Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ανακοίνωση στο μπαμπά τον ερχομό του...


Recommended Posts

Καλημερα!!! Εμεις ειμασταν μαζι οταν εκανα το τεστ.

Οταν το εκανα δεν το κοιταξα, το αφησα στο μπανιο,

βγηκα εξω και κατσαμε αγκαλια. Οταν πηγα να το δω κοκκαλωσα...

Ηταν πισω μου και μου λεει τι δειχνει?

Γυρισα, του το εδειξα και του λεω ειμαι εγγυος.

Δε μπορουσα να το πιστεψω. Πηγαμε για χοριακη και τα αποτελεσματα τα πηρε αυτος γιατι ημουν στη δουλεια. Με παιρνει τοτε τηλεφωνο και με ρωτησε "Τι κανει η μανα του παιδιου μου?". Αυτο ηταν...

Ακομη δε μπορω να το πιστεψω.

Φιλακια :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω προσωπικα δεν του το ανακοινωσα γιατι ετσι κι αλλιως το περιμεναμε αφου εμεινα εγκυος μετα απο σπερματεγχυση..απλα οταν το ανακοινωσα στον μπαμπα μου ηταν τελεια αφου ειχα παρει ενα μπειμπιλινο ειχα βαλει μεσα τον υπερηχο που ειχαμε κανει και εδειχνε το φασολακι μου και του ειχα γραψει αυτο ειναι το εγγονι σου παππου...δεν νομιζω να χρειαζονται αλλα σχολια... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

giotatzo σου το ευχομαι ολοψυχα ;) Εγω ηθελα να του το κρατησω για εκπληξη το βραδι της πρωτοχρονιας, μιας κ το ανακαλυψα 29/12!Στις 30/12 ομως ο ανυπομονος αντρουλης μου επεμενε να δει τι του εχω παρει (χαχα που να'ξερε) κ με εστειλε να φερω το δικο μου δωρο απο εκει που το ειχε κρυψει.Αφου ειδα το δωρο μου,το περιεργαστηκα κ τραβηξα την αγωνια του οσο μπορουσα,του εδωσα το τεστ εγκυμοσυνης τυλιγμενο με μια κορδελιτσα.Φυσικα εμεινε..παγωτο αφου δεν το περιμενε με τιποτα!Θα κανουμε παιδακι, του ειπα :laugh: Αχ,ηταν απο τις πιο συγκινητικες στιγμες της ζωης μας :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Se eyxaristw polu apo to stoma sou kai stou 8eou to auti, egw skeftika na typwsw mia mplouza ston pe8ero mou pou na leei XRONIA POLLA apo mprosta kai apo pisw na leei PAPPOUUUUUUUU . Ston antra mou exw skeftei allo , as er8ei me to kalo to mwraki mas kai den exei simasia pws 8a tous to pw xa xa

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ..ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ..ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΟΥΡΑ..ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ Η ΟΧΙ?ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ......ΒΛΕΠΩ 2 ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΠΑΩ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ..ΕΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΛΑ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΥ ΔΙΧΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΧΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΦΥΓΓΕΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σε όλες σας! Εγώ μόλις έκανα το τεστ δεν παραξενευτηκα γιατι το ειχα καταλαβει ενιωθα διαφορετικα... πήρα λοιπον ενα χαρτι κολλησα μια εικονα ενος υπεροχου μωρου απο περιοδικά και εγραχα με πολυχρωμους μαρκαδορους : ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!

και το κολλησα στον πινακα ανακοινωσεων που βαζουμε τουσ λογαριασμους. Ερχεται ο καλος μου στοσπιτι και εγω του φωναζω απο το δωματιο. Αγάπη μου ηρθε ενας λογαριασμος δες τον λιγάκι! Επαθε σοκ το ήθελε τόσο πολύ! για μια εβδομάδα γελούσε σαν τον χαχανούλη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...