Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ '10 No2

Recommended Posts

:) καλο το χαμομηλάκι...εγώ έχω αποθηλάσει (θήλασα αποκλειστικά για 3,5 μήνες και μετά σιγά σιγά με συμπλήρωμα αντικατέστησα σταδιακά το μητρικό) γιατί αφενός έπιασα δουλειά όταν ο μπέμπης ήταν 4,5 μηνών και δεν υπήρχε δυνατότητα πολλών αντλήσεων στο γραφείο και αφετέρου γιατί κάποια στιγμή ο μικρός δεν έπαιρνε βάρος. Πάντως, αν έπιανα δουλειά αφού ο μικρός είχε μπει στις στερεές τροφές, θα μπορούσα να διατηρήσω το θηλασμό πρωί και απόγευμα-βράδυ και όταν λείπω να τρώει φαγάκι. Αλλά δυστυχώς δε γινόταν. Το έχω ψιλομετανοιώσει αλλά δεν νομίζω ότι είχα και πολλές επιλογές. Στο επόμενο παιδάκι ίσως να τα καταφερω καλύτερα....
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 982
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΟΧΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΘΗΛΑΣΜΟ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΤΟΣΟ ΘΗΛΑΣΑ, 4,5 ΜΗΝΕΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3,5 ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΛΑΤΤΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟ.

Χωρίς να θέλω να κάνω κατάχρηση του χώρου, λέω απλά ότι το θέμα εργασία και αποκλειστικός θηλασμός είναι μία πολύ πονεμένη ιστορία για γυναίκες όπως εγώ που δεν δικαιούνται το επιπλέον 6μηνο του ΟΑΕΔ (είμαι μελετητής σε εταιρεία συμβούλων μηχανικών και εργάζομαι με το γνωστό "μπλοκάκι"). Τα συμπεράσματα δικά σας....

ΚΙΚΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΑΘΗΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Η ΜΙΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ....ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ναι, Αθήνα. Άστα Αθηνούλα, φρίκη τα πράγματα...και να σε κυνηγάνε και οι ενοχές ότι αφήνεις μωρό παιδί σε άλλα χέρια και όχι της μανούλας. Ακόμα δε μπορώ να το αποβάλλω αυτό το συναίσθημα. Τώρα ανυπομονώ να περάσει η ώρα για να πάω στο μικράκι μου να παίξουμε και να κάνουμε "βαρελάκια" στο κρεβάτι μας!!! (δηλαδή κυλιέται αυτός από τη μία άκρη στην άλλη και εγώ γελάω!)

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΩΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥΥ ΖΕΣΤΗ Κ ΠΟΛΥΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ.ΤΗΣ ΧΟΛ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΓΑΖΘΙ Κ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 4 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΒΓΑΖΕΙ.ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΩ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ.

Kαλημερα κοριτσια!Τι μου κανετε?Εμεις τωρα με τη ζεστη ξυπναμε πολυ νωρις!!Χθες πραγματικα απογοητευθηκα απο καποιους "φιλους" μας.Ηρθε χθες ενα φιλικο μας ζευγαρι για να δουν την μπεμπα...αρχικα εφεραν ενα ακομη ζευγαρι μαζι τους(στις 23.00), τη μια στιγμη ειδαν τη μικρουλα που μολις ειχε κοιμηθει και ακριβως την επομενη μας ρωτησαν αν μπορουν να καπνισουν!Ο Κωστας τους ειπε να παμε να καθησουμε στο μπαλκονι και οτι μες στο απιτι δεν ειναι καλη ιδεα!!!Λοιπον μεχρι τις 00,45 που εφυγαν καπνιζαν ασταματητα!!!Τρελαθηκα 10 φορες πεταξα σποντες μηπως νιωσουν...αλλα τιποτα!!!!Τι να πεις!!!

