Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΜΑΙΑΚΟΣ νο 6....και η λίστα μας παίρνει χρώμα!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλά ντε, το 10ωρο ήταν για μια φορά και ...τέλος... Μάλλον ήταν εξουθενωμένος από το πολύ κλάμα που έκανε όλη τη μέρα...

Πάντως βρε κορίτσια πολύ γκρίνια έχει... Όλη μέρα είναι ανήσυχος...

Στο μεταξύ σήμερα το πρωί παρατήρησα στα κακάκια μας κάτι κοκκινο-καφέ βλενίτσες... Είναι φυσιολογικό λέτε αυτό? Συμβαίνει και με τα δικά σας μωράκια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 796
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΕ. ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΑ PAMPERS NEW BABY. ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2ου ΜΗΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ LIBERO. ΔΙΑΡΟΕΣ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ PAMPERS ΕΙΧΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΑ ΑΜΕΣΩΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ KAI MOY ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ 2 ΠΑΚΕΤΑ BABYLINO ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ 50% ΣΤΑ CAREFOUR. ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ? ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ? ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ. ΓΙΑ 3-5 ΚΙΛΑ. ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΚΙΛΑ.

ΡΕΝΑΤΑ71 έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΕ. ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΑ PAMPERS NEW BABY. ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2ου ΜΗΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ LIBERO. ΔΙΑΡΟΕΣ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ PAMPERS ΕΙΧΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΑ ΑΜΕΣΩΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ KAI MOY ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ 2 ΠΑΚΕΤΑ BABYLINO ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ 50% ΣΤΑ CAREFOUR. ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ? ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ? ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ. ΓΙΑ 3-5 ΚΙΛΑ. ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΚΙΛΑ.

Όχι όχι ΡΕΝΑΤΑ μου... Μια χαρά είναι και τα Babylino... Απλώς εμείς είχαμε μερικές διαροές... Τα pampers τα παίρνω γιατί δεν αφήνουν υγρή την περιοχή όταν κάνουμε τσισάκια... Εγώ δεν χρησιμοποίησα καθόλου τα libero γιατί μου φάνηκαν πολύ σκληρά... Δεν ξέρω .... Όλα είναι ανάλογα το μωράκι... Όπως κι εμείς δεν χρησιμοποιούμε όλες τις ίδιες (για παράδειγμα) σερβιέτες έτσι και τα μωράκια μας δεν βολεύονται όλα με τις ίδιες πάνες....

Οχι ρε γαμωτο εγω τις πηρα απο τα Carrefour με 20% εκπτωση.

Ρενατα τις εχω χρησιμοποιησει ολες, σε ολες ειχα διαρροες αφου κρατιοταν ολη μερα και το βραδυ τα εκανα για ολη την μερα που να τα κρατησει μια πανα. Τωρα τις φοραω τις libero ειναι λιγο σκληρες, οι babylino ειναι μαλακες σαν τα pampers και για πιο πολλα κιλα (πιο μεγαλες σε μεγεθος). Δοκιμασε τες μπορει να σε βολεψουν ετσι και αλλιως δεν τον πλενεις τον μπομπιρα και δεν τον πασαλειβεις με κρεμα για συγκαματα σε καθε δευτερη αλλαγη??? Εγω ετσι την κανω και δεν μου εχει συγκαει μεχρι στιγμης....

Η Σαντυ κοιμαται οπου ναναι θαρθει ο πατερας της και θα σηκωθει!!!

Καλημέρα και πάλι! ΠΡΏΤΗ ΠΡΏΤΗ κάθε πρωί!! Τι γίνεται καλέ? Κοιμάστε ακόμα; Πήγατε στο ΙΚΑ να πάρετε τα επιδόματα λοχείας κλπ? Σκεφτόμουν να πάω σήμερα, αλλά δεν ξέρω αν έχουν απεργίες κλπ...

Καλημερα μανουλες. Τι κανετε? Εμεις προσπαθουμε να κοιμηθουμε! Δυστυχως το βραδυ δεν κοιμηθηκε 4ωρες αλλα 3ωρες αφου χεστηκε η σκατουλα, μετα κοιμοταν για μια με μιαμιση ωρα αφου με φλομωσε στο κλανιδι (ακουγα ααα-προυτσς- και το πιπιλισμα και νανι)

Μετα θα παμε για ψωνια με τη Σαντυ αλλα το σκατουλινι μου δεν της αρεσει το καρεκλακι του αυτοκινητου μολις της βαζω τις ζωνες πλανταζει στο κλαμα. Τι να την κανω? Θα την πεσω για νανι φιλακια σε ολες

Καλημέρα κορίτσια κι από 'μένα!!!

