Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

σας τσακωσα νυχτοβιες!!! :laugh: B)

εκπληξη!!!

2ο συνεχομενο νυχτερινο του αντρα μου... με καποιον πρεπει και εγω να αλλαξω μια κουβεντα βρε αδερφε!

Ισμηνη, τη διαιτα άλλαξε την ονομα! πανε οι καιροι που οι αλβανοι ηταν αδυνατοι. τα τελευταια χρονια πιαναμε καποιους με κατι σκεμπεδες απο το φαϊ και τη μπυρα!

καλε ποι βλεπει greek idol;;; απο που βγηκε το τεκνο; που ηταν και τον βαλανε στη θεση του Χρηστου που αποχωρησε; και εμεινε και εφυγε ο Στεργιος. δε λεω, κριτσι κριτσι με τη μασελιτσα, καλο τεκνο ο Νικολακης, αλλα ο Στεργιος ηταν τοσο καιρο και τραγουδουσε. :(

Σωσω σε ειχα πει απο την αρχη να βαλεις παγο και lasonil αλοιφη για τις μελανιες αλλα με εγραψες... τωρα τι να σε κανω...

Καλυψω αρχισες τα shocking νυντιατικα;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βαριέμαι απίστευτα!!!

Θέλω διακοπές!!!

Ρε κορίτσια... είστε πολύ large τύποι...

Την τηλεόραση την πήραμε 600 ευρώ...

Δε μας περισσεύον για να τη χαρίσουμε και να πάρουμε καινούρια.

Ούτε 2 χρόνια δεν την έχουμε...

Του πεθερού... δε θα του λείψουν...

Ντομ και μένα χτυπάει το κεφαλάκι του και είναι πολύ επικίνδυνο...

Όμως, ζεστσαίνονται τα καημένα...

Για να καταλάβεις, γυρνάει από την άλλη μεριά και κοιμάται...

Εγώ δεν είχα φάει τίποτα όλη μέρα, χθες...

Το βράδυ τσάκισα 1 παρμεζάνο από τον αυλόγυρο και 1 παγωτό για να χωνέψω το παρμεζάνο...

maraki_1978 έγραψε:

Νανουκα που εισαι?

Καλημερα!!!!

Ακομη δεν μας ειπες την καλημερα σου?

Γράφω με διαλλείματα και με προλαβαίνετε...

χαχαχα!

Σας είπα οτι πεινάω;

Ρε Νανουκα εχεις δικιο!

Εγω γι'αυτο δεν εχω παντα μεχρι τωρα.Ειμαι κατα.Τη φοβαμαι.Μετα την κανουνε σκαλοπατι και πατανε και πεφτουνε απο την κουνια.Ασε που θελω να παιρνει αερα γιατι παει και χωνει τη μουριτσα στα καγκελα.Αλλα ρε γμτ κοπαναει το κεφαλι μπαμ μπουμ μιλαμε θα το σπασει.Μπουσουλαει μεσα στην κουνια και χτυπαει.Αγριμακι!Εσπασε το νυχι του ποδιου προχθες.Ημασταν ασορτι!χαχα!Τι να του κανω?

Και ειναι και πανακριβες.

Εκαανα και γω το λαθος και πηρα του μαδερκερ.Χαλια....Δεν κανουν τουλαχιστον για την χρηση που θελουμε εμεις τωρα.

Πρεπει να ετοιμαστωωωωωω!Ευτυχως ειναι καλοκαιρι και θα εχουμε ελαφρια πραγματακια.Για μας λιγα και καλα.Του μπεμπη ειναι τα ζορικα.

Παω να σιδερωσω!

Επανερχομαι....

καλημέρα και από μας!!

σήμερα έχουμε εμβολιάκι, ελπίζω να μην κλάψουν πολύ τα πουλάκια μου..

το πάντα το έχω βγάλει και εγώ και απο τις 2 κούνιες για το λόγο που έγραψε και η ντομ, το είχαν διαλύσει μέχρι και τα σχοινάκια που το έδενα έκοψαν απο το τράβηγμα :S

σας φιλώ

έχω κάμποσες δουλίτσες, τα λέμε

Ξέχασα

Νανούκα τι είναι το παρμεζάνο?

ζυμαρικά με τυρί παρμεζάνα ή άσχετο?

και γω πεινάω..

3 μήνες έμειναν για τη βάπτιση πρέπει να χάσω τα υπόλοιπα 8 κιλά..

λέμε τώρα..

Μμμ... τι είναι το παρμεζάνο...

κυπριακή πίτα με κοτόγυρο, μαρούλι, καλαμπόκι και μία τέλεια σως...

Ααα έχει και τρυμένη παρμεζάνα!!!

χαχαχα!!!

