Μετάβαση σε περιεχόμενο

TO ΣΤΕΚΙ ΜΑΣ.....ΜΕ ΑΓΑΠΗ.....No3

Recommended Posts

ΖΕΝΙΑ έγραψε:

mirlitsa έγραψε:

έφυγε χθές...Κατερίνη πήγε.Δε με χωρούσε το σπίτι.Το πρωί που σηκώθηκα,επειδή έχω ρεπό Δευτέρες,δε με χώραγε ο τόπος.Καλοκαιρινό το έκανα το σπίτι.Τράβηξα κρεβάτια,καναπέδες,τα πάντα!!!Αλλά οκ...μαθαίνω οτι περνάει ήδη suoer απο χθες που εφτασε οποτε ηρεμώ!!!!Εσείς???πως περάσατε?[/quote:2bhdwipf]

Καλημερα κοριτσιααα!!Ζενια μου ο μικρουλης σου στο χωριο?φανταζομαι 1η φορα ε?μετα συνηθιζεις!!Αυτα περνανε μια χαρα...αλιμονο σε εμας..που δεν κουναμε! :S:S:S:S

και εμενα εφυγε το Σαββατο πρωι..ουτε τηλ δεν με εχει παρει ακομα!!

τι θα γινει με τη συναντηση ποτε και που τελικα βρε κοριτσακια!?κεντρικα θα με βολευε κι εμενα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

mirlitsa έγραψε:

karolinaki1 έγραψε:

Βρε Καρολινάκι αφού θα την φέρεις και την μικρούλα σου, τι πρόβλημα υπάρχει αν είναι Πέμπτη???? Εγώ θα έρθω μόνη μου και θα σου την προσέχω αν γκρινιάζει...θα την κάνω βολτούλες!!!! ;)[/quote:rp5ug63c]

Ασπάκι μου επειδη ο καιρός ειναι καπως και η μικρούλα μου δεν εχει στανταρ ώρα μεσημεριανού ύπνου δυστυχως μπορει να την πεσει και 5.30 αν δεν εχει κοιμηθει πιο πριν οπότε ειναι λίγο δυσκολο να ξερω ακριβως τι ώρα θα ερθω με την παπενια...το αλλο ειναι ότι δεν θα την εβγαζα στοι verde πριν τις 7 εχει ηλιο και ...πρεπει να σαι τυχερος πολυ για να βρεις την απόλυτη σκια!!!!!!για την μικρη ετσι...? γιατι για μας ειναι σουπερ...

Σχολάω 4.30 μέχρινα έρθω κεντρο θα παει 5 να κατσω και μια ωρα,να φυγω στις 6 θελω μια ωρα να παω σπιτι..με τη ψυχη στο στομα.για αυτο λεω για πεπμτη η προς αιγαλεω που ειναι πολυ κοντα με τη δουλεια.δηλαδη σχολαω 4.30, 5 παρα εικοσι ειμαι αιαγλεω.Μη σας δεσμευω ομως,κανονιστε οτι σας βολευει.Κατρινάκι μου έχω επέτειο α΄ριο και θα πάμε για φαγητο και δε μου βγαινει ο χρονος για να ερθω και εγω.Οσο για το μικρο περναει φινα!!!!

μαλλον αν πειτε πεμπτη το Καρολινακι δεν θα μπορέσει να ρθει... :(:( Τετάρτη μπορω ότι ωρα θελετε μετά τις 4...ειτε Αθηνα ειτε verde...

Κατερινακι μου που εισαι βρε αγαπη??????????παιρνω στο κιν και λεει ότι δεν υπαρχει ... :dry::dry: παρε με τηλ...το σταθερο σου πάλι ειναι γιοκ????

Ασπάκι μου εσυ δεν ελεγες που θα πας χωρις το Καρολινάκι???????

αχχχχχχχχχχχ εχω δουλιτσα και ακομη δεν εχω ξεκινησει θα με χ............

κ για την εγκυούλα μας δεν λεμε Αθηνα που ναι και κεντρικα?????αν βρειτε λυση και ειμαι εκτος ας με παρει καποια φιλεναδα τηλεφωνακι... ;) εχω σκασει όλο το κανονίζουμε και όλο ακυρωνεται...αααααααααααντε :(:(

karolinaki1 έγραψε:

μαλλον αν πειτε πεμπτη το Καρολινακι δεν θα μπορέσει να ρθει... :(:( Τετάρτη μπορω ότι ωρα θελετε μετά τις 4...ειτε Αθηνα ειτε verde...

Κατερινακι μου που εισαι βρε αγαπη??????????παιρνω στο κιν και λεει ότι δεν υπαρχει ... :dry::dry: παρε με τηλ...το σταθερο σου πάλι ειναι γιοκ????

αχχχχχχχχχχχ εχω δουλιτσα και ακομη δεν εχω ξεκινησει θα με χ............

δεν εχω τηλ!δεν ειμαι σπιτι..ειμαι με λαπτοπακι εξω..με μια φιλη μου!να σε παρω οταν παω σπιτι?

Αν δεν γίνεται με τίποτα βρε αγαπες τετάρτη μπορουμε τουλαχιστον να πουμε την Πέμπτη αλλα στο verde για να κρατησει ο αντρούλης την μικρη και να μαι κοντα για να μην αργησω πολυ?????????????

