Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ματινακι ολα καλα θα πανε.

Απλα ειμαστε λιγο επηρεασμενες με ολα αυτα...

Περιμενουμε νεα σου!!!!!!

Κοριτσια σας αφηνω.

Θα παμε super market.

Μολις πηρα τηλεφωνο το γιατρο μου και τον ρωτησα τι μπορω να παιρνω για τις αναγουλες.Priperan ενα ή δυο την ημερα,μου ειπε.

• Απαντήσεις 994
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μου εχει μεινει απο την πρωτη φορα.......

Εσεις που ειστε πολυ χαλια μην αγχωνεστε!!!Ο γιατρος μου μου λεει οταν μια εγκυος ειναι χαλια (εμετους,αναγουλες) σημαινει πως ολα πανε καλα!!!! ;) Προς Θεου εεεε!!!! οταν καποια δεν τα εχει αυτα, δε σημαινει το αντιθετο!!!!! Εγω στην Αντωνια ημουν περδικι, ουτε ναυτιες, ουτε αναγουλες, ουτε τιποτα!!!!! ;)

Δημοσίευση

rebbeka έγραψε:

πως μπορει να προκαλεσει εgεφαλικο φαρμακο gια τις αναgουλες???

Και όμως … στο τσακ την πρόλαβαν γιατί διάβασε τις παρενέργειες ένας από τους γιατρούς και του έκοψε και ευτυχώς είχαν διαθέσιμο το κατάλληλο αντίδοτο … αλλιώς θα την κλαίγαμε …

Δημοσίευση

πωπω ρε παιδια δεν προκειτε να παρω τιποτα ποτε!!!

μονο στην εgκυμοσυνη συμβαινει η gενικα??

δεσποινακι υπομονη με τις ναυτιες θα περασουν μην παρεις τιποτα!!

και μενα μου πε να περνω gαβισκοβ αλλα δεν το πηρα

δεν θελω φαρμακα!!!

Δημοσίευση

πάντως εγώ κορίτσια όταν ρώτησα την γιατρό τι να πάρω για τις αναγούλες και ότι δεν μπορώ να χωνέψω μου είπε να μην πάρω τίποτα και ότι είναι καλό σημάδι αυτά ότι η εγκυμοσύνη εξελίσσεται σωστά. Ούτε σόδα, την ρώτησα, και μου είπε όχι, τίποτα.. Ε, κάτι θα ξέρει παραπάνω, είπα, υπομονή!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια ηρθα!!!!!!!!!

Ευχαριστω Ειρηνακι για την πληροφορια

και ολες σας για το ενδιαφερον σας.

Με συγκινησατε βρε ατιμες γκαστρουλιτσες μου :kiss:

Πηγαμε super market,εφαγα και ενα ωραιοτατο και τεραστιο hot dog

και τωρα χαλαρωνω...

Δημοσίευση

Έφαγα μελιτζάνες ιμάμ. Δεν μπορώ να πω, ήταν νοστιμότατες, αλλά κι ένα hotdog δεν θα με χάλαγε :laugh: :laugh:

αααχ πως θα ήθελα να ερχόμουνα, όχι μόνο για το hotdog.. αλλά και για μια βουτιά!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

αυτό θα ήταν το ιδανικό!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: με φαντάζομαι στην ξαπλώστρα, να έχω κάνει την βουτικά μου και να απολαμβάνω το hotdog μου!!!!!!! τέλεια εικόνα :woohoo: :woohoo:

να σαι καλά ρε Δέσποινα.. και μόνο με την σκέψη δροσίστηκα!!!!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

καλησπερα σε ολες!σημερα πηγαμε στην γιατρο, ειδαμε το μπεμπακι ειναι 2 εκατοστα και κουνιοτανε το ατιμο!αχ ποσο συγκινηθηκα... :) ομως αυτην την φορα η θεση του ειναι λιγο πιο χαμηλα απο την προηγουμενη φορα και δεν σας κρυβω οτι εχω ανησυχησει.βεβαια η γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι κακο αλλα θα πρεπει να προσεχω :unsure: θα ξαναπαω στις 19 ιουλιου για αυχενικη. μηπως καποια κοπελα ειχε αναλογη περιπτωση?????

Δημοσίευση

καλησπέρα Γεωργία μου!!!! Το μωράκι σου μεγαλώνει και το είδες να κουνιέται, όλα καλά!!!! αφού σου είπε ο γιατρός να μην ανησυχείς, προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς μέχρι την αυχενική και όλα καλά θα πάνε. ξεκούραη και όχι άγχος έτσι?? ;);)

:kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ζωουλα κι εγω απο την εικονα και μονο δροσιστηκα!!

