Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΡΕΣΚΟγΚΑΣΤΡΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!! Νο2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 994
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!

σήμερα είμαι καλύτερα με αναγούλες και τέτοια κι έτσι κατάφερα να σας γράψω...

ιωάννα και χριστίνα καλωσήρθατε!!!!! καλή εγκυμοσύνη να έχουμε όλες μας και γερά μωράκια!!!!!!!!!

Λενάκι τέλεια τα νέα σου για το μωράκι!!!!! Το είδες και τρισδιάστατο ε? Τι ωραία!!!!! :laugh: :laugh:

Ρεββεκάκι ελπίζω να είναι περαστικός ο πονοκέφαλος και να σου περάσει με το ντεπόν..

Ειρηνούλα, κι εγώ αγοράκι θέλω.. όχι ότι θα με χάλαγε ένα κοριτσάκι.. αχχχ δεν ξέρω!!!! :silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Ζωουλα!!! :kiss::kiss: Καλα θα ηταν να διαλεγαμε κιολας αλλα..... :P:P

Μια φιλη μου που γεννησε πριν κανα μηνα αγορακι, ηθελε κοριτσακι και οταν της ειπε ο γιατρος αγορι , μας ελεγε συνεχεια "Αχου να κανει λαθος...........τι θα κανω......κτλ" Τωρα δεν αλλαζει το γιοκα της με τιποτα και λεει "κι αλλο να κανω αγορι να ειναι παλι!!!!" :P:P:P

ματα μου έχεις δίκιο.. εμένα δεν θα με χάλαγε καθόλου πάντως να μου έλεγε η γιατρός ότι είναι κοριτσάκι, παρόλο που σκέφτομαι αγοράκι!!!!!

Ειρηνούλα πλάκα θα έχει να δούμε ποια έπεσε μέσα :laugh: :laugh: να το φτιάξεις!!!! εμένα αγοράκι ε?

Καλησπερα γκαστρουλες!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε????????

Εγω σημερα ημουν καλυτερα και βρηκα ευκαιρια να σιδερωσω λιγο...

Τι βλεπω????Εχουμε καινουριες αφιξεις????

Με το καλο κοριτσαρες μου να σας ερθουν γερα μωρακια σε λιγους μηνες.

Αντε να ακουσετε και καρδουλες και περιμενουμε εντυπωσεις.

Ειναι το πρωτο σας???

Ρεββεκακι μην εχεις τυψεις για το παυσιπονομ,αφου επιτρεπεται. :)

Λενακι τοσο πολυ μεγαλωσε το μπουμπουκακι σου????

Αχ τι τελεια!!!!!!!!Εγινε ολοκληρο ανθρωπακι!!!!!!!!! :woohoo:

καλησπερα γκαστρουλες μου τι μου κανετε????εγω ειρηνακι θα ηθελα κοριτσακι, για την ακριβεια ειμαι σιγουρη!!!!!ασε που το πε και το κινεζικο ημερολογιο τυχαιο??? δεν νομιζω!!!!! :woohoo: :woohoo:

ιωαννακι και χριστινιω καλωσηρθατε στο κλαμπ, ευχομαι ολα κατ΄ευχην να πανε για ολες μας

ρεββεκακι υπομονη κοπελα μου αν εκανες κανα μπανακι οταν σε πιανει πονοκεφαλος δεν σε ανακουφιζει???εγω οταν κανω μπανιο ειμαι σαν ζαλισμενο κοτοπουλο και πεφτω μετα για υπνο ξερη.και οταν ξυπναω ειμαι ανανεωμενη. καλα αν ακολουθει και λιγο σεχ δεν το συζητω!!!!!!σου μιλω για την ανανεωση!!!!δοκιμασε το :blush::blush:

δεσποινα εγω που ειμαι μια χαρα γιατι δεν βρισκω ορεξη να σιδερωσω η ακαματα?????αφου να φανταστεις αυριο ερχεται η πεθερα και εχω ενα βουνο απο ρουχα!!!!μαλλον θα τις το κανω δωρακι υποδοχης! :P:P

λενακι ωραια νεα!!!μπραβο κοπελα μου!

Βρε Γεωργια,θα ερθει η πεθερα σου και σκεφτεσαι το σιδερο???

Εννοειται οτι θα το κανει αυτη.

Ε,ας βοηθησει.Εγγονακι της ετοιμαζεις!!!!!!!!!

