Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΜΑΙΑΚΟΣ νο 6....και η λίστα μας παίρνει χρώμα!!

Recommended Posts

Αχχ βρε Μαρινάκι μου.... Μη δίνεις σημασία... Εμείς την Κυριακή πήγαμε στα πεθερικά μου για φαγητό... Ο πεθερός μου τον έπριξε τον μπέμπη κυριολεκτικά... Με το που πήγαμε πήγε να τον βγάλει από το καθισματάκι του αυτοκινητού (ενώ ήταν δεμένος!!!!!)... Αφού είδε ότι τον τραβούσε και δεν έβγαινε τραβούσε τις ζώνες μαζί με το καθισματάκι.... Τελικά τον έλυσα εγώ και του τον έδωσα... Μετά τον έβαλε να κάτσει (άκουσον άκουσον) σε μια ξαπλώστρα... Του λέω θα πέσει και θα χτυπήσει μου λέει "Μη φοβάσαι τον κρατάω εγώ... Καλύτερα από εμένα δεν έχει"... Με το που το λέει του φεύγει ο μπέμπης και πέφτει με το κεφαλάκι του στο πλαινό της ξαπλώστρας... Το αποκορύφωμα είναι ότι αφού ήπιε ήπιε και μέθυσε πήρε αγκαλιά το μωρό και τρεις φορές παραλίγο να πέσει (έχανε συνέχεια την ισορροπία του!!!!)!!!!!! Αφού μόνος του δεν μπορούσε να σταθεί... Κορίτσια ΤΡΕΚΛΙΖΕ!!!!!!! Και ο άντρας μου (αφού του τα έψαλλα όταν φύγαμε επειδή δεν είπε τίποτα και επειδή ξέρει ότι στο τέλος μεθάει και ενώ του έλεγα να φύγουμε αυτός έκανε το κορόιδο για να καθίσουμε να τελειώσει το ποτό του...) μου λέει: "Ε καλά πώς κάνεις έτσι δεν έπεσε ούτε έχει πέσει και ποτέ στη ζωή του"!!!! Περιττό να σας πώ το τι νεύρα είχα κορίτσια...

Και πείτε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 796
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα κοριτσια!!! Ειναι ψιλοανυσηχη σημερα σχεδον ανα μια ωρα βυζι, αλλα το βραδυ κυρια 2 φορες μονο για μαμ και μια για κακα. Τωρα κοιμαται παλι δεν ξερω για ποσο, παντως προλαβα και μαγειρεψα.

Ρενατα και διδυμομανουλα σας ευχαριστω για τις πληροφοριες σας για τα εμβολια. Αυτο που εχω στο ψυγειο ειναι για το πνευμονιοκοκκο (ελπιζω να το λεω σωστα). Εκλεισα ραντεβου με παιδιατρο στο ικα. Μου ειπαν οτι ειναι αρκετα καλος, εγω παντως θα τον επισκεφτω να δω πως θα μου συμπεριφερθει και θα αποφασισω αν θα συνεχισω μαζι του. Ετσι και αλλιως στις 11 του μηνος κανουμε τα εμβολια.

Μαρινακι πως τον καταφερες και κοιμαται σερι? Εμας το τοπ μας ειναι 4 ωρες!!! Θα την βαπτισουμε Απριλη λιγο πριν ξεκινησουμε δουλεια (τουριστικη σεζον) αλλα δεν ειμαι ακομη σιγουρη για τους νονους της :dry::unsure:

Αχ πεθερες κακια φαρα. Ξερουν τα παντα, εχουν αποψη για ολα και φυσικα ριχνουν το δηλητηριο προς ολες τις κατευθυνσεις. Σιγα μην εχανε η αδελφη της πεθερας σου ωρα να μην ενημερωσει τι εγινε στο σπιτι σας (μιας και γι'αυτο θα ηρθε για να δωσει αναφορα μετα). Και φυσικα το επακολουθο να ζητησει το λογο απτη μαμα σου (σαν να σε κατηγορει). Οι αντρες παντα θελουν να κρατουν ισορροπιες γιαυτο δεν μιλησε ο Νικος (μην τον αποπερνεις). Οι γονεις μου ειναι τσακωμενοι με τα πεθερικα μου ουτε μιλιουνται αλλα ουτε και εγω τους μιλουσα αλλα ουτε και ο αντρας μου. Με την εγκυμοσυνη και το μωρο αλλαξαν συμπεριφορα (αλλα οχι για πολυ). Υπομονη θελει πεταει ο γαιδαρος, πεταει πεταει και μολις κλεισει η πορτα του σπιτιου σου παρκαρε το γαιδαρο στο γκαραζ!!!

