Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ '10 No2


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 982
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! ΤΟ ΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΣ!!!! ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ;; ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΦΑΣΙΝΑΣ, ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΦΟΡΗΤΗ ΖΕΣΤΗ. B) ΧΤΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ, ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ. ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΕ ΜΠΡΕΛΟΚ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ. ΕΚΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 2ο ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ. ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 11 ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΑ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ;; ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΥΠΝΟ; ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΡΗΚΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ, ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακια και μενα ο δικος μου που ξυπναει καθε περα γυρω στης 6 σημερα πηγε 7+ και δεν ήθελε να ξυπνησει αφου εγω σχεδον τον ξυπνησα να φαει και να τον παω στη μαμα μου για ναρθω για δουλεια.

αχ ζηλευω κοριτσια που κανετε δουλειες εγω πρεπει να βγαλω και τα χαλια 4 ιουλίου έχω και τη βαφτιση και ακομη εχω να κάνω ένο σορό πράγματα. βαφουμε και το σπιτι απεξω και εχουμε και αυτους να μπαινουν και να βγαινουν. αχ παλι αγχωθηκα

τεσπα ολα θα γινουν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γυρισαμε :P Πολυ ζεστη :P:P:P

Εγω κοριτσια περιμενω σημερα το βραδυ τη μαμα μου για να κανουμε γενικη στο σπιτι!!!

Αθηνα φτου φτου το λουλουδι υπνο!Γιατι να πειραζει ο υπνος?Αν πεινασει θα ξυπνησει!!

Μαρία Σ. εχεις ακομη τα χαλια???Ωχ κουραγιο!!

Νανα σε ευχαριστω για τα προσκλητηρια :laugh: :laugh: :laugh: Δεν το περιμενα να τα κανω καλα!Δεν εχω και πολυ υπομονη!Γυριστρουλες οι κοπελιες μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΡΕ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΕΣΤΗ;;;;

ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 2;

ΜΑΡΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ;;; ΠΙΚΡΑ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑΣ. ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

HELLO!!ΕΧΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 62 ΠΟΝΤΟΥς ΚΑΙ 6770 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΤΟ ΠΟΛΥ 700 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΑ ΚΑΝΩ ΠΙΑ.ΠΗΡΕ 650 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ Κ Η ΓΙΑΤΡΟς ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ.ΜΟΝΟ 700 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειχα λογαριασμους να πληρωσω :( και να παρω 2 πραγματακια απο το σουπερ!Εχει τρελη ζεστη!!Το βραδυ αφηνετε παραθυρα ανοιχτα?

Καπου διαβασα οτι αν ενα θεμα εχει πολλες σελιδες αρχιζει και κολλαει ετσι καλο θα ηταν να ανοιγουμε αλλο.Το καναμε νωρις? :silly:

Αχ αυτη η Κρητη.....!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΟΦΑΚΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ...ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ. ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΠΡΟΝΟΗΣΑΜΕ :) ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΡΣΑΠΕΖΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΙΣ, ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΑΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 4.000 ΜΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΜΕ ΜΠΟΥΦΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑ SELF SERVICE. ΔΕ ΘΑ ΚΑΛΕΣΩ CATERING ΔΗΛΑΔΗ. ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΜΙΑ 90 ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θυμασαι το σπιτι της μαμας μου που ειχες δει στο fcb?Αρχικα λεγαμε να φερουμε catering αλλα δεν μας βολευει γιατι το σπιτι εχει επιπεδα και οχι μια μεγαλη αυλη και ηταν θεμα πως θα καθομασταν!Επεισης ενα αλλο προβλημα ηταν οι σκαλες...ξερεις τα παιδακια πανω κατω!Καταληξαμε λοιπον να κανουμε το τραπεζι σε ενα παραλιακο μαγαζι κοντα στην εκκλησια!Η διαφωνια μου ειναι με τον Κωστα!!!Εγω δεν θελω ολα τα ατομα!!! :angry: Διαφωνουμε εντονα...ειπαμε τωρα οτι θα καθησουμε αυριο θα τα βαλουμε κατω και θα βρουμε μια "μεση" λυση γιατι ο ανθρωπος περιμενει να του πουμε τον αριθμο των καλεσμενων!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΛΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ 5 ΣΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ: ΓΕΝΙΚΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΟΣ. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΠΙΤΙ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΟΠΟΤΕ 'Η ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΣΥΝΘΗΜΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ, ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ, Ή ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ.

ΕΜΕΙΣΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΑΜΟ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΤΡΑΠΕΖΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ. ΚΑΝΤΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΤΑΚΙ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΚΗΠΟ, ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΧΤΙΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩς ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΤΙ. ΟΧΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΥ ΠΙΤΑΚΙΑ, ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΥΜΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eχει δυο τετοιες και δυο πιο μικρες!Εγω ακριβως αυτο που λες ηθελα να κανω!!Αυριο το μεσημερι θα παρουμε την τελικη αποφαση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κ απο εδω! καλοριζικο το Νο 2!!!

βασικα το ανοιξατε αρκετα νωρις,κοντα στις 100 σελιδες θελει να ανοιξεις αλλο αλλα δεν πειραζει....next time!! ;)

κ εγω 3 Ιουλιου βαφτιζω με το καλο τα νινακια μας να γινουν Χριστιανουλια!!!να βαλουμε κ φωτο μετα τις βαπτισεις να δουμε!! :woohoo:

εγω κοριτσια μου εχω περιπου 200 ατομα εκκλησια κ μετα θα παμε στην θεια μου που εχει ενα παραδοσιακο καφενειο-μεζεδοπωλειο κ θα εχουμε φτιαξει εξω στο στεγαστρο χωρο για 50 ατομα μονο κ θα μαγειρεψουμε εμεις,θα παμε τα κρεατα στον φουρνο κ τις πατατες κ θα ειμαστε αρκετα οικογενειακα,δυστηχως δεν βγαινει αλλιως! :( ελπιζω ομως οτι κ ετσι ωραια θα περασουμε!λιτα κ απλα... :P αν δεν καναμε αυτο δεν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα για τιποτε αλλο κ ετσι απο το τιποτα?? καλο δεν ειναι κ αυτο??? τι λετε???

Μαρκελλα μια χαρα ειναι τα 700γρ. μην ανυσηχεις.εμενα 600 πηρε αυτον τον μηνα,το εχω ξανααναφερει το βαρος οταν χρονισουν ειναι αυτο που μας νοιαζει να ειναι 3πλασιο της γεννησης του καθε μηνα μην σε αγχωνει :)

:kiss: σε ολες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

FIRFIRIKO ΜΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΡΑΠΕΖΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΦΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ Ή Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ; ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΓΛΕΝΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ 50 Ή 150. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΒΑΒΟΥΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ 90, ΗΘΕΛΑ ΠΙΟ ΛΙΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΚΗ, ΟΠΟΤΕ...ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια γεια!!!

Και εμείς λεμε για βάφτιση μέσα Σεπτέμβρη με περίπου 150 άτομα και σκέφτομαι για εκκλησάκι δίπλα στη θάλασσα με προαύλιο μεγάλο και να έχω catering. Σίγουρα για κέντρο με όλα αυτά τα άτομα δε γίνεται. Οι καιροί είναι δύσκολοι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

ΤΟ ΝΟ 2 ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ 65 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΡΓΟΥΣΕ ΠΟΛΥ..ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 100 ΘΑ ΤΙΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ!!!

ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΟ1...ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΕΙΧΑ 1000+ ΑΤΟΜΑ...ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 250 ΜΕ 300...ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ!ΦΙΛΟΙ Κ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ...ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ Ο ΓΑΜΟΣ...ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ Κ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ 150 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ...ΚΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΠΙΤΙΑ...! ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ!

ΣΟΦΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΛΙΑ!ΕΙΝΑΙ!ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΖΟΡΙ!!!

ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΑΘΗΝΟΥΛΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ???ΠΟΤΕ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ?

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Κ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΗΝΑ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΑ...

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΝΑΕΙ...Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΥΡΝΑΕΙ Κ ΗΡΘΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ "ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ"...

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΧΑΖΕΥΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ...

(Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕ...ΕΙΧΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΜΙΛΟΥΣΕ...Η ΧΑΧΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ)

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ???

ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ...ΣΤΟ http://www.nestlebaby.com/gr/baby_nutri ... ble&num=10

ΚΑΙ http://mariacooking.com/component/optio ... 3/lang,el/

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΤΩΣ Κ ΕΓΩ ΔΕ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΑΣΚΟΠΗ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ!

ΑΠΛΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ...

ΥΠΝΟΣΦΗΝΑΚΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ???

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΝΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ...ΑΝΑΛΟΓΩΣ...ΤΗΝ ΩΡΑ ΥΠΝΟΥ...ΑΝ ΕΧΕΙ ΡΕΥΤΕΙ Η ΟΧΙ...ΚΤΛ

ΜΑΡΚΕΛΑ ΜΟΥ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗ ΛΕΕΙ???ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 700! ΕΧΕΙ Κ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ...ΕΜΕΝΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 5ο ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΤΑ 750 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ Κ ΔΕ ΜΠΡΟΡΩ...ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ...ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ...ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ?ΜΑΡΚΕΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΒΑΛΕ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΜΙΑ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΙΣΩΣ ΟΧΙ.ΣΟΦΑΚΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΜ ΕΤΣΙ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΣ.ΟΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΕΧΕΙ ΣΕ ΖΩΗΡΑΔΑ.ΑΛΛΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΦΗΝΑΚΙ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΠΙΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ.ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΑΛΛΕΡΓΙΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ..ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΦΥΣΟΥΣΕ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΙΚΟΝΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΕΜ ΟΛΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.ΑΛΛΙΩΣ...ΘΑ ΦΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ.ΧΑΧΑΧΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλέ πότε το ανοίξατε;;;;; Μέχρι να το πείτε το υλοποιήσατε κιόλας!

Χθες πάντως έγραψα στο Νο1....

nanabill μου να του πείς να μην στεναχωριέται! Τι σημαίνει αυτό;;;; Για να συνέλθει πέστου λίγο! Όλοι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικό ρυθμό ανάπτυξης. Μπορεί ακόμα το ζουζούνι σας να μην γυρνάει αλλά δεν είναι στάνταρ οτι στον 5ο μήνα πρέπει οπωσδήποτε να το κάνει αυτό. Ο ανηψιός μου στον 7ο γύρισε (τώρα είναι 10 ετών) και άργησε να μιλήσει κιόλας αλλά από την πρώτη δημοτικού είναι ο αριστούχος της τάξης!!!! Δεν σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ το οτι άργησε να τα κάνει αυτά, ούτε χαζό είναι ούτε τίποτα!

Το θέμα με τις βαφτίσεις το έχετε οι περισσότερες ε; Εμείς θα κάνουμε γαμοβάφτιση τον Μάρτιο (αν δεν έχουμε μεταναστεύσει λόγω πτώχευσης! ) με 950 άτομα, δεν είναι πολύ μεγάλος αλλά λόγω των καιρών.... παρόλα αυτά θα έχουμε γλέντι για όλους σε ένα πολύ ωραίο κέντρο! :woohoo:

Οι τιμές εδώ στην Κρήτη είναι σχετικά χαμηλές... με 19€ το άτομο κλείσαμε και είναι όλα μέσα: ζωντανή μουσική (Κρητικά μέχρι τις 12 και μετά μπουζούκια), παιδότοπος με 2 κοπέλες να προσέχουν τα παιδιά, σουίτα για το ζευγάρι που θα βγάλουμε εκεί τις φωτογραφίες και θα μείνουμε την 1η νύχτα και το φαγητό που περιλαμβάνει 5 ορεκτικά / 4 άτομα, σαλάτα διάφορα λαχανικά με μπέικον και καρύδια, πιλάφι με βραστό κρέας για 1ο πιάτο, ψητό αρνάκι με πατάτες για κυρίως πιάτο, φρούτα και παγωμένη ρακί για το τέλος. Την τούρτα θα την παραγγείλουμε από ζαχαροπλαστείο. Νομίζω είναι καλά τα λεφτά για αυτά που προσφέρει ε; :lol:

Στα μέρη μας δεν έχει γίνει ποτέ (απ΄οσο ξέρω) γάμος ή βάφτηση που να έχει γλέντι μετά και να μην είναι όλοι καλεσμένοι. Οπότε αν γινόταν κάτι τέτοιο εδώ σίγουρα θα υπήρχαν παρεξηγήσεις! Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που δεν έχει καθόλου γλέντι και απλά πάει το ζευγάρι με τους κουμπάρους και τους πολύ στενούς συγγενείς σε κάποιο εστιατόριο. Τώρα απ'οτι διάβασα μάλλον στην Αθήνα γίνεται σχετικά συχνά αυτό οπότε όλα καλά!!!!

Αθηνούλι τέλεια η ιδέα του κήπου!!!!! Πολύ θα μου άρεσε για το 2ο παιδάκι που θα κάνω, πρώτα ο Θεός!!!!!!

elena2201 λατρεύω τη θάλασσα!!!! Θα είναι πολύ ωραία!!!

Φιρφιρίκο μου, θα περάσετε πολύ όμορφα ότι και να κάνετε γιατί θα γιορτάζετε τη βάφτηση του ζουζουνιού σας!!!!!

Νανα μου υπνοσφηνάκι δεν χρησιμοποιήσαμε ποτέ! Μια φορά του έβαλα την ρπώτη μέρα μετά το νοσοκομείο και δεν μπόρεσε ο καημένος να κοιμηθεί καλά. Του αρέσει ανάσκελα και να απλώνει χέρια - πόδια! Τώρα κάμποσο καιρό γυρνάει στον ύπνο του καμιά φορά στο πλάι και αλλάζει και πλευρό!

Αχ σας αφήνω να πάω λαϊκη μόλις ξυπνησει το μικρούλι μου να πάρω κανενα ζαρζαβατικό της προκοπής γιατί στο σούπερ όλα μαραμένα είναι.

Φιλάκια!!!!!!!!!!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα και απο μενα ..Επιτελους εκανα την μετακομιση στο νεο μας σπιτι και βαλαμε και ιντερνετ..

Sophiak καλη η ιδεα σου να κανετε catering ston κηπο αλλα τα σκαλια ειναι προβλημα..

Σοφακι μια χαρα θα γινει η βαφτιση στο μεζεδοπωλειο της θειας .Αντε με το καλο..

Και γω θα ξεκινησω με τη βαφτιση αλλα δεν ξερω τινα κανω και που να την κανω.

Ναnabil μην στενοχωριεσαι που δεν γυρναει .Και μενα τωρα που μπηκε στον πεμπτο αρχισε να γυρναει ...Σιγα σιγα καθε μωρακι εχει το δικο του ρυθμο αναπτυξης..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα φιλεναδες!!Τι κανετε?Τα λουλουδια?Η μπουμπου μου απεκτησε ενα ξαδερφουλη χθες 3050γρ!!Αυριο θα παω να τον δω!! :):):)

Χθες ειχε ερθει η κολλητη μου για να τη δει και η φρατζολιτσα εμεινε ξυπνια μεχρι της 00.30!!!!Μες το γελιο και τη χαρα!!!Εχουν την ιδια τρελλα...μαλλον φταιει που ηταν η πρωτη που την ακουμπησε...τι να πω!!! :laugh: :laugh: :laugh: Ουτε νυστα, ουτε γκρινια, λες και ηταν 7 το απογευμα!!Το καλυτερο...εχει αρχισει και λεει καινουριες συλλαβες...νεεεε,μαααα, ελλλλαααα και ο Κωστας ντε και καλα οτι λεει και αααμπαμπα...ααααμπαμπα!!!Του λεω καλα ενταξει μην το πεις παραεξω ομως γιατι θα σε κοροιδευουν :P:P:P:P

