Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 994
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αν αρχισεις να πινεις και μπυρες και να ρευεσαι,

πηγαινε να κοιταξεις την τεστοστερονηση σου.

Μαλλον θα κανεις ενα βαρβατο μπεμπαρο!!!!!!!!!!!!!

Α ρε τρελομαμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απο τωρα αρχισαν τα οργανα!!!!!! :P:P:P

Δημοσίευση

Οπα της η Ελευθερια!!!!!!!!!

Εμαθες και το οφ σαιντ???

Λοιπον,μακρια απο τους φιλους τον αντρα σου και τους φιλους του,

οταν βλεπουν το μουντιαλ.Μονο ετσι θεραπευεται αυτο.

Ειναι σοβαρη η κατασταση σου... :blink:

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh:

βρε λιμπε με εκανες κε ξεραθηκα στα γελια...

λιμπε μου, μπουγαστουλα μου και καλλη μου....τι τελειααα...

ακουσατε και ειδατε τα σπορακια σας...κοριτσια μεσα απο την καρδια μου ολα να πηγαινεουν παντα ετσι καλα...

σας σκεφτομαι συχνα :kiss::kiss:

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια!!!

μπουγατσουλα μου καλη!!!μπραβο το νινακι σου!!!!

λιμπερτακι ελεος με το μουντιαλ!!!!!κοιτα μην εχεις κορη και ξημεροβραδιαζετε με το ποδοσφαιρο η την μαζευεις απο τα σταδια!!!

αντε να δουμε θα βρεθουμε καβαλα!!!!θα περασω και μια μερα θασο εγω ετσι λεω!!!!

κωνσταντινα που εισαι κοριτσακι μου????

νεραιδακι καλημερα!!!το κιμονακι τι εγινε??που ειναι???

Δημοσίευση

Kαλημερουδια γλυκιες μου!!! :kiss::kiss::kiss:

Καλλη,Λευτεριτσα, μπουγατσουλα!!!!Μπραβο τα σπορακια σας!!!!Γινονται μωρακια!!! :silly: :silly: :silly:

Τινκη, Ρεββεκακι!!!! :kiss::kiss::kiss:

Βρε Κωνσταντινα μου που εισαι; :dry::dry::dry:

Δημοσίευση

Κορίτσια, λυπάμαι πολύ για το δυσάρεστο που έχω να σας πω:

Δυστυχώς η Κωνσταντίνα μας είχε παλίνδρομη κύηση. Γι'αυτό και δεν έχει μπει στο μάμι τις τελευταίες μέρες.

Το'χω περάσει, δεν είναι εύκολο.. ιδίως όταν ήδη έχεις ξαναπεράσει άλλη μια περιπέτεια... και η αλήθεια είναι ότι ό,τι και να πω, ότι και να γράψω, "θα περάσει, μη στεναχωριέσαι" κλπ, μου φαίνεται ανούσιο γιατί ξέρω πως δε βοηθάει στη δεδομένη στιγμή.

Αυτό που της είπα στο τηλ. είναι ότι θα ψαχτεί, θα κάνει ό,τι εξετάσεις χρειαστούν, θα βρουν τι έφταιξε και θα το αντιμετωπίσουν.. Κι άμα βρεθεί η αιτία, μετά τα πράγματα είναι απλά, κάνεις ό,τι απαιτείται και τα πράγματα πάνε καλά..

Κοριτσάκι μου, σε σκέφτομαι... ελπίζω σύντομα να συνέλθεις και από αυτήν την περιπέτεια... ό,τι χρειαστείς είμαι εδώ (όπως και όλα τα κορίτσια)...

Μια μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη μου... :kiss:

Στα υπόλοιπα κορίτσια εύχομαι όλα να πάνε καλά και με το καλό να κρατήσετε τα μπεμπάκια σας αγκαλιά.. να προσέχετε.. :kiss:

Δημοσίευση

Σε παρακαλώ!!!

Πες την να το ψάξει καλά!

Να σιγουρευτεί!

Να μη βιαστεί!

Να πάρει και μια δεύτερη γνώμη.

Το έχω αντιμετωπίσει και εγώ για αυτό το λέω.

Δυστυχώς δεν έχω το τηλέφωνό της!

Δημοσίευση

Κι εγώ από προσωπική πείρα μιλάω..

Το'ψαξα.. βρήκα τι φταίει.. τώρα κάνω τις ενεσούλες μου και παίρνω τα χαπάκια μου και δόξα τω Θεώ, όλα προχωράνε καλά..

Γι'αυτό και φωνάζω κάθε φορά, σε όσες κοπέλες έχουν τέτοια περιστατικά.. μην το αφήνετε στην τύχη, ψάξτε το!!!

Δημοσίευση

αχ λυπαμαι πολυ για την κωνσταντινα μας,μια τεραστια αγκαλια!!!!