Πισινα ακουω? Ερχομαι να σου κανω αμα θες παρεα και ας βρεχουμε μονο τα ποδια μας δεν πειραζει!!! Ετσι και αλλιως ετσι που εχει γινει ο πωπος μου δεν ειναι για μπανακι.... :laugh: :laugh:

Συμπεθερα μου για σενα θα γραψω χωρια κατσε να την ταισω και ερχομαι για σενα

Αγαπημενη μου συμπεθερα καταλαβαινω απολυτα τι φρικη εχεις φαει και με το δικιο σου φυσικα. Το ποτο ειναι ο χειροτερος εφιαλτης για εναν γονιο (ο μπαμπας μου πινει πολυ αφου και με τον αδελφο μου δεν μιλαει για καποια παρεξηγηση που ειχαν οταν ηταν πιωμενος). Ο αντρας σου αυτο το βλεπει σαν χαρα του πατερα που κραταει ο παππους στα χερια του το εγγονι γιαυτο δεν ελεγε τιποτα. Οι αντρες μας δεν καταλαβαινουν τις ανυσηχιες μας και τις εννοιες αφου λειπουν ολη μερα απο το σπιτι (ο δικος μου διαμαρτυρεται οτι κοιμαται πολυ η Σαντυ -λες και το κανω επειτηδες-και δεν την βλεπει ξυπνια για να την παιξει). Οτι και να του πεις θα βρει δικαιολογια για τον πατερα του νομιζοντας οτι υπερβαλλουν οι γονεις του. Προσπαθησε να μην πολυπηγαινεις (αυτο κανω εγω) και οταν πηγαινεις απο πανω παντα εσυ (εγω δεν αφηνω την πεθερα μου να ταισει το μωρο γιατι καθε φορα που την ταιζε την επνιγε με το μπιμπερο). Καλυτερα να μην φας ή να πιεις στο σπιτι τους παρα να παθει κατι ο πασας σου! Οσο για τον αντρα σου δεν υπαρχει συμβουλη μονο μονος του θα καταλαβει που ειναι λαθος (και εμενα αργησε να καταλαβει τι θαψιμο ετρωγε απτους ιδιους του τους γονεις), οτι και να του ελεγα εγω ημουν κακια και υπερβολικη αλλα οταν τα ειδε μονος του τοτε καταλαβε τι "σκατα" ειναι οι γονεις του.

Να φροντιζεις τον πασα σου σαν τα ματια σου γιατι οπως λεει και μια φιλη μου αντρα αλλαζεις παιδι ομως ποτε!

alekagala έγραψε:

Αγαπημενη μου συμπεθερα καταλαβαινω απολυτα τι φρικη εχεις φαει και με το δικιο σου φυσικα. Το ποτο ειναι ο χειροτερος εφιαλτης για εναν γονιο (ο μπαμπας μου πινει πολυ αφου και με τον αδελφο μου δεν μιλαει για καποια παρεξηγηση που ειχαν οταν ηταν πιωμενος). Ο αντρας σου αυτο το βλεπει σαν χαρα του πατερα που κραταει ο παππους στα χερια του το εγγονι γιαυτο δεν ελεγε τιποτα. Οι αντρες μας δεν καταλαβαινουν τις ανυσηχιες μας και τις εννοιες αφου λειπουν ολη μερα απο το σπιτι (ο δικος μου διαμαρτυρεται οτι κοιμαται πολυ η Σαντυ -λες και το κανω επειτηδες-και δεν την βλεπει ξυπνια για να την παιξει). Οτι και να του πεις θα βρει δικαιολογια για τον πατερα του νομιζοντας οτι υπερβαλλουν οι γονεις του. Προσπαθησε να μην πολυπηγαινεις (αυτο κανω εγω) και οταν πηγαινεις απο πανω παντα εσυ (εγω δεν αφηνω την πεθερα μου να ταισει το μωρο γιατι καθε φορα που την ταιζε την επνιγε με το μπιμπερο). Καλυτερα να μην φας ή να πιεις στο σπιτι τους παρα να παθει κατι ο πασας σου! Οσο για τον αντρα σου δεν υπαρχει συμβουλη μονο μονος του θα καταλαβει που ειναι λαθος (και εμενα αργησε να καταλαβει τι θαψιμο ετρωγε απτους ιδιους του τους γονεις), οτι και να του ελεγα εγω ημουν κακια και υπερβολικη αλλα οταν τα ειδε μονος του τοτε καταλαβε τι "σκατα" ειναι οι γονεις του.

