Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΜΑΙΑΚΟΣ νο 6....και η λίστα μας παίρνει χρώμα!!

Recommended Posts

Εγώ κορίτσια λέω να τον βαφτίσω Σεπτέμβριο - Οκτώβριο.... Λίγο να αρχίσουμε να ξεμυτίζουμε πιο εύκολα και θα αρχίσω το ψάξιμο... Δεν θέλω να μεγαλώσει πολύ και να πάμε...περπατώντας στην εκκλησία... Να είναι αβάπτιστος ενός έτους παιδί μου φαίνεται ...κάπως...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 796
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μαρία μου, βάλε ότι γουστάρεις και μη δίνεις σημασία σε κανένα... Και αυτή που σου το είπε τι νυφικό έβαλε? Ήταν παρθένα και έβαλε λευκό? Μήπως το είχε και γραμμένο στο μέτωπο? Συγχίστηκα τώρα....

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

πω πω δεν σας προλαβαινω ειχα να μπω απο χτες και χαμος εγινε!!!!

αχαχαχαχχααχαχ

εγω εχω τον μπεμπουλη αγκαλια και σας γραφουμε παρεα :P :silly: :P

εμεις γενηθηκαμε 3530 και 51 ποντους

και 2 μηνων ειμασταν 6300 και 60 εκ :woohoo: :woohoo: :woohoo:

και εμας μυριζουν τα κακακια μας αλλα ειναι απο το γαλα μας ειπε ο παιδιατρος!!! :blush::blush::blush:

αλεκα καλη αρχη!!! ειδες μια χαρα η σαντυ και ομπαμπας :laugh: :laugh: :laugh:

εμας ο μπαμπας μας δουλευει πολλες ωρες και ο νικολας ειναι με την μαμα και με τον σκυλάκο μας τον μανικο!!!!! :laugh: :laugh: :laugh

μαρακι μου βαλε οτι νυφικο σ'αρεσει και μην ακους τιποτα!!!!

γεωργια τελειο ζευγαρι τα μικρουλια σας και ο νικολας μου κουμπαρος ααχαχαχαχχα :silly: :silly:

ρουμπελα σε χασαμε τι κανεις ολα καλα πως ειναι η μικρη μελινα????

φιλακια κοριτσαρες

Ευχαριστώ ρε κορίτσια..η αλήθεια με έβαλε σε σκέψεις..αλλά δε θέλω να βάλω άλλο χρώμα για αυτό το λόγο..άλλο άμα το θελα..αλλά δε θέλω τα ροζ και τις αποχρώσεις του.. εντάξει δε λέω, μπορεί να μη βάλω κατάλευκο, αλλά και πάλι αυτό είναι θέμα γούστου και τί μου πάει και όχι για το θέμα της αγνότητας... :blink: Δηλαδή όλες οι νύφες που φοράνε άσπρα όλες..παρθένες είναι? Εγώ πρέπει να κατηγορηθώ που έχω παιδί?

Στην Κύπρο εμείς κάνουμε αρραβώνες και καλούμε κόσμο σαν το γάμο..και είχαμε κάνει το 2008..και είχαμε κλείσει πέρυσι πριν μείνω έγκυος την αίθουσα και την εκκλησία για το γάμο.Όταν έμεινα έγκυος, λόγω κάποιων δυσκολιών εδώ στην Ελλάδα, αποφασίσαμε να μην κάνουμε νωρίτερα το γάμο και να αφήσουμε την ημερομηνία όπως έχει..Δεν είμαι και προοδευτική, δηλαδή θα προτιμούσα να παντρευόμουν θρησκευτικά και μετά να γεννούσα αλλά αφού υπήρχαν δυσκολίες? Και στην τελική με τον άντρα μου το έκανα το παιδί, δεν το κανα με ξένο :angry:

άντε γιατί χθες με έβαλε σε μια διαδικασία,χωρίς να το θέλω, να της απολογούμαι..Λες και πρέπει να δίνω εξηγήσεις για......το χρώμα του νυφικού!!! :unsure::huh:

Μαράκι μου, δεν χρειάζεται να απολογείσαι σε κανέναν!!!!!!!! Θα φορέσεις ότι, μα ότι θέλεις εσύ και σου αρέσει πάνω σου!!! Σιγά μη βγάζαμε και το σεντόνι!!!!! ΕΛΕΟΣ πια!!! Όποιον δε του αρέσει ας μην έρθει! Έτσι δεν είναι βρε κορίτσια?

