Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ '10 No2

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

Χρονια πολλα στις εορταζουσες! [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion16.gif] Να ειστε καλα με τις οικογενειες σας και να δειτε τα παιδακια σας οπως επιθυμειτε!!!!

Χαιρομαι που βοηθησα με τα τικερακια.Ειμαι ολιγο "γκατζετακιας " και τα ψαχνω ολα!

Μaryloo οι φωτογραφοι μου φαινονται πανακριβοι!!!! @-)@-)@-) Μηπως το εχουν ξεφτιλησει λιγο??? Με το καλο οι αγορες!!!!

Οσο αφορα την γλουτενη είναι μια φυτική πρωτεΐνη που περιέχουν ορισμένα δημητριακά (η σίκαλη, το σιτάρι, το κριθάρι, η βρώμη) και τα τρόφιμα που τα περιέχουν (ζυμαρικά, μπισκότα, ψωμί).Κάποια άτομα έχουν δυσανεξία στη γλουτένη, καθώς αυτή τραυματίζει το λεπτό τους έντερο.Τα συμπτώματα αυτής της αλλεργίας περιλαμβάνουν διάρροια που συνοδεύεται από μικρή απόκτηση βάρους και φουσκωμένο στομάχι.Αυτα!!!!

Ευα ελπιζω να ειναι καλυτερα η ζουζουνα σου!

Σοφια η Αλεξια ειναι καλυτερα?

Αθηνα μαλλον η κοιλιτσα της Γλυκεριαννας δεν ειναι στα καλυτερα της....

Τι καιρος ειναι αυτος?!!!!!!Ε πως να μην αρρωστησουν τα μπουμπουκακια!Την εχω τρελανει την Δαναη μου με το "βαλε-βγαλε" [smilie=sad2.gif]

Firfiriko υπομονη!!!!! :YMHUG: Ξερω οτι δεν ειναι το πιο ευκολο.Και εμενα ξυπναει η Δαναη αλλα εχω καταληξει οτι ειναι απο τα δοντια...Οχι οπως ο Βασιλης βεβαια.Και εμενα τωρα ξεκινησε να τρωει κανονικα(κανα 2 εβδομαδες).Και εγω ειχα αγχωθει γιατι δουλευω παραλληλα αλλα η παιδιατρος μου ειχε πει να μην την πιεσουμε και καποια στιγμη θα φαει περισσοτερο."Οταν ειναι ο καιρος της " μου ειχε πει.....Κουραγιο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 982
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλες και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!!

Τρέχω λίγο αυτές τις ημέρες και δεν μπαίνω συχνά στο forum. Την Κυριακή είδα οτι θα έχει καλό καιρό, ευτυχώς γιατί θα πήγαιναν όλα τζάμπα! Μόνο λίγο αέρα μπορεί να έχει γιατί η εκκλησία είναι ψηλά και λίγο ανοιχτά, αλλά σε αποζημιώνει η θέα της θάλασσας. Φαίνεται μέχρι και η Αίγινα! Βέβαια όταν αρχίσουμε το φαγητό κατά τις 8 θα έχει σουρουπώσει άλλά και πάλι θα είναι καλά!

Και εμείς αρχίζουμε μπρόκολο και αυγό στις 22 (8 μηνών). Ευτυχώς αρακά φασολάκια σπανάκι τα τρώει μετά μανίας. Όλα τα τρώει αυτό το παιδί!!! Μόνο το έτοιμο γάλα δεν θέλει. Ευτυχώς τον καλύπτω ακόμη. Βέβαια ο γιατρός είπε να σταματήσουμε τον θηλασμό περίπου 8 με 9 μηνών και να δώ πως θα γίνει αυτό!!! Μάλλον θα δοκιμάσουμε και άλλα γάλατα.

Οι φωτογράφοι δεν ήξερα ότι είναι τόσο ακριβοί! Ευτυχώς η φίλη μου και νονά του μικρού είναι φωτογράφοι και στον γάμο μας έκαναν δώρο όλο το πακέτο, όπως θα κάνουν και τώρα.

Maryloo καλές αγορές!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ Κ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!!! :ymparty::ymparty::x:x

ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΤΡΕΧΩΩΩΩΩΩΩ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΣΟΦΟΥΛΕΣ ΜΑΣ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΣ, ΓΕΡΕΣ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ @};- ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΑΣ!!

ΕΜΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΩΣΗ. ΜΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΤΕ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΜΟΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΡΥΖΙ. [smilie=sad11.gif] ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΥΣΚΑΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΛΕΜΕ "ΜΠΑΜΠΑ" ΚΑΙ "ΓΙΑΓΙΑ" [smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif] ΟΛΕ!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ. ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ.

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ ΤΟ ΣΚ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΟΥ!!!(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ!) ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΤΩΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ 8 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΜΑΣ. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΠΕΣΙΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ :evil:

ΜΑΡΥΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΕΣΑΙ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΛΑ!!ΤΕΛΕΙΑ!!! ΑΠΟ ΝΥΦΙΚΟ, ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ Ε;;; ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΝΥΦΟΥΛΑΣ ΜΑΣ!!

ΕΥΟΥΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ! ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΣ!!

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΜΕ 550€. ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΗΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΝΝΑΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ.

γεια σας και απο εμας ...

επιτελους καναμε το εμβολιο μας πρωι πρωι και ηρεμησαμε ..Ευτυχως μας εκοψε την αντιβιωση και το αερολιν και ας ελπισουμε οτι το σκονακι αυτο που θα παιρνει μεχρι τον Απριλιο θα την καλυπτει καπως ..Εκανε τις συνηθισμενες χαρες στον γιατρο λαλιστατη ηταν παλι , μεχρι που της εκανε το εμβολιο κ εβγαλε μια στριγγλια κ αυτο ηταν .Ο καημενος ο γιατρος πηγε να την χαιδεψει του γυρισε την φατσα και του φωναζε α- ντε α-ντε ντα ντα ντα ...Το αντε της το εχουν μαθει οι αλλες δυο οπως κ το ντα ντα φανταζομαι αλλα δεν τα ειχε χρησημοποιησει μεχρι τωρα τουλαχιστον συνειδητα ..

Να πω χρονια πολλα σε οοοοοοολες της Εορταζουσες της ημερας , ευχαριστω για τις ευχες στο Σοφουλι μου να ειστε ολες σας καλα :):)

athinouli περαστικα σας

maryloo28, με το καλο ν'αρχισεις τις προετοιμασιες με το καλο κ στα στεφανα .Οι τιμες ειναι απο φωτογραφο σε φωτογραφο ειναι οπου τους βρεις τελικα ..Κανε μια ερευνα αγορας φυλλο κ φτερο και μαζεψε οσο το δυνατον περισσοτερες προσφορες οπως επισης κ δειγματα της δουλειας τους ..

Καλησπερα κοριτσια μου!Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας και με τη σειρα μου να ευχηθω στη μικρη Σοφια αλλα και στις μαμαδες Σοφουλες να ειναι παντα γερες και ευτυχισμενες!!Σημερα εγω δεν κανω δουλιτσες αφου γιορτη θα κανω την Κυριακη!Αυριο εχουμε το γαμο harley και θα ερθει απο το πρωι η μαμα μου να με βοηθησει και μετα θα παρει και τη μικρη σπιτι της αφου ο γαμος ειναι στη Θηβα και δε θελω να το ταλαιπωρησω το μωρο μου!Βεβαια προβλεπεται να παρει φωτια το κινητο γιατι ειναι η πρωτη φορα που θα την αφησω!!

Αθηνουλα περαστικα στη Γλυκεριαννα!!Της στελνουμε τα φιλια μας!!

Μαρυλου μου αντε καλες αγορες....ζηλευω θελω και εγω να ξετιναξω ολα τα μαγαζια!!!

Ιωαννα ειναι πολυ καλυτερα η μικρουλα μου μονο οι μυξουλες μας εχουν μεινει...που απ'οτι μου ειπε η παιδιατρος θα τις εχουμε για καμια 10 μερες σιγουρα :(

Εγω κοριτσια εδωσα 800 και μας εφτιαξε ψηφιακο με 15 σαλονια, 2dvd(ξερει ο Κωστας να τα σπαει και να τα αντιγραφει) και ενα αλμπουμ για το κουμπαρο...α, και ενα ποστερ της μικρης!

Αθηνά περαστικά στη μικρή σου, να γίνει σύντομα καλά!!! Όσο για το φαγητό μην ανησυχείς θα τα φάτε και εσείς όλα όταν πεί ο γιατρός. Καθένας τους έχει το δικό του πρόγραμμα. Εμένα ακόμη ούτε μπαμπά ούτε τίποτα!!! Μόνο τα γνωστά, άντε, μπά, γι, ντι ντι και κλάμα...!!!!