Σήμερα είχα ραντεβού με τη γυναικολόγο μου αλλά τελικά μου ήρθε περίοδος και θα το ακυρώσω....

Ο μπέμπης κάθε βράδυ μας κάνει και από ένα καλό εμετό και μας τρέχει.... Ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικό για την ηλικία του να κάνει εμετό μια φορά τη μέρα.... Το καλό είναι ότι όποια ώρα και να κοιμηθεί το βράδυ πάντα ξυπνάει μεταξύ 5:30-7:00... Σήμερα ξύπνησε στις 6:30 παρόλο που έβγαλε όλο το γάλα που του έδωσα στις 10:00 το βράδυ...

Κατά τα άλλα ησυχία...

Θάλεια μου ευχαριστώ που με ρώτησες για τον πατέρα μου... Φαίνεται τα πράγματα να βαίνουν καλώς καθώς η φωνή του άρχισε να καθαρίζει... Βέβαια η πρώτη χημειοθεραπεία που έκανε τον διέλυσε... Είναι και δύσκολος άνθρωπος... Αρνούταν να φάει για μια εβδομάδα!!! Τελικά μετά από ένα πέσιμο στο μπάνιο λόγω αδυναμίας, φοβήθηκε και άρχισε να τρώει... Όλη μέρα είναι μες τα νεύρα και η συμπεριφορά του είναι πολύ άσχημη (απέναντι στη μητέρα μου και την θεία μου-αδερφή του)... Πραγματικά δεν ξέρω που θα φτάσει αυτή η κατάσταση... Βλέπω να τις τρελαίνει και τις δύο...

Καλημέρα κορίτσια! Εμείς από τις 8.30 ξυπνάμε ανά μία ώρα με σπαραχτικό κλάμα..έχει πονάκια μάλλον και μόνο που ακούω το κλάμα του θέλω να κλαίω και εγώ.Τώρα είχα ξαπλώσει στον καναπέ και τον έβαλα μπρούμυτα στο στήθος μου και ηρέμησε..πιεζόταν και η κοιλίτσα του κι έκανε και κακά του και χαλάρωσε..τώρα καθαριστήκαμε και κοιμόμαστε..να δούμε για πόση ώρα..!!

Γεωργία μου υπομονή με τον πατέρα σου..Σίγουρα και αυτός περνάει δύσκολα και δεν μπορεί να το διαχειριστεί..οι πιο πολλοί αυτής της γενιάς έτσι είναι.. κάνει λογοθεραπεία για τη φωνή του?

mariaxar έγραψε:

Καλημέρα κορίτσια! Εμείς από τις 8.30 ξυπνάμε ανά μία ώρα με σπαραχτικό κλάμα..έχει πονάκια μάλλον και μόνο που ακούω το κλάμα του θέλω να κλαίω και εγώ.Τώρα είχα ξαπλώσει στον καναπέ και τον έβαλα μπρούμυτα στο στήθος μου και ηρέμησε..πιεζόταν και η κοιλίτσα του κι έκανε και κακά του και χαλάρωσε..τώρα καθαριστήκαμε και κοιμόμαστε..να δούμε για πόση ώρα..!!

Γεωργία μου υπομονή με τον πατέρα σου..Σίγουρα και αυτός περνάει δύσκολα και δεν μπορεί να το διαχειριστεί..οι πιο πολλοί αυτής της γενιάς έτσι είναι.. κάνει λογοθεραπεία για τη φωνή του?

Όχι όχι, δεν χρειάζεται προς το παρόν... Απλώς επειδή ο όγκος είναι στο λάρυγγα, πίεζε τις φωνητικές χορδές και μιλούσα πάρα πολύ βραχνά και χαμηλόφωνα... Τώρα με τις ακτινοβολίες άρχισε να ανοίγει... Ουσιαστικά, τώρα μιλάει απολύτως καθαρά... Όσο για την συμπεριφορά του ταιριάζει απόλυτα η παροιμία "ήτανε στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος..."

