Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΜΑΙΑΚΟΣ νο 6....και η λίστα μας παίρνει χρώμα!!

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα!

με τον πεθερο μου που λετε εχω κι εγω γιγαντιο προβλημα και ξεκιναει απο το οτι νομιζει οτι δινοντας μας το σπιτι που μενουμε (το πατρικο του αντρα μου) για να μεινουμε απλως, οχι να μας το γραψει η κατι τετοιο, οτι πρεπει να τον ευχαριστουμε κι ολας που δεν μας αφησε να παμε σε ενοικιο(υποψην εχει 3 σπιτια ο τυπος και ενα παιδι μονο).ειναι αηδιαστικος και εμενα με βριζει "λαϊκια" στον αντρα μου. καλο ε?στον κοσμο λεει οτι "εχει τις αμφιβολιες του για μενα"!

ασε που μας αφησε να κανουμε την μετακομιση οταν εγω πλεον ημουν στον 7ο μηνα και ηρθε την ημερα εκεινη που καναμε εργσσιες στο σπιτι και μου εβαλε τις φωνες"τι κανεις εδω μεσα?" κι εγω ειχα συσπασεις εννοειται και τα χαπια με το κιλο να τα παιρνω!

εννοειται που γεννησα δεν μου εκανε τιποτα δωρο-και δεν θελω κιολας να μου κανει-

στον γαμο ειχα παρακουσει που του ειχε πει η αδερφη του οτι στις νυφες κανουν δωρο και αυτος ειχε πει "χρειαζεται?"

το κακο ειναι οτι ο αντρας μου θελει να βγαλει το ονομα του στον γιο μας, ενα ονομα που εγω συχαινομαι γιατι περα που μου θυμιζει τον κακο αυτο ανθρωπο ειναι και ασχημο ονομα.

για το γαλα κοριτσια που λετε εμεις ξεινησαμε το novalac και θα δουμε πως θα παμε.

τα κακα τους πως ειναι βρε κοριτσια στα δικα σας παιδακια?

εμενα μου κανουν τωρα με το καινουριο γαλα,κιτρινα και πολτωδη.

γεωργια εσυ που εκοψες το γαλα με τι χαπι το εκανες?

μου τελειωνει κι εμενα το γαλα μου και θελω να παρω τα χαπια αλλα δεν ξερω-ξεχασα να ρωτησω τον γιατρο μου-αν πρεπει να συνεχισω να βγαζω με το θηλαστρο οταν παρω τα χαπια γιατι τα χαπια ειναι για 15 μερες.κοβεται αμεσως? οποια ξερει ας πει.

η yolle kai h alexdim τι εγιναν?

φιλια σε ολες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 796
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Διδυμομανουλα καλημερα. Αχ και εσυ πεθεροπληκτη!!! Δεν τελειωνουν ποτε τα προβληματα μας. Δεν μπορω να σε βοηθησω με τις ερωτησεις σου μιας και θηλαζω. Η alexdim δουλευει κιολας την τρεχει σιγουρα και ο Βικτωρακος που καιρος για το μαμμυ, για την yolle δεν ξερω χαθηκε και αυτη.

Παω σουπερμαρκετ θα τα πουμε μετα

Κορίτσια καλημέρα και από μένα!!

Τί κάνετε? Δε μπήκα καθόλου αυτές τις μέρες για να γράψω,παρόλο που διάβαζα τα νέα σας γιατί ο γιοκας μου ήταν τη μια μέρα μες την γκρίνια και δε με άφησε να κάτσω καθόλου και την άλλη προσπαθούσα να ξεκλέψω λίγο χρόνο να κοιμηθώ που ήταν ήσυχος και να διαβάσω για το γραφείο..

Εμένα τώρα ηρέμησε σχετικά από κολικούς αλλά χτες είχε και έκλαιγε και μένα σπαρακτικά.. Προσπαθούσα εντομεταξύ, να σκεφτώ τί να έφαγα και τον πείραξε.. δεν έχει πάντα σχέση η διατροφή μας με τους κολικούς ε? Αλήθεια, όσες θηλάζετε, τί κόψατε από τη διατροφή σας?

New_mammy τί να πω? υπομονή με τον πεθερό.. υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ αλλά υπάρχουν και ..ανθρωπάκια..και εγώ θηλάζω και δεν ξέρω να σου απαντήσω..

