Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλησπέρα!

Σήμερα δεν έκανα καμμια δουλειά..πήγα κομωτηριο κι έκατσα ατελείωτες ώρες...σαν τη Χαρά κι εγώ..Με λουσανε απειρες φορες!

Έκανα αντάυγειες και ξάνθυνα!

Το άλλο ευχαριστο είναι οτι πήγα να δοκιμασω το φουστανι που ραβω και ήθελε μάζεμα γιατι αδυνατησα!

Και μου λέει η πωλήτρια..μπράβο! Τι διάιτα κάνατε??

και της λέω έκανα τη δίαιτα του Αλβανου..όλη μέρα δουλειές!!!

Χρυσούλα μακαρι να ερχοσουνα!

Φρόσω γι αυτο σας κάλεσα..να ερθετε στη βάφτιση..να φέρετε και το γαμπρο!

Βρε Αλέκα?? Σε έχασα!

Σωσωκα ο,τι θες από βοήθεια!!

Και κάτι άσχετο που θυμήθηκα..

Νανά πες παιδί μου στον άντρα σου να χαρίσει την τηλεόραση στο μπαμπα του! Ε οχι και να του την πουλήσει!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μαρκερ μπορεί να σου φανούν χαζά αλλά στην εγκυμσύνη μου τα είχα συνδέσει με το μωρό μου λόγω στίχων.Και τα 2 του Χατζηγιάννη:

¨Εμείς οι 2 σαν ένα, 2 σώματα ενωμένα¨ και ΄΄πιο πολύ απόσο φαντάζεσαι, πιο πολύ απόσο φοβάσαι...πιο πολύ από μένα σ΄αγαπώ¨

ISMHNH έγραψε:

Το άλλο ευχαριστο είναι οτι πήγα να δοκιμασω το φουστανι που ραβω και ήθελε μάζεμα γιατι αδυνατησα!

Και το λες έτσι χύμα ρε Ισμήνη!Χωρίς να με προετοιμάσεις λίγο ψυχολογικά για τη βόμβα που θα πετάξεις!Μου θύμισες την πρόβα του νυφικού μου, που νόμιζα η ονειροπαρμένη ότι θα αδυνατίσω, το ίδιο νόμιζαν και οι πωλήτριες, και στην επόμενη ήμουν τα ίδια και χειρότερα ίσως.Να λείπουν αυτά τα σχόλια στις αφηγήσεις σας παρακαλώ:P quote]

Συγγνώμη ρε συ Dom..δεν το ήθελα..χαχχαχα

Πάντως αλήθεια σου λέω απο την κούραση αδυνάτισα..εχθες εφαγα μιση πίτσα μονη μου και ήπια και μισο λίτρο κοκα κολα η γουρούνα..αλλά όλη μέρα δεν καθομαι κάνω χιλιομετρα στο σπίτι!!

Παρλαπίπες!!!!!!

Τι κανετε βρε!

Ισμηνη φεηκ εισαι και συ!Ποτε κανεις δουλειες,τρως πιτσες,κοκακολες και μπαινεις και ιντερνετ!χαχαχαχαχααχχαα!

Παιδια σαν την Ισμηνη και γω !Φεηκ!Ολη μερα βεγγος!Με τη διαφορα οτι εφαγα ντακο αποψε!Ενα σουβλακι θα το τσακιζα!Τα γκουντυς θα τα γονατισω στην Αθηνα!Στα γκουντυς να κατσουμε κοριτσιααααα!Να φαω η στερημενη!

Εχωωωω του κοσμου τις δουλειες η δουλαρα!Τι να πρωτοετοιμασω θεε μου!

Θελω να παω και κομμωτηριο να καψω τις αφελειες γιατι δεν βλεπω τιποτις.Να γινω ομορφη να με δειτε!χαχαχαχαχαχαχαχα!

Μωρε ανυπομονω να σας δω!Εσεις?

γεια σας ρε φιλεναδες...

πολυ γκρινια σημερα,δεν ξερω τι γινεται...

τωρα βραδυ για να κοιμηθει παλευαμε μια ωρα..πολυ κλαμα σας λέω...τι να εχει το μωρακι μου?????υπαρχει περιπτωση να της εχει κατσει τραβα το κλιματιστικο στο δωματιο της για καποιο λογο????

ισμηνη ωραια αυτη η διαιτα..εγω την κανω καθε μερα μηνες τωρα αλλα δεν πεφτω πιο κατω..μαλλον δε θα γινω ποτε οπως παλια...

μαρακι αν καταλαβα καλα λες να βρεθουμε παρασκευη στο ικεα στον κηφισσο η σαββατο?

μαρκερ μου εγω θα σου προτεινα το miss a thing aerosmith.ειναι απο τα αγαπημενα μου κομματια,το ειχαμε στην κοπη της τουρτας στο γαμο κ το τραγουδαγε ο αντρας μου στην κοιλια μου οταν ημουν εγκυος κ μετα live στη μπεμπα....

σοφη εννοειται οτι θα βρεθουμε οταν ερθεις..

σωσω??αλεκακο??χαρα??δημητρα?που χαθηκατε ολες???

μαρακι κ εγω ανυπομονω να τα πουμε..αλλα να εχεις κουρευτει για να μας βλεπεις....

μακαρι να ειναι οκ η μικρη κ να μην μου το βγαλει ξινο..

λετε να ειναι δοντια????

εγω θα εχω μαυρη ριζα...ελπιζω να μη με παρεξηγησετε...παντρευεται η κομμωτρια μου κ δε μπορει να με βαψει... :woohoo:

Εμενα με βολευει Σαββατο mall αλλα ελεγα μηπως παμε ικεα που βολευει και τη Φροσω.ΝΑ πω ομως την αμαρτια μου με βολευει mall πιο πολυ.

