Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

maraki_1978 έγραψε:

Μονο ειπα εχετε δει την τσουτσουνα μας?Μη μας πολυκολλατε!

Του λεω δεν πα να γινει οτι θελει την υγεια του να εχει!

Και ειναι ωραιο αντρακι το μωρακι μου!Αν ξαναπει κανεις τιποτα θα τον αφαλοκοψω!

Η πρώτη ατάκα, απλά, ΘΕΪΚΗ!!!

Με τη δεύτερη, συμφωνώ απόλυτα!!!

Για την τρίτη τι να πω...

Κι εσύ μαμά- κουκοβάγια (ελπίζω να μην το παρεξηγήσει)!!!

χαχαχα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το ξέρω, Χρυσούλα μου...

Απλώς, στις αρχές, είχα διαβάσει οτι μόνο 1 άνθρωπος πρέπει να ασχολείτε με την περιποίηση (μπανιο, άλλαγμα κτλ) του μωρού, για να μη νιώθει ανασφάλεια...

Καλόμαθε και ο αντρούλης μου κι έτσι μου έμεινε...

Ο άνδρας μου παίζει πολύ μαζί του και τον πηγαίνει βόλτες με το καροτσάκι...

καλημερα και καλη βδομαδα και απο εμας!!!

τι καλα που ξεκινησατε τα μπανακια σας!!! ζηλευω! αλλα εμεις αν παμε πριν τον Ιουλιο με την αδεια, θα ειναι εκπληξη... εκτος αν τα παρει στο κρανιο ο μπαμπας μας με τη ζεστη και μας φορτωσει ξαφνικα στο αμαξι και ξεχυθουμε με τα συμπραγκαλα μας στη Σαρακινα της Καβαλας! αχ, την ονειρευομαι αυτη την παραλια.... :side:

Νανα και εγω σπαζομουν που ενω ο αντρας μου εκανε ΠΑΝΤΑ το ντουζακι του το μεσημερι οταν γυρνουσε απο τη δουλεια, ξανα το βραδυ οταν εγω τα κοιμιζα στα ριλαξ και εγω επρεπε να πλυνω τα [αντα, να βρασω νερα κλπ να τα ταϊσω κοιμησμενα κατα τις 23-23:30 και ΜΕΤΑ να παω για να ξεβρωμισω!!! που πολλες φορες απο την κουραση επεφτα κατ'ευθειαν για υπνο... η βρωμουσα! αλλα δεν αντεχα. ευτυχως παντα τα κανουμε μαζι μπανιο. τωρα που τρωνε αμεσως μετα το μπανιο και κοιμουνται, ειμαστε οκ! δε βρωμαω πια! :laugh: κανω μπανιο καθε μερα :laugh: :laugh:

Χαρα η εγκυος αδερφη σου κρατησε το μωρο σας; ελπιζω η συμπεριφορα της να ηταν λογω των ορμονων. γιατι αλλιως καλυτερα να μη δεχοταν να το κρατησει αν ηταν να σας το βγαλει ξυνο.

Ισμηνη κρατα γερα!!!!

Σωσω μαυρισε ο ποπος και ανοιξε η ορεξη;;; πως συνδεονται; εκτος απο τον πεπτικο σωληνα... :laugh:

Μαρακι καλα να περασεις στην Αθηνα και καλα ψωνια! και μη μασας με τα "ψωνια" που σε πριζουν. καλα τους απαντας, δε λεω, αλλα αν απλα τους "γραφεις" δε θα βαρεθουν; αφου δεν προκειται να δωσεις σημασια στα λεγομενατους!

αφησα καμια παραπονεμενη;;;

Α! Φροσω καλα λεει η Νανα. μη μας λες τι μας περιμενει.... ασε να εχουμε ελπιδες οτι θα ηρεμισουμε συντομα... :silly:

vagman έγραψε:

ξεχυθουμε με τα συμπραγκαλα μας στη Σαρακινα της Καβαλας! αχ, την ονειρευομαι αυτη την παραλια.... :side:

:

Βαλτή είσαι κι εσύ ρε Βαγκ;

1 ολόκληρο χρόνο έχω να έρθω...

