Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΜΑΙΑΚΟΣ νο 6....και η λίστα μας παίρνει χρώμα!!

Recommended Posts

αλεκαγαλα να τη χαίρεσαι την μικρούλα σου! (αν και αργοπορημένα)

εμείς έχουμε εμβόλιο στις 20 του μήνα... Για να δούμε! Πως θ' αντέξω πάλι αυτό το σπαραχτικό κλάμα όταν το τσιμπάνε, το καημενούλη μου;;;; ΑΧΧΧ!

Όσο για τον μάρσιπο, τον έχω βολευτεί πολύ! Κινείσαι πολύ άνετα!Είμαστε και βολτατζήδες εμείς, βγήκαμε έξω πολύ νωρίς, οπότε τον έχουμε χρησιμοποιήσει αρκετά!

Κορίτσια έχω 2 βαφτίσεις το Σαββατοκύριακο! Τι δώρο να πάρω;;;; Είναι κοριτσάκι το μωρό!!! Δώστε καμιά ιδέα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 796
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

koritsaki9220 έγραψε:

αλεκαγαλα να τη χαίρεσαι την μικρούλα σου! (αν και αργοπορημένα)

εμείς έχουμε εμβόλιο στις 20 του μήνα... Για να δούμε! Πως θ' αντέξω πάλι αυτό το σπαραχτικό κλάμα όταν το τσιμπάνε, το καημενούλη μου;;;; ΑΧΧΧ!

Όσο για τον μάρσιπο, τον έχω βολευτεί πολύ! Κινείσαι πολύ άνετα!Είμαστε και βολτατζήδες εμείς, βγήκαμε έξω πολύ νωρίς, οπότε τον έχουμε χρησιμοποιήσει αρκετά!

Κορίτσια έχω 2 βαφτίσεις το Σαββατοκύριακο! Τι δώρο να πάρω;;;; Είναι κοριτσάκι το μωρό!!! Δώστε καμιά ιδέα!

Καλημέρα κι από 'μένα!!!

koritsaki μου, εσύ ποιο μάρσιπο αγόρασες?

Σήμερα κορίτσια χτυπήσαμε νέο ρεκόρ!!! Από τις 22:30 ξύπνησε σήμερα στις 8!!!!

Καλημέρα κορίτσια........

Εγώ παράγγειλα αυτόν http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001 ... TF8&s=baby

δεν τον πήρα όμως ακόμα και δε μπορώ να σας πω αν είναι βολικός......

Αυτός που λέτε φαίνεται πολύ καλός......

Καταφέραμε επιτέλους να κοιμηθούμε......Ψες όλο το βράδυ ενώ κοιμόταν έκανε σαν κάτι να τον ενοχλούσε.....Δε με άφησε να κοιμηθώ καθόλου.....Κουνιόταν, γύριζε συνέχεια και είχα έννοια......Δεν ξέρω τι είχε......

Γεωργία μη λες τέτοια θα τρελαθώ.....Πώς γίνεται αυτό??????????Πες μας τι κάνουμε λάθος.....εμένα κάθε 2,5 ώρες ξυπνάει........

Φιλάκια πολλά

Κορίτσια καλημέρα!!

koritsaki εμείς είχαμε βάφτιση την Κυριακή,μιας πρώτης ξαδέρφης του άντρα μου και βάλαμε λεφτά..νομίζω τα προτίμησε περισσότερο από το δώρο!!!!

Αυτό το μάρσιπο έχει ζώνη για τη μέση? Είναι εύκολο στη χρήση? Δε σε πονάει η μέση σου?

Marinah μου ο δικός σου φαίνεται να έχει υποστήριξη στη μέση!! Περιμένουμε να μας πεις αν είναι βολικός!Πόσο καιρό κάνει να έρθει? Πληρώνεις εξτρα μεταφορικά?

είναι χιαστί στην πλάτη αλλά δεν έχει έξτρα υποστήριξη στη μέση... ένας από τους λόγους που τον πήρα είναι γιατί μπάινει και βγαίνει σχετικά εύκολα... ενώ οι άλλοι δεν είναι έτσι! Μια φορά έχει τύχει να τον φορέσω 2 ώρες συνεχόμενα, όρθια, που είχα πάει για ψώνια και με ενόχλησε λίγο η μέση μου, αλλά δεν το κάνω συχνά... μέχρι 1 ώρα είμαι οκ...!

Όσο για το δώρο, σκέφτηκα κι εγώ τα χρήματα, σίγουρα θα είναι πιο χρήσιμο απ' οτιδήποτε άλλο!

Τη Δευτερα τον παραγγειλα κ περιμενω....μαλλον καμια βδομαδα......

Παρήγγειλα κι αλλα πραγματα, αντλια AVENT και breast pads που ειχε προσφορα 2 λιρες τα 50...τα μεταφορικά ηταν 7-8 λιρες....

Ειχα παραγγειλει και πιο παλια απο το amazon και γλυτωσα πολλα λεφτα...αν πετυχεις προσφορες ειναι τα μισα απο οτι στα καταστηματα....