Εμάς είπε η φίλη μου (και νονά) να βάλουμε τέτοια φωτό στην είσοδο της εκκλησίας, αλλά της είπα να κάνουμε μεγάλη μία απο τη βάφτιση και να την έχουμε ενθύμιο! Γενικά ο φωτογράφος είναι ένα έξοδο που δεν θα έχω. Παρόλα αυτά και η δουλειά τους και οι τιμές τους είναι πολύ καλές.

Θα τα ξαναπούμε!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΕΣ..ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΕΡΙΑΝΑ..ΜΑΡΙΛΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΖΗΛΕΥΩ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!! :ymparty::ymparty::ymparty: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΑΤΩΘΩ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ!ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΚΛΑΨΕ ΦΥΣΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΠΕΤΣΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΙΤΣΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ!!ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΠΩΣ,ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ...ANYWAY ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ,ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ,ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΚΑΙ ΖΥΜΑΡΙΚΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΨΑΡΙ..ΕΙΝΑΙ 7950,68 ΥΨΟΣ.ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟΣ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ..ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΧΥΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ...ΜΙΑ ΔΕ ΜΕ ΒΑΖΕΙ...ΜΙΑ ΔΕ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ...ΜΙΑ ΔΕ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!

ΜΑΡΥΛΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ FB ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑDD...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ!!!ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙΣ!!!ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!

ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΑΣ...ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΝΕΙΣ ΝΕΡΟ ΒΡΥΣΗΣ, ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΕΙ ΑΥΤΟ?

ΔΕΣ ΤΟ Κ ΑΥΤΟ!

ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...Κ ΟΥΤΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ! ΛΙΓΕΣ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΕΝΩ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΣΤΑΞΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΗΣ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΛΥΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑΚΑ...ΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΖΑΚΕΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!

ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΩ Κ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΙΣΑ (ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΩΣΤΑ) ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΜΟΥ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!ΕΙΧΕ Κ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ...

ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΕΡ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΕΚΕΙ Κ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΣΠΙΤ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ...

ΕΓΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ...ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΡΑΣΑΚΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΚΑ...ΤΣΟΥΠ ΜΕΤΑΒΟΛΗ Κ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...ΜΟΥ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ , ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΤΛ...ΚΟΥΛΟ Ε?

ΤΕΣΠΑ...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΝΤΙΜΑΚΟ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ Κ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ...ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ!!!

Κ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ...! Κ ΕΜΕΝΑ 7920 ΕΙΝΑΙ

καλημερα κ απο εμας !!

αυτο το σαβκυρ κουραστηκα τοσο πολυ ..Δεν εκανα κ τιποτα καινουργιο αλλα νιωθω ακομα κουνουπιδι.. :shock: Η Αριαδνη ειναι στα ..βραδυνα της φορτε παλι ξυπναει καθε τρεις κ λιγο , ολοι μου λενε οτι βγαζει δοντι εγω δεν βλεπω τιποτα , αλλωστε αυτη ετσι ανησυχη ηταν απο τοτε που γεννηθηκε ..Χτυπουσε χερια ποδια τοτε στο μαιευτηριο και σκεφτομουν τι με περιμενε..-Παω να ετοιμασω πρωινο για τις μεγαλες μου τα λεμε αργοτερα ..

Καλημερα σε ολες κοριτσια !!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!! :P:P:P:P:P

Αρχικά καλημέρα σε όλες και χρονια πολλα σε όλες μας όσες γιορτάζαμε!

Επίσης να σας ζήσουν τα νεοφώτιστα όσες βαπτίσατε!!!!!

Δε μπορείται να δείτε τη χαρά που έκανε όταν κατάφερα να μπώ επιτέλους στο forum (έτσι όπως το κάνανε) και είδα ότι συνεχίζει να υπάρχει το 'παρεάκι' μας!!!

Σας φιλώ όλες πάω να ταίσω τη μπέμπα μου και τα λέμε αργότερα!( Έχω να διαβάσω και οοοοολα τα posts απο εκει που τα άφησα!!!!)

Καλημερα κοριτσια μου και καλη εβδομαδα να εχουμε!!Το λουλουδακι μου ειναι επιτελους μια χαρα, εχουν αρχισει και μας εγκαταλειπουν και οι τελευταιες μυξες!Για το γαμο το Σαββατο δεν εχω λογια, αν και συμπαθω απιστευτα το γαμπρο, αυτο το πραγμα δεν το εχω ξαναδει!!!Καλα βρε παιδια ειστε κολλημενοι με τις harley,σας αρεσουν τα ταξιδια, φορατε πετσινα και ας ειστε 50...60....70....αλλα μπανιο γιατι δεν κανετε???????????????????????????????????????? [smilie=brushteeth.gif] [smilie=icon_rr.gif]

Αθηνουλα πως ειναι η μικρουλα?