Κατρινα έγραψε:

karolinaki1 έγραψε:

δεν εχω τηλ!δεν ειμαι σπιτι..ειμαι με λαπτοπακι εξω..με μια φιλη μου!να σε παρω οταν παω σπιτι?[/quote:2sb99o6c]

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...παρεμε στο κιν...σμουτςςςςςςςςςς love... :kiss::kiss:

karolinaki1 έγραψε:

Αν δεν γίνεται με τίποτα βρε αγαπες τετάρτη μπορουμε τουλαχιστον να πουμε την Πέμπτη αλλα στο verde για να κρατησει ο αντρούλης την μικρη και να μαι κοντα για να μην αργησω πολυ?????????????

γινεται γινεται!!! :kiss::kiss:

karolinaki1 έγραψε:

Βρε παραπονιάρα μου ισχύει!!!!

Σας είπα, κανονίστε ότι θέλετε και ακολουθώ παντού και πανταχού!!!!

Είπαμε είμαι freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Καλημέρα κορίτσια!!!! :)

Για ελάτε σιγα-σιγά για κους-κους.... ;)

Ζένια μου χρόνια σας πολλά, να είστε αγαπημένοι και να χαίρεστε τον γιόκα σας!!! :)

καλημερα κοριτσια!!!

τι κανετε?

ζενια μου χρονια σας πολλα,να τα εκατοστησετε,παντα χαρουμενοι και ευτυχισμενοι να ειστε στην ζωη σας!!! ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα τη σημερινη σας μερα!!! :kiss::kiss:

Καλημέρα καλημέρα!!!Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!Να είστε και εσείς καλά και πάντα ευτυχισμένες με τις οικογενείες σας!!!Σήμερα θα βγούμε το βράδυ για φαγητό,δε ξέρω που....Πήγα χθες πήρα ένα ζευγάρι πέδιλα(πολύ ωραία), του πήρα και μια θήκη για τα πούρα του ...αυτά..Περιμένω το βράδυ.Να πω κάτι αλλά μη με πείτε κακιά..Μου λείπει πολύ ο μικρούλης μου αλλά χαλαρώσαμε πολύ τώρα με τΟΝ Νικολή μου...δεν είναι κακό έ????

εμεις πανω που λεμε ειμαστε καλα,τσουπ....ερχεται μια κατραπακια και μας ριχνει στα πατωματα...εμενα δηλαδη...γιατι ο αντρας μου δεν κολλαει.

την δευτερα 11,30 ερχεται δικαστικη υπαλληλος και μου φερνει χαρτι,οτι σημερα στις 9,30 το πρωι να παρουσιαστω στο δικαστηριο για μηνυση που μου κανει η σπιτονοικοκυρα μου,για παρεμποδιση πωλησης του σπιτιου της.πηγαμε στο δικηγορο του δειξαμε τα χαρτια....μου ειπε εγω να μεινω στην απ'εξω για να μην στεναχωριεμαι και συγχιζομαι,και θα με αντιπροσωπευσει εκεινος και φυσικα θα ειναι και ο αντρας μου...αυτη τη στιγμη καθομαι σε αναμμενα καρβουνα..

ωραια πραγματα...

ΖΕΝΙΑ έγραψε:

Μου λείπει πολύ ο μικρούλης μου αλλά χαλαρώσαμε πολύ τώρα με τΟΝ Νικολή μου...δεν είναι κακό έ????

Κάθε άλλο....άντε και με μια κόρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

ζενια μου,καθολου κακια δεν εισαι...φυσιολογικα πραγματα ειναι αυτα...

να περασετε οσο πιο ομορφα μπορειτε.. ;):kiss:

γωγακι έγραψε:

εμεις πανω που λεμε ειμαστε καλα,τσουπ....ερχεται μια κατραπακια και μας ριχνει στα πατωματα...εμενα δηλαδη...γιατι ο αντρας μου δεν κολλαει.

την δευτερα 11,30 ερχεται δικαστικη υπαλληλος και μου φερνει χαρτι,οτι σημερα στις 9,30 το πρωι να παρουσιαστω στο δικαστηριο για μηνυση που μου κανει η σπιτονοικοκυρα μου,για παρεμποδιση πωλησης του σπιτιου της.πηγαμε στο δικηγορο του δειξαμε τα χαρτια....μου ειπε εγω να μεινω στην απ'εξω για να μην στεναχωριεμαι και συγχιζομαι,και θα με αντιπροσωπευσει εκεινος και φυσικα θα ειναι και ο αντρας μου...αυτη τη στιγμη καθομαι σε αναμμενα καρβουνα..

ωραια πραγματα...

ελα παναγια μου.πρωτη φορα το ακουω αυτο...Γωγάκι αφού σου είπε ο δικηγόρος να ηρεμήσεις αυτό να κάνεις..θα τα αναλαβει αυτος..

mirlitsa έγραψε:

ΖΕΝΙΑ έγραψε:

Κάθε άλλο....άντε και με μια κόρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:2s3u9ufj]

Απαπα...δε μας αφήνει το ΔΝΤ!!!!!!! :P:P

mirlitsa έγραψε:

ΖΕΝΙΑ έγραψε:

άστα αυτά.....εεεεεε ρε σεξξξξξ που έχει να πέσει!!!!! :woohoo: :laugh: :laugh:[/quote:g5o2vf7y]

xaxaxa...ασε ασε..με ξυπνησε στις 4 τα ξημερωματα...μα πάνε καλά οι άντρες????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...