Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ '10 No2

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ Κ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΝΤΙΜΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ!

ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 7 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ 2 ΜΙΣΑΩΡΑ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Κ ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΒΡΕ ΜΠΑΣ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΒΑΖΟΥΝ RED BULL?

ΠΗΓΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟ Κ ΠΗΓΑΜΕ Κ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΗΤΑΝ!

ΕΒΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 4 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ, ΛΕΙΠΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ Κ ΤΑ ΑΠΛΩΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΗΣ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΑΡΑΚΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ!

ΣΟΦΑΚΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ OTRISALIN ΑΛΛΑ ΕΧΩ Κ ΑΛΛΗ ΜΙΑ, ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΑ!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ!

ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ,ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑ ΜΠΑΣ Κ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Η ΝΑΝΟΥΡΙΣΤΕΙ!

ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ Η ΑΜΑ ΚΛΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΖΕΥΕΙ Κ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ!ΑΝ Κ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ?

ΟΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΩΡΥΛΑΣ ΝΑ ΒΑΖΩ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΡΙΝΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ Κ ΑΝ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Κ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΡΟΥΦΑΩ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΩ ΖΗΜΙΑ!

ΑΥΡΙΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΜΠΑΣ Κ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΕΙ Κ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΤΡΙΒΕΙ ΜΠΑΣ Κ ΓΕΜΙΣΑΝ ΠΑΛΙ!ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ,ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ο ΜΙΚΡΟΣ Κ ΛΕΕΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩ Τ ΑΥΤΙΑ Κ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!

ΕΣΑΣ ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ?ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΧΙ , ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ - ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΥΠΝΙΑ ?ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ FB AΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΑDD , NA ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΜΕ!

ΕΥΑ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΕ?ΔΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΤΟΥΡΝΤΑΝΕ?

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ...ΠΑΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ...ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 982
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπερα

nanabill , το αν βαζουν RED BULL στο γαλα το εχω αναρωτηθει και γω πολλες φορες , δεν εξηγειται αλλιως σκεφτομαι ..Και μενα με προβληματιζει αυτο το μονιμο πριζαρισμα αλλα οσες φορες το εχω συζητησει με τον παιδιατρο το μονο που μου λεει ειναι υπομονη ( :lol::lol: ) , φαση ειναι ( την οποια περναει εδω και 8 μηνες ) , κτλ κτλ κτλ .Τζιφος δηλαδη ..

Οσον αφορα το ρουφιχτιρι μυξας ( συσκευη ρινικης αποφραξης ..) εχω κ εγω το OTRISALIN και ενα αλλο της chicco αλλα το πρωτο με εξυπηρετει καλυτερα ..Το καθαρισμα που λετε δεν μας το εχει κανει ακομα ο παιδιατρος ..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ! ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΩ ΟΤΙ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑΝΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΫΠΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ. ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΑΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΡΕΜΩ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΑΛΛΟΤΙΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΤΛ. ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ;;;;;;; ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ. ΑΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΤΗΣ ΕΒΑΖΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΙΔΡΩΝΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΔΡΟΣΙΑ. ΑΥΤΟ. ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;; ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ.....

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΚΑΦΕΣ, ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ;

ΙΩΑΝΝΑ, ΕΓΩ TWITTER ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ.

ΣΟΦΟΥΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ! ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ; ΠΟΣΟ ΒΑΖΟΥΝ; ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΚΙ; ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ 'Η ΠΟΛΥ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ; ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΟΥ. ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ. ΤΙ ΛΕΤΕ;; ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ;;; ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ 4 ΜΕΡΕΣ;;;;;;;;;; Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΣΕΙ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΝΑΤΕ;;; PLEASEEEEEEEEE ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΟΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;

ΣΟΦΑΚΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ...ΠΡΙΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!

ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΣ!!!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΩ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ...ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕ ΞΕΡΩ Κ ΕΓΩ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ!

ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ......YEAHHHHHHHHH :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

KALO SAS VRADYYYYYYYYYYYYY

Καλημερούδια σας και καλή εβδομάδα να έχουμε. Το ΣΚ δεν άνοιξα καθόλου το pc διότι ο Γιώργος είναι πονηρός, όπως λέει και το τίκερ, το σίδερο πολύ, με έφαγε και η κατσαρόλα και γενικά ΠΩΣ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ???? Να φανταστείτε τα χάλια μου, το πόδι μου έχει ένα κιλό τρίχα και πρόλαβα να βγάλω το ένα φρύδι μόνο (το άλλο έιναι ακόμα ως είχε....και ήρθα και στο γραφείο σε αυτά τα χάλια). ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ!!!

