Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 796
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΜΑΡΟΥΛΙ32ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΙΣΙ ΣΟΥ!!ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ,ΤΗΣ ΑΛΑΞΕΣ ΓΑΛΑ ΕΣΥ?ΕΓΩ ΤΗΣ ΑΛΑΞΑ Κ ΠΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ.Κ ΤΗΣ ΔΙΝΩ Κ ΧΑΜΟΜΗΛΙ.ΕΣΥ ΤΗΣ ΕΔΙΝΕΣ?ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ??ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΜΩΡΕ ΓΤ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ Κ ΠΟΝΑΕΙ!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ!

Δημοσίευση

Καλημερα μανουλες ειμαι κομματια. Η Σαντυ γκρινιαζει και ξυπναει ανα μιση ωρα.Περιμενω να κοιμηθει μπας και κοιμηθω και εγω.

Συμπεθερα 10 ωρες σερι? Να σου στειλω και την δικια μου να την κοιμησεις!

Θα τα πουμε μετα!

Δημοσίευση

κοριτσια καλημερα!

πως ειστε?εμεις μονιμως ξενυχτηδες και μονιμως με ενα μπιμπερο στο στομα! χθες ηρθε μια φιλη που εχει ενα παιδι 2 χρονων και μου ειπε οτι εχει να κοιμηθει σερι το βραδυ, εδω και δυο χρονια. γι αυτο μην μου λετε για 10ωρα γιατι θα τρελλαθω!!!!καπως ετσι βλεπω κι εγω το μελλον μου!!αγρυπνο!!!

τι να κανουμε!

κοριτσια να ρωτησω κατι, εγω δινω στα μωρα μου το γαλα nan sensitive. εσεις που δινετε συμπληρωμα,ποιο δινετε?

επισης ποια ξερει να μου πει την διαφορα στς πανες pampers baby dry απο τις pampers new baby???

οι babydry ειναι λιγο πιο φτηνες, αλλα δεν ξερω, υπαρχει κατι αλλο σε διαφορα τους? αναφερονται στην ιδια ηλικια και δεν ηξερα ποια να παρω. παντως εμεις γενικα με τα Pαmpers βολευτηκαμε.

φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

alexandra83 έγραψε:

ΜΑΡΟΥΛΙ32ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΙΣΙ ΣΟΥ!!ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ,ΤΗΣ ΑΛΑΞΕΣ ΓΑΛΑ ΕΣΥ?ΕΓΩ ΤΗΣ ΑΛΑΞΑ Κ ΠΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ.Κ ΤΗΣ ΔΙΝΩ Κ ΧΑΜΟΜΗΛΙ.ΕΣΥ ΤΗΣ ΕΔΙΝΕΣ?ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ??ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΜΩΡΕ ΓΤ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ Κ ΠΟΝΑΕΙ!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ!

Αλεξάνδρα, όχι δεν της άλλαξα το γάλα. Εμείς πίναμε και εξακολουθούμε να πίνουμε το Humana AR που είναι αντιαναγωγικό γιατί στην αρχή κάναμε λίγους εμέτους. Χαμομήλι η παιδίατρος δεν μας αφήνει να της δώσουμε γιατί λέει δεν προσφέρει τίποτα. Μόνο στον καύσωνα προσπάθησα να της δώσω λιγάκι για να πάρει περισσότερα υγρά αλλά δεν το έπινε με τίποτα. Δεν της άρεσε καθόλου. Πάντως και η δική μου ζοριζόνταν και πονούσε εκείνο το διάστημα αλλά τώρα όλα έφτιαξαν. Τώρα είμαστε 2 μηνών και 6 ημερών.

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου......Εμείς επιτέλους κοιμόμαστε....από τις 6 είμαστε στο πόδι......Ήπιαμε το τσάι μας και ναννυ.......

Αλεξ μου περαστικά σας ευτυχώς όλα πήγαν καλά......εννοείται ότι πρέπει να ευχαριστούμε το Θεό που είναι καλά τα μωράκια μας!!!!!!!!