Νανα και εμενα με πιανουν κατι απιστευτα κολληματα με τη μικρη !

Ευα μου σου βγηκε ζορικη η κουκλιτσα!!!!Χαχαχαχαχα ετσι να γινει wild girl!!!

Δημητρα μια χαρα ειναι τα κιλα του και μενα τοσο περιπου ειναι και μη ξεχνας οτι ειναι ο μικροτερος!!Οσο για τη γλωσσιτσα, μη στεναχωριεσαι!!!Εχεις δικιο απο τη μερια σου αλλα αφου ειναι κατι του φτιαχνεται...ολα καλα!!!

Κοριτσια μου σας αφηνω γιατι ο τενοντας με εχει τσακισει 3 μερες..... :((:((:((

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΜΟΥ!! ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!ΟΛΟ ΤΟ ΣΚ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΗΛΘΑΜΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΕΜΑ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 3 Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΔΙ ΕΚΑΙΓΕ. ΠΟΛΛΗ ΤΡΟΜΑΡΑ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ ΑΝΑΡΡΩΣΗ!!

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΟΣ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΟΥ! ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ; ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟ ΜΠΙΖΟΥΔΑΚΙ;

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 5 ΕΤΩΝ. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΑΔΕΡΦΟΣ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΥΟΤΑΝ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ!

ΣΟΦΑΚΙ ΑΝΑΡΡΩΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ! ΤΙ ΚΑΛΑ!!! Ο ΤΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ Ή ΣΤΟ ΧΕΡΙ; ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΑΣ. ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ. ΜΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΑΡΣΙΟ ,ΜΙΑ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ, ΜΙΑ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ.....ΟΛΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΜΑΙ

ΝΑΝΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΙΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΝΩ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΙΤΙΚΑ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΤΡΕΛΗ. ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΙΧΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ. ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΟΥΣΑ, ΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ.......ΦΟΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ....ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΘΕΙΑ :P

Γειά σας γοργόνες μου και καλή εβδομάδα!!!!!!!!!!!!

Εδώ και 2 μέρες ο μικρούλης μου είναι πολύ ανήσυχος.... :(

Ξυπνάει πάλι 2-3 φορές την νύχτα αλλά ευτυχώς μόλις τον βάλω στο στήθος ηρεμεί και κοιμάται κατευθείαν. Επίσης δεν τρώει.... χθες του έκανα 2 διαφορετικές φρουτόκρεμες και έφαγε 2 κουταλάκια από την μια και 1 από την άλλη. Πήγαμε και στην θάλασσα που είχε απίστευτο καιρό και δεν ενθουσιάστηκε όπως άλλες φορές...ηταν σαν στεναχωρημένος .... μετά κοιμήθηκε 3 ώρες σερι το μεσημέρι που δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό. Και όταν ξύπνησε που ήταν 6μισι ώρες νυστικός, έφαγε μόνο 100γρ φαγητό παρόλλο που του αρέσει πολύ. Απ'οτι είδα είναι θέμα ημερών να βγει το 6ο δοντάκι μας και θέλω να πιστεύω οτι αυτό μας τα δημιουργεί όλα.

Ελενα μου να χαιρεσαι το παλικαράκι σου!

Ευα μου ζόρικη η μικρούλα σου! Υπομονή!

Δήμητρα μου, εφόσον είναι κάτι που διορθώνεται να μην στεναχωριέσαι! Βέβαια όσο απλό και αν είναι η μανα έχει τις ανησυχίες της αλλά σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!!!!!!

Αθηνά μου περαστικούλια σας! Αυτά τα δοντάκια βρε παιδί μου, ταλαιπωρούν πολύ τα νινάκια μας.... :(

Νανα μου τώρα θα τα λέμε και από το fb!

Συμπεθερούλα μου μπράβο που είναι καλά η Αλεξια μας!!! Οι μηχανόβιοι τελικά δεν τα πάνε καλά με το σαπούνι.... χαχα!!!! έχω γνωρίσει και εγώ τέτοιους!!! Το χέρι σου πονάει;;; Να ξεκουράζεσαι! Πως δεν θα είναι συνέχεια στην εντέλεια το σπίτι δεν πειράζει..... η υγεία μας πάνω απ'ολα!