Κορίτσια μου, δεν συμπάσχω στο θέμα της αϋπνίας αλλά έχετε τη συμπαράστασή μου. Υπομονή κούκλες, όλα τα παιδιά περνάνε φάση με ξυπνήματα, κλάματα κ.λπ. Θες τα δόντια, θες τα άλματα ανάπτυξης, βγάλε άκρη. Εμένα ο μικρός είχε περάσει ένα δίμηνο που δεν κοιμόταν ΚΑΘΟΛΟΥ την ημέρα (ούτε 5 λεπτά όμως), και το βράδυ ξύπναγε 1-2 φορές για γάλα. Εγώ είχα κουραστεί πολύ γιατί ήμουν όοοοολη μέρα μόνη με ενα μωρό που από τη νύστα κουτούλαγε αλλά δεν κοιμόταν και η γκρίνια πήγαινε σύννεφο, χώρια οι δουλειές και το σπίτι. Όχι ότι τώρα δε γκρινιάζει αλλά τότε ήταν το κάτι άλλο. ΥΠΟΜΟΝΗ....Εμείς με τα κάτω δοντάκια μάλλον την γλιτώσαμε φτηνά από θέμα ύπνου αλλά το πληρώσαμε σε φοβερή ταλαιπωρία και κλάμα με το φαγητό. Όταν ερχόταν η ώρα του φαγητού με έπιανε η ψυχή μου....Βέβαια, εκείνο το μήνα δεν πήραμε και βάρος (δεν έτρωγε καθόλου, με το ζόρι λίγο φρούτο και το γάλα) με αποτέλεσμα τώρα να είναι σχετικά αδύνατος για την ηλικία και το φύλο του.

Στα ευχάριστα τώρα: Αθηνούλα πώς πέρασες στο reunion?? Αχ, πόσο σε ζηλεύωωωωω. Πόσος καιρός πάει που έχω να βγώ βράδυ (δε με νοιάζει, μόνη, με τον άντρα μου, με τον παπά της ενορίας....ΝΑ ΒΓΩ). ΑΑ, εξαιρώ το τριήμερο που πήγα Καλαμάτα γιατί παντρευόταν ο κουμπάρος μας και πραγματικά τα σπάσαμε και την προηγούμενη και την ημέρα του γάμου. Αλλά μία φορά ίσον καμία, εεε??? Επίσης, ΝΑ ΠΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ. Αφού η μαμά δεν έχει πρόβλημα να κρατήσει το παιδί και αφού είναι καλόβολο με το φαί και τον ύπνο, τί πρόβλημα έχεις?? Να πας καλή μου και να περάσεις καλά. Κι εμενα η μαμά μου που κράτησε τον Ταλιμπάν όταν πήγα Καλαμάτα, μια χαρά τα κατάφερε. Τη σταύρωσε λίγο με το φαί αλλά κατά τα άλλα, ΟΚ.

Σοφία (και Αθηνά) είμαι η Kiki Makri με το σγουρό μαλλί στο φατσοτέφτερο (δεν ήξερα ότι είμαστε πολλές, χαχαχααχαχα). Κάντε με add.

Για τον καφέ, εγώ μπορώ και Σάββατο και Κυριακή, όποια μέρα θέλετε. Θα προτιμούσα Κυριακή μόνο και μόνο για να μπορέσει να έρθει η Ιωάννα. Κρίμα είναι να μη γνωριστούμε. Επαναλαμβάνω ερώτηση: Οι μπαμπάδες θα έρθουν???

Επίσης, για εσας που ρωτάτε τί σκεπάζουμε τα μωρά στον ύπνο: Εμείς κοιμόμαστε με το φανελάκι και δε γουστάρουμε σεντόνι, πικέ, τίποτα. Αυτό είναι μέγα πρόβλημα διότι το χειμώνα τί θα κάνουμε? Μάλλον θα του πάρω κάτι περίεργα "μανταλάκια" που έχω δεί που κρατάνε την κουβέρτα/σεντόνι/πάπλωμα στη θέση του. Αν και ο δικός μου ο Ταρζάν θα τα ξηλώσει αλλά αξίζει η δοκιμή.