Νανα πες στο Bill να μην τρελενεται και πως θα γυρισει...σιγα δεν ειπε και μανταλακι το αλλο να αγχωθει!!Υπνοσφηνακι βαζω....αλλα η κυρια το πεταει μακρια της!!Εμαθε και πιανει και εχει και αποψη :laugh: :laugh: :laugh:

maryloo28 το γνωστο θεμα στην Κρητη....πρωτα κλεινετε το μαγαζι και μετα την εκκλησια :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ποσο θα ηθελα να ημουν απο εκει!!!Τρελενομαι για τα Χανια!!

Σοφια τελεια θα ειναι!!Τα εχει βαρεθει η ψυχη μου τα κυριλε!Πεταμενα λεφτα!!

elena2201 και εμεις στη θαλασσα θα του κανουμε!Σουπερ!!

oliax73 τελειωσες?Ετοιμο το σπιτι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΛΑΙΚΗ?ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΔΩ ΠΑΖΑΡΙ...ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΠΑΖΑΡΙ ΞΑΝΘΗΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!

ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΡΑ 2 ΚΟΥΒΕΡΛΙ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ...ΜΕΓΑΛΑ...ΝΑ ΤΑ ΣΤΡΩΝΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ...ΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΝΤΙΣΝΕΥ Κ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΙΚΕΡΜΠΕΛ...ΟΥΤΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Κ ΣΧΕΔΙΑ Κ ΜΟΝΟ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΝΑ!!!ΑΑΑ Κ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!ΠΗΡΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΜΑΣ (ΑΝΗΨΙΟ) ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΑΣ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ

ΠΗΡΕ Κ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ Κ ΞΕΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ! ΧΑΧΑΧΑ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΑ ΚΟΙΝΩΣ!!!

ΕΞΩ ΠΟΥ ΕΙΔΕ Κ ΕΨΑΧΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΕΚΑΝΕ 35 ΕΥΡΩ!

ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8 ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ...

ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ Κ ΒΡΑΔΥ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΡΟΒΙΕΣ!!!ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 11 ΓΥΡΝΑΜΕ!!!

ΚΑΡΟΤΣΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ...

ΠΑΡΑΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΕΧΤΙ ΤΙΣ 11 ,ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑΔΑ Κ ΧΤΕΣ ΠΟΤΑΚΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ!!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ???

ΤΙ ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???

ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!

Κ ΕΔΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ...ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ!!!

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 12-14 ΜΕΧΡΙ 22-25 ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕ 7 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕΧΡΙ 25...ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ Κ ΤΟ ΜΕΝΟΥ!!!

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!! ΑΜΑΝ ΤΙ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;; ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΟΦΑΚΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ! ΝΑΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ; ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ. ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕΚΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΌΛΑ;;; ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΟΥΣ. ΕΔΩ ΤΟ 7€ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙ'ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ 20€ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ....ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΩ. ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ-ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ-ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ-ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ-ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩς ΤΑΒΕΡΝΟΜΕΝΟΥ...ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ 28€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ!!!ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ...ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ;;;; ΠΟΥ ΒΡΙΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ....ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΔΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ...ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΝΑΝΑ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 11-11.30. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΕΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΠΙΤΙ...Η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ,ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ Η ΙΔΕΑ B)

OLIAX73 ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΠΙΤΑΚΙ!

ΜARYLOO μΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ. ΟΤΑΝ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΕΛΝΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΥΦΙΚΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ;;;;;ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ!!! ΕΓΩ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΩ ΝΥΦΗ ΑΠΟ ΤΑ 13 ΜΟΥ :laugh: :laugh: ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...