Καλημέρα κοριτσάρες!

Σωσώ περαστικά σας!Το χτύπημα στην ουρά ξέρω εκ πείρας, είναι πολύ δυνατό, αν ήταν προς την ουρά δηλ.Πάντως αν και χτυπημένη τους χορούς σου τους έριξες,αυτή είσαι!

Ελένη που είναι η περίοδος σου, οεο;Μήπως θηλάζεις;Γιατί με το θηλασμό τα έχουν αυτά.Βρε δε χαίρεσαι που δεν ασχολείσαι με σερβιέτες;Το πολύ πολύ να είσαι έγκυος!Μια χαρά!

Σουζανίτα έχεις πολλή πλάκα!Εγινες μαμα3 μετά μαμα1 και τώρα πάλι σουζανίτα.Τι έγινε με την περιοδο σου κι εσένα;Βρε μήπως κρυολογήσατε στη θάλασσα βρε κορίτσια;

Μαρκερ, αυτό που σου είπε η Νανούκα να τους δίνεις λίγο νερό κατά τη διάρκεια του φαγητού, δοκιμασε το.Κι εγώ έτσι κάνω αυτές τις μέρες που έχει ζέστη.Είναι λίγο ρίσκο μην χορτάσουν με το νερό, αλλά μη δίνεις πολύ, ίσα για να ξεδιψάσουν και να συνεχισουν καμια μπουκιά.Μην αγχώνεσαι εδώ με την πολλή ζεστή εμείς οι μεγάλοι δεν έχουμε ορεξη, γιατί να έχουν τα μωρά;Καλά...εγώ εξαιρούμαι..όταν δεν έχω όρεξη είναι σημάδι ασθένειας.

Οσες βρεθείτε εύχομαι να περάσετε υπέροχα, κι εγώ μένω Αθήνα αλλά πάω το σαβ-κο σε γάμο στην Εύβοια και για να κανονίσω καμια ημ-νια για βάφτιση γιατί στο τέλος φαντάρο θα τον βαφτίσω.Ηθελα και να αδυνατίσω για τη βάφτιση, τρομάρα μου!Αλλά θα κοιτάξω να ράψω κανα φόρεμα, μπας και με κόβει το ραμμένο απότι κανα έτοιμο. :P

Ρε Φροσάκι να μας ζήσουν τα μωρά μας.Χτες γίναμε 8 μηνών!

Να σας ρωτήσω:το γάλα τους το δίνετε κι εσείς με νερό βρύσης για να είναι δροσερό;Το ξεκίνησα προχτές αυτό και βλέπω το πίνει μονορούφι!Ενώ πολλές φορές τα βράδια γκρίνιαζε και δεν το επινε τώρα που είναι δροσερό οκ. Μήπως είναι πιο ανακουφιστικό και για τα ούλα του εκτός της ζέστης.Η μόνη μου αμφιβολία ήταν αν θα διαλυόταν καλά η σκόνη, αλλά μια χαρά διαλύεται.

Βαγκ, Χρυσούλα,Μαράκι,Μπεμπάκο ποιες ξέχασα; φιλιά! :kiss:

dom σταματησα τον θηλασμο εδω και 3,5 εβδομαδες..

σημερα θα παω να με δει ο γιατρος να μου πει γιατι δεν ερχεται...

ευελπιστω να μην ειναι τιποτα σοβαρο...

δεν θελω να ειμαι εγκυος...δεν εχω χαρει ακομα την ρινουλα οσο θελω και δεν νιωθω ετοιμη...

καλημερααααααααα

παρα πολυ ζεστη σημερα οχι κοριτσια η αλλη μου αδερφη που δεν ειναι εγκυος.

εμεις φετος δεν παμε διακοπες λογω οικονομικων ευχομαι να τα καταφερουμε του χρονου.