Καλημέρα!!!

Κορίτσια το μόνο που μπορώ να πώ είναι υπομονή!! Εμένα ευτυχώς κοιμάται 9 το βράδυ με 8 το πρωί και έτσι ξεκουράζομαι το βράδυ. Την ημέρα όμως μόνος δεν κάθεται για περισσότερο απο 45 λεπτά γιατί βαριέται και θέλει παιχνίδι. Και κλαίει όταν θέλω να διαβάσω! Τυχαίο, δε νομίζω!!

Αλήθεια τι θα κάνουμε τους άντρες στον καφέ??? Θα τους πάρουμε παρέα??

Αθηνά πήγαινε ταξίδι και αφησέ την αφού μπορείς. Εμείς κλείσαμε Δεκέμβριο για Κοπενχάγη που παίζει ο Παναθηναικός και θα τον πάρω μαζί 1 εβδομάδα. Θα πάμε και 2 μέρες Μιλάνο στην επιστροφή. Στο ταξίδι θα είναι μαμά και πεθερά μαζί (όλα τα σόγια παρέα) και πιστεύω οτι θα είναι αρκετή βοήθεια.

Θα τα πούμε και μετά!!!

Κορίτσια, εγώ λέω να τους πάρουμε μαζί για πρακτικούς λόγους: Όταν τα μωρά θα θέλουν γύρω γύρω όλοι, βόλτες κλπ, θα τους ψιλοχώνουμε κι εμείς θα πίνουμε καφέ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σατανικό?????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ;

ΚΙΚΗ, ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗ ΒΟΛΤΑ :lol: ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ, ΓΕΛΑΣΑΜΕ, ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ. ΞΕΣΚΑΣΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑΝΝΑ ΤΟΝ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ :( 1.30 ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ :o ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!!! ΓΙΑΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ, ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΩ. ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ. ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΛΙΓΟ. ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΩ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΛΙ...ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΕΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ........ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΒΙΣΕ ΛΙΓΟ, ΟΤΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ! ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΝΑ'ΝΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ;;; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΑΥΤΟ;;;; ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ Η ΡΩΜΗ ΤΡΕΛΑ!!! ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΗΣΥΧΑ.

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΟΥ;;;;;;;;;; :lol::lol: ΕΤΣΙ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!

Αθηνούλα, σκοπός είναι να κάνεις το ταξιδάκι και να αφήσεις τη μικρή. "Λόντρα, Παρίσι, Νιου Γιορκ, Βουδαπέστη, Βιέννη.." (αθάνατη Βέμπο) δεν έχει σημασία. Αν σε προβληματίζει η Πόλη, go Rome, γενικά ΠΗΓΑΙΝΕ αφού το τραβάει η καρδιά σου. Η Γλυκεριάννα θα περάσει κοτσάνι με τη γιαγιά, σου το εγγυώμαι (στην Καλαμάτα ήμουν συνέχεια με το κινητό στο χέρι, και λοιπόν???? Μια χαρά ήταν το παιδί).

Γέλασα κι εγώ με τη συμφωνία σου με τον άντρα σου. Τελικά, όλες λίγο-πολύ έχουμε κάνει παρόμοιες συμφωνίες. Εμείς π.χ. από τη μέρα που αρχίσαμε την κοινή μας ζωή συμφωνήσαμε ότι 2 βράδια την εβδομάδα - καθημερινές εκτός Παρασκευής πάντα, σιγά μην έχανα τα ποτάκια μου - θα συναντιέται διαδικτυακά με τους φίλους του (και φίλους μου) και παίζουν αυτό το on line σκ....παίχνιδα World οf Warcraft. Ξέρετε, αυτό που κάνει τα έφηβα αγοράκια να κολλάνε στο pc μερόνυχτα!! Τί να του κάνω που δεν είναι ποδοσφαιράκιας ούτε βγαίνει μόνος ποτέ αλλά είναι κομπιουτεράκιας??? Δε με πειράζει καθόλου, αυτά τα 2 βράδια εγώ κάνω κανένα σίδερο ή beaute (νύχι, φρύδι κ.λπ.). Το παιχνίδι βέβαια είχε καταργηθεί όσο καιρό ο Γιώργος κοιμόταν τις μεγάλες ώρες (λόγω κολικών) οπότε ο καημενούλης με βοηθούσε τρελά με το πέρα δώθε και το κλάμα. Τώρα υπάρχει περιθώριο και χρόνος οπότε...it's ok.