η marina. τί κάνει άραγε? έχει καμία νέα της? ξεπέρασε τον πόνο με το πόδι?

new_mammy έγραψε:

για το γαλα κοριτσια που λετε εμεις ξεινησαμε το novalac και θα δουμε πως θα παμε.

τα κακα τους πως ειναι βρε κοριτσια στα δικα σας παιδακια?

εμενα μου κανουν τωρα με το καινουριο γαλα,κιτρινα και πολτωδη.

γεωργια εσυ που εκοψες το γαλα με τι χαπι το εκανες?

μου τελειωνει κι εμενα το γαλα μου και θελω να παρω τα χαπια αλλα δεν ξερω-ξεχασα να ρωτησω τον γιατρο μου-αν πρεπει να συνεχισω να βγαζω με το θηλαστρο οταν παρω τα χαπια γιατι τα χαπια ειναι για 15 μερες.κοβεται αμεσως? οποια ξερει ας πει.

η yolle kai h alexdim τι εγιναν?

φιλια σε ολες

new mammy μου κι εμάς τα κακάκια μας είναι κίτρινα (σαν μουστάρδα) Άλλες φορές πολύ νερουλά κι άλλες λίγο πιο πηκτά...

Όσο για το γάλα, δε θυμάμαι πως λέγονται τα χάπια που μου έδωσε αλλά ήταν δύο χαπάκια που τα πήρα σε δύο μέρες.... Απλώς μου είχε πει ότι δεν πρέπει να πειράξω καθόλου το στήθος μου... Επίσης μου είχε πει ότι το στήθος μου μπορεί να πρηστεί και να πονάει και να έβαζα κρύες κομπρέσες... Βέβαια, λόγω του ότι δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα. ούτε πρήστηκε το στήθος μου ούτε πονούσε...

Όσο για τον πεθερό... Άσε, εμάς έχει εκατομμύρια περιουσία και εμείς είμαστε στο νοίκι (και μάλιστα ζοριζόμαστε και πολύ - όλο οικονομία κάνουμε)... Όσο για δώρα κτλ, εμένα ούτε το νυφικό μου πλήρωσε... Το χειρότερο όμως ξέρεις πιο είναι? Δεν είναι τα λεφτά (που ας τα βάλουν εκεί που ξέρουν - δεν είμαστε και νυστικές), αλλά η γκρίνια τους και η γρουσουζιά τους... Αφού εμένα έλεγε στον άντρα μου να με χωρίσει (ακόμα και μετά από δύο χρόνια γάμου!!!) γιατί είμαι...ξεβράκωτη!!! Περιττό να σας πω ότι 12 χρόνια που είμαι με τον άντρα μου, ούτε ένα ρούχο δεν πήρε για το γιο του (ακόμα και όταν ακόμα πηγαίναμε σχολείο - είμαστε από τα 16 μαζί). Για να καταλάβεις, μπουφάν και παλτό πήρε για πρώτη φορά τώρα που παντρευτήκαμε!!!! Μέχρι και τζιν παντελόνια του έπαιρνα εγώ σαν δώρο για γιορτή, γενέθλια κτλ!!!! Με λίγα λόγια: ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΝ!!!!

ΟΥΦ!!! Τα είπα και ξεθύμανα!!!

Η alexdim ξεκινήσανε σήμερα γυρίσματα ("ΡΟΔΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ Νο4") και τρέχει συνέχεια!!! Την πήρα να δω τι κάνει ο Βικτωράκος και δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε - ήταν στα γυρίσματα. Το μόνο που προλάβαμε είναι ότι ο μπεμπούλης της είναι μια χαρά!!!

Τη yolle την "βλέπω" στο Facebook... Τρέχει κι αυτή... Είπε ότι χάλασε και το laptop της οπότε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ!!! :woohoo: :woohoo:

ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΟΚ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΟ ΕΡΕΘΙΣΜΟΣ

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΩ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!! ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΡΕΙ!!!

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!

ΕΜΕΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ!!! ΑΛΛΑ ΟΚ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΖΕΣΤΗ!!!

mew mammy εμας τα κακακια μας ειναι πρασινωπα γιατι πινουμε χαμομιλακι και μαραθο

τα χαπια που μου εδωσε ο γιατρος τα επερνα 8 μερες και ηταν τα dostinex μισο πρωι μισο βραδυ!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ!!!! :blush::blush::blush::blush::blush::blush:

ΕΜΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΩ ΣΕΠΤΕΜΒΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΛΛΟ ΝΟΥΝΟΥΚΟ!!!

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ???