Κατάλαβα.. Τουλάχιστον από υγεία είναι καλά αλλά μάλλον ο ίδιος δεν το συνειδητοποιεί ε? Φαντάζομαι η μαμά σου πως θα είναι.. υπομονή Γεωργία μου..Ξέρεις, και σε αυτούς τους μεγάλους δεν αλλάζεις και εύκολα μυαλά ότι και να τους πεις.. ότι τους μπει στο μυαλό, αυτό είναι, πάει και τελείωσε..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΑΙ ΤΙΣ ΑΠΝΤΗΣΕΙΣ ΓΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ BABYLINO ΤΑ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΚΕΤΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ. ΑΦΟΥ ΕΧΩ 2,5 ΠΑΚΕΤΑ LIBERO No 2 ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ 3-6 ΚΙΛΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΡΙΑΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΕΣΑΣ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ?

Ο ΓΛΥΚΟΣ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΘΕΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΜΑ. ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 7.15 ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ 10.45. ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΥ ΛΑΙΜΑΡΓΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΜΕΤΟ. ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΧΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΜΕΝΑ , ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ, ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΡΗΛΑΞ. ΧΑΜΟΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ? Ή ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕ ΧΘΕΣ ? ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΔΩ ΓΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΦΥΣΟΥΣΕ. ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΝ ΕΧΩ.

Καλησπερα Ρενατα! Χρονια του πολλα να ζησει και να σταματησει να παιδευει τη μανουλα! Και εμεις το πρωτο μας εμβολιο θα το κανει στα γενεθλια της οταν θα γινει 2μηνων, αν δεν κανω λαθος ειναι 2 τα εμβολια που κανουν οταν ειναι 2μηνων. Θα τα κανεις σε δικο σου παιδιατρο ή εισαι συμβεβλημμενη με το ικα? Ειναι λιγο ακριβουτσικα τα εμβολια για να τα αγορασουμε μονες μας, εσυ τι εκανες?

Καλα εκανες και τις αλλαξες τις πανες. Εμεις στις λιμερο φοραμε το 3 και παμπερς μπειμπιλινο το 2. Παντως οταν βαζει ο μαρινοπουλος προσφορες περνω απ'ολες τις μαρκες απο μια και παλι.

Ρωτα το γιατρο για τον εμετο του μπομπιρα ισως να παραφαγε, εκεινοι ξερουν καλυτερα. Βρε το μπομπιρα γυμνασια που σου κανει, εμενα εχει σταματησει τα ατελειωτα κλαματα ολο το βραδυ, μαλλον την βοηθαει το φαρμακακι για τους κολικους. Μου ειπαν οτι μετα το πρωτο εμβολιο τα μωρα ηρεμουν, θα μας πεις αμα αληθευει...!!!

Ρενατα θηλαζεις ακομη? Σου ηρθε η περιοδος?

Συμπεθερα καλες τρελιτσες μετα την περιοδο. Εχεις πολυ αιμα και πονο?

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ !!! ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ !!!

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟ. ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΨ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΟΣ ΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΝΟΜΙΖΩ. Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ. ΘΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΦΟΥ ΤΟΑ ΑΠΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ. ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΦΟΒΕΡΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΣΙΡΟΠΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΘΗΛΑΖΩ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΟΣΟ ΘΑ ΕΧΩ. ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΩ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΩΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΓΑΛΑΤΑΚΙ. Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΗ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΕΣΥ ?

Θηλασε θηλασε οσο εχεις θηλασε και εγω αγελαδα ειμαι οσο μπορεσω θα την θηλαζω! Ερχεται με το θηλασμο η περιοδος αλλα πιο αργα σχεδον στους 3 μηνες γιαυτο σε ρωτησα μην σου ηρθε που εκλεισες τους 2 μηνες γιατι εμενα ακομη τιποτα.

Και μενα η Σαντυ ειναι ασφαλισμενη και στο ικα αφου το ταμειο μας ενωνεται σιγα σιγα με το ικα. Το ενα της το εμβολιο μου το εγραψε ο παιδιατρος μου αφου ανηκε στο παλιο ταμειο μας και το εχω στο ψυγειο ενω το δευτερο δεν το χορηγουν και θα το πληρωσω εξτρα 31€ κανει. Πλεον δεν ισχυει καθολου το παλιο μου ταμειο και πρεπει να πηγαινω στο ικα για ολα αλλα πρεπει να κλεινω ραντεβου και δεν τους γνωριζω τους γιατρους εκει. Και εγω σκεφτομαι το πρωτο εμβολιο να το κανω στον εξωτερικο παιδιατρο που εχω και τα επομενα να βαλω σειρα στο ικα, να ρωτησω να μαθω για τους παιδιατρους. Εσυ τι λες?