Γεωργία μου 10 ώρες?????Πες μας τι του δίνεις......εμένα το ρεκόρ είναι 3 ώρες!!!!!!!!

Alekagala μου είδες τους μάρσιπους που σου είπα?????Πού κατέλειξες?????Εσείς ποιον έχετε?????Είναι βολικός??????Τον θέλω και για το σπίτι και είπα να πάρω κάποιον καλό μπας και με βολεψει......

Και ο δικός μου ψάχνει για αράχνες...... :laugh: :laugh: :laugh:

Και μας σκάει και κάτι γέλια......

Εγώ θηλάζω αποκλειστικά και πάλι δυσκολευεται λιγο με τα κακάκια....φυσικά είναι υγρά αλλά έχει πονάκια μάλλον κολικοί είναι.....

Με τα pampers και μεις αλλά τις τελευταίες μέρες όλο και βγαινουν τα πιπί μας έξω και βρεχόμαστε.....χτες 5-6 φορές τον βρήκα μούσκεμα......και δεν ξερω γιατί.....λέτε να ναι μικρά του????3-6 κιλά λέει.....εμείς θα μαστε κοντά στα 5 δεν ξερω ακριβώς......τι να κανω?????

Φιλάκια πολλά

Δημοσίευση

μαρινακι μου νομιζω οτι το γιουδι σου εχει βαλθει να σας δειξει τον αντρισμο του και σας κατουραει τοσο συχνα!

κι εμενα ο δικος μου τα ιδια κανει!

εγω του πηρα το νουμερο 2 στις πανες, εξακολουθει να κατουραει κι εξω αλλα τωρα λιγοτερο σε εκταση, πριν πηγαινε μεχρι το λαιμο. :P

ισως πρεπει να αλλαξεις κι εσυ.

στο νουμερο 2 ειναι που μπερδευτηκα με τα pampers,Αν βγαλεις ακρη πες μου!

Δημοσίευση

Σιγα μην κοιμηθηκα ολο αναστεναζε ολο γυρναγε πλευρο αρα εγω στην τσιτα. Οπου ναναι θα σηκωθει για μπανακι αρα θα κοιμηθουμε πιο καλα το μεσημερι.

Διδυμομανουλα μου που θα παει θα μεγαλωσουν και θα φτιαξουν. Αυτο με τα παμπερς ουτε εγω το ξερω αλλα περνω τα new baby, αν και τωρα με το φαρμακακι μας κανει σφικτα κακακια και αρκετες φορες οχι μια ή δυο και να πλυμμηριζει παντου κακακια, και με τα παμπερς τα ιδιο παθαινα μην νομιζεις.

alexandra83 χαμομηλι της εδινα και εγω αλλα ο παιδιατρος μου ειχε πει οτι δεν πεοσφερει τιποτα απλως νερουλιαζει λιγο τα κακακια αλλα το σφιξιμο σφιξιμο.

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσακια τι κανετε εμεις εχουμε ανησυχιες

δεν κοιμομαστε τα βραδια

δεν κοιμομαστε την μερα γκρινιαζει συνεχεια!!!

ολοι λενε μην τον περνεις αγκαλια θα τον κακομαθεις

αλλα αφου κλαει σπαρακτικα τι να κανω??? :blink:

alexandra83 και εμεις πινουμε ξενο γαλά το αλμυρον κατα της δυσκιλιοτητας

και κανει κακα μια φορα στισ 2 μερες τωρα :unsure::unsure:

ο παιδιατροσ ειπε να του δινουμε χαμομιλι 1 φορα την ημερα κιντερτε 1 φορα την ημερα

και μαραθο 2 φορεσ την ημερα για τουσ κολικους!!!

κοριτσακια υπομονη θα κανουμε πολυ καιρο να κοιμηθουμε νομιζω (χιχιχιχι)!!!