Εγω εκοψα το τσιγαρο τη στιγμη που ειδα το τεστ θετικο, Ο Κωστας οχι αλλα εχουμε καποιους κανονες στο σπιτι για αυτο!!!

kokoraki εχεις απολυτο δικιο!!!Ας μου βρει καποια εστω και εναν εργοδοτη που να δεχτει κατα την διαρκεια του 8ωρου να γινουν 2 αντλησεις!!!Σιγα!!!Το θεμα εργασια ειναι τεραστιο(κυριως ιδ.τομεας vs δημοσιο) και θα παρει σελιδες αν το ανοιξουμε!!

athinouli ολες μα ολες οι γυναικες νιωθουν ενοχικα, ακομη και αυτες που δεν το παραδεχονται!!Για μενα σημασια εχει η προσπαθεια και η θεληση!!Αν εισαι στην κοσμαρα σου ο θηλασμος ειναι το λιγοτερο!!

Καλημερα και απο μενα!!!Εμεις καναμε ενα σωρο εξετασεις την τριτη αιματολογικες και ουρων .Ολες βγηκαν πολυ καλες και η καλλιεργεια ευτυχως αρνητικη ..Ευτυχως και οι εξετασεις για αλλεργια δεν εδειξαν κατι οποτε απο το απογευμα ξεκιναμε κανονικες κρεμες ..

Σοφακι τι φιλοι ηταν αυτοι?Παλι καλα που τους εβαλες στο μπαλκονι ..

Καλημέρα και απο εμένα.!!

Ωραίοι φίλοι!!! Καλά δε μπορούσαν να μη καπνίσουν? Και εμείς στο σπίτι δεν αφήνουμε να καπνίσουν, παρόλο που ο άντρας μου καπνίζει, αλλά πάντα έξω ποτέ μέσα.

Δυστυχώς κορίτσια πιό εύκολα λένε μπαμπά τα αχάριστα και όχι μαμά.

Πάντως το ρυζάλευρο κυρολεκτικά το φτύνει και έχει ένα βλέμμα αηδίας. Ζήτημα να φάει το 1/3 της ποσότητας που πρότεινε ο γιατρός. Όσο για το νερό πίνει περίπου 20 ml όλη τη μέρα παίζοντας με το μπιμπερό.

Ευτυχώς εγώ μπόρεσα λόγω δουλειάς να καθήσω σπίτι και να ασχοληθώ με το μικρό, γι΄αυτό και θηλάζω ακόμα. Απο Οκτώβρη βλέπουμε (να δώ αν θα έχω και δουλειά). Μακάρι να υπήρχε κάτι και ας ήμουν με μπλοκάκι (είμαι μηχανολόγος μηχανικός).

sophiak έγραψε:

Kαλημερα κοριτσια!Τι μου κανετε?Εμεις τωρα με τη ζεστη ξυπναμε πολυ νωρις!!Χθες πραγματικα απογοητευθηκα απο καποιους "φιλους" μας.Ηρθε χθες ενα φιλικο μας ζευγαρι για να δουν την μπεμπα...αρχικα εφεραν ενα ακομη ζευγαρι μαζι τους(στις 23.00), τη μια στιγμη ειδαν τη μικρουλα που μολις ειχε κοιμηθει και ακριβως την επομενη μας ρωτησαν αν μπορουν να καπνισουν!Ο Κωστας τους ειπε να παμε να καθησουμε στο μπαλκονι και οτι μες στο απιτι δεν ειναι καλη ιδεα!!!Λοιπον μεχρι τις 00,45 που εφυγαν καπνιζαν ασταματητα!!!Τρελαθηκα 10 φορες πεταξα σποντες μηπως νιωσουν...αλλα τιποτα!!!!Τι να πεις!!!

Εγω εκοψα το τσιγαρο τη στιγμη που ειδα το τεστ θετικο, Ο Κωστας οχι αλλα εχουμε καποιους κανονες στο σπιτι για αυτο!!!

kokoraki εχεις απολυτο δικιο!!!Ας μου βρει καποια εστω και εναν εργοδοτη που να δεχτει κατα την διαρκεια του 8ωρου να γινουν 2 αντλησεις!!!Σιγα!!!Το θεμα εργασια ειναι τεραστιο(κυριως ιδ.τομεας vs δημοσιο) και θα παρει σελιδες αν το ανοιξουμε!!

athinouli ολες μα ολες οι γυναικες νιωθουν ενοχικα, ακομη και αυτες που δεν το παραδεχονται!!Για μενα σημασια εχει η προσπαθεια και η θεληση!!Αν εισαι στην κοσμαρα σου ο θηλασμος ειναι το λιγοτερο!!