Καλησπέρα κορίτσια!!

Ρενάτα μου να το χαίρεστε τον παίδαρο!!Και εμείς αύριο κλείνουμε τον 1ο μήνα!!! Πώς πέρασαν οι μέρες έτσι? Σαν χτες θυμάμαι τα άγχη μας για τη γέννα... Ωχ, μεγαλώνουν τα μπεμπάκια μας!!!

Η περίοδος από όσο ξέρω μπορεί να έρθει και όσο θηλάζεις..δεν έχει σημασία νομίζω..

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ MARAKI MOY. ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΑΡΓΕΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ.

ALEKAGALA ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙΑ ΜΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ 2. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΕΝΕΣΟΥΛΑ. ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΛΥ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ. ΡΑΓΙΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ 5ΑΠΛΟ. ΓΙΑ ΚΟΚΚΥΤΗ, ΔΙΦΘΕΤΙΔΙΤΙΔΑ, ΠΟΛΥΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑ, ΙΝΦΛΟΥΕΝΤΖΑ ΚΑΙ ROTATEG. AYTA ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ 5 ΔΟΣΕΙΣ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ. ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΧΟΡΗΓΕΙ ΤΟ ΙΚΑ. ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ.

alekagala έγραψε:

Συμπεθερα καλες τρελιτσες μετα την περιοδο. Εχεις πολυ αιμα και πονο?

Ευχαριστώ πολύ συμπεθερούλα μου!!! Αφήστε κορίτσια μιλάμε για τρελή έλλειψη!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Αίμα έχω πάαααααααααρα πολύ!!! Πρώτη φορά έτσι... Από πόνους δεν μπορώ να πω ότι έχω.... Απλά ρε κορίτσια νιώθω ένα πόνο-κάψιμο όταν πάω για πιπί μου.... Το νιώθετε κι εσείς αυτό?

Καλημέρα κορίτσια! Μιας και πιάσαμε την σεξοκουβέντα πρωί πρωί, εγώ το έκανα από τις 25 ημέρες... λέτε να μου πει τίποτα ο γιατρός;;;; βασικά, η πρώτη και η δεύτερη φορά, ήταν αρκετά επώδυνη... το αισθάνθηκε καμιά άλλη αυτό;; μια φίλη μου έλεγε ότι το έπαθε κι εκείνη και της είχαν πει ότι είναι λόγω καισαρικής... τι να πω!!!

Γεια σας κορίτσια.......

koritsaki9220 είσαι πολύ γρήγορη......ασυγκράτητη......εγώ δε μπορώ να το διανοηθώ ακόμα!!!!!!!Δεν ξέρω τι γίνεται εκεί κάτω....έχω και λίγα υγρά ακόμα, λέω να περιμένω στις 40 που θα πάω στο γυναικολόγο.......να δούμε τι θα μου πει κι αυτός!!!!!

Κορίτσια έχουμε θέμα με το κλάμα.......τον πιάνει συνέχεια ένα κλάμα και κοκκινίζει, μαυρίζει και δεν παίρνει ανάσα.....Δεν ξέρω τι να κάνω.....Ο παιδίατρος μου είπε ότι δεν είναι πρόβλημα, υπάρχουν μωρά που μπορεί να λιποθυμήσουν από το κλάμα και αν συμβεί να μην πανικοβληθώ.......Αχ αχ αχ αχ αχ

Και σας κάνουν τα ίδια?????Δεν μπορεί να κλάψει φυσιολογικά?????

Έχουμε βαφτιση την άλλη Κυριακή και λέω να προετοιμαστώ να δω πως θα τα περάσουμε......Θα βγάλω γάλα με την αντλία 5-6 μπιμπερό και θα τα έχω μαζί μου παγωμένα μάλλον......Εσείς τι κάνετε σε τετοια περίπτωση??????Θα λείψουμε όλη μέρα μάλλον γιατί είναι και μακριά......Έχω μεγάλο άγχος.....Πείτε καμιά ιδέα τι πρέπει να κάνω....