Αθηνά πήγαινε Ρώμη που είναι πολύ ωραία αλλά και η Πόλη έχει την δική της ομορφιά. Θα αλλάξεις παραστάσεις! Για τη Δανία η μαμά μου και ο μπαμπάς μου θα πήγαιναν έτσι και αλλιώς και στη συνέχεια έκλεισαν και οι γονείς του Νίκου. Θα είναι και άλλοι φίλοι λόγω του αγώνα και πιστεύω οτι θα περάσουμε καλά, μόνο να μην έχει πολύ κρύο!

Να κανονίσουμε μέρα και ώρα αλλά και τι θα κάνουμε με τους άντρες!!!!

ΚΙΚΗ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΥΝΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ! ΚΑΝΕ ΜΕ ΦΙΛΗ :P ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑΝΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ....ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΪ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ. ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΩ. ΜΠΟΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ, ΔΕ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΡΑΖΕΙ. ΣΥΝΕΠΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ 4 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ. ΑΠΛΩΣ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΗ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΕΙ. ΚΑΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΑΝΩ ΜΟΥ. ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ. ΕΓΩ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ. ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΕΛΕΝΙΤΣΑ Η ΡΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ! ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ILUMINATTI :D:D ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΣΑ ΤΡΕΛΗ!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΩ. Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΗΤΑΝ ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ, ΑΠΛΩΣ ΗΤΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΑΖΕ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕ ΣΤΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ. ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΗ!

ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Αθηνά δεν είμαι ειδική αλλά ο γιατρός είχα πεί να το αφήνω στο πάρκο ή στην κούνια μόνο του να παίζει. Δεν ξέρω αν βοήθησε ή αν είναι στον χαρακτήρα του παιδιού. Εμένα ευτυχώς κάθεται και στις δύο γιαγιάδες και θα χρειαστεί να τον αφήνω λόγω δουλειάς. Τον έχω αφήσει και ένα βράδυ στην μαμά μου μέχρι τις 4 χωρίς κανένα πρόβλημα. Βέβαια τον πάω και μεσημέρι για 2-3 ώρες, όχι καθε μέρα. Χρειάζεται το "παρκάρισμα" για να μην τρελαθούμε!!! Όσες μπορούμε και για όσο μπορούμε!!!!

γεια σας και απο εμας !

athinouli , και μεις το ιδιο προβληματακι ειχαμε με την Αριαδνη ..Δυστηχως η μπουλουκα εχει μαθει και φταιω καθαρα εγω σ'αυτο το κομματι , να ειναι μαζι μας .Για να παω ενα σουπερ μαρκετ φευγω με την ψυχη στο στομα απο το σπιτι αλλωτε παιρνω τις δυο μεγαλυτερες αλλωτε μονη μου , και τρεχω σαν τρελη γιατι ξερω οτι η μικρη θα το βγαλει το λαδι της μανουλας μου ..Κοινωνικο παιδι απλα εχουμε ..μαμακιαση μεγαλου βαθμου ..

elena2201, θα συμφωνησω μαζι σου οτι ισως ειναι στο χαρακτηρα του καθε παιδιου , οι μεγαλες μου δεν ειχαν ποτε προβλημα να κατσουν με την γιαγια , και ταξιδακι καναμε με τον Νικο οταν ηταν 14μηνων για 5 μερες ..Αψογες ηταν ..Εγω βεβαια ειχα κανει το κινητο επεκταση του χεριου μου αλλα τεσπα ..Κλαψ ηταν το τελευταιο ταξιδακι που πηγαμε αλλα ευελπιστω οτι θα μπορεσουμε να κανουμε κατι και μαζι τους , σαν οικογενεια ..

Κοριτσια κ μεις εχουμε την ..ημερα του μπαμπα ..Ειναι κατι σαν ημιρεπο το απογευμα της Κυριακης για να δει οοοολους τους αγωνες ποδοσφαιρου , μπασκετ , κτλ .Ανεκαθεν ηταν ετσι οποτε δεν μπορω να του το στερησω του καημενου ..Κανει οτι μπορει οποτε ενα ρεπουδακι το δικαιουται ..