Γεωργια μου τι κανεις πως ειναι ο μπαμπας σου? Ο γιγαντας τι κάνει???

Αλέκα μου πως ειναι η μικρούλα σου???

Διδιμομανουλα τι κανουν τα αγγελουδακια σου ???

mariaxar πως εισαι τι κανει το μωρακι σου???

φιλακια πολλα σε όλες σας!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια δεν σας είπα νομιζω οτι αδιαθετησα μου

ειχε ερθει αιμα την κυριακη το πρωι που σαραντισα και σταματησε την πεμπτη το μεσημερι περιπου!!! :blush::blush:

(πολύ αίμα κοκκινο) :blush::blush::blush:

ο γιατρος ελεγε ισως ειναι αιμοραγια

αλλα μαλον ηταν ο κυκλος μου θα ξερω σιγουρα τον αλλο μηνα

ειχα ξεχασει πως ειναι να αδιαθετεις!! :P:P:P

φιλακια :kiss:

Δημοσίευση

Που να κοιμηθω? Την εβαλα στις 1:30 για υπνο με ενα φαι βυζι (αφου δεν ηθελε αλλο), ξυπναει πεινασμενη στις 2 παρα 10 την ταιζω ενα βυζι παλι και την πεφτει παλι για υπνο μασωντας την πιπιλα της. Απο τις 2:15 μεχρι 3:30 της εφευγε η πιπιλα και εκλαιγε που δεν την ειχε αρα η μανουλα τρεξιμο απο πανω της να της βαζω τη πιπιλα μπας και κοιμηθει. Στις 3:30 δεν αντεξα αλλο την σηκωσα αφου "σκαθαριζε" και κουνιοταν, την ξαναβαλα στο στηθος μου ξαναφαγε ενα βυζι και την ξαναξαπλωσα για νανι. Αλλα που να κοιμηθει πιπιλαει πιπιλαει με κλειστα τα ματια μεχρι που ανοιξε εντελως τα ματια και αρχισε το κλασιμο!!! Πρεπει να χεστηκε παω να την αλλαξω μπας και την ταισω παλι και να κοιμηθει και αυτη και προπαντων εγω.

Θαλιτσα απο κλαμα δεν εχουμε αλλα εχουμε ορεξουλα για ξαγρυπνιες. Να τον παιρνεις αγκαλια μην ακους κακομαθαινει, η αγκαλια τα ηρεμει. Οταν θαναι πιο μεγαλα θα θελουμε να τα περνουμε αγκαλιτσα και αυτα θα μας διωχνουν!!! Εμενα δεν ηρθε ακομα περιοδος αλλα εχω τα συμπτωματα.

Με παιδευει η σκατουλα, αλλα την λατρευω!

Δημοσίευση

marinah τους ειδα τους μαρσιπους. Μου αρεσε ο active γιατι ειναι γερος για τη μεση και για πιο πολλα κιλα, αλλα αμα τον θες για το σπιτι θα παρεις τον air γιατι ειναι πιο απλοι (ευκολοι) οι ιμαντες για να τους φορας. Ο μαυρο ασημι μου αρεσε και μενα και παρτου και μια σαλιαρα γαλαζια!

Δειχνει πως κοιμαται Σαντυ, πεταξε και την πιπιλα (καλο σημαδι) μαλλον θα κοιμηθω εστω ενα 2ωρο μου αρκει. Φιλακια μανουλες υπομονη θα καταφερουμε να τα κοιμησουμε τα τερατακια μας αλλιως θα τα στειλουμε στη georgia να μας τα εκπαιδευσει να κοιμουνται 10 ωρες σερι!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ . ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΥΖΙ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΩ. ΠΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΛΙΓΑΚΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΩ. ΘΑ ΣΠΑΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΜΑ. ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΡΕΜΕΙ ΚΑΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΩ. ΩΧ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΩ...ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ?

Δημοσίευση

Kορίτσια γεια σας και από μένα!