αχ χρυσουλα μου εγω με τον μπεμπακο μου τωρα που βγαζει δοντακια εχει παραξενη συμπεριφορα με το που εσκασαν τα δυο δοντια επανω τωρα εχει φουσκωσει το ουλακι του θα βγαλει και αλλο εχει τα τρια που εχουν βγει κανονικα τα δυο που τωρα εμφανιστηκαν και το ουλακι του φουσκωμενο μια δεν τρωει γκρινιαζει και αυτος πινει παρα πολυ νερο συμπεριφερεται περιεργα, αλλα καλα θα κανεις να το πεις στον παιδιατρο,

ηρθα για λιγο παω να μαζεψω γιατι θα ερθουν τα πεθερικα μου θα τους φτιαξω φασολακια με πατατες αν κατσουν να φανε δεν ξερω σιγουρα.

το απογευμα θα παμε στην αδερφη μου που ειναι εγκυος να την δουμε πιστευω να τα πουμε αργοτερα. φιλακια :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Αντε παλι

Καλησπερα

Χρυσουλα μου μην ανυσηχεις και τα δικα μας τα ιδια τιποτα

(και συγνωμη ερωτηση : ειναι δυνατον να τα αφηνω να κλαινε και να μουρμουρανε για να φανε; εγω τα χαζοκοροιδευω ή τους δινω νερακι ή πιπιλιτσα και οσο φανε ειμαι υπερβολικη οταν λεω στην μανα μου και την πεθερα μου να μην κλαινε για να φανε τα παιδια;

τι να πω δε ξερω)

το γαλα μπαμπακο κι εμεις με νερο βρυσης για να ειναι δροσερο γιατι χλιαρο πλεον δεν το πολυπεινουν με ευχαριστηση

(καλα εαν θυμηθω να σας γραψω κουλο του Στελιου -πολυ γελιο)

Φροσω μου το εχω παρει αποφαση

μεχρι να πανε φανταροι δεν θα ηρεμησουμε

Μπανιο τα κανω μονη μου και τα 2 - τα κοιμιζω και μονη μου και μην σας γραψω τι αλλο κανω μονη μου

μονο το ταισμα προσπαθω να εχω παντα καποιον εδω γιατι θελουν 1 ωρα ο καθενας για να φαει

και ο αντρας μου με θεωρει υπερβολικη που του ζηταω να πλεινει τα μπουκαλια των παιδιων και καμια κατσαρολα εαν εχει περισσεψει και δεν χωραει στο πλυντηριο

αααα

χαντρες καμμενες σημερα - δεν τις προλαβα τι να κανω τάιζα

χα

χα

Νανα μου κουλαρε δεν πειραζει κοπελα μου

με τον μπακατου ηταν

καλο εινια να μαθαινουν κι αυτοι λιγακι

εγω πραγματικα μεχρι και πριν ενα μηνα δεν τον εμπιστευομουν να τα κρατησει μονος του

εαν εγω ηθελα να τα παιταξω απο κανα μπαλκονι απο τη μουρμμουρα τον ειχα ικανο να μου τα εφερνε πακετο εκει που θα ημουν πετώντας χα χα

(καθολου υπομονη)

Χθες πηγαμε σε βαφτιση και επρεπε να τους δωσω γιαουρτι εκει

- ενταξει λεω γιαουρτι ειναι - ο Στελιος εφαγε 1 και ο Νιιιιικος

Αστο να παει αστο

μισο με το κουταλι να το ζοριζω για να φαει (ε δε μπορουσα να μην του δωσω και τιποτα και δεν ειχα προνοήσει να παρω και γαλα μαζι η χαζη)

και το αλλο ισο ποιος το εφαγε;

εεε

το πεζοδρομιο

μου επιασε το χερι και το παιξε κατω ο διαολος χαχα

του εβαλε τις φωνες και ηταν σαν βρεγμανη γατα για κανα μισαωρο

τι να πω πλεον καταλαβαίνουν κιολας

μετα του εδωσα λιγο ψωμακι απο τον μπουφε και το εγλυφε σα λιμασμενο

εφηστε που θελουν να τρωνε οτι κι εμεις

καθε φορα γλυφονται και κανουν εεε εεε

οσο για τις εγκυμοσυνες σας

θα πρέπει να αλλάξουμε και τίτλο δηλ μετα;