Πειτε και σεις!

Για τις κουκουβαγιες που λεγατε!!!!!Πιο κουκουβαγια απο μενα?Μου μοιαζει κιολας!χαχαχαα!Αφηστε!

Γιατι η νυφουλα μου τι εχει?ΚΑι μεις ετσι ειμαστε!Ανυσηχια...ειναι και η ζεστη.

Και γω κλιματιστικο εβαλα.Εχει μια κωλο-υγρασιααα!χεσε μεσα.

ΠΙανει ολο το σπιτι αλλα ελαγα να βαλουμε ενα ακομη μεσα στον μπεμπη.Θα δουμε.

ισμηνη το εχω στους 26 κ πολυ χαμηλη ενταση.τωρα της το κλεισαμε κ της βαλαμε ανεμιστηρα..

μιλαμε για πολυ κλαμα.......

εισαι ετοιμη για το μπλουμ της ιολης???ο μεγαλος σου ηταν ησυχος στη βαφτιση του??

eimai σελ 19....σε λιγο οι υπολοιπες...εχω και σιδερο..απο το πρωι καφεδεσ..τα γνωστα..μολις εδυγαν 2 φιλες που πιναμε μπυρες και μαμ...

ρε παιδια το νερο και γω το βραζω αλλα οχι για αποστειρωσηγ..αλλα να διαλυθει το γαλα..με κρυο παλι διακλυεται το γαλα,;;;γιατι ααν ναι...τελεια..

ισμηνη μη μιλας για κιλα..θα σας πω ποσα εβαλα οταν γυρισω ηρακλειου..αν εσυ εκανεσ τη διαιτα του αλβανου...εγω να κανω τη διαιατα του κινεζου;ς;

να τρωω και να κανω το κινεζο;;ε να ιρε νανα..ακουσε εκει να την πουλησει..να του τη χαρισει...εκτος και αν την πηρατε 2000...

παιδια δε ξερω τι να πρωτοκατεβασω ηρακλειο..χαμος μςε τα πραγματα..

εχω σιδερο σε λιγο..σδκατα..

και να σας πω και 1 κατορθωμα μας;;;ετσι πως μπουσουλαμε μαθαμε και καθομαστε καθιστοι!!!!οποτε δε χρειαζεται να σηκωνομαι να την βαζω καθιστη..

26 ειναι πολύ καλα..

Μάλλον το κλαμα ειναι ασχετο..αν δεν έχει πολύ ζεστη το δωματιο ασε καλυτερα τον ανεμιστηρα..

Ο ορεστης δεν εκλαψε καθολου..μάλιστα αρχιζε και πλατσουριζε μεσα στο νερό..Την Ιόλη δεν την βλέπω..τρομαζει ευκολα..ευτυχως που το ξωκκλήσι ειναι μεσ την ερημια και δεν θα μας ακουσουνε πολλοί!!

Πες τα Μαράκι:ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΕΞΙΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΙΚ!

Καλυψώ, μήπως είναι τα ούλα του κι όχι λόγω ζέστης;

Σωσώ εγώ το αλμιρόν που χρησιμοποιώ διαλύεται μια χαρά στο κρύο της βρύσης και το πίνει μονορούφι!

Ο δικος μας μαλλον θα κλαιει γιατι θα τον βγαλουμε απο την κολυμπηθρα και οχι γιατι θα τον βαλουμε!Τρελενεται για νερο.χαχα

Λοιπον mall τελικα?

Φροσω γουερ αρ γιου?

Σωσωκα μουυυυυ!

Κρυο νερο αγαπη!Σωθηκες!Μια χαρα διαλυεται!Μου σου πω καλυτερα απο ζεστο!Τουλαχιστον αυτο που πινουμε εμεις.Φριζολακ κομφορτ.Αλλα και το απλο τα ιδια!

re kalycv parto xampari...kai sto boreio polo na thn paw pali ua gkriniazei..sa th mana thw kai ayth...

σοφη να περασεις καλα...και γραφε οποτε μπορεις..

ισμηνη δε πειραζει που θα κλαωει η μικρη..ερτσι για να τη νθυμουνται..

βαριεμαι να σιδερωσω..

ντομ εισαι θεα με τις συμβουλες σου..

απο τεταρτη παιδια ξανα επανερχομαι στο μαμυ κανονικα..

μαρκατ κουραγιο με τα 4...

ντομ δεν ξερω τι εχει αλλα δεν ξερω κ πως να την ανακουφισω...

προβλεπεται τρελο βραδυ κ αποψε..

κριμα που δε θα μπορεσεις να ερθεις στη συναντηση..δε γινεται να πας ευβοια το αλλο σκ??

μαρακι οτι θελετε...

παιδια εμενα ο κωλος μου εκανε αιματωμα και ψιλο εξαπλωνεται..και μαλιστα θαργησει σιγουρα να φυγει ολη η μελανια..κριμα γιατι δε θα μπορεσω να βαλω το καινουργιο στριγκ μαγιω μου..

υπομονη..τι να πω..

Αααα εσεις εχετε ξεφυγει τελειως!

Παω για υπνο!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαα

Λοιπον mall τελικα γιατι μετα θα παμε εκει κοντα για φαγητο.

Θα πουμε αυριο λεπτομερειες

Παντως εγω θα παω και ικεα κηφισο αλλη μερα!Οποτε Φροσω και οποια αλλη κοπελα θελει ας κανονισουμε και αλλη συναντηση!χαχα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...