Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Ιουλίου 2010! Νο3


Recommended Posts

Καλα Κικη η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ελεγε και δε σταμάταγε!

ότι θα με πιανουν πονοι στη τομη ανα διαστηματα (σε φαση να διπλώνω απο τον πόνο και οτι θα μεινει σα "κουσουρι") και άλλα πολλά τα οποια όταν τη ρωτησα τι εννοει, δηλαδη τι άλλα θέματα μου λέει "καλά γέννα και θα σου πώ μετα" :angry:

Πώς έχουν γίνει όλοι ξερόλιδες δε καταλαβαινω...

Ελένη όντως ωραία κοιλίτσα! Σόρυ έχω τον καημο μου και ειμαι γαιδουρα :(

Ρε παιδιά αμα δε κατεβαινει τι άλλο μπορώ να κάνω? πρόκληση και να δώ μήπως κατεβει και άν δε πάρει θέση καισαρική? Έχω πάθει σύγχηση...δε ξερω αμα κανω το σωστο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μην αγχωνεσαι..ουτως ή αλλως απ'οτι βλεπω απο το τικερακι σου εχει 2 βδομαδες ακομα..που ξερεις αν θα κατεβει ή οχι μεχρι τοτε??

σορρυ που θα σου το πω αλλα η κοπελια λεει μα@@@κιες..δεν μενει κανενα απολυτως κουσουρι..ουτε πονους εχεις που να σε κανουν να διπλωνεις...το μονο που θα πονας λιγο την πρωτη μερα που θα γεννησεις αλλα ειναι κατι υποφερτο δεν πεθαινεις απο τον πονο...αμα ηταν δεν θα γεννουσαν με καισαρικη οι γυναικες ;)

παντως ειλικρινα εκ πειρας σου μιλαω οτι αν χρειαστει να κανεις καισαρικη μην φοβηθεις καθολου...

σκεφτεται να σε αφησει μεχρι το τελος ο γιατρος σου ή θελει να σε βαλει πιο νωρις επειδη ειναι μεγαλο το μωρο?? :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μου ειπε να πάμε για Πέμπτη η Παρασκευη, τον ρώτησα μηπως να την αφησουμε να έρθει μονη της ή να κλεισω και τη 40 αλλά μου απάντησε οτι δεν έχουμε κατι να κερδισουμε, έχει πάρει βαρος πολύ.

Σήμερα θα τη ξαναμετρησουμε!

Μου ειπε βεβαια "κλεινουμε ρ/β για Παρασκευη αλλά ίσως έρθει μονη της πιο νωρις."

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

περιμενουμε νεα σου τοτε!!

αχ θα παρεις και εσυ τη μπουμπουκα σου αγκαλιτσα αυτη τη βδομαδα!! :woohoo: ευχομαι να εχει σφηνωσει βρε χαρα μου και να μην σε πεδεψει η ζουζουνα σου! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:)

Πραγματικα ας έρθει όπως θέλει η μικρη κιουρία μας! Δε με απασχολει καθόλου! Καλα να ειναι! Δε κρατιεμαι, θέλω να τη δώ!

Ευτυχως ο Χάρης στηριζει ότι και να αποφασισω και γελάει με τις μαμακιες που ακουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοιλουμπθτσες και απο μενα!

thinkping με το καλο να υποδεχθεις την μπουμπου σου!!!!!!!!!!!!!!

ελπιζω να εχει καποιος τηλ να μας πει τα ναεα σου!

ελενακι τελεια η κοιλια σου!

χαρα (συμπεθερα) αυτη που σου ειπε ολα αυτα ειναι για πολλες κλωτσιες!!!!!

και εμενα ο μπεμπης ειναι ψηλα και θα παμε σημερα να τον δουμε. ειπε πως μπορει να κανουμε καισαρικη.Ρωτησα για πονους και τετοια και μου ειπε αυτο που λεει και η κικιτσα. πονας μονο την πρωτη μερα υποφερτα ομως!!!