χα

χα

τι γινεται βρε κοριτσια;

αα το ειδατε στο fb;

πολυ γελιο

4 μου εβγαλε οτι θα κάνω

markat

βοήηηηηηηηθεια βοήθεια

βρε κοριτσια νερο βρυσης;;;

εμεις ακομα το βραζουμε το νερο κανονικα! τους τι διναω βεβαια χλιαρο το γαλα.

Μαρκερ τελικα οταν πεινανε τρωνε και πετρες, ε;;; αρα δε θελουν καθολου αγχος αν δεν τρωνε. και εγω αν δω μια δυο οτι δεν ανοιγουν στομα... γεια σας!!! θα φανε στο επομενο.

αν θελετε μπειτε στο babybaby.gr. ειναι το site που ειναι επιστημονικος συμβουλος ο γιατρος μας. εστειλα την Ιστορια τοκετου μας και μια φωτο και μας κανανε Αστερακια Του Μηνα!!! θα μας στειλουν και δωρο ρουχαλακια! μεσον δεν εβαλα. μη σας μπαινουν ιδεες! στειλτε και εσεις αν θελετε.

Ναι το νερο το σταματησαμε να το βραζουμε απο τον 7 και εδεινα εμφιαλωμενο και απο χθες τουε δινω βρυσης

μου ειχε πει ο γιατρος να σμα,ατησω τον βρασμο μετα τον 6ο αλλα ξερω γω φοβομουν λιγακι να πω την αληθεια

και βαγκ επειδη ζηλεψα θα στειλω κι εγω

δε γινεται να μη παρω δωρο

χα

χα

ααα

ειχα στειλει στη βρωμολιμπερο τα κουπονακια και το δωρακι πουθενα

βαγκ κληση πλιζ

λογο δεν ξερω βρες εσυ εναν

χα

χα

χα

Βαγκ να σου ζήσουν τα αστεράκια σου!Γιατί το βράζετε ακόμα το νερό καλέ;Μην μου πεις ότι κανετε αποστείρωση ακόμα;Εμένα η παιδίατρος μου το ¨εκοψε στον 6ο μήνα και ξενοιασα!

Κουκλάρες μου σχολάω!!!

Πάω να πάρω το μικρούλη μου και σπίτι!

Ο άνδρας μου δουλεύει απόγευμα 3 συνεχόμενες μέρες...

Αυτό σηνμαίνει οτι δε θα τον δούμε καθόλου... :(

Το απόγευμα θα πάω για καφέ με κάτι παιδιά από τη Δράμα.

Βαγκ θα μπω από το σπίτι να δω τα αστεράκια μας!!!

Δεν προλαβαίνω τώρα...

Να μαι και γω!!!

Γυρισαμε απο εξω μπανιο μαμ και νανι.

Πήγα να δει ο χειρουργος το δαχτυλο(ολα καλα)

Πηρα ενα σωρο δωρα για υποχρεωσεις.Ολα για μωρα.Ολα μπενεττον.Οχι θα σκασω.Εχει φοβερα γουστοζικα πραγματακια και σε καλες τιμες!Καλα τα μαγιουδακια σουπεεεε!

Παιδια δεν τρωει πλαι.Ζεστη δοντια ολα παρεα!5-10 κουταλιες με τα 1000 ζορια και μετα γαλα.

Μαρκερ εγω παντα γαλα μαζι μου!Αλλιως τη εβαψααα!ΘΑ δειτε το Σαββατο.Θα φαει λιγο και μετα γαλα!Αν δεν πιει ειμαστε για το τρελαδικο απο τις φωνες!χαχαχαχαχα!εεεε μου λεει ο ντοκτορ ειναι του γαλακτος!Σωωωωωπα!