Να φροντιζεις τον πασα σου σαν τα ματια σου γιατι οπως λεει και μια φιλη μου αντρα αλλαζεις παιδι ομως ποτε!

Συμπεθερούλα μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ για το μήνυμά σου!!! Έτσι είναι όπως τα λες! Ο άντρας μου ξέρει πολύ καλά τους γονείς του και πίστεψε με δεν θέλει κι αυτός πολλά πολλά!!! Το θέμα είναι ότι ο πατέρας του είναι πολύ απόλυτος άνθρωπος και ότι και να του πεις είναι σίγουρο ότι θα βρεις τον μπελά σου... Περιττό να σου πω ότι μιλάει για το μωρό λες και εγώ και ο άντρας μου δεν υπάρχουμε (θα σε στείλω στο Λονδίνο εσόκλειστο στο Ίτον, θα νοικιάσω διαμέρισμα εκεί για να είμαι κοντά σου και πολλά άλλα εκνευριστικά...) Σε εμένα φέρθηκε πολύ άσχημα (δεν με ήθελε για το γιο του) και μέχρι πριν μάθει ότι ήμουν έγκυος έλεγε στον άντρα μου να με χωρίσει!!! Όταν ακούω τώρα τις μπαρούφες του μέσα μου βράζω... Έλα όμως που είμαστε στην ανάγκη του... Στη δική του δουλειά είμαστε (εγώ θα σταματήσω βέβαια καθώς το μωρό ήταν η καλύτερη δικαιολογία για κάτι τέτοιο)... Βέβαια μια φορά δεν ρώτησε αν μας φτάνουν τα λεφτά για το μωρό... Μόνο για γάλατα θέλουμε 150-200€ το μήνα...

Γι'αυτό και όλα μου ακούγονται τόσο ψεύτικα... Μια ζωή ήταν και είναι όλο μεγάλα λόγια... Δεν με πειράζει το ότι δεν θέλει να μας βοηθήσει (ούτε δώρο στο μωρό δεν πήρε παρά μόνο μου πλήρωσε το δωμάτιο της κλινικής - και μόνο αυτό, όχι εξετάσεις, φωτοθεραπείες του μωρού κτλ - και μετανιώνω που το δεχτήκαμε κιόλας)... Περιμένει να ζητήσει ο γιος του - μόνο έτσι μπορεί να βοηθήσει και θα πρέπει να νιώθουμε και υποχρεωμένοι σε όλη μας τη ζωή... Αυτό που με πειράζει είναι τα μεγάλα λόγια!!! Έτσι έλεγε και για το γάμο... "Όταν έρθει η ώρα - έλεγε στους δικούς μου - θα τους πάρω όλα όσα χρειάζοναι!" Περιττό να σας πω κορίτσια ότι ούτε το νυφικό μου δεν πλήρωσε... Βλέπετε όταν έφτασε η ώρα, εγώ δεν ήμουν αρκετή για το γιο του....

