Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

happy Πολύχρονη να είσαι και γρήγορα μανούλα!!!

andria είναι λογικό να αγχώνεσαι παραμονές της αναμενόμενης

περιόδου, το καλό όμως είναι ότι είσαι καλά τις άλλες μέρες.

Κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να κάνω πράγματα που θα με βοηθήσουν να φύγει το άγχος αυτό. Νομίζω ότι είμαι αγχωμένη 24 το 24ωρο...

Σκέφτομαι να ψάξω να δω αν έχει κάποιο γυμναστήριο μαθήματα γιόγκα ή κάτι που να βοηθήσει...η kelly μου πρότεινε χορό..το σκέφτομαι.

Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να βελτιώσω την ψυχολογία μου και να ευχαριστηθώ το καλοκαίρι!!!

• Απαντήσεις 970
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα μελλουσες γκαστρουλες!!!!

που ειναι η κιμον και η κελυ να μαθω νεα η κουτσομπολα θελω!!!!!!!

αααααα και μια και περασα

:whistle: φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου ευχαριστω πααααρα πολυ για το ενδιαφερον!ουτε οι δικοι μου ανθρωποι δεν κανουν ετσι για μενα!! :) ....σνιφ...συγκηνιθηκα παλι!ειχα πολλες δουλιτσες,αλλα θα περιμενω λιγουλακι ακομα,30η σημερα ,τιποτα ακομα,τα συμπτωματα καλα κρατουν!παντως πολυ υψηλη θερμ!ουτε πυρετο να ειχα!μακαρι να μην ερθει!!!!!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια..εγω σημερα ποναω πολυ,σαν 2η μερα περιοδου και μολις εκανα ενα τεστ φαρμακειου.βεβαια εδεν εχω ακομα καθυστερηση(ειμαι 27η μερα),αλλα τρωγομουν.ρε κοριτσια,βλεπω μια πολυ αχνη γραμμη στο τεστ.οι οδηγιες λενε πως αν φαινεται εστω και αχνα ειναι εγκυμοσυνη,απλα μπορει να ειναι νωρις και να μην δειχνει.λετε να ειναι της φαντασιας μου?

Δημοσίευση

μηπως ειναι νωρις για χωριακη?ποτε αρχιζει να δειχνει?εγω σημερα-αυριο περιμενω κανονικα.εχω αγχωθει.κι αν εχω μπεμπεκακι γιατι ποναει τοσο η κοιλια και το στηθος?μηπως δεν ειναι αξιοπιστο το τεστ?ουφ,σας ζαλισα..δεν ξερω τι να κανω,να χαρω η να περιμενω 2-3 μερες?

Δημοσίευση

Ρανια μου σου εύχομαι ΝΑ ΕΙΣΑΙ

αλλα τον προηγούμενο μήνα είχα μια χαζή περίπτωση όπως περιγράφεις με predictor !

αχνή ροζ γραμμή το Σάββατο, Κυριακή (δεν κρατιόμουν!!) ξανακάνω πάλι αχνή ροζ γραμμή πάλι με predictor.

επειδή είμαι φοβιτσιάρα με τις βελόνες, ξανακανα αλλα 2 τεστ Self clear (νομίζω) και ήταν αρνητικότατα...

Τελικά μου ήρθε η περίοδος ΠΟΛΥ καθυστερημένα, αλλα ήταν κανονικότατη...

Σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι, αλλα τα predictor δεν ξέρω τι επαθαν ...

το διάβασα και σε άλλη κοπέλα τον τελευταίο καιρό, πάλι με αυτό το τεστ!

να φταίει η συγκεκριμένη παρτίδα ;

τους χρειάζεται μύνηση ;; τι να πω...

καλύτερα μια χοριακουλα να είσαι 100% σίγουρη !!!

Δημοσίευση

Μωρουλινη έγραψε:

μολισ ειρθε η κυρια :angry::angry::angry::angry:

απορω ποιος την καλεσε :angry::angry::angry::angry:

χιχιχι ! και γω το ίδιο σκέφτομαι κάθε μήνα

ή κάθε 1,5 αφού το παίζει ανεξάρτητη η κυρία και

έρχεται κάθε 40 μέρες...!!

πού πας κυρία μου ακάλεστη ;;;!! εεεε;;!

φιλενάδα, πάμε μαζί τον αλλο μήνα ! ;););););)

Δημοσίευση

κοριτσια σας ευχαριστω.θα περιμενω και αυριο,με τοσο πονο αν ειναι πιστευω μεχρι αυριο θα μου εχει ερθει.δεν θελω να παραμυθιαστω γιατι το προσπαθω 1,5 χρονο τωρα.τοσα φαρμακα,τοσες επισκεψεις στο γιατρο,τοσο δυσκολες στιγμες που εχουμε περασει(θανατοι κτλ).αυτο θα ηταν ενα μικρο θαυματακι για εμας,ειδικα τωρα.οποτε θα περιμενω για να ειμαι σιγουρη

Δημοσίευση

ρανια μου παντως ουτε εγω το εμπιστευομαι το πρεντικτορ με αυτα που ακουω αν και ευχομαι σε σενα να ειναι αληθινο.κανε υπομονη μεχρι την καθυστερηση και μετα χορικαη για σιγουρα ;);)

Δημοσίευση

Λοιπον το πηρα αποφαση!η αληθεια με..τσουρομαδησαν και οι φιλεναδες... :laugh: με πολυ σπρωξιμο λοιπον,λεω αυριο να παω για χοριακη μιας και δεν την βλεπω προθυμη!δυστηχως η ευτυχως το ειπα του αντρουλη-πραγμα που δεν ηθελα για να μην αγχωθει-γιατι πρεπει καποιος να ειναι με το παιδι!θελω πολυ θετικη ενεργεια,και τυχερες ευχουλες!!για να δουμε....!!!!!!! :)

Δημοσίευση

ολες μου οι προσευχες θα ναι κοντα σου..θα γυρισεις με πολυ ευχαριστα νεα κ αμεσως θα τρξεις στην αγκαλια του αντρουλη σου για τα ευχαριστα,,,το νιωθω στο χω ξαναπει....εισαι εγκυος.......σου ευχομαι αυριο να ειναι η δευτερη ευτυχισμενη μερα της ζωης σου μετα βεβαια απο την γεννηση του γιοκα σου......

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...