Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕ ΔΙΩΞΑΝΕ ΜΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΝΕΡΑ

Recommended Posts

Eγω πάλι πιστευω πως ίσως και αυριο ή μεθαυριο κρατας το αγγελούδι σου επιτέλους αγκαλίτσα!!!!

Με το καλό σου ευχομαι και με ενα πόνο και όλα να κυλήσουν ομαλα και να τακτοποιηθούν!

Εφτασες στο τέλος!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 83
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

τωρα θα εχεις ηδη παει εκει, θα σου λεγα να αρνηθεις να φυγεις, να τους βαλεις α υπογραψουν χαρτι για σενα οτι εχουν την ευθυνη που σε στελνουν σπιτι. Εγω τετοιο πραγμα δεν εχω ξανακουσει. Απαραδεκτο!!!!!!!!!!!

Ευχομαι σημερα να σε κρατησουν,να πανε τελεια και να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια σημερα κιολας!!!!!

Καλη δυναμη, με ενα πονο!!!!

τωρα που το ξανασκεφτομαι αν ημουν στην θεση σου θα εβγαινα στα καναλια....μετα θα τρεχαν κ δεν θα φταναν...οχι φακελακι δεν θα σου ζητουσαν θα σε ειχαν στα οπα οπα...αντε με τον καθε εναν που βαριεται να κανει την δουλεια του.

εγώ στην πρώτη γέννα είχα 2 εκ διαστολή και έφυγα και πήγα σπίτι, ξαναπήγα στο νοσοκομείο, αφού είχα πόνους ανά τακτά διαστήματα και είχα διαστολή 4εκ.

στην 2η γέννα είχα διαστολή 4εκ και έφυγα και πήγα σπίτι και ξαναπήγα όταν είχα 8εκ!!!!

βέβαια δεν είχαν σπάσει τα νερά.....αλλά μην ανησυχείς παιδιά χωρίς πόνο δεν έρχονται είμαι σίγουρη ότι θα καταλάβεις πότε θα έρθει!!!

καλή γέννα σου εύχομαι... :)

εκτός και αν γέννησες κιόλας!!!!

Καλε αγχωθηκα και μονο που το διαβασα!!!!!

οπως και να εχει ολα καλα θα πανε και θα κρατας το τζουτζουκο σου αγκαλια σε λιγες ωριτσες!!!!!!

με το καλο!

Αχ κοριτσι μου τρελαθηκα και μονο που το διαβασα!Ελληνικο δημοσιο τι περιμενεις???Αν τους πληρωνες ομως....θα σου ελεγα εγω!Λαμογια!

Σου ευχομαι τα καλυτερα και να κρατησεις το αγγελουδι σου συντομα στην αγκαλια σου!!!

ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου,πηγα τελικα σε αυτον που εκανα τη β επιπεδου και μου ειπε κι αυτος οτι το μωρο εχει αρκετα υγρα ακομα μεσα και εφοσον δεν τρεχουν αλλα,δεν υπαρχει προβλημα που καθομαι ετσι.μπορει να παει και αλλες 3 μερες..προφανως εχει απο καπου διαροη ο σακος μας αλλα ειναι μικρη και ειναι ψηλα,γιατι μου εβαλε και αυτος το χερι να δει και ειπε οτι σπρωχνει το κεφαλακι με το χερι και αυτο φευγει κατα πανω,αν ειχε σπασει ο σακος χαμηλα,θα ετρεχαν πολλα νερα πιεζοντας το κεφαλι(πονεσα εν τω μεταξυ,τι απαισια εξεταση!!!!μου βγηκαν τα ματια εξω!!!)

η διαστολη ειναι στο 2 και παει να ανοιξει κι αλλο,ειναι πολυ μαλακος ο τραχηλος..και μου λεει οτι μολις νιωσω το παραμικρο πονακι η την παραμικρη συσπαση,να τρεξω,αλλα τωρα δεν ειναι και τοσο επειγον,οσο ειναι καλα το μωρο και δεν ποναω,ας παρει λιγες μερες ακομα..

απο τη μια ειναι καλο που δεν ποναω ενω εχω διαστολη,αλλα απο την αλλη που θα καταλαβω να παω στο νοσοκομειο???????

δεν ξερω αν καθησυχαστηκα,αλλα τουλαχιστον το μωρο μου ειναι καλα,και οι παλμοι του δυνατοι..και το στομαχακι μας ηταν γεματο!!!!φτασαμε τα 3350 αισιως!!!

παντως κοριτσια,απο την ωρα που με "πειραξε",παω τουαλετα και νιωθω οτι θα μου πεσει μεσα!!!λετε να με ανοιξε κι αλλο???

Ωραία τα νεάκια Alkostaki μου!!!!!

Άντε...... λίγες μερούλες μείνανε μόνο!!!!!!!!!!!!!!!

Παίδαρος ο μικρός σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό............ να ξεφουσκώσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατσε λιγο , οταν λες παω τουαλετα τι εννοεις ? για πιπι ή σε εχει πιασει η κοιλια σου ? γιατι αν πηγαινεις συνεχεια τουαλετα για κεννωση τοτε προετοιμαζεται το σωμα για τοκετο!

ρουλιτσα οχι για πιπι μου..