Αχ τα ιδια και σε μενα μου καναν τα πεθερικα μου. Δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα οπως οι δικοι σου αλλα εμας εχουν ζηλια γιατι οι κορες τους τοσα χρονια παντρεμενες με παιδια δεν αξιωθηκαν να παρουν δικο τους σπιτι ενω εμεις πριν παντρευτουμε αγορασαμε σπιτι (μεσω του πατερα μου), αγορασαμε αυτα που θελαμε εμεις ας ηταν και ακριβα (και να λεει η πεθερα μου γιατι να παρετε κρεβατοκαμαρα που κανει 6000 ευρω? Δεν μπορουσατε πιο φθηνη??? λες και αυτη θα κοιμοταν). Τωρα που εμεινα εγκυος και εβγαλα κοριτσι χαρηκαν γιατι εχουν μονο ενα εγγονι αγορακι και τα υπολοιπα ολα κοριτσια (γιαυτο δωσαμε της μαμας μου το ονομα στη μπουμπου). Σκασανε που πηραμε καινουργιο αυτοκινητο για να ειναι ανετο το μωρο ("πολυ μεγαλο ειναι και το παλιο σας ειναι μεγαλο τι το θελατε το καινουργιο? πολλα εξοδα κανετε για το μωρο) μεχρι και για το δωματιο της μπουμπους ειχαν μια κακη κουβεντα να πουν. Εδω οταν τους την πηγα να την δουν και ημουν μονη μου, ειδαν ολο το καροτσι και μου ειπαν chicco πηρες η κορη μας (εχει ενα κοριτσακι 10 μηνων) εχει pegperego, και τους απαντησα δεν το αγορασε της το δωσανε ενω το δικο μου μου το αγορασε η μαμα μου οπως και την κουνια, ενω αυτοι δυο κορμακια!!! Ολες καμμενες ειμαστε απο πεθερικα τι κακο και αυτο.

Χεστους αυτους, πες μου τι κανει ο πασας μου?Εγω την εχω στην αγκαλια μου παλι και την ταιζω. Πολυ πεινα λεμε!!!!

Καλησπέρα κορίτσια! Τί κάνετε?

Τραβάτε μεγάλο ζόρι με τα πεθερικά από ότι βλέπω.. πίκρα πίκρα...

Γράφτε τους μωρέ και κοιτάτε την πάρτι σας (που σε αυτή περιλαμβάνεται ο άντρας και το μωράκι σας) και όσο σας βλέπουν αδιάφορες και καλά, τόσο πιο πολύ θα τρώγονται.. Δε αξίζει να χαλιέστε για κανένα..

Εμένα μια ξαδέρφη μου που πήγε επίσκεψη στο σόι του άντρα της, μια θεία εκεί της είπε στη συζήτηση πάνω "Δε τους κάνουμε εμείς τους γιους και τραβάμε τόσο ζόρι να τους μεγαλώσουμε για να τους παίρνετε εσείς" :blink::side:

Αίσχος έτσι? :angry: Άμα δε θες κυρά μου να σου τον πάρουν δεστον στο βρακί σου ή στείλε τον εσώκλειστο.. Εγώ καμένη δεν είμαι,αλλά στην αρχή της σχέσης μας με τον άντρα μου, κάτι καλοθελητές μου σφύριξαν κάτι "ήρθε η κύπρια να μας τον πάρει".. αλλά τα πεθερικά μου δε μου δειξαν κάτι,την αλήθεια να την πώ..

Μου τη σπάνε, οι μανάδες κυρίως, που κολλάνε στους γιους σαν βδέλλες και καμία δεν βρίσκουν άξια για τον γιόκα τους.. Ο Θεός να με λυπηθεί, να μη γίνω σαν αυτές, γιατί άμα καταλάβω ότι ταλαιπωρώ έτσι το παιδί μου θα φουντάρω από το βουνό!!

Κατά τα άλλα εγώ σήμερα είμαι χάλια..Από τις 7 το πρωί που θήλασα το μωρό, ξύπνησα με φοβερό πονοκέφαλο στη μια πλευρά του κεφαλιού και το μάτι και συνεχίζεται..ξαπλώνω όλη μέρα, μου πέρασε λίγο τώρα το βράδυ αλλά άμα σκύβω το κεφάλι νομίζω ότι κουνιέται το μυαλό μου και πονάω αφάνταστα... τι να παθα άραγε?.. :S:S

Καλημερα μανουλες. Σημερα ηταν ψιλοανυσηχη αλλα κοιμηθηκαμε. Τωρα παλι ετοιμαζεται για νανι και εγω επισης. Να κοιμηθουμε και μετα βολτουλα για ψωνια και ισως καφεδακι καπου εξω. Θα παμε να παρουμε παπουτσακια για το μπαμπα μας. Ελπιζω να καθησει στο καθισματακι της και μετα θα κανει το κουνελακι στο μαρσιπο.

mariaxar προσεχε μην κρυωσες. Παρε depon αναβραζον δεν πειραζει στο θηλασμο. Ο καιρος ειναι ανωμαλος γιαυτο.

Κοριτσια η Τζενη χαθηκε, να την παιδευει ο μπομπιρας και ο μικρος και ο μεγαλος? Εχει καμια νεα της?