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!!!

alekagala έγραψε:

Τι καιρο εχετε πανω? Ολο βροχες ακουω

Axxxxx.... Πού τέτοια χαρά να βρέξει να δροσίσει και λίγο.... Αυτοί η μετεωρολόγοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται μου φαίνεται.... 33 βαθμούς έχουμε όλες αυτές τις μέρες... Και δεν έχω και κλιματιστικό και ψήνομαι εδώ μέσα κι εγώ και το μωράκι μου... Να φανταστείς μέσα το σπίτι μου έχει 30(!!!!) βαθμούς!!!!!!!!!!

mariaxar έγραψε:

Εμένα τώρα ηρέμησε σχετικά από κολικούς αλλά χτες είχε και έκλαιγε και μένα σπαρακτικά.. Προσπαθούσα εντομεταξύ, να σκεφτώ τί να έφαγα και τον πείραξε.. δεν έχει πάντα σχέση η διατροφή μας με τους κολικούς ε? Αλήθεια, όσες θηλάζετε, τί κόψατε από τη διατροφή σας?

Για να θηλασω εκοψα τα τηγανητα, τα πρασινα λαχανικα, τις φραουλες, την σοκολατα, τα βαρια λαχανικα (μεχρι και το κρεμμυδι-μονο μαγειρεμενο τρωω οχι σε σαλατα-) και οτιδηποτε ειναι βαρυ για το δικο μου στομαχι οπως οσπρια και φακες. Τρωω πολυ γαλοπουλα (σε σαντουιτς μονο βραστη οχι καπνιστη) φυσικα και τα ολα τα υπολοιπα κρεατα, δυστυχως δεν τρωω ψαρια αλλα πρεπει, πολλα γαλακτοκομικα ειδη, παγωτο μονο βανιλια ή σιροπιαστα γλυκα, πινω παρα πολλα νερα οχι χυμους και φυσικα μπυρα χωρις αλκοολ και μια φορα την εβδομαδα ενα ποτηρι κοκκινο κρασι. Παντως παιζει ρολο και η διατροφη στους κολικους αλλα οχι παντα αφου και τα μωρακια με το ξενο γαλα εχουν κολικους.

Θαλιτσα μου αντε κοριτσι μου ολα θα περασουν και μετα θα τα λεμε και θα γελαμε!!! Η ζεστη ειναι ανυποφορη αστον γυμνο ολη μερα το ιδιο κανω και εγω. Εμεις θα βαφτιστουμε τον Απριλη μαλλον (αρκει να εχουμε λεφτα :woohoo: :woohoo: )

Κοιμηθηκε αντε να φαω και εγω και να βγαλω παλι γαλα για να εχω για το βραδυ. Σαν αγελαδα νιωθω με τοσο αρεγμα αλλα τι να την κανω. Στην καφετερια ηπιε 160ml και λιγο βυζι μετα το μπανιο της να δω ποσο θα πιει το βραδυ αλλα πρεπει να βγαλω να εχω αρκετο μαζι μου.

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΔΕΝ ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ. ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΡΩΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ. ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΠΡΕΙΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ.

Γεια σας κορίτσια.......

Σας ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας.......Προσπαθώ να μην τον αφήνω να κλαίει σπαρακτικά.......Χτες μετά από τόσο κλάμα κοιμήθηκε και μετά ήρθε η αδερφή μου για βοήθεια........

Πονάω τη μέση μου από το πολύ κράτημα!!!!!!!!!!!

Σήμερα σαραντήσαμε!!!!!Πήγαμε εκκλησία και ελπίζω με τις ευλογίες να μας περάσουν όλα......Πάντως σήμερα ήταν πολύ φρόνημος.....μόνο έκλαψε πριν λίγο κανενα μισάωρο και κοιμήθηκε......Να μην τον ματιάσω....

Alekagala μου τα βαφτήσια είναι αυτή την Κυριακή.......Εσύ πόσο γάλα βγάζεις για κάθε γεύμα?????Υπολογίζω 3-4 γεύματα και θα πάρω και τσάι μαζί μου.......

Θέλω να πάω για ψώνια αλλά μου φαίνεται αδύνατο!!!!!!Να πάρω καμιά μπλούζα για τα βαφτήσια και γενικά γιατί ακόμα δε μπαίνω στα ρούχα μου.....Μου έχουν μείνει 4-5 κιλά......