Ναι ναι........Από το amazon πηρα αποστειρωτή, κούνια, κάλαθο για τα πανια όλα σε μισές τιμές και πιο κάτω και ήρθαν μια χαρα......

Κι αλλες κοπελλες παραγγειλαν από εδώ απλά πρέπει να ξέρεις τις τιμες που εχουν τα καταστηματα και να συγκρίνεις και πρόσεξε γιατι κάποια έχουν υψηλά μεταφορικά.....αυτά που σου λέει ότι είναι από το κατάστημα του αμαζον ειναι χαμηλά......

mariaxar έγραψε:

Δηλαδή γενικά είσαι ικανοποιημένη έτσι? Έρχονται σε καλή κατάσταση κλπ?

Άμα είναι να το ψάξω και εγώ...

Μαρία μου κι εγώ έχω ψωνίσει από το amazon. Πήρα αποστειρωτή, το ειδικό καλαθάκι για τις λερωμένες πάνες, τσάντα-αλλαξιέρα για το καρότσι και θερμόμετρο... Να φανταστείς, ο αποστειρωτής εδώ στην Ελλάδα είχε 120€ και τον πήρα γύρω στα 60€ μαζί με τα μεταφορικά!!!! Φυσικά έρχονται σε εξαιρετική κατάσταση αφού είναι καινούρια, μέσα στη συσκευασία τους!!!

Καλησπερα κοριτσια. Τι κανετε? Μολις ξυπνησα, μιας και ειχα τη μαμα μου εδω μεχρι πολυ αργα. Ευτυχως πηγαμε για ρουχα και σουπερμαρκετ με τη μαμα και μετα καθαρισμα το σπιτι.

Βλεπω πιασαμε κουβεντουλα για τους μαρσιπους. Απλα ειναι τα πραγματα ολοι ειναι βολικοι και για μας και για το μωρο απλως ειναι για ποση χρηση τον θελεις αν ειναι για γρηγοραδα παρτε με χιαστη ιμαντες αν ειναι για ατελειωτο περπατημα (και με πονους στη μεση) παρτε με προστατευτικο για τη μεση. Ποτε δεν εχω παραγγειλει απο το amazon, σε λιρες αγγλικες πληρωνετε? Ειμαι ασχετη εντελως

κλαει η σκατουλα

alekagala μου σε ευρω πληρωνεις απλα σου λεει τις τιμες σε λιρες και στο τελος τις μετατρεπει σε ευρω.

1 λιρα ειναι περιπου 1.25 ευρω μαζι με τα μεταφορικα......εχει ακριβωσει τελευταια.....την προηγουμενη φορα που παραγγειλα ηταν 1.15.....

Σιγουρα συμφερει.....

Κορίτσια καλησπέρα! Τί κάνετε?

Εγώ νιώθω κομμάτια..δε μπορω να σύρω τα πόδια μου.. πίνω και το σίδηρο μου αλλά τίποτα.. Εσείς πως νιώθετε? Κοιμάμαι και λίγο το μεσημέρι που κοιμάται το μωρό, ή το θηλάζω και το αφήνω με τη μαμά μου, αλλά πάλι, νωρίς το βράδυ νιώθω χάλια.. Δεν ξέρω που οφείλετε..

Νιώθετε και εσείς αυτή την κόπωση?

Και γενικά δεν είμαι καμιά μυγιάγγιχτη..πολλές φορές μπορεί να είμαι και άρρωστη και δε λέω τίποτα και προσπαθώ να αντέξω..τώρα δεν μπορώ με τίποτα..

Καλησπέρα......Που χαθήκατε όλες σήμερα?????Πολλή ησυχία.....

Μαρία μου προσπάθησε να ξεκουραστείς από την ένταση είναι.....όλη μέρα να προσέχεις ένα μωρό είναι πολύ δυσκολο και το ξέρουμε όλες.....

Εγώ πονάω όλη μου την πλάτη και ακόμα προσπαθώ να μην τον κρατάω συνέχεια.....αλλά πάλι πονάω......και δεν έχω και κανένα να τον απασχολήσει λίγο.......

Κοιμάται το αγγελούδι μου......Τις τελευταίες 2 νύχτες δεν κοιμάται καλά σφίγγεται σαν να θέλει να κάνει κακάκια και χορεύει σαν κοιμάται......ηρεμεί αφού καταφέρει να τα κάνει και είναι και υγρά!!!!!

Του δίνω και φάρμακο για τους κολικούς μια φορά τη μέρα το βάζω στο τσάι και είμαστε πολύ καλύτερα......τέρμα τα πολλά κλάματα ευτυχώς!!!!!!

Φιλάκια πολλά και καληνύχτα....φιλάκια στα αγγελούδια

Γιατί εξαφανιστήκατε;;; Εμείς είμαστε στους δρόμους αυτήν την εβδομάδα γιατί ψάχνουμε να αγοράσουμε άλλο αυτοκίνητο...