Καλημέρα κορίτσια και να χαίρεστε τα μωράκια σας..Πηρα το θάρρος να σας πω κάτι σχετικά με τον υπνο το βράδυ μιας και παλιά ήμουν κι εγώ στην παρέα σας. Χθες πήγα επίσκεψη σε μια συνάδελφο που γέννησε και συζητούσαμε περι θηλασμού και ύπνου το βράδυ. Μια κυρία που ήταν εκεί και έχει 5 παιδιά μας είπε ότι αυτή θηλαζε τελευταία φορά γυρω στις 11 το βράδυ και από εκεί και πέρα εδινε μόνο τσάι μεχρι τις 6 περίπου το πρωί. Τα μικρα κλαίγανε για καμιά βδομάδα το βραδυ αλλά αυτή τους έδινε μονο τσαι και ετσι συνηθισαν και δεν ξυπνούσαν το βράδυ. Και η νύφη μου που έχει τρια κοριτσάκια κι ας είναι μονο 25 χρονών και έκανε το ίδιο και δεν είχε ποτέ πρόβλημα το βράδυ με τον ύπνο. Δεν ξέρω αν βοήθησα και εννοείται πως δεν ξερω πως είναι στην πραξη..απλά είπα να σας το πω..

ΦΙλάκια πολλά στα μπεμπάκια σας και απολαύστε αυτή την ομορφη περίοδο της ζωης σας!

Καλησπερα κοριτσια. Η πιτσιρικα μου κοιμαται ανασκελα πολυ περιεργο αφου τοσο καιρο κοιμοταν μπρουμητα! Εγω βγαζω γαλατακι αφου θα με βγαλει για ποτακι ο αντρας μου το βραδυ (μαζι με τη Σαντυ φυσικα). Θα βγαλω 250ml να παρω μαζι μου για καλο κακο. Εσεις τι κανετε?

μαρακι σε ευχαριστουμε πολυ για την συμβουλη σου αλλα την δοκιμασα και εγω για μια βδομαδα αλλα το μονο που καταφερα ηταν ενα μωρο πεινασμενο και κουρασμενο απο το κλαμα και εμενα με μαυρους κυκλους και κομμενη απο τη αυπνια και που την ειχα στην αγκαλια μου ολο το βραδυ να οργωνουμε το σπιτι.

koritsaki9220 έγραψε:

opoia vrei ton tropo na kanoume ta morakia mas na koimountai to vradi as mas ton pei ki emas!!!!!!! :)

Εμένα κοιμάται από τις 10:30 το βράδυ.... Ξυπνάει στις 5:30-6:30 το πρωί, του δίνω την πιπίλα και συνεχίζει μέχρι τις 8:00-8:30!!!!

Βέβαια δεν θυλάζει και πίνει 210ml γάλα τη φορά!!!!

Καλημέρα κοριτσάρες με τα κουκλιά σας!!!

Χθες πήγαμε βολτίτσα!!! Το πρωί πήγαμε στα Flocafe για καφεδάκι και πρωινό και μετά στους γονείς μου για φαγητό!!! Να φανταστείτε ότι στα Flocafe δεν ξύπνησε για να φάει!!! Έφαγε 2 ώρες αργότερα!!!

Το βραδάκι πήγαμε και στα πεθερικά μου!!! Κι εκεί όλα μια χαρά (ευτυχώς)!!! Γυρίσαμε σπίτι στις 11:30 το βράδυ και κοιμόταν μέχρι τις 8:30 το πρωί!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΑΑΑ!!! Περιττό να σας πω ότι τρώμε 5 φορές τη μέρα από 240ml (ποσότητα που προτείνεται για 6 μηνών μωρά και πάνω, 1-2 γεύματα τη μέρα!) !!! Θα πρέπει να μιλήσω με τον παιδίατρο να δω τι θα μου πει...

koritsaki9220 έγραψε:

Afta einai megaleia!!!!! Ante makari ki emeis siga siga na mpoume se rithmo!!!

Πραγματικά κορίτσια σας το εύχομαι!!! Όσο κι αν κουραστώ τη μέρα, ξυπνάω πλέον ξεκούραστη!

Γεια σας κορίτσια......