Αχ αρχισαν ομως οι παρενεργειες,το εφαγα με μια απιστευτη λαιμαργια

και τωρα ειμαι με τις αναγουλες μου παρεα.

Το πληρωσα το τιμημα... :(

Γεωργια μην αγχωνεσαι,απλα ακολουθα τις συμβουλες του γιατρου σου

και ολα θα πανε καλα.

Ξεκουραση και οχι αγχος!!!!!!!!!!!

2 εκατοστα,ε????Μπραβο!!!!!!!!!Μεγαλωσε και το δικο σου μπεμπακι!!!

Δημοσίευση

καλησπερα και απο εμενα κοριτσια, ολες καλα ? εγω πριν λιγο σχολασα και ειμαι πτωμα παω κατευθειαν για ξαπλα . Εγω εχω ραντεβου για αυχενικη 5/7 , χθες το βραδυ ειδα στον υπνο μου οτι ειχα κανει 2 κοριτσακια , λετε ? εχω ηδη ενα κοριτσακι αν κανω και αλλα 2 ποιος στην χαρη μου !!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια κ απο μενα σημερα πηγα κ εγω γιατρο το νινι μου εγινε ολοκληρα πεντεμιση εκατοστα!κουνουσε συνεχεια ποδαρακια κ καποια στιγμη καθισε κ σταυροποδι!ειδαμε κ σε 4D λιγο κεφαλακι.ο αντρουλης -που θελει γιο- φωναζε μπραβο στον τσολια η γιατρος του κανε πλακα πολυ γελιο. αυχενικη δε μπορεσαμε σε 15 μερες

Δημοσίευση

Φανη θα εισαι η πρωτη που θα κανεις αυχενικη!!!!!!!!

2???????Θα τρελαθει ο αντρας σου με τοσες γυναικες στο σπιτι!!!!!

filaki ποσων εβδομαδων εισαι?????

Μπραβο το μπεμπακι,ολοκληρο ανθρωπακι εγινε!!!!!!!!!

Γιατι δε μπορεσατε να κανετε αυχενικη???????

