Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

karolinaki1 έγραψε:

Ασπάκι μου τελικα εσυ θα ρθεις κατα τις 4.15? :dry: γιατι αν ειναι κοριτσακι μου να ρθεις αργοτερα μηπως χαζεψω στην αθηνα και ερθω πιο μετα...πως το βλεπεις φιλεναδα?....

Μαρή δε σου είπα ότι είμαι σοφερίνα εγώ???? :laugh: :laugh: :laugh:

Θα βάλω 5η και θα είμαι νωρίτερα και απο τις 4:15!!!!

Θα σε πάρω τηλέφωνο!!!!! ;)

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

mirlitsa έγραψε:

karolinaki1 έγραψε:

Μαρή δε σου είπα ότι είμαι σοφερίνα εγώ???? :laugh: :laugh: :laugh:

Θα βάλω 5η και θα είμαι νωρίτερα και απο τις 4:15!!!!

Θα σε πάρω τηλέφωνο!!!!! ;)[/quote:uh0hsw0a]

μονο εγω θα ερθω πιο μετα???σνιφφ...κακομοίρες μου μη μου σηκωθειτε και φυγετε γρηγορα σας εφαγααααα,θα κατσετε εκει μεχρι να πω οτι ελειξε η συναντησης!!! :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

γωγακι έγραψε:

οκ!θα τον ρωτησω και αναλογως θα πραξω.. ;)

Καλημέρα Γωγουλίνι!!!!! :)

Καλέ αν το ήξερα θα έλεγα κι εγώ στον δικό μου. Αλλά θα το κανονίσουμε άλλη φορά, τώρα άλλωστε δεν μπορεί!!! ;)

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να έρθει ο δικός σου!!! Απλά θα είναι ο μόνος "κόκορας"...με πολλές "κότες"!!!!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια!!συναντηση προγραμματιστηκε για σημερα?ωραια ..τι ωρα ειπατε?

Καρολινακι μου χτες εμπλεξα..ετρεχα για διαφορα...ολη μερα και μετα πηγα στη κολλητη μου που με ειχε αναγκη..!!!Ειχα ξεχασει το κινητο στο σπιτι!

αν και μου πεφτει πολυ μακρυα να ερχομαι με ΜΜΜ στη κατασταση μου το VERDE.. θα το παλεψω..(δεν εχω και τη μικρη..) :blink::blink::blink:

Δημοσίευση

Κατρινα έγραψε:

Καλημερα κοριτσακια!!συναντηση προγραμματιστηκε για σημερα?ωραια ..τι ωρα ειπατε?

Καρολινακι μου χτες εμπλεξα..ετρεχα για διαφορα...ολη μερα και μετα πηγα στη κολλητη μου που με ειχε αναγκη..!!!Ειχα ξεχασει το κινητο στο σπιτι!

αν και μου πεφτει πολυ μακρυα να ερχομαι με ΜΜΜ στη κατασταση μου το VERDE.. θα το παλεψω..(δεν εχω και τη μικρη..) :blink::blink::blink:

Κατερινάκι!!!Να έρθεις κούκλα αν μπορείς!!!η ωρα συνάντησης ειναι περίεργη.η καρολινα κατα τις 4 η ασπα κατα τις 4.15 εγω κατα τις 5...αντε ελαααα

Δημοσίευση

karolinaki1 έγραψε:

θα ρθω μαζι με το Ασπάκι κατα τις 4...θα ταπουμε κουκλες απο κοντα...σμουτςςςςςςςςςςςςςςςςς :kiss:[/quot

Αντε θα τα πουμε απο κοντα.εγω λεω να ερθω με βάρκα γιατί τη βροχή δε τη γλυτώνω!!!!!Μην με ξεχασετε εμένα το παιδί χωρίς τουτου!!!!!!!!

Δημοσίευση

ρουλα 3 έγραψε:

-γεια σας κοριτσια , τι εγινε , συναντηθηκατε τελικα ?

Γειά σου Ρουλίτσα!!!! :)

Και συναντηθήκαμε και περάσαμε όμορφα!!! :P

Είδα κανονίσατε κι εσείς οι Χαλκιδαίες, άντε λοιπόν καλή συνάντηση και να περάσετε πολύ-πολύ καλά!!! :)

Φιλάκια!!! :kiss:

Δημοσίευση

ρουλα 3 έγραψε:

αντε , ελπιζω να τα πουμε και εμεις απο κοντα καποια στιγμη ! καληνχτα!!!