Γεωργία μου πολύ σε ζηλεύω.....εμένα ξυπνάει 3-4 φορές δηλ κάθε 2-3 ώρες....μάλλον δε χορταίναι γιατί κοιμάται με το βυζί και δεν ξυπνάει με τίποτα......

Μακάρι να μπούμε όλες σε ρυθμό......

Ξυπνάει ο πρίγκιπας....

Φιλάκια πολλά

Καλησπερα κοριτσια. Σημερα την πηγα σε παιδιατρο το ικα να δω τι θα γινει με το δευτερο το εμβολιο. Το καλο ειναι οτι γινεται μεσα στο ικα το εμβολιο αρα θα ξαναπαω για να το κανουμε, το κακο ειναι οτι ο γιατρος ειναι μαπας ξεπεταξε το μωρο σε ενα λεπτο μεσα χωρις να ενδιαφερθει για το ιστορικο του μωρου. Αφηστε που οταν του ειπα για το θυρεοειδη της Σαντυς η απαντηση του ηταν "πρεπει να πατε Αθηνα να επισκεφτειτε εναν παιδοενδοκρινολογο να ξεκινησετε αμεσα θεραπεια". Φυσικα με επιασε αγχος αφου με τον εξωτερικο παιδιατρο και τον ενδοκρινολογο που εχω μου λενε επαναληψη εξετασεων και μετα εναρξη θεραπειας. Οι γιατροι εδω δεν εχουν καταλαβει οτι ειμαστε ενα αρκετα μεγαλο νησι με ολες τις ανεσεις και με πολυ καλους γιατρους, δεν ειναι και διπλα η Αθηνα να πεταχτω ειναι τεραστια τα εξοδα. Για το παιδι μου θα εκανα τα παντα αρκει ναναι υγιες οχι ομως να ξοδεψω ενα καρο λεφτα και να ταλαιπωρησω ενα μωρουδακι ενω διπλα απτη πορτα μου μου τα παρεχουν ολα οτι χρειαστω. Αρα οπως καταλαβαινεται ψαχνω για αλλον παιδιατρο στο ικα που ελπιζω να ειναι ανθρωπος και γιατρος. Τα ευχαριστα ειναι οτι ειμαστε 54 μερων 5600kg και 57cm υψος και πολυ πολυ πολυ ζωηρες.

Κοριτσακι και μαρινα υπομονη που θα παει θα κοιμηθουνε τα μωρα μας μια νυχτα ολοκληρη.

Συμπεθερα οταν της εδωσα ενα ολοκληρο γευμα με μπιμπερο της Σαντυς (μητρικο γαλα) εφαγε 220ml, δεν μου φαινεται περιεργο που ο πασας σου ειναι φαγανος. Πες το στο παιδιατρο αλλα δεν νομιζω να σου πει μη το ταιζεις, αδυνατον

Κορίτσια είμαι απελπισμένη..........Έχει τώρα 3-4 μέρες που τον πιάνει το κλάμα και δεν σταματάει.....Δεν ξέρω τι να του κάνω.....

Τώρα έχει 2 ώρες που κλαίει συνέχεια και κλαίω και γω μαζί του.....Δεν το αντεχω......Θέλει να το κρατάω συνέχεια και δε διανοείσαι να τον βάλεις κάτω μαυρίζει από το κλάμα......Πρέπει να ναι κολικοί...με τόσο σπαρακτικό κλάμα.......

Τι πρέπει να κάνω?????Έχω εξαντληθεί....πονάω παντού και με πιάνουν τα ψυχολογικά.....Και είμαι όλη μέρα μόνη μου......χωρίς βοήθεια :(:(:(

Μαρινακι μου μην στεναχωριεσαι κολικοι ειναι ιδιαιτερα με αυτο το σπαρακτικο που γινεται κατακοκκινο το προσωπακι τους κλαμα. Δοκιμασε να ανοιξεις τον απορροφητηρα ή το πιστολακι να το ακουει μηπως και ηρεμησει. Μου το εχουν πει οτι πιανει το κολπο στη μπουμπου μονο αγκαλιτσα και περα δωθε στο σπιτι την ηρεμουσε. Προσπαθησε να εισαι ηρεμη μηπως και χαλαρωσει και κοιμηθει.

Πηγατε στη βαπτιση που μου ελεγες την Κυριακη?