Kαλησπερα κοριτσια μου!Σημερα ετρεχα ολη μερα σε εξωτερικες δουλειες και η Αλεξια ηταν με τη μαμα μου!!Καθεται μια χαρα και περναει και σουπερ!!Δεν εχει παραπονεθει ποτε!Το αφεντικο ξεκινησε τα καραγκιοζιλικια πριν καν επιτρεψω και βλεπω να μην αργει η αναζητηση καινουριας δουλειας....θα δουμε!!

Νανα ευχαριστω για τον Κωστη!!Η Σισσυ ειναι καλυτερα?

Ο Κωστας αν δεν παιζει ο Ολυμπιακος θα ερθει!Κυριακη τι ωρα λετε γιατι εχω και μια βαπτιση :(:(

Κικη και μενα wow-κολλημενος ειναι...ριχνει κατι ξενυχτιαααααα!!!Α, και κολλημενος με τη μπαλα!!!Δυο σε ενα!!!

Αθηνα πηγαινε βρε το ταξιδακι και μην ακους κανενα!!Θα κατσει η μικρη!!Οι πρωτες ωρες θα ειναι δυσκολες!Μετα θα τα περασει ζαχαρη με τη γιαγια, θα δεις!!

ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ. ΔΕ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ. ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 2ΩΡΑΚΙ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ. ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΣΟΦΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ; ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΓΥΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ; ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ. ΤΙ ΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΦΤΙΣΗ;

ΝΑΝΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΕΡΑ;

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ...ΓΡΑΦΩ ΓΡΑΦΩ Κ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΔΕΥΕΙΤΕ...ΓΚΚΚΚΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ :twisted::twisted::twisted:

ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΜΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ!

ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ , ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΕΩ ΜΗΝ ΠΩ Κ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΗΣ Κ ΜΕΤΑ ΕΙΠΑ ΘΑ ΝΥΣΤΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ Κ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟ ΕΤΡΙΒΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ...ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΟΜΩΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙΤΙΔΑ!!!!!!!!!!!!ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΕΥΤΥΧΩΣ Κ ΘΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΡΙΒΙΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΤΕΠΟΝ

ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ Κ ΤΟ ΓΙΑΒΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 3 ΩΡΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! ΗΣΥΧΑΣΕ ΤΟ ΑΓΑΠΑΚΙ ΜΟΥ!

ΕΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΑ Κ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ,ΕΓΩ ΣΑΦΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ!

ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΞΩ...ΜΕΧΡΙ Κ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ...ΜΗ ΠΩ ΤΗΝ ΩΡΑ...ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥΡΤΟΥΚΑ!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ...ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΧΡΙ Κ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΗ ΝΟΒΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ...!

ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, Κ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΘΑ ΤΙΣ ΑΓΓΑΡΕΥΩ!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΒΡΑΔΥ , Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΖΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΖΗΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ...ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΗΦΟΡΗΣΩ???ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΚΕΨΟΥΛΑ!!!

ΚΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ ΑDD ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΦΙΛΕΣ-ΣΟΦΙΑ Κ ΑΘΗΝΑ....Κ ΕΓΩ ΑΘΗΝΑ...ΑΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ!

ΣΑΣ ΦΙΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

καλημερα κ απο εμας !

κοιμηθηκαμε χτες κοριτσια κ μου φαινεται καπως το σημερινο πρωινο χι χι ..Ισως ηταν τυχαιο η απλα ηταν πολυ κουρασμενη απο τις αυπνιες των τελευταιων ημερων .Θα δειξει , δεν θελω να παιρνω θαρρος αλλα δεν παραπονιεμαι κιολας .Ξυπνησε μονο μια φορα κατα τις 0400 ως συνηθως και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 530 που την ταισα .

Αχ θεουλη μου να εγινε κανενα θαυμα ?

καλημερα σε ολες

Καλημέρα!! Τι κάνετε κοριτσάκια?

Αθηνά μου εφόσον την ημέρα κάθεται με την γιαγιά κάντε προπόνηση για να κάθεται και το βράδυ! Να μπορείς βρε παιδί μου να φύγεις και μια φορά!

Νανά περαστικά σας, θα γίνεται καλά!! Όσο για τον καφέ σε περιμένουμε!!!!

Μαμά Εύα πώς αντέχεις αυπνία και τρία παιδιά?????!!!! Είσαι ήρωας!!!!!

Πώς θα σας βρώ στο fb??????