και εγω θελω πολυ να γεννησω φυσιολογικα αλλα παλι σκεφτομαι γερο να ειναι και να ερθει το μωρο μας και ας ερθει με ποιο τροπο να ειναι!!!!!!

το ιδιο φυσικα σκεφτομαι και για την νυφουλα μου!!! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

harabelγιατι τοσος πανικος κοπελα μου γιατι σου το κανουν αυτο και μενα εχει παρει βαρος πολυ ο μπεμπης 22 ιουνιου ηταν 3650 φαντασου ποσο εχει παει δηλαδη...μεθαυριο θα παω να με δει ο γιατρος που ειναι η πητ και βλεπουμε εσενα γιατι πριν τη πητ?και να σου πω και κατι ελπιζω ακομα οτι μπορει να ερθει απο μονος του μεχρι μεθαυριο ακομα και την ιδια μερα δε θα βιαστω για προκληση η οτιδηποτε αλλο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Γύρισα σπίτι, με τον Βενιαμίν μου. Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας, τις διάβασα σχεδόν όλες.

Ο μπόμπιρας είναι μια χαρά, εγώ πάλι είμαι στο κρεββάτι με δισκοπάθεια. Γιαυτό δεν μπορώ να μπαίνω συχνά για νέα μου αλλά και να διαβάσω τα δικά σας. Μόλις νιώσω λίγο καλύτερα, θα σας γράψω και λεπτομέρειες απο τον τοκετό.

Σας αφήνω τώρα γιατί πλησιάζει η ώρα για μαμ. Θα τα πούμε πάλι σύντομα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαρα μου ευχαριστω πολυ για την ευχη!!!και εσυ με το καλο να παρεις το νινακι σου αγκαλιτσα!!μην ακους κανενα!ανοησιες της καθε ασχετης προκειμενου να προκαλεσουν πανικο!!μονο που σκεφτηκε να μιλησει κατ'αυτον τον τροπο σε εγκυο γυναικα και να την πανικοβαλλει..τι να πω..αισχος και ντροπη της!εσυ μην αγχωνεσαι ουτε γιατι δεν κατεβαινει τπτ,εχει το σκοπο της η μικρουλα!!!

κικιτσα μου περιμενουμε νεα σου!!!!!

ελενη η κοιλιτσα σουπερ!!

χαραπ περαστικα σου!!!τι καλα που πηγατε σπιτι!!!φανταζομαι πως ειναι με αλλο ενα μελος !!σουπερ!!!να ειναι γερος και να τον χαιρεστε ολη η οικογενεια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

harap και παλι να σου ζησει το μωρακι σου!! :woohoo: καλη λοχεια να χεις και περαστικα σου..μαλλον γι αυτο δεν μπορουσες να περπατησεις και ποναγες πολυ στην εγκυμοσυνη σου :(

κοριτσια πηρα τηλ το γιατρο μου και μου ειπε να παω αυριο 10 το πρωι να μιλησουμε. φανταζεστε να μου πει θα κανουμε εισαγωγη αυριο (δηλαδη την τεταρτη :P )?? :woohoo: :silly: αφηστε που στην αρχη τον ειχα παρει 2 τηλεφωνα και δεν το σηκωνε και αγχωθηκα..αλλα ευτυχως το σηκωσε και ηταν και καλοδιαθετος κιολας :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας,κοριτσάκια μου!!!Χαίρομαι που είστε όλες καλά!!!

Εγώ εδώ στην αναμονή!!!Δεν περνούν οι τελευταίες μέρες!!!Έχω πολλή αγωνία!!Θέλω να σφίξω στην αγκαλιά μου το κοριτσάκι μου!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κικιτσα μου αντε κοπελα μου με το καλοο!θα περιμενουμε αυριο τοτε τα σπουδαια!!!!τι αγωνια!!

friday για ολες μας ετσι ειναι!!δεν περνανε με τπτ οι μερες!!!που θα παει ομως..θα περασουν και τοτε.... γλεντια μεγαλα θα κανουμε!!!τελευταια θα χορεψω το χορο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακια μου τι μου κανετε???βλεπω απομειναμε λιγες και ολες την εχουμε ψωνισει... :laugh: :laugh: :laugh: :silly: :silly: :silly: :silly:

εγω ειμαι τρελαμενηηηηη!!!θελω διακοπες ,θελω το νινι μου να βγειιιιι απο την κοιλιτσα,θελω θελω θελωωωωωωωωω!!!!!!!! :lol:

ΑΧ κοριτσακια μου δεν περιμενα να σκασω τοσο πολυυυυυ τωρα που φτανουμε στο τελος της εγκυμοσυνης,αλλα εσκασαααα.....ευτυχως το λουλουδακι μου κλωτσαει συνεχεια και χαιρομαι πολυ!!! :)

τι να κανω δεν ξερω για να αλλαξει λιγο η διαθεση...εφτιαξα νυχια ποδια μαλλια οπως με συμβουλεψατε ...ηρεμησα για κανα 2ημερο πηγα και στο γαμο περασαμε ομορφα!αλλα τωρα παλι σκατακια..θελω την μπεμπουλα μου αγκαλιτσα!!! :kiss:

φιλακια κοπελαρες μου!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελικά στο τέλος τα έχουμε παίξει όλες δεν παλεύεται.εγώ πάντως αύριο που θα πάω στο γιατρό ελπιζω να μου πει ότι γεννάω. νοιώθω ότι δεν αντέχω μέχρι την Παρασκευή ( είναι η τελευταία μέρα που μου έχει δώσει). αισθάνομαι πονάκια πολλά και όλοι μου λένε αν και δεν το πιστεύω ότι περνάω λίγους λίγους τους πόνους και είναι καλύτερα.

αυρίο θα δώ τον αντράκο μου πάλι. Ανυπομονώ όπως και όλες να τον πάρω αγκαλίτσα. Αφου πηγαίνω στο παιδικό δωμάτιο και κάθομαι με τις ώρες μάλιστα μερικές φορές και μόνο στη σκέψη ότι θα έχω ένα μωράκι εκεί βάζω και τα κλαματα από την χαρά μου. Ωραίες σκεψεις η αναμονή είναι που μας χαλάει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια μου τι κανετε?????

μιλησα με το Κατερινακι μας (thinkpink),γεννησε ενα πανεμορφο κοριτσακι 3030 γρ με μπολικο μαυρο μαλλακι!!!!ειναι πολυ καλα και οι 2 τους!!χαρηκα τοοοοοοσο πολυ που την ακουσα την Κατερινα!!!!

κοριτσακι μου σου ευχομαι μεσα απο τη ψυχη μου να σου ζησει το κοριτσακιιι σου!!!!το αγγελουδι σου!!!!!!!!!να ειστε ευτυχισμενοι οικογενειακως!!!!καλη λοχεια κοριτσαρα μου!!!!!!πολλα φιλακια στα μπουτακια της πριγκιπεσσας σου!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου ο δράκουλας ξαναχτυπα!!!!

Όλη μέρα στη γύρα είμουν πάλι και τώρα άραξα και διάβασα τα νέα σας :)

Ηarap να σας ζήσει το 3ο αγγελούδι της παρέας!!!!Γερό και καλότυχο να είναι πάντα!!!Περαστικά σε σένα και καλή λοχεία να έχεις!!!

Χαρά μου ευτυχώς που δεν γέννησες γιατί θα θύμωνα και με σένα,αφού ολες με περάσατε :(:( Μην ακούς κανέναν συμβουλάτορα...όλοι χώνουν τη μύτη τους σε τέτοια θέματα είναι γνωστό!!!Στο κάτω κάτω λέγε τους "μ...ι μου είναι ότι θέλω το κάνω.."Να δεις τι καλά θα το βουλώσουν όλοι!!!!Εγώ στη θέση σου θα περίμενα να δώ τι θα γίνει τουλάχιστον μέχρι την ΠΗΤ μου.Αν θέλεις να πας για φυσιολογικό φυσικά,αν όχι οκ!