Φιλάκια πολλά

Κι εμείς μάλλον το Σεπτέβρη θα βαφτίσουμε......Δε λέει να τον αφήσουμε για του χρόνου....θα ναι πολύ μεγάλος......κρίμα η νοννά να κρατάει τόσο βάρος.......η αδερφή μου θα μας βαφτίσει......

Για το θηλασμό και γω δεν έκοψα και πολλά πράγματα......δεν πίνω χυμούς και γενικά εσπεριδοειδή και δεν τρωω φασολια και λαχανο που έχουν αέρια.....και σοκολάτες τρώω και απ' όλα!!!!!!!!

Καληνυχτούδια

καλησπερα!

ευχαριστω οσες μου απαντησατε για τα χαπια!

εμενα μου εγραψε ο γιατρος τα Norprolac για 15μερες.

θα προτιμουσα ομως να παρω για 2 μονο!

mariaxar εγω για οσο θηλασα επειδη ειχαμε τρελους κολικους, μεχρι και το γαλα ειχα κοψει, μετα απο οδηγια παιδιατρου.

γεωργια η αλεξ ειναι ηθοποιος?

για το θεμα βαφτιση που συζητατε κοριτσια κι εμεις μαλλον για Μαϊο το βλεπουμε. ο πανμαϊκος βαπτιζεται βλεπω το 2011 στον πανβαπτισιακο Μαϊο!

μαρινακι σαραντησες! μπραβο!

φιλακια!

Κορίτσια εγώ λέω να τον βαφτίσουμε τον Σεπτέμβριο γιατί μετά θα γεννηθεί και η ανιψιά μου (θα γεννήσει η συνυφάδα μου) και ο πεθερός ονειρεύεται να βαφτιστούν τα μωρά μαζί!!! Οπότε δεν θέλω να του κάνω τη χάρη... Εξάλλου δεν θέλω να τον βαφτίσω Μάιο γιατί θα είναι πολύ μεγάλος και δεν θέλω να είναι αβάπτιστος μέχρι τότε...

new mammy, η Άλεξ έχουν εταιρεία παραγωγής ταινιών!!! Είναι στη showbiz η φιλενάδα μας!

marinahακι μου τέλειαααααα Σαράντισες!!!!! Όσο για το κλάμα, εγώ τον αφήνω να κλάψει και λίγο... Τους κάνει και καλό αλλά κουράζονται κιόλας και κοιμούνται καλύτερα!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου!!!

Έχω εξαφανιστεί αλλα έχω βάλει turbo τον τελευταίο καιρό λόγω δουλειάς. Γεωργία μου σήμερα δεν καταφεραμε να μιλήσουμε πολύ...πάντως ήθελα να σου πω πως στις 15 που θα κάνετε το 1ο εμβόλιο και μετα θα αλλάξει συμπεριφορά ο μικρούλης. Εμένα μου το λέγανε και δεν το πίστευα..Το Σάββατο κάναμε το εμβόλιο (εγω έλειπα για δουλεια, τι μάνα είμαι????) και το παιδάκι μου απο τότε κοιμάται 2 εξάωρα την ημέρα!! Γελάει δυνατα, με ήχο, μιλάμε ξεκαρδίζεται, στρώσαν κολικοί, κακάκια και ρεψίματα, άλλο πράγμα σας λέω!

Κορίτσια να σας πω και το άλλο...μάλλον χαθήκαν όλα τα κιλα της εγκυμοσύνης...μπήκα στο παλιό μου τζιν και κουμπώνει μια χαρα!!!! Κουράγιο, θα τα καταφέρουμε όλες!

Ελπίζω να μπορέσω να ξαναμπω σύντομα.

Ελπίζω να είστε όλες καλά (γιατι δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα μνμτα)

Σας φιλώ!!!!

Αχ Αλεξάνδρα μου χαίρομαι πάρα πολύ!!!!!! Τέλος καλό όλα καλά ο Βικτωράκος μας!!! Γερός να είναι το πουλάκι μου!!! Συγχαρητήρια και για τα κιλάκια!!!! Είδες που αγχωνόσουν? Εγώ πάλι κορίτσια είμαι πιο βαριά από πριν την εγκυμοσύνη με τάσεις να βάλω κι άλλα κιλά....

Ήμουν 57-58 και τώρα 59 κιλά!!! Αλλά όλη την ώρα θέλω να τρώω βρε κορίτσια.... Και κυρίως γλυκά... Πρέπει να το βάλω στο μυαλό μου και να κόψω εντελώς τα γλυκά... γιατί δεν με βλέπω καλά....