Kαλημερα κοριτσια μου!!Αρχικα να δωσω τις ευχες μου στο νεοφωτιστο Λεωνιδα!!Να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος!!!

Μαρυλου μου δεν μπορει να ειναι κατι αλλο...αυτα τα ατιμα τα δοντακια!!

Η Γλυκεριαννα μας τι κανει??

Κοριτσια η μικρη εδω και 2-3 μερες σηκωνεται με επιτυχια οταν την εχω ξαπλωμενη!!Βεβαια δινει αγωνα το μαναρι μου πιανεται απο εδω πιανετε απο εκει!!!!Πολυ γελιο...!!!!Αληθεια αργησε ή ειναι οκ?Καποιος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο να το κανει και με εβαλε σε σκεψεις!!

Σημερα 12:00 εχω ραντεβου με το αφεντικο μου....χαχαχαχαχαχαχαχα θα πεσει πολυ γελιο!!!!Να δειτε πως το επομενο post μου θα ειναι καπως ετσι :angry:[smilie=argue.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=pain10.gif][smilie=pain10.gif] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ!! ΔΡΟΣΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ!

ΣΟΦΑΚΙ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΑΡΧΙΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΟΝΤΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΔΟΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΡΡΟΙΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΟΨΟΦΛΕΒΙΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

ΝΑΝΑ ΜΟΥ, ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΣΙΣΣΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ :D ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΛΕΞΙΜΟ ΕΓΙΝΕ [smilie=dontknow.gif] ΑΝΟΙΓΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ MAIL ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΜΙΚΡΗ......ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ'ΠΑΙΞΑ :lol::lol: ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ , ΕΙΠΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ;;;

Αθηνουλα και σε εμενα ετσι ερχονται γιατι τα εχει στελει η Νανα σαν μνμ με πολλους παραληπτες!!Οσο για το αφεντικο ασε....πριν σταματησω λοιπον απο τη δουλεια(και καλα προσωρινα) με εστελνε σε διαφορα υποκαταστηματα, ως υπευθυνη, μια εδω μια εκει μια παραπερα.Τη μια πρωι την αλλη μεσημερι την αλλη απογευμα!Τωρα αυτα θα κοπουν!!!Θελω να δουλευω μονο στο κεντρικο οπως ειχαμε συμφωνησει και 5μερο και 8ωρο....οπως ειχαμε συμφωνησει!!Μια εβδομαδα πρωι, μια απογευμα!Οχι Δευτερα απογευμα...Τριτη πρωι κ παει λεγοντας!!!Οσο δεν ειχα παιδι οκ του εκανα χαρες...τωρα πια δεν μπορω!!!Α, και θα του πω οτι θα κανω τη χρηση του μειωμενου ωραριου..................

Κορίτσια γειά!!!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!! Και τα δικά σας μπουμπούκια να είναι πάντα καλά! Ο μικρός δεν έκλαψε στην κολυμπήθρα αλλά όταν τον έντυνα. Χαιρόταν πολύ με το νερό και κούναγε τα πόδια του ανυπομονώντας να μπεί μέσα. Πάλι καλά που δεν έκλαιγε! Επίσης μας εκανε και πολύ ωραία βραδιά, χωρίς αέρα και ψύχρα και ο ουρανός ήταν τόσο καθαρός που φαινόταν η Αίγινα και ακόμη πιο μακριά!

Σήμερα ηρέμησα απο το άγχος να πάνε όλα καλά. Ευτυχώς και το φαγητό ήταν πολύ καλό και άφθονο διότι ήρθαν και κάποιοι που είχαν ειδοποιήσει οτι θα έλιεπαν. Πάλι καλά!!!!!

Κορίτσια υπάρχει περίπτωση να μου σταματήσει το γάλα τώρα? Ξέρετε επίσης εάν σταματάει με την περίοδο?

Φιλιά!!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Αρχικά να ζήσει ο νεοφώτιστος!!!!

Αφήστε σήμερα είμαι κάπως, μιας και η μπέμπα μου έχει μυξούλες απο το ενα ρουθουνάκι και γενικά γκρινίτσες! Είμασταν με γκρινιες απο τα δοντάκια που βγάζει (τα πρώτα της - τα κάτω - και τα δύο μαζί), τώρα έχουμε και συνάχι ! Ασε που την ενοχλεί υπερβολικά να της σκουπιζω τη μυτούλα της!