ΚΑΛΕ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΚΙΛΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ????????? ΑΧ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΙ ΜΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΗΞΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ7 ΜΕΖΟΥΡΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ...ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ 30-40 ΤΑ ΒΓΑΖΕ. ΠΟ ΠΟ ΠΟΛΛΥ ΕΜΕΤΟ ΛΕΜΕ.ΛΕΥΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΦΑΙ Η ΕΙΝΑΙ ΕΕΤΣΙ??? ΜΑΡΙΑ ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΗΝ ΟΤΙ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΒΑΖΩ Κ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ.... ΕΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΑΝ Κ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ!!!! ΡΕ ΕΣΥ ΡΟΥΜΠΕΛΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΦΟΤΟ?????? ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΕ ΜΑΛΛΙ???? ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ 2 ΜΗΝΩΝ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ? ΜΠΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΣΙΝΟ???? ΘΘΑΛΕΙΑ ΕΙΔΕΣ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΛΑΛΙΣΤΑΤΕΣ :woohoo: :silly:

kalispera koritsia elpizw na eiste oles kala xathikame emeis alla eimaste mia xara kalosorisan kainouries manoules maiou egw ekana mia koroula stis 26/5 3.150 emeis doxa to theo exoume strwsei gia ta kala ston ipno kleinoume 7wro kai panw ftou ftou min mas matiasw episis koritsia epiasa douleia elega pos einai diskola alla dn ginete oti mporw na glitwsw apo plirwmi ensimwn einai kala fisika ta ipoloipa lefta tha ta balei pethera mou an kai mexri twra mou leei na min doulepsw dn exoume anagki alla koritsia oli mera spiti dn paleuete me tpt xefeugw k ligo kai blepw kosmo.douleuw 4wro prwino gt antroulis mou douleuei nixta kai einai diskolo, me tin mikri mas ta pane mia xara mexri na epistrepsw spiti boithaei kai i mama mou kai adelfi mou kai eimaste mia xara.auta ta nea mas tha ta xanapoume sintoma :kiss::kiss::kiss:

τελικα κοριτσακια ειμαστε πολες οι Μαγιατικες μανουλες και ολα τα μπεμπουλινια μας ειναι κουκλια :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Καλα μαρια δεν το πιστευω οτι σε επιρεασε ΑΥΤΗ!Εγω αν ειμουν στη θεση σου ισα που της παταγα και κανενα φουσκο :angry::angry::angry:

αχ δεν την μπορω τοση κατινια εκνευριζομαι κατι τετοιες κυκλοφορουν και μετα μας περνει η μπαλα ολες!!!!!!!

οχι το επομενο γευμα ηταν 100 και τωρα στης 11 εφαγε 130 αλλα δεν στεναχωριεμαι γιατι περνει κανονικα βαρος :)

Τα πηρα και ειναι και μια χαρα ποσο γυρω στα 1000 ευρω τωρα θα παω να κανω και τα χαρτια για το οικογενιακο επιδομα ;)

Καλημερα κοριτσια!!! Πινω καφεδακι και εχω τη μαμα να κανει δουλειες. Καλα δεν βαριεται να ριχνει συνεχεια νερα στις βαρεντες??? Αφου κανενας δεν καθεται εξω μεχρι και τα ρουχα μεσα στο σπιτι τα απλωνω για να μη ντυνομαι να βγαινω στη βεραντα.