Συμπεθερούλα, τελικά μάλλον θα παρω κι εγώ μάρσιπο... Σήμερα ήθελα να βγω για κάποιες δουλίτσες και μόνο στη σκέψη ότι θα πρέπει να βάλω και να βγάλω το καρότσι από το αυτοκίνητο 4-5 φορές αποφάσισα να μην πάω πουθενά παρά μόνο για καφέ με τα κορίτσια από τη δουλειά... Και σκέφτομαι ότι και στο μανάβη να θέλω να πάω δεν μπορώ να αφήσω το μωρό στο αυτοκίνητο.... έτσι δεν είναι? Και επειδή όλα τα καθημερινά ψώνια είναι μακρυά το ένα από το άλλο (ψωμί, λαχανικά, γάλα κτλ) νομίζω ότι τελικά θα χρειαστώ το μάρσιπο... Ήθελα λοιπόν να σε ρωτήσω αν είσαι ευχαριστημένη με αυτόν που διάλεξες... Αν θυμάμαι καλά είναι της chicco ο you and me physio σωστά? Θυμάσαι περίπου πόσο τον πήρες?

Κατά τα άλλα εμείς συνεχίζουμε το βραδινό ωράριο ύπνου κανονικά!!! Χθες κοιμήθηκε γύρω στις 19:30(μετά από πολύ γκρίνια) τον έκανα μπάνιο στις 9:30 (ακόμα και όταν τον έβαλα στην μπανιέρα για 2-3 λεπτά αυτός κοιμόταν!!!), μετά ήπιε πολύ λίγο γάλα (80ml) και κοιμήθηκε ως τις 8 το πρωί με ένα ξύπνημα για....πιπίλα στις 6!!!!

καλησπέρα!!!!

όσο για τα κιλά, ας μην το συζητήσουμε... είμαι στο +5 και δύσκολα θα τα χάσω, δεν είμαι και μαθημένη σε δίαιτες! Αχ παναγίτσα μου τι θα κάνω;;;

Λέτε να ησυχάσουμε μετά το εμβόλιο;;; Άντε μακάρι! Όσο για το μάρσιπο, εγώ αγόρασα έναν από τα Mothercare και έφτιαξα και δύο sling τα οποία δεν έχω δοκιμάσει ακόμη...

ΑΧ Γεωργία! Μου δίνεις κουράγιο που ο μικρούλης σου κοιμάται τόσο καλά τη νύχτα! Έχουμε κι εμείς ελπίδες!

Καλημερα και απο μενα. Παλι στους δρομους ειμασταν με τη Σαντυ. Κλεισαμε με αλλο γιατρο ραντεβου στο ΙΚΑ για το εμβολιο της και μετα καφεδακι στης φιλης μου το σπιτι. Μαγειρεψα για το μπαμπα μας και εφαγα για να ειμαι ετοιμη οταν ξυπνησει να ασχοληθω μονο μαζι της.

Μαρινακι εγω βγαζω σε καθε μας εξοδο 160 με 200ml (αναλογως ποσο εχει το στηθος μου). Αρα αφου θα κανεις τεσσερα γευματα βγαλε απο 160ml καθε γευμα να εισαι σιγουρη. Ουτε και εγω μπαινω στα ρουχα μου ακομη μιας και ξεσκιζομαι στο παγωτο, με το ζορι χθες να βρω μια καλη μπλουζα να βαλω αφου ειναι ολες εφαρμοστες και ξεφεγγει η κοιλιτσα. Παντως χθες μετα απο 7 μηνες εβαλα 12ποντο τακουνι και το ευχαριστηθηκα!!!! Αφου τωρα πηρατε και τις ευχουλες καλες βολτες.

Alexdim μου αντε να το κανουμε και εμεις το εμβολιο να στρωσουμε τον υπνο γιατι για τα υπολοιπα δεν εχουμε προβληματα. Να πιασω και εγω δουλεια να τα χασω και εγω τα κιλα μου γιατι αμα μπει χειμωνας την βαψαμε!!!