Εχτές πήγα στο ΙΚΑ για να πάρω τα επιδόματα και μου έδωσαν κι ένα χαρτί για τον ΟΑΕΔ! Ξέρετε που χρησιμεύει; Παίρνουμε κι από κει κάτι;;;

Καλημέρα κοριτσάκι9220. Και βέβαια παίρνεις κ επίδομα από τον ΟΑΕΔ. Πηγαίνεις εκεί με την βεβαίωση του ΙΚΑ και τις αποδείξεις πληρωμής από αυτό.Κάποιες συμπληρωμένες αιτήσεις από τον εργοδότη σου και πληρώνεσαι το κάτι τις σου... :)

Β) Συμπληρωματικές Παροχές Μητρότητας

Καταβάλλεται σε ασφαλισμένες του Ι.Κ.Α. με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου (παρέχουν εξαρτημένη εργασίας). Η καταβολή του γίνεται σε γυναίκες που εργάζονται κατά την έναρξη της αδείας κυοφορίας, μετά τον τοκετό και εφόσον εισπράξουν το επίδομα από το Ι.Κ.Α. για την αποχή από την εργασία λόγω κυοφορίας και λοχείας.

Οι παροχές μητρότητας είναι ίσες με τη διαφορά που προκύπτει αν από τις αποδοχές που καταβάλλει ο Εργοδότης αφαιρεθεί το επίδομα που κατέβαλε το Ι.Κ.Α. για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Η προθεσμία για την υποβολή σχετικής αίτησης είναι τρεις μήνες από την ημερομηνία πληρωμής από το Ι.Κ.Α.

Νόμοι και διατάγματα που καλύπτουν την παροχή, είναι τα ακόλουθα:

• Ν. 549/1977, Π.Δ. 776/77, Π.Δ. 221/97.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:

• Παροχή στο Ι.Κ.Α. επιδομάτων κυοφορίας και λοχείας.

• Ενεργός εργασιακή σχέση κατά το χρόνο έναρξης της αποχής, λόγω, κυοφορίας ή λοχείας.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

1. Ασφαλιστικό βιβλιάριο του Ι.Κ.Α.

2. Βεβαίωση του εργοδότη.

3. Βεβαίωση του Ι.Κ.Α. για την διάρκεια της επιδότησης, το ύψος του ημερησίου επιδόματος και του συνολικού καταβληθέντος ποσού των επιδομάτων κυοφορίας και λοχείας.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ...

Καλημερα και απο μενα κοριτσια! Εγω ετσι και αλλιως στους δρομους ειμαι συνεχεια αφου καφεδακι καθε μερα ετσι για να ξεφευγω απο το σπιτι.

Κοριτσακι τι αυτοκινητο σκεφτεστε? Και εμεις πηραμε καινουργιο πριν γεννηθει η Σαντυ αλλα τις βολτες μας τις κανουμε με το παλιο (φοβαμαι να πιασω το καινουργιο)

Labrini μηπως ξερεις αν δικαιουνται και οι εποχιακοι κανενα επιδομα απο τον ΟΑΕΔ? Εγω δεν δουλευα στην αδεια κυοφοριας και δεν περνω τιποτα απο τα κανονικα επιδοματα του ΟΑΕΔ, μηπως ομως υπαρχει κανενα εκτακτο?

Καλημέρα κορίτσια!

Μαρίνα μου ξεκουράζομαι.. να πω ότι κάνω και καμιά δουλειά θα πω ψέματα..όλα η μαμά μου τα κάνει.. εκτός τη δουλειά μου στο γραφείο που και αυτή ακόμα τα ραντεβού τα κλείνω αραιά το ένα από το άλλο..

Σαραντήσαμε σήμερα και θα αρχίσουμε και επίσημα τις βόλτες! Ελπίζω να περάσουν όλα τώρα!!

καλημερα!

εγω εχω να κοιμηθω κοριτσια σαν ανθρωπος απο την εγκυμοσυνη μου!

και στην εγκυμοσυνη ειχα προβλημα βεβαια αλλα στις αρχες κοιμομουν .Τωρα εχω μπαντα που παιζει για μενα καθε βραδυ τα κυμματα του Δουναβη (σε δακρυα)

πολυς ο πονος και ατελειωτοι οι κολικοι κοριτσια

δραμα!

κι εγω κλασικα να νιωθω ανυμπορη μανα να βοηθησω τα ψυχουλια μου.

μαρινακι ολο προσπαθω να σου μιλησω στο chat αλα ολο κολλαει και ερχονται καθυστερημενα οι απαντησεις

ποιο φαρμακακι δινεις εσυ στο γιουδι σου?

mariaxar σαραντησες! μπραβο!

φιλια κοριτσια

υ.γ. μου ηρθε περιοδος και το αιμα που εχω δεν περιγραφεται

χειροτερα και απο τα λόχεια ειναι

κι εσεις το ιδιο εχετε?

Και εγω αισθανομουν ετσι αλλα τωρα ειμαι πολυ καλυτερα. Το σιδηρο το εχω κοψει μονο το ασβεστιο πινω για να αναπληρωνω για το θηλασμο. Κανε καμια βολτα να αλλαζεις και λιγο παραστασεις θα σε βοηθησει στην ψυχολογια αλλα και στην κοπωση που νιωθεις.

Καλες βολτουλες λοιπον!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...