Μετάβαση σε περιεχόμενο

poies perimenoume didimakia? Νο3

lena

Recommended Posts

• Απαντήσεις 722
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΒΓΕΙ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ. ΑΠΟ ΝΕΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ. ΣΤΙΣ 8/7 ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΖΟΥΖΟΥΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ 21/7 ΙΣΧΥΕΙ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΓΧΟΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ... ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MARAgr έγραψε:

εγω μαλλον θα μαι η τελευταια της φουρνιας...

Να πανε ολα καλα σε ολες μας!!!!!!

Καλέ όχι δε μείνατε τελευταίες είμαι και εγώ εδώ πιο πίσω και η lena..Απλά δε γράφω καθημερινά αλλά σας διαβάζω κάθε μέρα!Τις τσουπρίτσες μου τις περιμένουμε έως 15 Οκτώβρη!Με το καλό όλες να αγκαλιάσουμε υγιέστατα παιδάκια..

τελεια, δεν θα μεινω μονη να τσουρουφλιζομαι και να αναρωτιεμαι διαφορα μεσα στον Αυγουστο και το Σεπτεμβριο...

Με το καλο ολες.

Σας παραθετω ενα θεματακι που εβαλα και καπου αλλου, μηπως σας αφορα. Αφορα στα βλαστοκυτταρα. Δεν ξερω αν σας εχει απασχολησει..

Αν μπειτε στο

http://exandas.ert.gr/

θα μπορεσετε να παρακολουθησετε μια εκπομπη της νετ, εξαντας λεγεται, τελεια!!!! Αξιζει τον κοπο να την δειτε οταν θα χετε χρονο...

Ουσιαστικα στον κοσμο ολο το πολυ 12 περιπτωσεις παιδιων εχουν ιαθει με τα δικα τους βλαστοκυτταρα, μιας και αν ενα παιδακι παρουσιασει ενα προβλημα υγειας, ακριβως το ιδιο προβλημα θα χουν και τα ιδια του τα βλαστοκυτταρα.

Ο μονος λογος που φαινεται να αξιζει να τα φυλαξεις ιδιωτικα φαινεται να ναι η μικρη περιπτωση το παιδακι να ναι ιστοσυμβατο με το αδελφακι του και να σωσει το αδελφακι του.

Στην Ελλαδα μαλλον λειτουργουν 21 ιδιωτικες τραπεζες βλαστοκυτταρων, αλλα κανεις δεν ειναι σιγουρος για τον αριθμο αυτο ουτε για τις συνθηκες κατω απο τις οποιες λειτουργουν (αν κοπει το ρευμα σε μια πολυκατοικια στα Σεπολια οπου φυλασσονται λογου χαρη, αντε εσυ να ξερεις).

Δεν μπορω να πω οτι κατεληξα σε σιγουρο συμπερασμα, αλλα τεινω να πιστεψω οτι οι ιδιωτικες τραπεζες ειναι απλα μια εκμετταλλευση του φοβου μας...

Ετσι για να χουμε θεματα να απασχολουμε την γκλαβα μας...

ΕΙΜΑΙ 35 ΚΑΙ 5. ΜΑΡΑ, ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ. ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΤΟ ΜΟΠΝΟ ΜΑΣ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΑ. ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ.. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ Ή ΣΩΣΤΟ. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ . ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

2002 σε παει πισω ο γιατρος ε???

θα τον φας και τον 9ο σχεδον εσυ!!!

αντε με το καλο και σε σενα καλη μου να τα παρεις αγκαλιτσα!!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ. ΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!

ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!

τζα!!!!

Είμαι και εγώ εδώ....!!!!!

Είμαι στην 19 εβδομάδα,αρα ειμαι η τελευταια ή εγώ ή η Ναταλι....

Μάρα εγώ πήρα μάλλον 3 κιλα , αυριο εχω γιατρό και μόνο εκεί ζυγίζομαι

για να μην τρελλαθω!!!

Λιονταράκι,επειδή δεν μπαίνω συχνα,έμαθα πως στις 5 Ιουλίου θα γίνεις μανουλα!!!!

Με το καλο να κρατήσεις δύο γερά μωράκια και να γεμίσει το σπίτι σας χαρά και παιδικα γελάκια!!!!

Τι κάνετε οι υπόλοιπες?

καλημερα!ολα τα κοριτσακια καλα βλεπω!!!!

οι μανουλες που ειναι καλε;;;

εγω καλα ειμαι.στην αναμονη για τη δευτερα!!!αλλα δεν ειμαι εγω το θεμα σημερα!!!