Συμπεθερα εγω τον βολευτικα πολυ το μαρσιπο γιατι ειμαι γυριστρουλα. Ετσι εχω μονιμα μεσα στο αυτοκινητο το καροτσι και πορτ μπεμπε δεμενο και το μαρσιπο στο διπλα καθισμα σε ετοιμοτητα(εχω το πορτ μπεμπε και οχι το καρεκλακι επειδη πηγαινω σε φιλικα σπιτια για καφε και κοιμαται πιο ανετα εκει μεσα. Μολις βγω για οποιδηποτε λογο απο το αυτοκινητο τον φοραω και την παιρνω μαζι μου κοιμαται δεν κοιμαται. Της chicco τον you and me εχω αλλα πρεπει να τον εχω ρυθμισμενο πανω μου απτο σπιτι μιας και εχει πολλους ιμαντες για προστασια της μεσης. Της πηρα και ενα κρεμασταρι για την πιπιλα της και το κρεμαω πανω στο μαρσιπο αν γκρινιαξει να της βαζω κατευθειαν την πιπιλα και δεν χρειαζεται να την κραταω στο στομα της για να μην την φτυσει και την ψαχνω. Αυτος κανει 80ευρω αλλα αμα θες για να τον χρησιμοποιεις και μες στο σπιτι παρε πιο απλο με χιαστη ιμαντες (πιο οικονομικοι ειναι αυτοι 40-50 ευρω). Παντως οποιον και να παρεις σου λυνει τα χερια και δεν κουραζει το παιδι και εσενα.

Ξυπνησε το κουνελακι και θελει το βυζακι το μικρο μου κοριτσακι!!!! Τα λεμε μετα φιλακια

Σημερα γιορταζουμε ευχαριστω Ρενατα μου!

κοριτσακι θα κοιμηθουμε και εμεις που θα παει??? Εσεις ποτε κανετε εμβολιο? Τον εχω δει τον μαρσιπο απο το Mothercare αρκετα γερος πρεπει να σε βολεψε πολυ!

ΑΛΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩς ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΑ ΣΚΑΣΤΗ ΓΙΑ Τ Ι Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ!!!!!

Ναστε καλα κοριτσαρες μου να χαιροσαστε τα ζουζουνια σας! Ελπιζω να παμε για περπατημα με το αντρα μου να παρω και κανενα ρουχαλακι.

Κοριτσάρες γεια σας και από μένα!! Ξεκλέβω λίγο χρόνο και εγώ γιατί ο μπέμπης μου σήμερα ήταν πολύ ιδιότροπος από τη ζέστη...καήκαμε και το ρεύμα ήταν κομένο και ήμασταν χωρίς κλιματιστικό όλη μέρα..

Alekagala μου ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!! ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ, ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΑΣ!!!

Κορίτσια και εγώ θέλω μάρσιπο.. Το Σάββατο σαραντίζουμε και θα ξεκινήσουμε και επίσημα τις βόλτες μας και αυτό με το καρότσι το σκέφτομαι και εγώ όπως τη Γεωργία.