Σοφάκι μου, δυστυχώς εγώ έχω παρόμοια παραδείγματα από ποοοοοολύ στενούς συγγενείς, οι οποίοι βέβαια με τη σχετική νουθεσία και πολύ μπλα μπλα κατάλαβαν ότι σε σπίτι με μωρό δεν υπάρχει κάπνισμα. Επίσης, απαράβατος κανόνας για εμάς είναι ότι και να έχει καπνίσει κάποιος στο μπαλκόνι εννοείται (π.χ. ο άντρας μου - εγώ το έκοψα όπως κι εσύ και κάνω αραιά και που κανένα), πλένει τα δόντια και τα χέρια και χρησιμοποιεί στοματικό διάλυμα πριν πάρει το μωρό. Έτσι κάνουμε γιατί έτσι γουστάρουμε σπίτι μας και σε όποιον αρέσει :angry::angry: .Επίσης, συγνώμη κιόλας, αλλά δεν είναι ωράρια επισκέψεων αυτά σε σπίτι με μωρό...Τί είναι το σπίτι, το Villa Mercedes? Χίλια συγνώμη και πάλι.

Όσο για τους εργοδότες....άστα. Εμένα ο δικός μου είναι τέτοιος παλιάνθρωπος που μου έχει αρχίσει πόλεμο νεύρων επειδή έχω μειωμένο ωράριο. Το κακό είναι ότι δεν έχω και πολύ χοντρό πετσί και αναρωτιέμαι μέχρι πότε θα μπορώ να πηγαίνω στο μωρό μου με όλα αυτά αφημένα πίσω μου. Μήπως θα αρχίσω να τα κουβαλάω και σπίτι??? Και τότε......άστα.

Ελενα, μπράβο σου που θηλάζεις ακόμα, συνέχισε όσο έχεις κουράγιο και όρεξη...Είμαι μαζίσου!!!

Καλημερα μανουλες και μπεμπακια!!!Τι θα κανουμε με αυτη την ζεστη?

Εχτες κοριτσια της εδωσα την βιολογικη κρεμα της holle (την αγορασα απο το carrefour)εχει γυρω στα 4 ευρω και ειναι φοβερη,δεν εχει καθολου ζαχαρη,καμια σχεση με τις αλλες τις ετοιμες.Της αρεσε πολυ της μπεμπας.Μπορεις να την φτιαχνεις μς δικο σου γαλα εαν θηλαζεις και με ξενο.

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?

εμεις έχουμε λίγο πυρετο απο προχτες το βράδυ ο μπέμπης μου ανέβασε 38

εγω ψυχολογικά είμαι χάλια. έχω και τον άντρα μου που είναι με τα μούτρα κάτω γιατι λέει εγω φταιω που κρύωσε το μωρο και είμαι άστα να πάνε. χθες τον πήγαμε στο γιατρό και μας είπε ότι είναι ίωση και ότι πρεπει να την κολλήσαμε το σαβ/κο λογικά απο καποιο παιδάκι.

εμείς το σάββατο πήγαμε στα Jumbo και το βράδυ βγήκαμε με ένα φιλικό μας ζευγάρι που έχουν ένα κοριτσάκι 1,5 χρονών. .ομως η κοπέλα επειδή είναι κολλητή μου αν το κοριτσάκι είχε το παραμικρό θα μας το έλεγε. οπότε καταλήγουμε ότι πρεπει να κολλησε που πήγαμε στα jumbo. οπότε κοριτσάκι να προσεχετε και σεις και να μην τα πατε τα μωρα σας σε τετοια μαγαζία γιατι εύκολα κολλάνε αρρώστιες και είναι κριμα.