ασε πηγαινω καθε μιση ωρα σχεδον,το εχω κανει στεκι!!!κατα τα αλλα εχω δυσκοιλιοτητα..παντως τοσο βαρυ και χαμηλα που νιωθω το μωρο,φοβαμαι κιολας τωρα να παω παω για κεννωση γιατι αν σφιχτω πολυ,μπορει και να βγει!!τοσο χαμηλα το νιωθω!! :laugh: :laugh:παντως δε θα αντεξω πολλες μερες ετσι,ουτε να περπατησω καλα καλα εν μπορω,με ανοιχτα τα ποδια παω σαν την παπια!!!

πιπιτσαζουζουνα σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου,και σου ευχομαι οτι καλυτερο στη ζωη σου,η παναγιτσα γρηγορα να σου φερει ενα αγγελουδι,και να μας λες τις αποριες σου σχετικα με την εγκυμοσυνη και τη γεννα!!!και ουτε που θα θυμασαι τις προσπαθειες και τα οσα περασες..φιλακια

αλκοστ σου ευχομαι οτι καλυτερο!!

οταν ερθει η στιγμηθα το καταλαβεις γιατι θα πετρωνει η κοιλιτσα σου και θα εχεις και εντονους πονους περιοδου.

με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το μωρακι σου! :woohoo:

κοριτσάκι δεν ξέρω να σου πω τί να κάνεις πάντως η λογική λέει με την παραμικρή ενόχληση να τρέξεις στο νοσοκομείο. ο γιατρός μου είπε οι πόνοι είναι στην αρχή σαν πόνοι περιοδου και η κοιλιά είναι πετρωμένη.

πολύ εξωφρενική η αντιμετώπιση στο νοσοκομείο :angry: κι εγω σε δημόσιο θα γεννήσω, αχ τί μας περιμένει...

αφού το μωράκι είναι μια χαρά μην ανησυχείς. σύντομα θα το έχεις στην αγκαλιά σου κι όλα αυτά θα είναι παρελθον. με το καλό!!!!!

πετρωματα εχω,συχνα κιολας αλλα χωρις πονο,μονο εντονο σφιξιμο νιωθω και η κοιλια μου γινεται πολυ σκληρη και μαζευεται..μαλλον ειναι προετοιμασια της μητρας..

τελος παντων,θα δουμε,καλυτερα να μην το σκεφτομαι,ας ερθει οποτε θελει,αλλωστε λιγες μερες μεινανε..δε θα φαω και την ψυχη μου..αφου ολα ειναι καλα,περιμνενω

alkost αυτες ειναι συσπασεις :woohoo:

καλε μετρας καθε ποτε γινονται?? λες συχνα?? ανα 15λεπτο?? 20λεπτο??

μετρα ανα ποση ωρα κανεις συσπασεις γιατι αν ειναι πολυ κοντινα τα διαστηματα να παρεις τηλ το γιατρο σου να του το πεις μηπως χρειαστει να πας στο νοσοκομειο!!!! :silly:

μπα δεν ειναι τοσο συχνες..

η αληθεια ειναι οτι δε μετρησα κιολας,αλλα αφου το λες θα αρχισω να παρατηρω..παντως εχουν αρκετη διαφορα μεταξυ τους

alkost μου λιγο πολυ ξερω απο βεροια κ τι κατασταση επικρατει στο νοσοκομειο τους, δυστηχως :angry: χαιρομαι που πηγες κ σε αλλο γιατρο κ σου ευχομαι μ'εναν πονο κοπελα μου.... :)

Κοριτσακι μου τις ζω τοσο πολυ αυτες τις στιγμες κοντα σου και εχω χ....ει πανω μου για αν ειμαι ειλικρινης.Εισαι πολυ δυνατος ανθρωπος και θα γινεις μιααααααααα υπεροχη μανουλα με τοση ψυχραιμια....Σε λιγο θα κρατας το παιδακι σου αγκαλια..κουραγιο...και εγω σκεφτομαι να γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο και καπως ετσι μου ειπε και εμενα η γιατρος οτι μπορει να εξελιχθουν τα πραγματα αν εχουμε καποια διαρροη αν..αν..αν. Ουφ!!! Αντε κουκλα μου και με εναν πονο ψυχη μου...Ο θεος και η παναγιτσα να φυλανε εσενα και το αγγελουδι σου!!!!!

Alkost ta exw peksei me auta pou diavazw..Etsi epathe h nufh mou san esena,ths espasan ta nera kai den eixai katholou ponous alla thn kratisan sto nosokomio gia parakolouthish kai meta apo 30 wres peripou kai efoson den ths hrthan oi ponoi ths ekanan proklish gia na genusei.. Auto pou kserw egw einai pos iparxei kindinos na isxorisoun mikrovia apo thn sthgmh pou exei tripisei o sakos kai den einai kalo na to afinoun toses meres...Giati den fevgeis gia Thessalonikh na pas kapou kalitera,an efimerevei to Papageorgiou na pas einai souper, kamia sxesh me Beroia.

Alkostaki, διάβασα τι σου συνέβη και μούδιασα για μια στιγμή αλλά χαίρομαι πολύ που όλα είναι καλά! Αντε λίγες ημέρες έμειναν και θα μας περιγράψεις και εσύ την εμπειρία του τοκετού σου και θα μας λες πως αισθάνεσαι που κρατάς το θαυματάκι σου στην αγκαλιά σου!!! Το νου σου, μόλις αισθανθείς οτιδήποτε την τσαντούλα σου και στο νοσοκομείο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...