Κορίτσια εμείς σκεφτόμαστε να το βαφτίσουμε χειμώνα το καημένο.. Η Νοέμβρη-αρχές Δεκέμβρη ή από Γενάρη..Δε θέλουμε να μεγαλώσει πολύ και πιο πριν,Οκτώβρη, έχουμε το γάμο τον θρησκευτικό κάτω στην Κύπρο..και δε θέλουμε να τα κάνουμε και τα δύο μαζί..τη βάφτιση θα την κάνουμε εδώ στην Ελλάδα..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Kallia.Geo μου παρεπιπτόντως ήθελα να σου στείλω.. τα λεφτά σου μπήκαν εσένα;! Σε εμένα μπήκαν ακριβώς 21 χθες όπως έγραφε και στο πινακακι πληρωμών του εφκα! Αν όχι για τρεξτο ψαξτο λίγο μήπως τα ξύνουν στον εφκα της περιοχής σου ή μήπως υπάρχει κάποια εκκρεμότητα με την αίτηση σου..!
    • Να σας γράψω και τα δικά μας νέα απ' το χθεσινό ραντεβού! Σήμερα είμαι 33+2 με το αγοράκι μας 💙 Χθες που λέτε είχα γιατρό για να του δείξω τον τελευταίο υπερηχο με τον εμβρυομητρικό, τις εξετάσεις αίματος του 3ου τριμήνου και να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού καθώς και τα επόμενα βήματα. Λοιπόν που λέτε, θα μπω κατευθείαν στο θέμα του πλάνου: Εγώ κορίτσια πήρα πολύ θετικά vibes απ τον γιατρό! Καλά τα είχαμε ψιλοσυζητήσει και την προηγούμένη φορά που είχα απορίες, αλλά αυτή τη φορά του πήγα το πλάνο και το φτιάξαμε μαζί βήμα-βήμα. Ρε κορίτσια, αυτός ο άνθρωπος μου εμπνέει πολύ εμπιστουύνη! μιλούσε για τον τοκετό με τόση ηρεμία κι όταν φτιάχναμε το πλάνο ως αναφορά την ανακούφιση απ τον πόνο, έγραψε σημειώση ο ίδιος ότι πρ΄ωτα θα εξαντλήσουμε όλους τους φυσικούς τρόπους, ζεστό ντουζ, μασαζ, χαλαρη μουσική στο δωμάτιο, κτλ και μετά με βάση την αντοχή μου θα πάμε με την επισκληρίδιο. Κι όπως 'εγραψα και πιο πάνω είναι υπέρ του εγώ να έχω τον έλεγχο στο πότε θέλω να γίνει εγχυση της αναισθησίας.  Μετά μιλήσαμε για τη διάρκεια του τοκετού, και πραγματικά ήταν ανοιχτός σε κάθε μας επιθυμία. Έγραψε πάλι ότι κάθε περέμβαση όπως η τομή στο περίνεο να γίνει μόνο εάν είναι απαιραίτητο, γενικά φάνηκε να υπέρ των μη παρεμβατικών μεθόδων για το κάθετί. Τώρα στη βράση κολλάει το σίδερο θα μου πείτε, ελπίζω να μη μας τα έλεγε όλα αυτά και μετά να μας τ αλλάξει 😅  Δε ξέρω, μιλούσε με πολλή ηρεμία για όλα, και τόνιζε συνέχεια ότι ο τοκετός για κυλήσει ομαλά πρέπει να είμαστε όλη ήρεμοι και γενικά να υπάρχει επικοινωνία και αγάπη... Είπε ότι η ωκιτοκύνη, η ορμόνη του τοκετού, είναι μια ορμόνη αγάπης, οπότε θέλουμε να υπάρχει αυτό για να γεννηθεί το μωρό ομαλά ❤️  Μετά απ όλη αυτή τη συζήτηση κορίτσια νιώθω πάρα πολύ ανακουφισμένη για τον τοκετό κι εγώ κι ο άντρας μου, δε ξέρω, μας άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος μου μιλούσε για τα πάντα. Ελπίζω να τηρήσει το λόγο του και στην ώρα του τοκετού! Πάντως υπέγραψε το πλάνο και μας είπε να το έχουμε μαζί μας καθώς κι αντίτυπα για τις μαίες ❤️ όσον αφορά τα επόμενα βήματα: - Ντόπλερ: 5/12 (35+1, εδώ γελάμε 😂) - Τεστ στρεπτόκοκκου: 36-37εβδ - Καρδιοτοκογράφημα κάθε εβδομάδα απ τις 36 κι έπειτα - Ραντεβού κάθε εβδομάδα μετά το ντόπλερ, δλδ 12,19,26/12 και μετά 2/1 και 9/1 αν δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο μικρός. Για πρόκληση είπαμε μετά τις 40εβδ κι εφόσον δεν υπάρχει πιο πριν κάποιος άλλος σοβαρός ιατρικός λόγος. Μπήκαμε στην τελική ευθεία!!! 😱😱😱😱😱😱😱