ΠΗΓΑ Κ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΚΑΡΜΕΝ (ΖΕΤΟΥΛΑ)!!!!! :lol: :woohoo: :woohoo:

ειναι μια χαρα!!!κουκλα!δυο μετρα!!!αλλα και τι αντρακια εκανε!!κοριτσια επαθα πλακα!τρελαθηκα!α...και τα καπαρωσα οκ;;για τις κορες μου!!!μαλιστα πηρα το ενα μωρακι αγκαλια κ οι μικρες μεσα το κλωτσαγανε!εκαναν τη γνωριμια!!!

λοιπον η ιστορια της εχει ως εξης:το σαββατο το βραδυ εφαγε απ εξω κατι τορτελινια που της προκαλεσαν μαλλον δηλητηριαση κ αυτο ενεργοποιησε τον τοκετο.πηγε την κυριακη με συσπασεις κ πονους στο μαιευτηριο κ γεννησε με καισαρικη δυο κουκλακια γυρω στα 2400.για δυο μερες τα πηγαν στο νοσοκομειο στη θερμοκοιτιδα προληπτικα κ τωρα τα εχει μαζι της.το ενα μωρακι το εχουν στη λαμπα γιατι ανεβασε ικτερο.θηλαζει αποκλειστικα αλλα στο μικρουλι το ενα με τον ικτερο δινει κ λιγο συμπληρωμα.ειναι ησυχα κ τρωνε ανα τρεις με τεσσερις ωρες περιπου.

αυτα τα υπεροχα νεα της καρμεν!!!μου ειπε να σας χαιρετησω!!!

αχ πολυ χαρηκα που την ειδα απο κοντα αυτην κ τα μωρακια.περασαμε την εγκυμοσυνη ολες μαζι αυτον τον καιρο και ηταν πολυ συγκινητικο για μενα να τη δω με τα μωρακια της!!

να ειμαστε ολες καλα κ μια μερα που ξερετε μπορει να γνωριστουμε ολες!

φιλια πολλα

Μωρε Λιονταράκι συγκινήθηκα....

Να τις ζήσουν τα αγγελούδια!!!!Να τα χαρεί με υγεία και χαρές....

Αλλα αυτο που ειπες με συγκλονισε...Τόσους μήνες τα λέγατε μαζί και μοιραστήκατε ολες τις στιγμούλες σας....ειναι τόσο ομορφο που πηγες και την είδες....και κρατησες το ενα μωράκι της....

Σε λίγες μέρες θα κρατας τα δικα σου αγκαλίτσα....

ηταν πολυ ομορφα τα μωρακια της!!εγω δεν εχω ιδεα απο νεογεννητα αλλα αυτα ηταν κουκλακια με μαυρα μαλλακια.το ενα που το ειχαν στη λαμπα του φοραγαν μασκουλα στα ματακια!κ ηταν τοσο γλυκουλης λες κ ειχε βαλει μασκα ματιων που βαζουν μερικες για να κανουν μασκα στα ματια!!ειχε πλακα!!

γεννησε την κυριακη το μεσημερι.ειναι μια χαρα.δεν ποναει καθολου.ειναι αγχωμενη λιγο αλλα μια χαρα κατα τα αλλα.θα κατσει μαλλον ολη τη βδομαδα μεσα.

κοριτσια αυριο παω για καρδιοτοκογραφημα.πρεπει να πω στο γιατρο αν θα κανω ολικη ή επισκληριδιο για να κανονισει με αναισθησιολογο.

ποια ειναι η γνωμη σας;;;;

δεν μπορω να αποφασισω με τιποτα

Λιονταρακι έγραψε:

κοριτσια αυριο παω για καρδιοτοκογραφημα.πρεπει να πω στο γιατρο αν θα κανω ολικη ή επισκληριδιο για να κανονισει με αναισθησιολογο.

ποια ειναι η γνωμη σας;;;;

δεν μπορω να αποφασισω με τιποτα

εγω ελεγα για επισκληριδιο, δεν θελω να ειμαι χαλια και να μην μπορω να συνελθω να δω τα μικρα μου!!!

αλλα εχει αρχισει και με ενοχλει πολυ η μεση μου.... λενε οτι η επισκληριδιος το επιδυνωνει...

βασικα θα παραμεινω στη δηλωση του γιατρου μου που μου ειπε θα κανεις οτι σου πω εγω οταν ερθει εκεινη η ωρα!

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΝΕΑ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΜΕΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΜΕΣΩΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΘΗΛΑΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. ΒΑΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ.

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ!!! ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Γεια σας και από μένα,

μας είχαν κόψει το ρεύμα από τις 11:30 μέχρι 21:30 και δεν μπορεσα να γράψω.

Πολύ ωραία νέα μας έφερες Λιονταράκι, άντε και στα δικά σου.

Καληνύχτα τα λέμε αύριο πάω για μπάνιο

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!! ΕΙΣΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ!!!! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΗ ΖΕΣΤΗ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...