Τί να κάνω βρε Θάλεια μου!!!

Νιώθω αφυδατωμένη!! Το κροκοδειλάκι μου με ξεζούμισε!! Τον 'βάφτισα' έτσι επειδή όταν βλέπει το στήθος μου θέλει να το καταβροχθίσει!! :blink::lol:

Κόψαμε εδώ και μέρες το συμπλήρωμα και κάθε τρεις και λίγο τσουπ! με το σουτιέν ανοιχτό!Και δε με πειράζει αυτό..αλλά τρώει 5 - 10 λεπτά και τα υπόλοιπα κοιμάται και πιπιλάει..τη θηλή δεν την βγάζει από το στόμα του..του κάνω τα πάντα να ξυπνήσει και τίποτα.. και μόλις τον ακουμπήσω στην κούνια του, να η σειρήνα!!! όχι τίποτα άλλο, κάνει και ζέστη, και κάθομαι σε μέρος να μην κάνει ρεύμα και καταντάμε να κάνουμε σάουνα και οι δύο!!!

Τώρα κοιμήθηκε και θα κάνει 5-6 ώρες να ξυπνήσει και μετά ανά δίωρο!!

Δημοσίευση

Κανει ζεστη στη Πατρα? Εδω λιωνουμε γυμνουλες καθομαστε και βλεπουμε τηλεοραση. 5ωρες υπνο πως το κανεις βρε μαρινα? εμενα 3ωρο στο τσακιρ κεφι αλλιως 2ωρο στα σιγουρα. Συμπληρωμα εδωσα μονο στο νοσοκομειο και ειμαι ψιλοασχετη.

Δημοσίευση

kalispera koritsakia pos eisaste blepw ola ta mwrakia mas ta idia einai kai emena dikia mou exei meres twra gkriniazei sinexeia ponaei polu koilitsa tis stenaxwrieme pou klaei alla dn mporw na kanw tpt :( ektos apo to siropaki pou tis dinw oli mera einai me to bizaki tis mamas pipila oso gia xamomili oses fores dokimasa mou vgazei mpoukali kai xtipiete panw mou :dry: mono gala ekei pou koimomastan ta bradia twra ana 3wro eimaste panw kai tin imera apo 2wro to ekane misawro dn prolabenw tpt san ton klefti mpanio douleies ola :blush: ipomoni kai tha megalwsei.. :laugh:.simera oli mera mono ena misawro koimithike twra katafera epitelous kai tin koimisa :S auta ta nea mas...

Δημοσίευση

Αχ δεν πρεπει να λεγεται το chat μας "πανμαιακος η λιστα μας περνει χρωμα" αλλα "πανμαιακος οι αυπνες μανουλες"

Την επλυνα, δεν εφαγε και την επεσε για υπνο και οπως καταλαβαινετε ποναω υπερβολικα το στηθος μου. Βγαζω με το θηλαστρο ωστε αν ξυπνησει σε μιση ωρα να της χωσω το μπιμπερο μπας και κοιμηθει και πιο πολυ αφου δε θα κοπιασει για να ρουφηξει απτο στηθος. Παω να συμμαζεψω την κουζινα, ενα μπανακι και ετοιμη για νανι. Καληνυχτα σε ολες!

Δημοσίευση

Αυτό με το πεντάωρο το κάνει πάντα!! Και τις τελευταίες μέρες που δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου τη μέρα, το βράδυ είναι εξαντλημένος και κοιμάται 6 ώρες. Με βολεύει πολύ γιατί ξεκουράζομαι και κοιμάμαι και λίγο! Άσε Αλέκα μου καήκαμε στην Πάτρα!!

Να σε ρωτήσω και κάτι άσχετο που μου ρθε τώρα!!! Άκουσα ότι οι Ροδίτες μιλάνε σαν τους Κύπριους..αληθεύει?Μια φορά στη σχολή μίλαγα με μια φίλη μου κυπριακά και μας άκουσε μια κοπέλα και μπήκε στη συζήτηση..και μου πε ότι είναι από Ρόδο και μας καταλαβαίνουν εμάς τους Κύπριους που μιλάμε..!!