Καλημέρα!Οταν πέφτουμε να κοιμηθούμε τότε αρχίζετε τις θεϊκες ατάκες σας και χάνουμε όλα τα λάιβ.Τα βλέπω την άλλη μέρα σαν την Τετάρτη που όλες οι εκπομπές βάζουν αποσπάσματα του τσαντιριού της Τρίτης.

Καλυψώ μου δεν μπορώ δυσυχώς να το αναβάλω γιατί το κύριο γεγονός είναι ότι είμαστε καλεσμένοι σε γάμο ξάδερφου του άντρα μου και μετην ευκαιρία αυτή θα κοιτάξουμε και εκκλησία και κέντρο για τη βάφτιση.

Μαράκι δεν έχω φέισμπουκ για ιδεολογικούς λόγους.Εχω ομως σκάιπ!Τώρα πώς διαχωρίζονται ιδεολογικά αυτά τα δύο μη με ρωτήσεις.Εκεί με είδε και η Σωσώ και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι-καλά το γραψα ή το σκότωσα;-ότι είμαι αλήθινη.Αφήστε με πέρασε από κόσκινο για να σιγουρευτεί.Επειδή έτυχε δυο φορές που μιλήσαμε να κοιμάται ο δικός μου δε με πίστευε!¨Και πού είναι ο μπέμπης;¨ ¨Πάλι κοιμάται;¨ της έστειλα κι εγώ φωτο του στο μειλ της και τότε σταμάτησε την ανάκριση :P Αν έχεις κι εσύ σκάιπ πες μου να σου στείλω πμ το username.

Βαγκ θεά, και οι Αλβανοί πάχυναν ε;Είναι κι αυτό μια παρηγοριά.

Τ΄ακούς Ισμήνη;Μη μου κάνεις την πάπια εμένα!

Αντε, που τρώτε ένα μαρούλι όλες σας και λέτε¨έχω καλό μεταβολισμό εγώ, τρώω τα πάντα¨και μετά λιποθυμάτε στα παρασκήνια.Ωχ!...Παρασύρθηκα!...Επειδή μουρμουράω συνήθως έτσι για τα ανορεξικά τιβιπερσονακια :)

Ρε συ μαρκατ τι ήθελες τώρα κι εσύ να ρωτήσεις τι είναι το παρμεζάνο;Καλά το είχα απομυθοποιήσει όπως το είπε αρχικά η νανούκα.

Λέω εγώ μέσα μου όταν το έγραψε:¨Α!Τη χαζήηηη!Πήγε αυλόγυρο κι έφαγε σαλάτα με παρμεζάνα μέσα!¨

Κι έρχεσαι μετά εσύ και σου εξηγεί τι είναι τελικά αυτό!

Ε πώς να αγιάσεις μετά!

Πες τα ρε Σωσώκα!Αντε να πετάξουμε τα κωλομεράκια μας έξω να βρούμε επιτέλους χώρο να κάτσουμε στην παραλία!

κοριτσια πραγματικα ομως αδυνατω να συμβαδισω..δεν ξερω τι εχω παθει..

εχω μπλεξει με μαθηματα για κληροδοτημα που ολοι σφαζονται να το παρουν και τρελαινομαι..το σπιτι το εχω φερει τουμποα..ολα μαζι..

ο μικρος μου καλα , μπουσουλησε κανονικα κιολας :P:P

Ισμηνη και εγω νομιζα οτι ο μικρος δεν θα κρατιεται αλλα εκλαψε μονο οταν τον βουτηξε μεσα...σημερα αξιωθηκα να σημειωσω ποιες φωτο θελω στο αλπμουμ :unsure::unsure:

Καλυψω ειναι ολα μαζι..ετσι και η μικρη μιας φιλης..ακριβως τα ιδια ..σαν να την ακουω και εχετε διαφορα 10 μερες..

Νανουκα καλες ειναι και οι παρασπονδιες καμια φορα...

Βαγκ τα αστερακια σου ειναι μουρλια!!! :kiss::kiss:

Ντομ τα λες αψογα!!!!!

Μαρια αν δεν αγχωνεσαι εσυ και τα διδυμα ειναι σπεσιαλ!!!!

Γεωργια για μια ακομα φορα θα πω:μπραβο σου που τα καταφερνεις με τα παιδακια σου!!!!

Σωσουλα πολλα πολλα φιλια!!!

Αλεκα????αντε και σε σενα φιλακια πολλα!!!!

Ασε ντονινικ τι το θελα και ρώτησα και μένα τα σάλια μου τρέχουν τώρα....

μαγειρεύω μοσχαράκι πιλαφάκι, κόπιασε..

τ' αντράκια μου κοιμούνται

τη φρουτόκρεμα ούτε να τη φτύσουν

Χρυσούλα υπομονη, πότε τελειώνεις με τα μαθήματα να χαλαρώσεις και συ λίγο?

Ισμήνη πως πάει?

τι θα περιλαμβάνει το μενού τελικά?

αποφάσισες?