Χθες είμουν με 1 ξαδέλφη μου που έχει κάνει 2 καισαρικές.Μου έλεγε ότι είναι απο τα πιο βαθια,αν όχι το πιο βαθύ χειρουργείο.Επώδυνο πολύ περισσότερο απ'τον φυσιολογικο τοκετό αλλά όχι και τοοοσο τραγικό όπως το παρουσιάζουν μερικές!!

Κατερινούλα μου να σας ζήσει το κοριτσάκι σας!!!Γερό και υγειές να έιναι πάντα και να σας δίνει μόνο χαρές!!!Καλή λοχεια κουκλίτσα μου ;);)

Τα δικά μου νέα;Πήγαμε γιατρό,όλα πολύ καλά,πήγαμε 3,5 κιλά...αλλά δεν λέμε να βγούμε ακόμη απ'την κοιλιά της μανούλας!!!Περιμένουμε την Παρασκευή τώρα και βλέπουμε...ο γιατρός μου είπε να μην αγχώνομαι και ότι έχω τις καλύτερες προυποθέσεις για φυσιολ.τοκετό!!!Άντε να δούμε...

Υπομονή σε όλες μας τις τελευταίες....Λίγες μέρες μείνανε!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινακι οπως και να εχει αυτη την εβδομαδα θα εμφανιστει το κοριτσακι σου!!!δεν την παιρνει να κανει αλλα τσαλιμακια!!!μεγαλωσε πολυ το μικρουλι σου!!αστερακι εγινε!!!!μπραβοοοοοο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ'ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου!!!!!

θα μου δώσει και 5-6 μέρες παράταση είπε ο γιατρός αν δεν γεννήσω μέχρι Παρασκευή....Το μάνα κουράγιο το έχεις ακούσει ε;Αυτό θα κάνω η δόλια...Λες να περιμένει τον μπαμπά της που θα έρθει Τετάρτη;Μάλλον,δεν θέλει να τον τρέχει η ζουζούνα μου :P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αααα πες το μου ετσι!!!!!!!εννοειται!!τον μπαμπακα της περιμενει!!!να γεννηθει και να μην ειναι εκει??δεν λεει.. τα κοριτσακια εχουν αδυναμια στους μπαμπακουληδες..οποτε καταλαβαινεις!μ'εκανες και γελασα :D :D :D :D :D :D ξερει τι κανει το μικρουλι σου!!! αντε βαρια βαρια την αλλη εβδομαδα να την εχεις.δεν αργεις!εγω τι να πω????ειμαι ακομα 36+2..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μ'εχει πιασει μια περιεργη νυστα σημερα..αλλες φορες ερχεται 3 η ωρα και δεν με παιρνει με τπτ ο υπνος..σημερα τα ειδα ολα!!!καληνυχτα Κατερινακι μου!δεν βλεπω να ειναι καμια αλλη κοπελα εδω μεσα..φιλακια πολλα!!!καλη ξεκουραση!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαμπάρι δεν θα πάρεις πότε θα είσαι στην 40η....άσε που θα φοβάσαι σαν εμένα...Εγώ δεν αγχώνομαι και δεν βιάζομαι γιατί τρέμω στην ιδέα του τοκετού!!!!!Από το πρωί που ξύπνησα είχα πονάκια και συσπάσεις,χεσ...α πάνω μου!!!Ακόμη έχω αλλα δεν το βλέπω για γέννα!!!!

Ο μπαμπάς της θα έρθει όποτε και να βγει,απλά Τετάρτη θα έρθει γιατί έχει Πέμπτη-Παρασκευή τα ρεπό του.Προγραμματισμένα δλδ,γιαυτό λέω δεν θέλει να τον τρέχει!!!!Μην χρειαστεί να φύγει απ'τη δουλειά και να τρέχει Δράμα!!!!Σιγά μη γεννούσα και αυτός να λείπει ;);) Τον θέλω κοντά μου οπωσδήποτε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...