipa na kano ena galop... :woohoo:

Ουτε εμενα ήταν μεγάλη ...Τωρα που ειμαι στην 17 εβδομαδα αρχιζει να μεγαλωνει.Και εμενα στην 1η μου εγκυμοσυνη φαινοταν πιο γρηγορα απ οτι μου λενε οι αλλοι γιατι δεν πολυθυμαμαι εγω παρολο που δεν εχει περασει και πολυ καιρος.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΥΤΗ---ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ---ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ :):):) ΠΗΡΑ ΤΗΛ.ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ...ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΣΗΔΗΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΧΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΩΔΟΓΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ...ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ ΠΟΣΟ ΗΡΕΜΗΣΑ...ΕΥΤΥΧΩς ΟΛΑ ΚΑΛΑ..

ΜΑΜΑ ΠΑΝΑΗ 50 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΟΡΙΟ ΣΤΟ ΣΗΔΗΡΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ...ΣΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 36.. :):):) ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΟΝΟ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ...ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ...ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...

ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ 17 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΜΥΤΕΡΗ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΓΟΡΙ ΕΕ???ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΑ ΠΟΝΗΡΑ :P:P:P:P

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ..

ΕΥΗ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ(ΜΠΑΜΙΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΦΙΛΙΑΑΑΑ

mariakrhth ευχάριστα τα νέα σου , τι καλά :laugh: ΄

μπήκα για πολύ λίγο και έχω να σας πω οτι απο χθες που πηγα στο γιατρό είμαι τοσο χαρούμενη, φέρνω μπροστά μου συνέχεια την εικόνα που είδα στον υπέρηχο με τον μπεμπούλη μου να κουνιέται , αχ τι όμορφο συναίσθημα βρε κορίτσια :P :woohoo: :woohoo: :woohoo:

το τικερακι μου κατι έκανα και το χάλασα,αλλά θα το φτιάξω συντομα,είμαι στην 15η εβδομαδα. Ο γιατρός μου έδωσε fysiofol για σίδηρο και μου σταματησε το filicin , παίρνει καμία ίδιο σίδηρο με το δικό μου? από αύριο θα το ξεκινήσω. καλό απόγευμα :kiss:

Μαρία πολύ ευχάριστα τα νέα σου. Χαίρομαι που όλα πάνε καλά! Πάντα καλά νέα να έχεις. Υπομονή μέχρι την β επιπέδου τώρα για όλες μας. Εχω κι εγώ πολύ αγωνία γι' αυτήν την εξέταση. Εντομεταξύ από Δευτέρα βγαίνω σε άδεια και λέμε να πάμε στο εξοχικό του άντρα μου Ερμιόνη για δυο βδομάδες και την έχω μετά να την κάνω. Πως θα μείνω ύσηχη μέχρι τότε!

Σήμερα ένοιωθα και την κοιλιά μου πολύ σκληρή και ανυσήχησα αλλά διάβασα πως αν δεν συνοδεύεται και με πόνο χαμηλά δεν είναι επικύνδινο. Μάλλον απ΄την κούραση θα ήταν που είχα απ' την δουλειά μου τώρα που ξεκουράστηκα είμαι μια χαρά.

Νοιώθετε κι εσείς ρε κορίτσια την κοιλιά σας σκληρή καμια φορά;

Είναι φυσιολογικό; Α! και κάτι άλλο το μωρό σ' αυτή την φάση σε ποια περίπου θέση το νιώθετε; χαμηλά στην κοιλιά ή κοντά στον αφαλό;

Καλησπέρα μανούλες!

Μαρίακρήτη άψογα τα νέα σας! Πάντα τέτοια.

merula και εγώ χαζεύω κάθε φορά με τους υπέρηχους. Φαντάσου τί θα γίνει όταν γεννηθούν. Εγώ φαντάζομαι ότι θα κάθομαι να το χαζεύω με τις ώρες...

Αναστασία μια χαρά είναι που θα φύγεις 2 εβδομάδες. Ποιος την χάρη σου!! Απέβαλε το άγχος και κοίτα να περάσεις υπέροχα. Τι να πώ και εγώ που φέτος δεν προβλέποντε καθόλου διακοπές???? :(:(:(

Κορίτσια εγώ την Τετάρτη πάω για τον β-επιπέδου. Προσπαθώ να έχω θετική σκέψη και ελπίζω ότι όλα θα πάνε άψογα.

Φιλάκια σε όλες.

κοριτσακια μου ευχαριστω για τις ευχουλες γιατι αν περιμενω απο τους κοντινους την πατησα...ρε κοριτσια ειπα στην πεθερα μου πως ετρεχα για τις εξετασεις δυο μερες και δεν με ρωτησε καν αν βγηκανε και αν ειναι καλες... :S:S:S:S τωρα τι να υποθεσω μου λετε????αφου δεν ενδιαφερετε γιατι με ρωταει εξ αρχης και καλα τι κανω???εεε???τελος παντων...

μαιρουλα μου και εγω το ιδιο κανω αν και εγω το εχω προχωρησει λιγακι καθομαι και βλεπω το βιντεο απο τον τελευταιο υπερηχο που εκανα και κουβεντιαζω με το μωρο μου... :P:P:P:P:P

αναστασια μου κοιτα εγω καμια φορα νοιωθω σκληρη την κοιλια μου η μαλλον το στομαχι μου...το στομαχι δεν ειναι κατω απο το στηθος??? :S:S:S:S η μηπως λεω μ@@@@κιες???παντως εγω αυτο πιανω σκληρο και κυριως οταν ειμαι ορθια...σας μπερδεψα????