Μαρακι τι ειναι αυτα που ακουω??Ποια μανουλα θελει να αρρωστησει το λουλουδι της?Μη στεναχωριεσαι και ευχομαι γρηγορη αναρρωση!!!Να μας το φιλησεις το μπεμπακι!!!!

Γειά σου Μαράκι...κι εγώ σκέφτομαι για τη βιολογική αυτή κρέμα και θα τη δοκιμάσω. Μπορώ να την προμηθευτώ από μεγάλο Super Market (π.χ. Carrefour?)

ευχαριστώ κορίτσια.

αλλα με αυτη την ζέστη έχουμε τρελαθεί δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε τωρα τον έχω μόνο με το εσωρουχάκι έτσι μας είπε η γιατρος

kokoraki έγραψε:

Γειά σου Μαράκι...κι εγώ σκέφτομαι για τη βιολογική αυτή κρέμα και θα τη δοκιμάσω. Μπορώ να την προμηθευτώ από μεγάλο Super Market (π.χ. Carrefour?)

απο το Carrefour την πηρα,δεν εχει καθολου ζαχαρη και ειναι πολυ νοστιμη.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!! ΜΑΡΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ...ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ.

ΛΟΙΠΟΝ, ΣΟΦΑΚΙ ΕΝΟΙΞΕΣ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΠΆΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 2. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ 1 ΦΙΛΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 1 ΜΩΡΑΚΙ 50 ΗΜΕΡΩΝ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ Ή ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ Ή ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΚΕΙΝΗ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!! ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!!!!!!! ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΝΟ ΤΣΙΓΑΡΟΥ, ΕΚΕΙΝΗ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΓΙΑΓΓΙΧΤΗ!!!!!ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΗΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΩΣΕ!!!! ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΠΝΙΖΕ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕ ΤΑ ΟΥΙΣΚΥ 5-5!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ :(:( ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.

Αθηνα απιστευτο!!!Τι να πει κανεις?????Ειχα δει και εγω μια εγκυο λιγο πριν γεννησω να πινει μπυρες και να καπνιζει!!!Ενας χαρακτηρισμος απαραδεκτη!!!

Μαρακι85 αυτο το δινεις για δεκατιανο?

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΕΙΙΚΩΣ....ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ...ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ ΒΛΕΕΠΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΕΣ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;;; ΑΠΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ Ή ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ Ή ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΥΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ....

ΑΣΧΕΤΟ ΤΩΡΑ, ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΚΟΙΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ; ΑΓΚΑΛΙΑ, ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΝΑΝΟΥΡΙΖΕΤΕ;

Εμεις ευτυχως δεν μαθαμε στην αγκαλια!!Οταν νυσταζει θελει να την βαλω να ξαπλωσει!Στο μονο γευμα που 90% κοιμαται στην αγκαλια μου ειναι το τελευταιο.Κοιμαται κατα την διαρκεια του γευματος και με χαιδευει ταυτοχρονα...λιωνω!!!!

Καλύτερα να λένε ότι το παιδί σου είναι μυγιάγγιχτο παρά να κυκλοφορεί η μάνα σαν τον Ορέστη Μακρή από τα ουίσκι και να εισπνέει το παιδί όλο τον Παπαστράτο. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ...... :angry:

Ερώτηση: Η παιδίατρος μου είπε το ρυζάλευρο να το δίνω πρωί (δεκατιανό). Επειδή όμως δουλεύω, θα ήθελα να το δίνω εγώ στο παιδί. Μπορώ να το κάνω τράμπα με το απογευματινό? Τί λέτε οι άλλες μανούλες?

sophiak έγραψε:

Εμεις ευτυχως δεν μαθαμε στην αγκαλια!!Οταν νυσταζει θελει να την βαλω να ξαπλωσει!Στο μονο γευμα που 90% κοιμαται στην αγκαλια μου ειναι το τελευταιο.Κοιμαται κατα την διαρκεια του γευματος και με χαιδευει ταυτοχρονα...λιωνω!!!!

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ..ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΗΜΙΟΥ. ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΡΑ ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ, ΠΑΙΖΕΙ, ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ. Α, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ :P

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...