Επίσης βρίσκομαι στη φάση που αρχίζω την οργάνωση της βάπτισης και είμαι μπερδεμένη.

Η βάπτιση θα γίνει το χειμώνα και ψάχνω χώρο! Δυστυχώς τα περισσότερα αν όχι όλα στη περιοχή μου είναι κτήματα οπότε και ανοιχτά.

Έχει καμία σας τίποτα υπόψη στα βόρεια προάστεια ? (έχω ανοίξει και σχετικό θέμα μήπως και δω φώς στο τούνελ)....

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΗ!

ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΜΟΥ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ Κ ΚΟΛΛΗΣΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ!

ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΔΙΑΡΡΟΙΑ Κ ΕΜΕΤΟ! ΤΟ ΠΑΠΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΙ ΔΟΝΤΙ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ!ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ

ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΗΜΕΝΗ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΤΠΤ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ...

ΣΟΦΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ?

ΕΛΕΝΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΟΥ!ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥ!

STARANGEL ΔΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ!

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ...

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ...ΕΓΩ ΡΕΒΙΘΙΑ ΕΚΑΝΑ Κ ΛΕΩ ΝΑ ΒΡΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟ...

Ο ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ?

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!

Τι μου κάνετε;;;; Εμείς συνεχίζουμε λίγο με γκρίνια αλλά που θα πάει;;;; Θα σκάσει το δοντάκι, δε θα σκάσει;;;

Ελενα μου εννοείται πως δεν θα σου κοπεί το γάλα με την περίοδο! Γάλα θα έχεις όσο βάζεις το μωρό στο στήθος! Εγώ αδιαθέτησα 3 μήνες μετά που γέννησα και φτου φτου μην με ματιάσω...συντριβανάκι κάνει το γάλα μου ακόμα!!!! Απλά έχω παρατηρήσει στην δική μου περίπτωση όταν είμαι αδιάθετη, δεν του πολυαρέσει :? τον βλέπω δηλαδή οτι θέλει και μόλις πιάσει τη θηλή, απομακρύνεται και το κάνει αυτό συνέχεια. Βέβαια οταν τον κόψει μεγάλη λόρδα πίνει με μεγάλη όρεξη. Εχω ακούσει οτι αλλάζει λίγο η σύσταση του γάλακτος εκείνες τις μέρες αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει.

Συμπεθερούλα μου γλυκιά τι έγινε τελικά με το αφεντικό;;;;;;

StarAngel μου, με το καλό να βγούν τα δοντάκια σας! Όσο για τη βάφτιση, θα σου δώσουν ιδέες οι φίλες από Αθήνα!

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Ελενα να σου ζησει ο νεοφωτιστος!!!!Να ειναι παντα τυχερος στην ζωη του %%-%%-%%-:YMHUG: Και οσο αφορα τον θηλασμο δεν κοβεται με την περιοδο.Και εγω αδιαθετησα στους 5 μηνες αλλα δεν ειχα προβλημα.Μπορει να μειωνεται η παραγωγη εκεινες τις ημερες, να εχει αλλη γευση αλλα δεν κοβεται.

Χαιρομαι που τα κοριτσακια ειναι καλυτερα!!!!Ειναι η σειρα μας ομως για πυρετο [smilie=sad1.gif] .Τωρα η απο το εμβολιο ειναι η απο τα δοντια.Αλλα μαλλον το εμβολιο ευθυνεται!Αλλα η ζουζουνα μου ολο το βραδυ ηταν ανησυχη.Ατιμα δεκατα!!!!

Σοφια τι εκανες με το αφεντικο σου?Ελπιζω τα πραγματα να πηγαν καλυτερα απο οτι περιμενες...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΟΥΛΕΣ ΜΑΣ!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ; ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ, ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ ΕΣΕΙΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ. ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΑΣ!!

STARANGEL ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΒΠ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΗΦΗΣΙΑ, ΒΡΗΛΙΣΣΙΑ, ΤΙ; Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ; ΚΑΙ ΠΑΡΝΗΘΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΕΜΑΤΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ. ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΦΤΙΣΗ;

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΕΣΑΣ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ; ΕΜΕΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΛ ΚΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΑΓΟΝΕΣ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΑΠ. ΤΟ ΕΧΩ ΑΜΕΛΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΕΙΝΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, Ή ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΗΣΩ;

ΝΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ. ΑΠΛΩΣ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΕΓΩ ΑΝΤΙ ΕΣΟΥ.

ΤΟ ΦΟΥΣΚΑΛΙΝΙ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑ [smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif] ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...