τωρα θα αρχισει η αντιστροφη μετρηση κωνσταντινα μου,θα κανεις οτι απαραιτητες εξετασεις και την επομενη φορα θα ερθει και θα μεινει!!!

ελπιζω γρηγορα να συνελθεις απο αυτο...

την αγαπη μας..... :kiss:

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια.

Η μερα δεν ξεκινησε καθολου καλα.

Κωνσταντινα μου,κοριτσακι μου,τι να πω.

Πραγματικα λυπαμαι.

Θα το ψαξουμε ομως και θα βρουμε τη λυση.

Μη σε παρει απο κατω.

Ειμαστε εδω για σενα,ολες μας...

Δημοσίευση

Εμενα ειρήνη μου με ξέχασες , εχω ΠΗΤ 21/1 αλλά επειδή είναι 2 καισαρική και δίδυμα θα πάει σίγουρα 2 εβδομάδες νωρίτερα , με βλέπω για αρχές ιανουαρίου . Είσται όλες καλά ?

Δημοσίευση

κοριτσακια τι μου κανετε?εγω ειμαι μια χαρουλα την δευτερα επιτελους θα παω στην γιατρο για τον πρωτο μας υπερηχο, αχ εχω μια ανυπομονησια...

μολις διαβασα τα νεα απο την κωνσταντινα....κριμα ρε γαμωτο :( ελπιζω γλυκια μου την επομενη φορα να εισαι πολυ πιο τυχερη...

ειρηνη και εμενα με ξεχασες....βαλε με 2/2 :)

Δημοσίευση

ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΦΛΕΒΑΡΗ. ΕΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ 3 ΜΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΤΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΜΑΚΑΡΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ...

Δημοσίευση

καλησπέρα...

στενοχωρήθηκα πολύ για την Κωνσταντίνα... ξέρω ότι το έχει ξαναπεράσει.. εύχομαι να έχει δύναμην και πίστη και να το ψάξει και όλα θα πάνε καλά.. και την επόμενη φορά να έχει ένα γερό μωράκι και να ζήσει το όνειρο μέχρι το τέλος!!! Κωνσταντίνα μου είμαστε όλες κοντά σου!!!

εγώ κορίτσια από χθες το βράδυ δεν είμαι καθόλου καλά.. χθες είχα πάει μια βόλτα και έφαγα μια βάφλα, η οποία μετά μου βγήκε ξινή γιατί ήμουν μία ώρα στην τουαλέτα και :x

Σήμερα από το πρωί έχω αναγούλες και νιώθω σαν άρρωστη.. θα μου περάσει πιστεύω..

Ελπίζω να είσαστε όλες καλά!!!! :kiss::kiss:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Και το κατσικίσιο όμως δε προορίζεται για το κατσικάκι; 😅😅  πφφ εν τω μεταξύ εδώ Πορτογαλία είναι πολύ δύσκολο να βρω κατσικίσιο και να το αντικαταστήσω πλήρως απ το αγελαδινό... Και δη πλήρες... Τα περισσότερα που βρίσκω είναι ημιπαχα, και να ταν μόνο αυτό το πρόβλημα... Μόνο σε ΒΙΟ καταστήματα που και είναι μακράς διαρκείας κατσικίσιο, και κάνει και 5.5Ευρώ το λίτρο...! Το 1λτ μας πάει 2 μέρες - δε βγαίνει να δίνουμε 5,5Ε κάθε 2 μερες 😂😅 Του έχω δώσει και πρόβειο και κατσικίσιο γιαούρτι, τα βάζω εναλλαξ, αλλά κι αυτά δυσεύρετα και αρκετά ακριβά από ΒΙΟ μαγαζιά...  Κι είναι κι αυτό το καταστημα, που μάλλον βάζουν και το μαγικό ζωμό του Πανοραμιξ μέσα, αλλιώς δε μπορώ να δικαιολογήσω τα 25,29Ε/Λ 🤯🤯🤯🤯
    • Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.Σορυ που πετάγομαι αλλά πρώτη φορά ακούω ότι άλλαξαν τα όρια στην καμπύλη.Εγω την έκανα μέσα Δεκεμβρίου.Εχουν καταλάβει ότι πρόκειται για κύηση;Είναι αλλες οι μετρήσεις...Λέω μήπως μπερδεύτηκαν.
    • Πλάκα κάνεις τώρα ;;; Εγώ είπα πως είναι μια χαρά μολις την είδα στην μια ώρα η καμπύλη 157 και εγώ έτσι ήξερα 180 πως  είναι 🤦‍♂️ πωπω  στειλε μας τι θα σου πει ο γιατρός .. τι 140; Να γελάσω ή να κλάψω δεν ξέρω.. πόση γλυκόζη έκανες ξέρεις ; 75 ή 100 ;
    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...