αχ βλεπω τον σακηηηη ποποποποποποποποποπο τι εισαι εσυ μανα μ'?????αυτος ειναι ενας λογος που ηθελα κορη...να καθομαστε να τον χαζευουμαι με τις ωρες μανα και κορη...αλλα και με τον γιο λετε να συμπεθερεψουμε????αααα μια χαρα θα ηταν... :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Mariakrhth Ναι στο στομάχι (κάτω απ'το στήθος) νιώθω κι εγώ που και που να είναι σκληρό το δέρμα μου και όντως όταν είμαι όρθια. Να είσαι καλά! Παίρνω κουριάγιο που δεν το νιώθω μόνο εγω αυτό. Όσο για την πεθερά, μην σκας! Κι εμένα εδώ ήταν πριν λίγο και ούτε κι εμένα με ρώτησε για την εγκυμοσύνη τίποτα, όλο τα δικά της έλεγε.

Kataifaki καλή επιτυχία σου εύχομαι για την Τετάρτη. Όλα θα είναι τέλεια να δεις!

Σας καληνυχτώ κορίτσια. Καλό ύπνο να έχετε και τα λέμε αύριο.

Γεια σας κορίτσια!!

Κάναμε την αμνιοπαρακέντηση χτες και σήμερα βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα τα οποία ήταν πολύ καλά!! Για την ακρίβεια στο τηλ. η γραμματέας του γιατρού μου είπε: να σας ζήσει ο γιος, όλα είναι μια χαρά"!!! :) :)

Τις τελευταίες δυο μέρες είμαι σχεδόν συνέχεια ξάπλα, καθώς ο γιατρός μου είπε να προσέχω για 4 μέρες. Αυτά προς το παρόν, φιλάκια πολλά σε όλες!! Και στις κοιλίτσες!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

mrabo water xerome poli gia sena....eimouna sigouri oti tha htan kala ta apotelesmata!!!ante kai alos gios sthn pareitsa den thimomoun oti eixes kai esy agori!!!katse ksapla mhn sikonese gia tipota....mono gia pipi!!!ola kala tha pane.apo thn ali bdomada tha eise perdiki!!maraki mhn stenaxoriese gia thn pethera...ama o antrouli sou se niazete gia tous ypolipous xe......ante panagitsa mou...mia mia na telionoume kai na exoume kala apotelesmata!!

Καλημέρα κορίτσια μου!

Crazy μπραβο πολύ χαιρομαι.Ολα τελεια ειναι.

Κοριτσια και εμενα γιναται σκληρη η κοιλια μου κατω απο το στηθος και ειχα φοβηθει οτι ειναι πετρωματα αλλα μου ειπε ο γιατρος μου οτι δεν ειναι απλα μπορει να κανουν συσπασεις οι μυες.

Καλημερα κοριτσια 5 και σημερα για την β επιπεδου περιμενω την ωρα που θα μου πουν "εχετε ενα γερο κοριτσακι" .Η ζουζουνα κουνιεται ολη την ωρα και αυτο ειναι καλο υποθέτω ειναι υπερκινητικη σαν την μανα της.Χαρηκα σημερα που ειδα την ζυγαρια μου μονο +2 πανω εχει μπολικο λιπος να φαει το μωρακι μου το μαζευα τοσα χρονια τα τελευταια χρονια που την περιμενα να ερθει αποθηκευσα 8 κιλα πανω μου για να τα χω.

Καλημερα!!!

Μπράβο Ρούλα!!!!Αντε με το καλο!!!!Προσεχε τωρα!!!!

Ελιζα λιγο νωρις δεν ειναι για πετρωματα.Συνηθως στον 8ο μηνα αρχιζουνε.

Μαρια_Κρητη οταν θα γεννηθει και ο εγγονός εκει να δεις ενδιαφερον απο τα πεθερικά!!! :angry::angry::angry::angry:

Ουτε που θα σου μιλανε πια!!!!! :ohmy::ohmy:

Παναγιώτα ναι είναι πολυ νωρις αλλά εγω από το φόβο μου νόμιζα οτι αρχισαν απο τώρα :ohmy:

Την Τριτη πάω επιτέλους στο γιατρό μου.Ελπίζω να είναι καλά το μπεμπάκι μου!

Καλώς ήρθες και εσύ στην παρέα. Εχουμε μια μέρα διαφορά στην ΠΗΤ. Εγώ είμαι 25/11. Ελπίζω με το καλό να μας έρθουν τα παιδάκια μας.

Εγώ έχω λίγο παραπάνω άγχος, λόγω του ότι έχω rhesus αρνητικό και κάνω ενέσεις θρομβοφιλίας. Αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά!!!

Ομορφουλες τι κανετε?εγω περασα δραματικο βραδι!ο μικρουλης ειχε πυρετο ,εφτασε μεχρι 39,2!πρωτη φορα μου κανει πυρετο και τα επαιξα!!!αχ τι ωραια τα κοριτσακια του Νοεμβρη θα ξεμπερδεψετε με την παλιο β επιπεδου....αντε να εχετε καλα αποτελεσματα και μετα ξεγνιαστες ,να συμπαρασταθητε σε εμας του Δεκεμβρη!!!!!!! ;) καλοσοριζω τα καινουργια κοριτσακια της παρεουλας :kiss: αληθεια η λιστα μας τι εχει απογινει????? :blink:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...