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα! Έχω παρά πολύ καιρό να γράψω αλλά σου γράφω γιατί έχω μια ίσως λίγο πιο εκκεντρική ζωή σα μητέρα. Εγώ πριν μείνω έγκυος, ήμουν πάρα πολύ του έξω με έναν φοιτητικό και μετα - φοιτητικό τρόπο. Σχεδόν όλοι οι φίλοι μου ήταν και είναι χωρίς παιδιά και σε άλλη φάση ζωής - σοκαρίστηκαν και χρειάστηκαν και οι ίδιοι προσαρμογή όταν έμεινα έγκυος κι ας το ήξεραν ότι προσπαθούσαμε. Στη φάση της εγκυμοσύνης προσπαθούσα μανιακα να μην αλλάξω τίποτα. Έβγαινα σε ρυθμούς όπως πριν, είχα μάθει τι μπύρες χωρίς αλκοόλ έχει κάθε μαγαζί της Αθήνας, πήγαινα σε σπιτοπαρτα που αντί να πάω ποτό έπαιρνα τα μη-αλκοολούχα δικά μου, με αποκορύφωμα το ότι πήγα 34η εβδομάδα σε ένα πάρτι στη Θεσσαλονίκη με το αεροπλάνο. Ακόμα κι έτσι όμως ένιωθα μοναξιά, καθώς παρότι ακολουθούσα το πρόγραμμα δε μπορούσα να είμαι όπως πριν, ειδικα το τελευταίο διάστημα. Τόσο φομο είχα που την επόμενη μέρα από αυτή που βγήκαμε από το μαιευτήριο, 2η μέρα από τον τοκετό, πήγα με το μωρό βόλτα σε σπίτι που ήταν μαζεμένες οι φίλες μου. Γενικά δεν είχα την τύχη να νιώθω σα να ήταν η μικρή πάντα στη ζωή μας. Χρειαστηκαμε προσαρμογή στη νέα ζωή. Μετά συνεχίσαμε να βγαίνουμε συνέχεια και παντού μαζί το μωρό, θήλαζα παντού κλπ. Βοήθησε και που ήταν καλοκαίρι και ήταν όλα έξω,οποτε δεν είχα άγχος να κολλήσει κάτι τον πρώτο καιρό. Χάσαμε, όμως, τις διακοπές εκείνου του καλοκαιριού με τους φίλους. Δεν ήταν πάντα εύκολο να προσπαθώ να μην χάνομαι και γενικά μεσολάβησαν συζητήσεις και με τους φίλους που προσαρμοστηκαν και οι ίδιοι αρκετά. Τώρα έχουν περάσει 3 χρόνια κι εχουν αποκτήσει πολλή οικειότητα με την κόρη μου και αυτή έχει γίνει πολύ κοινωνικό παιδάκι. Ξέρει και ότι η μαμά και ο μπαμπάς έχουν φίλους και μερικές φορές θέλουν να βγαίνουν μαζί τους και ότι η φιλία είναι πολύ σημαντική. Η ζωή μας είναι άλλη από αυτή που ήταν, χωρίς όμως να έχουμε απομακρυνθεί από τους φίλους μας, τις εξόδους μας, τις διακοπές μας κλπ. Είναι φάσεις που νιώθω μοναξιά, αλλά θεωρώ όχι περισσότερες απ'ο, τι ένας μέσος άνθρωπος. Θέλουν όλα περισσότερη οργάνωση και λιγότερο αυθορμητισμό για να συνδυαστούν, όμως δεν έχουμε χάσει ακόμα πάρτι στη Θεσσαλονίκη 🤣 ούτε άλλες διακοπές με φίλους. Όλα αυτά κοστίζουν σε κούραση, ομως είναι αποφάσεις που ο καθένας παίρνει για τον εαυτό του, ανάλογα το πώς επιθυμεί να είναι η ζωή του.  Ειδικά για εσένα που δε φαίνεσαι crazy όπως εγώ και σε κουράζει να είσαι συνέχεια με κόσμο, θεωρώ θα είναι πιο εύκολο τελικά. Παρατήρησε τον εαυτό σου και πώς αλλάζει σιγά σιγά. Μίλα με τους φίλους σου, μοιράσου το πώς αισθάνεσαι και δώσε χρόνο και σε αυτούς και στη σχέση σας να προσαρμοστουν στη νέα κατάσταση. Φρόντισε κι εσύ από τη μεριά σου τις σχέσεις σας, προσπαθώντας να ακούς με ενδιαφέρον τα θέματα τους. Μια φιλική σχέση θέλει κι αυτή φροντίδα και προσοχή, ανεξαρτήτως αν το μωρό σου θα είναι φυσικά η προτεραιότητά σου. Όλα θα πάρουν το δρόμο τους με τρόπο που δε μπορείς ακριβώς να φανταστείς τώρα. Με το καλό το μωράκι σου και η νέα σας ζωή! 🥰 
    • Ναι κάθε εγκυμοσύνη διαφορετικη πόσο μάλιστα μια διπλή κύηση..ναι δεν μπορώ να ξανά έρθω πάλι Αθήνα κουράζομαι πάρα πολύ..θα δούμε πως θα πάει.. τελευταία παρακολούθηση τώρα στις 19 ο εμβρυολογος..με ποναει το μπράτσο Μ έκανα το πρωί το εμβόλιο για τ κοκκυτη..τ έχεις κάνει εσύ?
    • Θα παω 17/9 γυναικολογο κ εναλλαξ θα με βλεπει την μια εβδομαδα ο εμβρυολογος την αλλη ο γυναικολογος.Αυτη ειναι οδηγια με τα προχθεσινα δεδομενα.Ε και εγω που ξανα υπηρξα εγκυος κσμια σχεση με τα διδυμα.Τα ειδα ολα,καταλαβαινεις τα περασες κι εσυ.Ελα ολα καλα θα πανε θα δεις🩵
    • Σας ευχαριστώ κορίτσια! Βγήκαν και τα αποτελέσματα. Μια χαρά βλέπω τις τιμές 😊 Όντως ορίων και η καμπύλη. Μόνο μια μικρή ένδειξη στα ούρα μου χαλάει τις τέλειες εξετάσεις 😜 Θα τα στείλω αύριο στον γιατρό να μου πει. Εγώ τον μπέμπη θα τον δω πάλι αρχές Οκτωβρίου. Πφ... Περνάει και δεν περνάει ο καιρός. Τέλη Οκτώβρη θα βγω και σε άδεια και περιμένω πως και πως 😅 Έχει ζορισει η δουλειά και κουράζομαι αρκετά (νοητικά κυρίως, γιατί δουλειά γραφείου κάνω).
    • Τέλεια! Με καλό να έρθει σύντομα! Εγώ καλά, είμαι ήδη έγκυος στο 2ο 😅 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...