Ναι, ναι θα τα πούμε κάποτε!!!!

Γνωριστείτε πρώτα εσείς οι Χαλκιδαίες και θα σας έρθω κι εγώ κάποια στιγμή....αργά για να κάνω εντύπωση!!!! χαχαχαχαχα..... :P

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια μου...περασα πολυυυυυυυυυυυυυυυ όμορφα...κατσαμε βεβαια λιγο ...χαχα :P:P ενταξει με εκεινα που λεγαμε όοοοοοοοοοοοοοολα οκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ουτε γκρινιο και το γλυκο του κουταλιου νοστιμότατο.... :laugh: :laugh: :P

Δημοσίευση

Καλημέρα καλημέρα!!!!Που είστε βρε???Πάλι εγώ και η άσπα ανοίξαμε το μαγαζί???Καρολ κόλλησες απο τα σοροπια του γλυκού και δεν εμφανίζεσαι???Κατερινάκι μου τα έπαιξες εχθες κοπέλα μου με τις κακούργες που έμπλεξες και κοιμάσαι!!καλά κάνεις!!!!Ασπασάκι γλυκό!!!!!!Εγώ πονώ στη μέση για αυτό δε μπήκα και το βραδυ...Πήγα σπίτι μετά απο την αρμένικη visita που κάναμε στο verde και ξεραθηκα!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΖΕΝΙΑ έγραψε:

Καλημέρα καλημέρα!!!!Που είστε βρε???Πάλι εγώ και η άσπα ανοίξαμε το μαγαζί???Καρολ κόλλησες απο τα σοροπια του γλυκού και δεν εμφανίζεσαι???Κατερινάκι μου τα έπαιξες εχθες κοπέλα μου με τις κακούργες που έμπλεξες και κοιμάσαι!!καλά κάνεις!!!!Ασπασάκι γλυκό!!!!!!Εγώ πονώ στη μέση για αυτό δε μπήκα και το βραδυ...Πήγα σπίτι μετά απο την αρμένικη visita που κάναμε στο verde και ξεραθηκα!!! :kiss::kiss:

Αν δεν μου πεις καλημέρα στα Ρώσικα & Σέβρικα ...δεν θα συνεχίσω την κουβέντα μου μαζί σου!!! :huh:

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!! :)

τι κανετε?

δεν ρωταω πως περασατε χτες,γιατι ειμαι σιγουρη πως περασατε τελεια μια τετοια παρεα.. ;)

εγω τελικα δεν τα καταφερα...ελπιζω πριν φυγουμε διακοπες να συναντηθουμε.. :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

mirlitsa έγραψε:

ΖΕΝΙΑ έγραψε:

Αν δεν μου πεις καλημέρα στα Ρώσικα & Σέβρικα ...δεν θα συνεχίσω την κουβέντα μου μαζί σου!!! :huh:[/quote:12wjw1ey]

Dobre ytro(to o διαβαζετε α) και Dobar dan(serbika).Ικανοποιηθηκες τωρα???

Γεια σου Γωγάκι!!!περασαμε πολυ ωραι!!!την αλλη φορα θα τα πουμε ολαες μας!!!εσυ πως εισαι?

Δημοσίευση

γωγακι έγραψε:

καλημερα κοριτσια!!! :)

τι κανετε?

δεν ρωταω πως περασατε χτες,γιατι ειμαι σιγουρη πως περασατε τελεια μια τετοια παρεα.. ;)

εγω τελικα δεν τα καταφερα...ελπιζω πριν φυγουμε διακοπες να συναντηθουμε.. :kiss::kiss::kiss:

Καλημέρα!!!! Περάσαμε όμορφα...αναμενώμενο άλλωστε!!!!!

Θα ξανασυναντηθούμε όμως σύντομα και κάπου πιο βολικά για να έρθουν περισσότερες!!!! ;)

Δημοσίευση

ναι βρε ασπακι,να βρεθουμε ...ειναι δυσκολο βεβαια να μας βολευει ολες καποιο σημειο συναντησης,και ειδικα την ανθουλιτσα που ειναι σαλαμινα,αλλα κουτσα στραβα θα τα καταφερουμε και θα βρεθουμε... ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...