Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ματινακι ολα καλα θα πανε.

Απλα ειμαστε λιγο επηρεασμενες με ολα αυτα...

Περιμενουμε νεα σου!!!!!!

Κοριτσια σας αφηνω.

Θα παμε super market.

Μολις πηρα τηλεφωνο το γιατρο μου και τον ρωτησα τι μπορω να παιρνω για τις αναγουλες.Priperan ενα ή δυο την ημερα,μου ειπε.

• Απαντήσεις 994
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μου εχει μεινει απο την πρωτη φορα.......

Εσεις που ειστε πολυ χαλια μην αγχωνεστε!!!Ο γιατρος μου μου λεει οταν μια εγκυος ειναι χαλια (εμετους,αναγουλες) σημαινει πως ολα πανε καλα!!!! ;) Προς Θεου εεεε!!!! οταν καποια δεν τα εχει αυτα, δε σημαινει το αντιθετο!!!!! Εγω στην Αντωνια ημουν περδικι, ουτε ναυτιες, ουτε αναγουλες, ουτε τιποτα!!!!! ;)

Δημοσίευση

rebbeka έγραψε:

πως μπορει να προκαλεσει εgεφαλικο φαρμακο gια τις αναgουλες???

Και όμως … στο τσακ την πρόλαβαν γιατί διάβασε τις παρενέργειες ένας από τους γιατρούς και του έκοψε και ευτυχώς είχαν διαθέσιμο το κατάλληλο αντίδοτο … αλλιώς θα την κλαίγαμε …

Δημοσίευση

πωπω ρε παιδια δεν προκειτε να παρω τιποτα ποτε!!!

μονο στην εgκυμοσυνη συμβαινει η gενικα??

δεσποινακι υπομονη με τις ναυτιες θα περασουν μην παρεις τιποτα!!

και μενα μου πε να περνω gαβισκοβ αλλα δεν το πηρα

δεν θελω φαρμακα!!!

Δημοσίευση

πάντως εγώ κορίτσια όταν ρώτησα την γιατρό τι να πάρω για τις αναγούλες και ότι δεν μπορώ να χωνέψω μου είπε να μην πάρω τίποτα και ότι είναι καλό σημάδι αυτά ότι η εγκυμοσύνη εξελίσσεται σωστά. Ούτε σόδα, την ρώτησα, και μου είπε όχι, τίποτα.. Ε, κάτι θα ξέρει παραπάνω, είπα, υπομονή!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια ηρθα!!!!!!!!!

Ευχαριστω Ειρηνακι για την πληροφορια

και ολες σας για το ενδιαφερον σας.

Με συγκινησατε βρε ατιμες γκαστρουλιτσες μου :kiss:

Πηγαμε super market,εφαγα και ενα ωραιοτατο και τεραστιο hot dog

και τωρα χαλαρωνω...

Δημοσίευση

Έφαγα μελιτζάνες ιμάμ. Δεν μπορώ να πω, ήταν νοστιμότατες, αλλά κι ένα hotdog δεν θα με χάλαγε :laugh: :laugh:

αααχ πως θα ήθελα να ερχόμουνα, όχι μόνο για το hotdog.. αλλά και για μια βουτιά!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

αυτό θα ήταν το ιδανικό!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: με φαντάζομαι στην ξαπλώστρα, να έχω κάνει την βουτικά μου και να απολαμβάνω το hotdog μου!!!!!!! τέλεια εικόνα :woohoo: :woohoo:

να σαι καλά ρε Δέσποινα.. και μόνο με την σκέψη δροσίστηκα!!!!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

καλησπερα σε ολες!σημερα πηγαμε στην γιατρο, ειδαμε το μπεμπακι ειναι 2 εκατοστα και κουνιοτανε το ατιμο!αχ ποσο συγκινηθηκα... :) ομως αυτην την φορα η θεση του ειναι λιγο πιο χαμηλα απο την προηγουμενη φορα και δεν σας κρυβω οτι εχω ανησυχησει.βεβαια η γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι κακο αλλα θα πρεπει να προσεχω :unsure: θα ξαναπαω στις 19 ιουλιου για αυχενικη. μηπως καποια κοπελα ειχε αναλογη περιπτωση?????

Δημοσίευση

καλησπέρα Γεωργία μου!!!! Το μωράκι σου μεγαλώνει και το είδες να κουνιέται, όλα καλά!!!! αφού σου είπε ο γιατρός να μην ανησυχείς, προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς μέχρι την αυχενική και όλα καλά θα πάνε. ξεκούραη και όχι άγχος έτσι?? ;);)

:kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ζωουλα κι εγω απο την εικονα και μονο δροσιστηκα!!

Αχ αρχισαν ομως οι παρενεργειες,το εφαγα με μια απιστευτη λαιμαργια

και τωρα ειμαι με τις αναγουλες μου παρεα.

Το πληρωσα το τιμημα... :(

Γεωργια μην αγχωνεσαι,απλα ακολουθα τις συμβουλες του γιατρου σου

και ολα θα πανε καλα.

Ξεκουραση και οχι αγχος!!!!!!!!!!!

2 εκατοστα,ε????Μπραβο!!!!!!!!!Μεγαλωσε και το δικο σου μπεμπακι!!!

Δημοσίευση

καλησπερα και απο εμενα κοριτσια, ολες καλα ? εγω πριν λιγο σχολασα και ειμαι πτωμα παω κατευθειαν για ξαπλα . Εγω εχω ραντεβου για αυχενικη 5/7 , χθες το βραδυ ειδα στον υπνο μου οτι ειχα κανει 2 κοριτσακια , λετε ? εχω ηδη ενα κοριτσακι αν κανω και αλλα 2 ποιος στην χαρη μου !!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια κ απο μενα σημερα πηγα κ εγω γιατρο το νινι μου εγινε ολοκληρα πεντεμιση εκατοστα!κουνουσε συνεχεια ποδαρακια κ καποια στιγμη καθισε κ σταυροποδι!ειδαμε κ σε 4D λιγο κεφαλακι.ο αντρουλης -που θελει γιο- φωναζε μπραβο στον τσολια η γιατρος του κανε πλακα πολυ γελιο. αυχενικη δε μπορεσαμε σε 15 μερες

Δημοσίευση

Φανη θα εισαι η πρωτη που θα κανεις αυχενικη!!!!!!!!

2???????Θα τρελαθει ο αντρας σου με τοσες γυναικες στο σπιτι!!!!!

filaki ποσων εβδομαδων εισαι?????

Μπραβο το μπεμπακι,ολοκληρο ανθρωπακι εγινε!!!!!!!!!

Γιατι δε μπορεσατε να κανετε αυχενικη???????

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...