    • Καλά τα λέει η Κάλλια μας! Εμένα έρχεται κάθε φορά ο γιατρός μου και μου λέει "κάνεις γρήγορες γέννες και μεγάλα παιδιά". Συνήθως ο μέσος όρος μια νορμάλ γέννας σε ταχύτητα είναι νομιζω 6-10 ώρες 😆 Κι εμένα μου ακούγεται καλύτερο στο σπίτι, είσαι στον χώρο σου, νιώθεις άνετα. Νταξει στο δικό μου μαιευτήριο, η αίθουσα στην οποία περίμενα ήταν πολύ μικρή και οικογενειακή, δεν είχε ψυχή, ήταν μαζί μου 2 μαίες και η προϊσταμένη, μας εξυπηρέτησαν και πολύ με τον μεγάλο μου γιο, οπότε ένιωθα άνετα. Για την διαστολή και την απορία σου, κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι. Αλλά από την εμπειρία μου λογικά κι εγώ από την συχνότητα των συσπάσεων θα έλεγα... Διαφορετικά ο τρόπος να την μετρήσεις είναι αυτός ο υπέροχος ένας και μοναδικός με τα δάχτυλα και θέλει εμπειρία 😅
    • Όχι πήγαμε σε άλλον.. οκ βέβαια διαφορετικά μηχανήματα θα μου πεις αλλά ήθελα και μια δεύτερη γνώμη καθώς δεν ήμουν ευχαριστημένη από τον εμβρυομητρικο που μου έκανε ως τώρα όλες τις μεγάλες εξετάσεις.. ας όψεται που τον εμπιστεύεται ο γιατρός μου.. Δεν με αγχωσε απλώς.. με πανικοβαλε!! Όλο το σ/κ ήμουν σε έναν πανικό μέχρι να αρχίσω από Δευτέρα να μιλάω με διάφορους επαγγελματίες υγείας.. ενώ όλο μου το είναι φώναζε ΟΧΙ και ευτυχώς άκουσα το ένστικτο μου.. ειλικρινά δεν πρόκειται να κολλήσω με κανέναν συγκεκριμένο γιατρό.. θα ακούσω και θα ακολουθήσω το ένστικτο μου.. πάνω από όλα το μωρό μου και εγώ να είμαστε καλά.. τίποτα άλλο..! Όλοι οι υπόλοιποι ας πάνε να κάνουν διακοπές τα Χριστούγεννα..!! Για να μην πω τίποτα άλλο...!!!! Όπως καταλαβαίνετε το άγχος και ο πανικός έχουν γίνει εκνευρισμός πλέον... Αυτή τη συμβουλή έχω να δώσω και σε όλες σας.. δεν έχετε καμία υποχρέωση να μένετε με έναν συγκεκριμένο γιατρό όταν έχετε red flags.. η μόνη υποχρέωση που έχετε είναι απέναντι στο μωράκι σας και στον εαυτό σας! Να ακούτε το ένστικτο σας όταν κάτι δεν σας "κάθεται" καλά, να διασταυρωνετε ότι πληροφορίες έχετε και να φεύγετε αν νιώθετε ότι πρέπει ακόμα και λίγο πριν τη γέννα!! Και κυρίως να θυμάστε ότι δεν είστε ασθενείς!! Είστε γυναίκες έγκυες σε μια καθόλα φυσιολογική διαδικασία της φύσης και της ζωής! Να μη φοβάστε να πείτε ΟΧΙ όταν κάτι δεν θέλετε να γίνει, είναι το σώμα σας (!!) και να μην αποδεχεστε τη κάθε μορφή μαιευτικής βίας ακόμα και αν αφορά σε ψυχολογικό εκβιασμό..! Το δύσκολο είναι να αναγνωρίσουμε την όποια μορφή μαιευτικής βίας καθότι έχουμε θεοποιήσει τους γιατρούς και αποδεχόμαστε ότι πουν και κάνουν.. η σωστή ενημέρωση όμως είναι καίριας σημασίας για να προστατευτείτε..!! Anyway.. σας ζαλισα... ναι ναι πάνω από όλα αυτό! Το μωράκι είναι υγιέστατο και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να πάνε όλα κατ'ευχήν μέχρι τέλους!  Σ' ευχαριστώ βρε κοριτσάκι μου..❤️❤️❤️ με το καλό Παναγίτσα μου αύριο το Doppler σας να πάνε όλα κατ'ευχήν για να ηρεμήσετε και εσείς.. Και συγνώμη βρε κορίτσια μου που δεν απαντάω σε κάθε μία ξεχωριστά αλλά είμαι κάπως στα χαμένα νοητικά και πολύ κουρασμένη ψυχολογικά.. αν και σας διάβαζα αλλά όλη την εβδομάδα μιλάω συνέχεια με ανθρώπους.. γράψατε και εσείς σελίδες..!! Που να σας προλάβω;!!😅 Τουλάχιστον τα νέα της @_piripiri_ μου έδωσαν τόση χαρά!!! Αχ αμήν Παναγίτσα μου και με το καλό όλες μας να ακολουθήσουμε!!! ❤️❤️❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια!  Εγώ είμαι καλά, πήγα προχθές στον γιατρό όλα πολύ καλά και φυσιολογικές μετρήσεις.  122 γραμμάρια και 146 παλμους το νινί.  Εννοείται πως πάλι ήταν μπρούμυτα και δεν μας άφηνε να δούμε φύλο. Όσο και να προσπαθούσε ο γιατρός επειδή κοιμόταν σήκωνε το χέρι με ανοιχτή παλάμη σαν να έλεγε δεν με παρατάτε ήσυχο, θα μάθετε όταν γεννηθώ τι είμαι.   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...