καλημερα κοριτσια μου!!!

ταξιδακια ακουω υπνους ακουω βολτες-καφεδακια-ψωνια...να πω οτι ζηλευω??? αντε καλε!! ψεματα θα'ναι!! :D

εμεις τα ιδια οπως τα ξερετε..αυριο θα κανουμε το εμβολιο της μηνιγγιτιδας μακρια απο τα μωρακια μας...να δουμε κ τι θα μας πει ο γιατρος!

κοριτσια με εχει πιασει η μεση μου κ ειμαι πολυ χαλια..ποναω φοβερα κ που καθομαι τωρα στον κ*λο να γραψω υποφερω....ειναι δευτερη φορα που με πιανει.... :evil:

φτιαχνω φαγακι του μικρου κ ελπιζω να μην βαλω φωτια στο σπιτι!!! του κανω μοσχαρακι με φασολακια κ κολοκυθακι κ φυσικα κ λιγο τραχανα γιατι αλλιως δεν τρωει με τιποτα!

αχ...περαστικα μου κ ελπιζω να μην χρειαστει να κανω ενεσεις...ποναω παρα πολυ..ειναι κ το παιδι βαρυ ειμαι κ εγω βαρελακι...κουραζομαι κ παρα πολυ ε!ολα μαζι ηρθε κ εδεσε η κατασταση.... [smilie=help.gif][smilie=help.gif]

Νανουκα περαστικα...κ εσυ Αθηνα να κανεις απο τωρα στο παιδι δοκιμαστικα για να καταφερεις να πας ταξιδακι...εγω μεχρι την γωνια δεν μπορω να παω...

οποια θελει ειμαι κ εγω στο φεις ΣΟΦΙΑ ΡΑΠΠΟΥ ας μου κανει add...ειμαι καλη κοπελα μην φοβαστε!!αχαχαχαχαχα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!!!!!!! :YMHUG::x:x

Καλημερα κοριτσια μου!!Τι κανετε?Εγω περναω μια φαση με πολλα νευρα για τη δουλεια!Προσπαθω να ηρεμησω...με βαζει και πιο πολυ στη πριζα ο Κωστας και δεν μπορω να χαλαρωσω!Αnyway, Αθηνα ειναι πολυ καλυτερα ο Κωστης!Ουσιατικα η Κυριακη ηταν η δυσκολη μερα!

Πραγματικα δεν ξερω αν μπορω να τα καταφερω Κυριακη γιατι η βαπτιση ειναι μεσημερι και μακρια!! :(:(:( Θα κανω οτι μπορω ομως.....κλαψ :((:((:(( νομιζα οτι θα το καναμε Σαββατο!κλαψ κλαααααψ.....

Νανα πως ειναι το μπιζου???

Σοφουλα περαστικα!!Νομιζω φιλεναδα οτι χρειαζεται επειγοντως βοηθεια!!Στο τελος σε βλεπω με υπερκοπωση και τι θα κανεις??Επιβαλεται καποιος να σε βοηθησει με το μικρο!!Εχεις προσπαθησει να φυγεις απο το σπιτι, για να μη βλεπει το μεμε, και να τον ταισει ο αντρας σου ή η πεθερα σου?

(αν θυμαμαι καλα η μαμα σου μενει μακρια, ε?)

Αθηνααααααααααααααααα χρονια πολλαααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

Να τα εκατοστησεις!!!!!!!!!!!!Γερη δυνατη και ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!! :YMHUG::YMHUG: [smilie=occasion13.gif]

Χρόνια πολλά Αθηνά!!!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!!!!!!!!!!! Ό,τι επιθυμείς!!!!!!! Θα σου τα πούμε και απο κοντά!

Αν θέλετε Σάββατο μπορώ πολύ ευχαρίστως!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
    • Ωω μικρούλα μικρούλα! Μπράβο, αφού ήξερες τι θέλεις!! Εγώ στα 26 ήμουν παιδάκι εντελώς ακόμη, όχι να φροντίσω άλλον άνθρωπο 😀 Εγώ 34 πήγα τώρα!  Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις αμέσως άλλο παιδί, προλαβαίνεις άνετα με διαλείμματα να κάνεις και τα άλλα 4 που θες! Άσε που αν έχουν διαφορά, τα μεγάλα μετά θα σε βοηθάνε με τα μικρότερα 😊
    • δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...