Συμπεθερούλα μου συμφωνώ μαζί σου... Βρες έναν άλλο παιδίατρο να δει τη Σάντυ μας και μη δίνεις σημασία σε αυτόν τον ηλίθιο... Πάρε και μια ακόμα γνώμη... Τα έξοδα για τέτοιες μετακινήσεις είναι τεράστια και όπως λες χαλάλι αλλά να υπάρχει πραγματικός λόγος... Αφού ο ενδοκρινολόγος σου σας είπε να ξανακάνετε εξετάσεις να ακούσεις αυτόν!!! Και να σου πω και κάτι? Υπάρχουν και παιδο-οδοντίατροι αλλά δε σημαίνει ότι όλα τα παιδάκια πάνε σε παιδο-οδοντίατρο! Πάνε και σε απλούς οδοντιάτρους! Έτσι δεν είναι? Πιστεύω ότι ο ενδοκρινολόγος σου θα σε καθοδηγήσει σωστά!

Μαρινάhακι μου σε καταλαβαίνω!!! Κι εγώ ακόμα και τώρα πολλές φορές σαλτάρω όταν κλαίει ο μπέμπης ασταμάτητα!!! Προσπάθησε να είσαι ήρεμη γιατί καταλαβαίνει όταν σε πιάνει πανικός και γίνεται χειρότερα! Κάτι που μπορεί να τον ηρεμήσει είναι να τον βάλεις μπρούμητα σε ένα μαξιλάρι στα πόδια σου!!! Επιπλέον και ένα μπανάκι μπορεί να είναι ευεργετικό!!! Βάλ'τον και στο καροτσάκι του και κούνα τον για λίγο μήπως ησυχάσει... Επιπλέον, εμάς μας είπε ο γιατρός να του δίνουμε DEPON σιροπάκι όταν έχει πονάκια... Βοηθάει κι αυτό!!!

Καλημερα μανουλες και μωρακια. Τι κανετε? Κοιμαστε ακομη? Εμεις σηκωθηκαμε, χεστηκαμε, φαγαμε και ξαναφαγαμε και τωρα την παλευω για νανι. Αντε να κοιμηθουμε και μετα να παμε καφεδακι και σουπερμαρκετ να παρουμε κανενα φρουτακι. Το απογευμα θα παμε με το μπαμπα μας στους γονεις μου αφου στο χωριο που μενουν εχει πανυγηρι της Αγιας Κυριακης (αυριο γιορταζει η Σαντυ).

Συμπεθερα αυτο με το depon δεν το εχω ξανακουσει. Βλεπεις η νυφη σου δεν ειναι κλαψιαρα μονο γκρινιαρουλα και ετσι δεν εχουμε τα σπαρακτικα κλαματα, αντε κανενα 5λεπτο και αυτο με λιγμους. Μαρινακι καταφερες να τον ησυχασεις τελικα?

Που ειναι η Θαλεια οεο?

Καλημέρα κι από εμένα!!!

Ναι ναι συμπεθέρα!!! Ο παιδίατρος από την αρχή μου είχε δώσει το infacolic για τους κολικούς... Επειδή όμως ο γαμπρούλης σου υπέφερε πολύ (τώρα κάπως καλύτερα τα πράγματα - βέβαια δεν τον αφήνω να αρχίσει να σπαράζει) μου είπε να του δίνω λίγο DEPON σιροπάκι όταν έχει έντονους πόνους!!! Βλέπεις δεν θηλάζει κιόλας και τα πράγματα είναι πιο ...έντονα! Πάντως το DEPON βοηθάει πολύ!!!

Αλλα παιδακια τα ταλαιπωρουν πιο πολυ οι κωλικοι και αλλα πιο λιγο δεν εξαρταται απο το θηλασμο. Βγαζω γαλα να εχω μαζι μου στη καφετερια μιας και εφαγε παλι και κοιμηθηκε. Εσυ τι κανεις?

Τα παιδια μας εχουν τα προβληματα τους τι να πεις. Εγω περιμενω να τελειωσει το πλυντηριο να ετοιμαστω και να την ετοιμασω για ψωνια (καλυτερα που κοιμαται). Εγω την εχω γυμνουλα με το παμπερς για να μην γκρινιαζει. Τι καιρο εχετε πανω? Ολο βροχες ακουω

Κοριτσακι προλαβαμε σημερα ξυπνησαμε πρωτες!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...