ετσι λεω να κανω δεν φτανει που εδειξε απαθεια με το θεμα της εγκυμοσυνης θα μου κανει ενα σωρο δουλειες που τις εχω φυλαγμενες ειδικα για αυτην!!!!!!εγω στο κατω κατω εργαζομαι και μαλιστα στο ιατρειο του αντρα μου δηλ. του γιου της!τωρα που θα ρθει θα την χορεψω στο ταψι γιατι της τα χω μαζεμενα!!!!!!!!τσατιστηκα παλι αλλα ας μην το θιξω περαιτερω το θεμα γιατι θα ανεβασω πιεση! :angry::angry:

Μη συγχιζεσαι!!!!!!!

Σκεψου το μωρακι σου.

Ολα εδω πληρωνονται,ας ερθει να κανει την παραδουλευτρα τωρα.

Να καθαρισει καλα,οχι μονο αυτα που βλεπει η πεθερα. ;)

καλα πεθανα στο γελιο απο μεσα μου με τον ορο παραδουλευτρα...δεν μπορω να εκφραστω στο ιατρειο!!!!

κιμονακι ο αντρουλης μου ειναι οδοντιατρος και ειναι ο καλυτερος της πολης!!!εντελως αντικειμενικη η αποψη :laugh: :laugh: εγω τον βοηθω ως γραμματεας και ως βοηθος οδοντιατρου, καλα εεεε εγω και αν ειμαι η καλυτερη γραμματεας!!!!!τσσσσσ τι να λεμε τωρα, αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει! :blink::blink:

Πωπω Georgia και εισαι μακρια,γιατι εχω κατι θεματακια τελευταια με τα δοντια αλλα φοβαμαι τοσο πολυ,που μια φορα σε μια απονευρωση μου πηγε η μεγαλη πιεση 6 και λιποθυμησα!!!

δεσποινα οντως ειναι αληθεια αυτο που ειπες.....περισσοτερες λεπτομερειες δεν μπορω να πω θα διαγραφω!!!

κιμονακι κριμα. καλε γιατι επεσε η πιεση σου???απο τον φοβο σου ή πονεσες και μετα φοβηθηκες???γιατι οι περισσοτεροι που φοβουνται ειναι επειδη ειχαν πρωτα καποια δυσαρεστη εμπειρια απο αλλο οδοντιατρο.παντως οχι να το παινευτω αλλα ο αντρουλης μου σε κανει να αισθανεσαι πολυ ανετα εχουν ερθει ασθενεις οχι φοβισμενοι αλλα χεσμενοι απο τον φοβο τους και ερχονται και ξαναερχονται και μαλιστα με πολυ μεγαλη ευχαριστηση!πρεπει να βρεις εναν γιατρο να σου αποπνεει εμπιστοσυνη και σιγουρια.εμενα μου την σπανε οι πολυ αυστηροι και οι δηθεν δεν τους παω μια! καλα να μην αναφερω για το ποσα παιδακια ερχονται και μαλιστα μικρης ηλικιας ( απο 4 ετων) και καθονται μια χαρουλα( σε αυτο συμβαλλω και εγω βεβαια γιατι η κανονικη μου ιδιοτητα ειναι νηπιαγωγος!)

Καλα δεν το πιστευω!εισαι νηπιαγωγος? σε εσας πρεπει να ερθω!! :laugh: ειμαι χειροτερη και απο νηπιο!!τι να σου πω!απο τον πονο λυποθυμησα μου εφτασε η τσιμπια στην καρδια!! :(

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ...... ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑ..... ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΠΟΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΝΑ ΑΜΟΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝΕ ΚΑΡΔΙΕΣ.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...

ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ ΜΥΚΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ? ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ?

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΧΩ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΠΗΤ 24/2/11.

2011.pngMake a pregnancy ticker

Καλημέρα κοριτσάκια… σήμερα λέω να κατέβω Ηράκλειο να κάνω 2 δουλίτσες και να πάω και ένα κομμωτηριάκι…

THEODOSIADOU υπομονή με τις ναυτίες … που θα πάει θα περάσει! Αν σε παρηγορεί εγώ νιώθω κάπως καλύτερα. Δεν ξέρω αν είναι επειδή μπήκα στον 3ο ή από τα βραχιολάκια …

georgiasamar ωραίο δώρο για την πεθερά … μήπως να το κάνω και εγώ;;;

ioanna123456 σε ευχαριστούμε για την πρόσκληση!!! Μαραθώνα σου ερχόμαστε!!! Μην ανησυχείς για τους μύκητες… και εγώ έχω ένα μικρόβιο για το οποίο θα πάρω αντιβίωση σε μετέπειτα μήνα. Όλα αντιμετωπίζονται!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...