Βαγκ τη διαβασα την ιστοριααααα!Τι ωραια!Τα θυμαμαι ολα που μας τα περιεγραφες τοτε!Αχ ωραιες στιγμες!

Κοριτσια εσεις που κανατε διδυμα ειχετε κληρονομικοτητα?

Λοιπον παω λιγο να ξαπλωσω!Σι γιου λειτερ

ΒΆΓΚΜΑΝ καλά που πήγες στον αισθητικό βρε!

Είσαι τρελή τελείως :laugh: .

Κορίτσια εγώ δεν μπορώ να έρθω στην συνάντηση διότι το Mall μου πέφτει πολύυυυυ μακριά. Θέλω μια ώρα τουλάχιστον να πάω και να έρθω και δεν μπορώ να λείψω τόσο πολύ από το σπίτι. Και εννοείται πώς δεν μπορω να έρθω και με τα 3.

Ισμήνη μ΄αρέσει που μας καλείς στο σπίτι σου! Καλέ εκείνη τη μέρα δεν βαπτίζεις την Ιόλη; Το ξέχασες :P .

Ελένη μην αγχώνεσαι. Ή απλά δεν έχεις ωορηξία ακόμα ή απλά είσαι έγκυος.

Σωσώ με γεια τον πωπώ!

Ντομινίκ οι δικοί μου είναι γεννημένοι 5 Οκτωβρίου.

Μάρκερ και οι δικοί μου πολλές φορές δεν τρώνε και μετά γκρινιάζουν γιατί πολύ απλά πεινάνε. Εγώ τους δίνω και μπισκοτάκια της Νουτρίτσια και τρελαίνονται. Ειδικά στις βόλτες όταν κλαίνε. Βέβαια προετοιμάσου ότι θα γίνουν γουρουνάκια.

Το απόγευμα θα τους πάμε πάλι για μπάνιο. Ο δον δεν έκανε σήμερα πυρετό. Για να δούμε....

Α ναι όσο για τις μαμάδες κουκουβάγιες εγώ δεν είμαι, απλώς τα μωρά μου είναι υπέροχα, πανέμορφα και καταπληκτικά!!!!!!!!!!!!!!!!

καλησπερα μανουλες...

μου λειψατε πολύ.

δεν προλαβαινω να σας γραψω τα νεα του σαβ/κου...απλα ολα καλα.

η μικρη εχει κ αυτη προβλημα με τη ζεστη κ ολο γκρινιαζει,το βραδυ της αναψα κλιματιστικο στους 26 βαθμους με παραθυρο ανοιχτο αλλα ειχε παλι ανησυχο υπνο..στη μια ξυπνησε κ μεχρι τις 2 δεν κοιμοτανε,αλλα ουτε ηθελε το κρεβατι μας ουτε αγκαλια..τελικα της εκλεισα το κλιματιστικο,'της εβαλα τον ανεμιστηρα κ την εβαλα στην κουνια

κ μετα απο λιγο κοιμηθηκε...

μια γκρινια την εχουμε ειναι αληθεια...

αλλα ειναι απλα υπεροχη..κ εγω κουκουβαγια μανα ειμαι!!!

οσες μπειτε φβ δειτε τις φωτος που σχολιαζω,ειναι η μικρη

τραβηγμενη απο την αδερφη μου...

πολυ σουργελο.

εγω το νερο για γαλα ακομα το βραζω κ της το δινω χλιαρο.

κανονικο νερακι πινουμε βεβαια απο τη βρυση.

πλεον τρωμε κ φρουτα κ γιαουρτι...

χαρα μακαρι να ερθεις...

φροσω που θα σε βολευε????

Εγώ μένω Χαϊδάρι.

Θα με βόλευε το ΙΚΕΑ στον Κηφισσό ή στο Δαφνί στη Γιορτή, μια καταπληκτική καφετέρια εστιατόριο μέσα στο δάσος.

Αλλά δεν θέλω να σας "αναγκάσω" να ξεβολευτήτε όλες για χάρη μου.