για πες

καλημερα και απο μας..σηκωθηκε το κομματι 8 παρα..του σπας τα μουτρακια η οχι;;;χαχα...δεν εφαγε φρουτο..και την επεσε παλι πρι απο λιγο..

εγω ετοιμαζω πραγματα..και θελω και να φυγω και οχι...

ντομ εισαι θεα..ψηφιζω δαγκωτο ντομ..

βαγκ εγω ακομα δε σε διαβασα εκει..θα το κανω αργοτερα..

νανα δεν ειναι θεμα λαρτζ..αν μιλαμε για 600...μμμμ..ειναι αρκετα..τι να πω..

την χρειςζεται ο πεθερος;;;

μαρκατ...δε ζηλευω το φαγητο σου..εχει κρεας..

σημερα θα φαει η μικρη λαχανικα μονο..για μια μερα δεν τισ φτιαχνω κρεας..παιδια χθες κοιμηθηκα 2..σιδερωνα και τετοια..

αν εζχει τετοια ζεστη κατω θα σαλταρω...δε ξερω τι θα κανω..θα ξεπετσιαστω..

εγω εκανα φασολαδα στο νταντυ..

ρε αλεκο που εισαι;;;φροσω;;

Γεωργια αυτο το ηλιθιο κληροδοτημα τελειωνει στις 22 και στις 23 ξεκιναμε καλοκαιρινα προετοιμασιας..μονο Γ λυκειου κατευθυνσης..δεν εινα πολλες ωρες αλλα υπολογισιμες..12, δηλαδη 3 4ωρα-- :S:S

σωσω ούτε και γω ζηλεύω το δικό σου φαγητό..

μα φασολάδα με τέτοια ζέστη :S:P

Χρυσούλα τουλάχιστον τα καλοκαιρινά δεν είναι πολλές ωρες..

να ξεκουραστείς λίγο και να χαρείς το μπεμπούλη σου

ειναι τυχαιο που σημερα που μιλατα για τα φαγητα σας εγω εχω παλι τσιπουρες ψητες?????

,μετα τα βαφτισια ξαναπηρα εκεινα τα 2 καταρραμενα κιλα που μου εχαν κατσικωθει!!!!δεν αντεχω αλλο..καλοκαιρακι ειναι..κατι περισσοτερο θα φας...

Μαρακι εμενα από Αθηνα δε μου λειπουν goodys αλλα simply burger!!!!

αμερικανια αλλα .... :P:P

kale markat εγω μακαρονια θα φαω απο εχθες..ο μπαμπας φασολαδα..τωρα που τον αφησαμε μονο εκανα κανενα φαι τετοιο που δε μπορει να το κανει..

αλλα γενικα κανω οσπρια μεσ το καλοκαιρι..και σουπες και τεςτοια..

καλημερα!!!

78 απαντησεις????????πλακα μου κανετε!!!!!!!!

εγω χθες εκανα χοριακη και ειναι αρνητικη...

ο γιατρος μου εδωσε χαπια για να μου ξαναρθει περιοδος...

αντε να δουμε...

το μικρο ρινακι κοιμαται ελαχιστα κατα την διαρκεια της μερας και οπως ειναι φυσικο το βραδυ σερνεται απο την νυστα και γκρινιαζει...

δεν ξερω τι φταιει και αλλαξε ετσι....

Χρυσούλα τι είναι αυτό το κληροδότημα;

Η φασολάδα είναι το μόνο φαγητό που δεν μπορώ να φάω...

Γεια συο Χρυσούλα τσιπουραφάγε!!!

χαχαχα!!!

Μαρκάτ, αφού δε θα κοπιάσει η Σωσώ, να έρθουμε εμείς;

Η ιδέα για να την πουλήσουμε στον πεθερό... ήταν της πεθεράς μου :laugh:

Τεσπα... εμένα μια χαρά μου αρέσει η τηλεόραση μας... ο άνδρας μου λύσαξε...

Το πρωί δεν είπιε το γαλατάκι του ο Άνθιμος και είμαι έτοιμη να σκάσω!!!

Ξεχυλίζω από το σουτιέν...

Ρε Ελένη... κοιμάται 12 ώρες τη νύχτα και θέλεις να κοιμάται και τη μέρα;

Μεγαλώνουν τα μωράκια μας και θέλουν να παίζουν περισσότερο, παρά να κοιμούνται...

Ααα και λίγα λόγια για το Ρινάκι μας :laugh:

ρε ελενη...μεγαλωνουν τα παιδια μας...καποια στιγμη πρεπει να μεγαλωσει και η ρινουλα..και να κοιμαται σαν ολα τα παιδιακια...και οχι σαν τισ αρκουδες...πολυ εννοω...α ρε ειρηνη να με ακουγες πως μιλαω στη μανα σου..θα με πλακωνες στο ξυλο..χαχα..

μη σε απασχολει παντως..

νανα οκ με την τιβι..

ελενη καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...