Μαρακι cool γραψτους ολους κανονικα φορα οτι θελεις και οτι σου παει εσενα. Παντως αν ξαναπαντρευομουνα μινι νυφικο θα φοραγα!!!

Ειδατε αγορομανες που εχουμε και αλλο κοριτσακι στη παρεα μας??? Κουκλιτσα ειναι μαρακι μου η κορη σου!!!

Ελενη μη αγχωνεσαι θα φτιαξουν ολα!

Αααα δεν σας το ειπα χθες ο αντρας μου πηρε τη Σαντυ στους γονεις του και ηταν εκει και οι αδελφες του. Καποια στιγμη γκρινιαζε η Σαντυ και την κρατουσε η κουνιαδα μου αφου ο αντρας μου για καποιο λογο δεν ηταν εκει και αυτη ανοιξε την τσαντα και επιασε το χαμομηλι και της το εδωσε και η Σαντυ το ηπιε ολο. Οταν γυρισε ο αντρας μου του ειπε η αδελφη του οτι την ταισε με το χαμομηλι και το ηπιε ολο και αρχισε να της φωναζει ο αντρας μου γιατι πρωτα επρεπε να της δωσει το γαλα που ηταν στο ψυγειο και μετα αν ηταν ανυσηχη το χαμομηλι. Ειδατε εκπαιδευση που του εχω κανει???

Koρίτσια καλημέρα και από μένα!!!

Αλέκα μου μπράβο εκπαίδευση!!! Είδες? Και οι μπαμπάδες μια χαρά τα καταφέρνουν άμα είναι ανάγκη..άλλο που άμα είναι η μαμά κοντά δεν πολυανακατεύονται!!! :P

Στέλλα άντε καλο..φάγωτα τα λεφτά!!! ;)

Πήγε να μου χαλάσει τη διάθεση ΑΥΤΗ αλλά τώρα οκ! Με φτιάξατε εσείς! Θα βάλω ότι γουστάρω και άμα θέλει ας μην φέρει την ξινισμένη μούρη της στο γάμο μου!!

Α! Κορίτσια να σας πω! Εννοείται ότι 3 Οκτωβρίου είστε καλεσμένες όλες στην Κύπρο για το γάμο! Όποια θέλει και μπορεί ας μου στείλει πμ για λεπτομέρειες!!! Μόνο να ρθείτε!Τα άλλα άστε τα πάνω μου!!! ;):kiss:

Συμπεθέρα μου σου βγάζω το καπέλο!!!! Μπράβο ο άντρας σου!!!! Ο δικός μου ούτε κιχ δεν βγάζει στους δικούς του!! χαχαχαχαχαχα Αλλά βέβαια που να κάτσει να προσέχει το μωρό.... Καήκαμε... Εδώ χεζόταν τις προάλλες και ήμουν στο μπάνιο!!! Ο άντρας μου άρχισε να φωνάζει:"'Ελα 'ελα το μωρό κάτι έχει!!!" χαχαχαχαχαχα

Για τις καινούριες φιλενάδες της παρέας να πώ ότι έχω αναρτήσει την εμπειρία της γέννας μου στην κατηγορία "Εγκυμοσύνη" - "Μοιραστείτε μαζί μας την δική σας εμπειρία τοκετού" με θέμα "Η γέννηση του γιου μου"!!!

Βρε Rubelitsa μου τι κουκλάρα είναι αυτή?!?!?!?!?!?!?! Καλέ τι μαλλί είναι αυτό?!?!?!?!?! Φτου φτου φτου φτου φτου!!!! Να τη χαίρεστε κούκλα μου είναι ΥΠΕΡΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε?