Κορίτσια... ο δικός μου δεν κάθεται δευτερόλεπτο!!!

Για να του αλλάξω το πανί, θα πρέπει να ιδρώσω...

Αφού λαχανιάζει από το πολύ χοροπηδητό...

Τον έκανα μπανάκι, τον θήλασα και κοιμήθηκε μόνος του στο κρεβατάκι του...

Φτου φτου φτου!

Η όρεξη μας δεν έχει κοπεί... το αντίθετο θα έλεγα...

Πάλι φτου φτου φτου!!!

Έχει ξεραθεί στον ύπνο... δεν ξέρω αν θα προλάβω να πάω για καφέ...

Βαγκ, δεν το βρήκα...

Πες μου πώς να το ψάξω...

εγω παλι οπου θετε

απλα η Μαρια ειπε οτι εχει δουλειες στο μολ οποτε εμενα δεν με πειραζει

οσο για το κουκουβαγια μαλλον περνω παρασιμο

γιατι δε λεω σε κανεναν να σας ζησει και ολο τα βολταρω κορδομενη

χα χα

ααα

και στη βαφτιση δεν ξερω αλλα τα δικα μου ηταν τα πιο ομορφα απο ολα

χα χα :woohoo: :laugh:

ασχετο αποκωδικοποιητη πηρατε;

αχ τι θα κανουμε και με αυτο;

ενα σορω λεφτα παλι

εχετε καμια καλη ιδεα;

αυτη τη βλακεια για την ψηφιακη τηλεοραση

δεν ξερω εσεις στην Κυπρο εχετε ψηφιακο σημα;

το μικρο δε λεει να κοιμηθει με τιποτα

ρε γμτ

Κοριτσακια μου!!!!!!!

καλε ποσο μοθ λειπετε δεν σας λεω!!!

Λοιπον συνεχιζουμε να περναμε τελεια!

Εχθες ανεβηκαμε και Ορεστιαδα στην γιαγια μου ακους Vag? Περασαμε τελεια ειχα να ανεβω χρονια!

Εχω τοσα πολλα που θελω να σας γραψω και που να τα θυμηθω!!

Θα ξεκινησω με το συμαντηκοτερο η Λυδια εχει αρχισει και τρωει!και κοτοπουλο και μοσχαρι και λαχανικα μια χαρα σας λεω.Πες η αλλαγη κλιματος,πες η εμπειρια της μαμας η της ανοιξε η ορεξη!

Κανει κατι υπνους κοριτσια οσο δεν εχει κοιμηθει στους 8 μηνες.Της επεσε βαρυ το κλιμα :P

Ο μπαμπας μας μας λειπει πολυ βεβαια αλλα κανουμε υπομονη την αλλη Τριτη θα ξαναγινουμε οικογενεια :)

και τωρα στο θεμα μας θα ειμαι και εγω Αθηνα για μια εβδομαδα περιπου!Αλλα ειδα οτι κανονιζετε σηναντηση για 19.εγω θα ειμαι απο 23.Θελω και εγω να σας δω ειναι πολυ καλη ευκαιρια!

Νανουκα δεν ειμαι απο Θεσ/νικη αλλα απο Ξανθη,εδω ειμαι τωρα και απο Δραμα ειναι η νυφη μου.Πολυ καλη κοπελα. :)

Καλά... δεν το συζητώ... έχετε βαλθεί να με τρελάνεται...

Η μία Δράμα... η άλλη Καβάλα...

Αααααααα!!!!!!!!!!!!

Δεν μπορώ!!!!!!!!!!!!

χαχαχα!!!!!!!!

Έτσι είμαστε οι Δραμινές... καλά κορίτσια!!!

χαχαχα!!!

Δυστυχώς η τηλεόραση μας δεν είναι HD... και χρειαζόμαστε αυτόν τον κωδικοποιητή...

Ο άνδρας μυο προσπαθεί να την πουλήσει στον μπαμπά του για να πάρουμε καινούρια...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...