Πω πω ρε κορίτσια..ευτυχώς που λέμε τα δικά μας εδώ μέσα γιατί αλλιώς θα είχα τρελλαθεί!Με έπιανε μια στεναχώρια που δεν κοιμόταν το μωρό όλη μέρα και που είχε πονάκια και νόμιζα πως μόνο το δικό μου είναι και πως μόνο εγώ είμαι τόσο εξαντλημένη..''Ευτυχώς'' τώρα βλέπω ότι συμπάσχουμε όλες μαζί!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Κορίτσια κι εμεις μια απο τα ίδια...κατουριόμαστε συχνα πυκνα εκτός περιοχής! Δεν κάνουμε κακάκια εύκολα, και κοιτάμε τα ταβάνια με τόσο ενδιαφέρον...!

Εγω με τα pampers τα κίτρινα βολεύτηκα περισσότερο (νομίζω είναι τα new baby). Ειδικά με τα babylino ούτε μια φορά δεν ήταν στεγνός!!!Χάλια!

Α, κι εγω αδιαθέτησα από την περασμένη Πέμπτη αλλα όχι πολύ ροή παλιά είχα περισσότερο, εν τω μεταξύ δεν έχω καθόλου χρόνο για να πάω γυναικολόγο, άντε να δω τι θα κάνω...

Έχω λιώσει, όλη μέρα δουλειά και όλη νύχτα Βίκτωρας. Απορώ με τις αντοχές μου? :blink:

Φιλιά πολλάααααα!

Δημοσίευση

kalimera koritsia, ti kanete?

εμένα ο δικός μου έχει καταλάβει ότι του κάνω τα χατίρια, και συνέχεια γκρινιάζει για αγκαλιά... Απίστευτο! Με κάνει ότι θέλει!

Ερώτηση σε όσες δίνετε ξένο γάλα, πόσα ml τρώει το μωρό σας, ανά πόση ώρα και τι γάλα παίρνετε;

Δημοσίευση

Καλημερα ταλαιπωρημενες μανουλες. Και εμεις ξυπνιες ειμαστε στο καρεκλακι καθεται ψιλογλαρωμενη, θα την ξαναβαλω στο βυζι και μετα μεσα στο πορτ μπεμπε της για νανι (για να την εχω κοντα μου). Χθες με το μπιμπερο (αφου σηκωθηκε σε μισαωρο) ηπιε 150ml με μια ρουφηξια, χεστηκε και την εβαλα και λιγο στο βυζι για να νανουριστει και κοιμηθηκε 4ωρες σερι!!! ΡΕΚΟΡ!!! θα το εφαρμοσω και αποψε το βραδυ το ιδιο να δουμε αν θα τα καταφερω και παλι.

Μαρινακι οι Ροδιτες μιλανε σαν τους Κυπριους "τραγουδιστα". Ενα χωριο της Ροδου μιλανε καθαρα σαν Κυπριοι. Εγω ουτε τους καταλαβαινω καμια φορα αλλα ουτε αυτοι εμενα μιας και μιλαω βλαχικα ακομη (δεν αλλαζω συνηθειες). Παντως οταν δουλευα με Κυπριους ηθελα λεξικο!!! Τις μονες κουβεντες που θυμαμαι ειναι μια βρισια και το "βγαλαν νερο τα ποδια μου"

alexdim μου ειναι αληθεια που τις βρισκουμε τοσες αντοχες???Οταν μας χαμογελανε τα αγγελουδια μας ξαναγεμιζουμε μπαταριες γιαυτο αντεχουμε

Κοιμηθηκε το σκατουλινακι θα την πεσω και εγω!!!! Θα τα πουμε μετα μανουλες...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...