εμεις μολις κοιμηθηκαμε και βρηκα ευκαιρια!!! (χιχιχιχιχι)

αλεκα μια χαρα ο μπαμπας και εμεις ακολουθουμε τα χναρια σου εχουμε αρχισει την εκπαιδευση στο μπαμπα μας!!!! :blush::blush::blush:

ειναι καλος ομως και τα πιανει γρηγορα (τσακαλια και οι μπαμπαδες του πανμαικου!!!! B)B)B)B) )

γεωργια ξεκινα και εσυ την εκπαιδευση τα πιανουν ευκολα και ας κανουν ταχα μου δηθεν δεν μπορουν!!!!!

Στελακι καλοφωγατα η σε καλη μερια!!! εγω θα παω απο δευτερα στην δουλεια μου να συνενοηθω και μετα οαεδ!!!

ρουμπη να σου ζησει ειναι μια ζωγραφια κουκλα η πριγκιπισσα σου!!!

μαρακι ετσι δυναμικα μην μασας κανε οτι σαρεσει και σοποιον δεν αρεσει αστον να βουρλιζεται αχαχχαχαχαχα :silly: :silly: :silly:

φιλακια κοριτσακια!!!

Αγορακια του πανμαιακου κοιταξε μια μελαχροινη κουκλαρα!!! Ρουμπελιτσα πανεμορφη ειναι να σου ζησει κοπελαρα μου!

Θαλεια εκπαιδευονται ευκολα και σε πληροφορω γινονται και πιο αυστηροι απο εμας!

Μαρια και εγω δουλευω δεν ειναι τιποτα ειναι σε καλα χερια τα κοριτσια μας. Εγω με τον αντρα μου μιλαω για 10λεπτα και μετα φευγω εγω και ξαναμιλαμε στις 8 το πρωι που ξυπναει η Σαντυ.

Σιγα σιγα με τα λεφτα του ΟΑΕΔ!!! Εχουμε και οικονομικη κριση!

zoumpalou έγραψε:

οχι το επομενο γευμα ηταν 100 και τωρα στης 11 εφαγε 130 αλλα δεν στεναχωριεμαι γιατι περνει κανονικα βαρος :)

Τα πηρα και ειναι και μια χαρα ποσο γυρω στα 1000 ευρω τωρα θα παω να κανω και τα χαρτια για το οικογενιακο επιδομα ;)

RE ESY ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ? Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΒΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΜΙΑ 400 ΠΗΡΕ ΜΕ ΗΜΙΑΠΟΣΧΟΛ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΔΙΚΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ....ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΑΣ....ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ....ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......

ΑΠΟ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΕΧΕΤΕ??? ΕΜΕΝΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΠΟΝΟΥΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΙΜΠΑΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΗΣ....ΟΥΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΙΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΠΤ....

alekagala έγραψε:

Αγορακια του πανμαιακου κοιταξε μια μελαχροινη κουκλαρα!!! Ρουμπελιτσα πανεμορφη ειναι να σου ζησει κοπελαρα μου!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΕΡΕΣΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ!! ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΑ!!

ΡΟΥΜΠΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ Κ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ, ΚΑΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑ ΔΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ!!!ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΑΓΟΡΟΚΜΑΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΑΕΙ ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ :) . ΑΧ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΒΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΧΝΑ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΗΘΙΚΑΜΕ 3 ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΚΡΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΨΥΧΟΥΛΟ. ΑΧ ΤΟ ΚΑΙΜΕΝΟ ΤΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ :huh::huh: ΑΛΕΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΣ ΤΟ ΠΛΑΚΑΚΙ ΚΑΛΑ(ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΤΥ) ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΑΣ ΑΦΟΒΑ :woohoo: :woohoo: Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΝ Μ΄ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΑΩ

roubela, einai mia koukla! na sou zisei!

vre koritsia, eleipsa liges meres kai exete grapsei toooosa polla!

na sas rotiso,tha paei kamia sas diakopoules? emeis mexri stigmis, exoume paei 2 triimerakia! (ena sto xorio tou kalou moy kai ena sto githeio), alla den exo kanonisei tpt akoma gia diakopes!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...