Γεωργία μου υπομονή με τον πατέρα....θα περάσουν όλα....

Φιλάκια πολλά

Μαρινάκι μου ευχαριστώ...

Κι εμένα ο μπέμπης κοκκινίζει από το κλάμα... Πολλές φορές μάλιστα δεν κλαίει απλώς αλλά ουρλιάζει!!! Κλαίει τόσο πολύ που η φωνή του κλείνει... Οπότε μη σε πιάνει πανικός...

Όσο για το σεξ... εμείς το είχαμε κομμένο σχεδόν σε όλη την εγκυμοσύνη καθώς ....φοβόμασταν (αφήστε που με την κοιλάρα δεν μπορούσα να κουνηθώ...)... Περιμένω να με δει πρώτα η γυναικολόγος μου και να μου δώσει το πράσινο φώς... Τώρα μου ήρθε και περίοδος... Πλημμύρα κορίτσια... Τόσο αίμα ούτε μετά τη γέννα καλά καλά δεν είχα...

Αργησα αλλα ηρθα! Σημερα παμε σερι υπνο γιαυτο τετοια ωρα (και τωρα ετοιμαζεται παλι για νανι)

Κοριτσακι επεδη καναμε καισαρικη δεν υπαρχει προβλημα που εκανες απο νωρις σεξ αφου δεν πειραχτηκε τιποτα απο την "κατω μερια". Οταν θα πας στο γυναικολογο θα δει την τομη σου και θα σου πει να κανεις ενα τεστ παπ μετα απο 2μηνες. Δεν μας βλεπουν απο κατω μην αγχωνεσαι. Εμενα δεν μου τοχε πει ο γυναικολογος μου οτι μπορω απο νωρις και αφου τον επισκεφτηκα και μου ειπε οτι κανε προβλημα απο τοτε βουρ στο ψητο (με προφυλαξη ομως). Εχω πονο σε καθε επαφη και αυτο συμβαινει γιατι εχουμε τις μαμαδιστικες ορμονες δεν κατεβαζουμε αρκετα υγρα ωστε να μην ποναμε. Μην ανυσηχεις ολα θα περασουν αφοτου αδιαθετησουμε και ξαναρυθμιστει ο οργανισμος μας (και ο οργασμος μας!!!)

Συμπεθερα εχω και εγω τσουξιμο στο πιπι μου αλλα ειναι απο τους καθετηρες (βαλε βγαλε), θα περασει και αυτο που θα παει... Εσυ που εκανες φ.τ θα σε εξετασει ο γιατρος απο κατω να δει οτι ολα "επεστρεψαν" στη θεση τους και μετα να σου δωσει το οκ για τρελιτσες! Ειμαι απτις τυχερες που την προηγουμενη μερα πριν μπω στο νοσοκομειο εκανα αρκετες τρελιτσες! Αντε ναρθει και η δικια μου περιοδος γιατι εβγαλα σπυρακια!

Ρενατα ευχαριστω για τις πληροφοριες για τα εμβολια. Ενημερωσε με αν θα σηκωσει πυρετο ο μπομπιρας σου και πως το αντιμετωπισες...

Μαρινακι μου και μενα κλαει σαν τρελη κοκκινιζει, μαυριζει, δεν περνει ανασα και επανερχεται με πιο δυνατο κλαμα. Μην ανυσηχεις ειναι απολυτως ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ! Απλως οταν τον βλεπεις να μην περνει ανασα φυσα τον ελαφρα στο στομα ή στα ματακια και θα επανελθει με πολυ ηχηρο κλαμα! Φτιαξε μπιμπερο ναχεις για τη βαπτιση 150ml στο καθε μπιμπερο. Εχει πιει καθολου απο μπιμπερο? Αποψε ταισε τον ενα γευμα με μπιμπερο και απο εκει θα υπολογισεις. Εγω τωρα σχεδον καθε βραδυ την ταιζω πρωτα στο στηθος κανει μπανιο και μετα για να κοιμηθει με το μπιμπερο, οσο πιο πολυ πιει θα κοιμηθει πιο πολλες ωρες!

γεια σας κι απο μενα κοριτσια!

ρενατα μου εμεις καναμε το πρωτο μας εμβολιο χθες και κλαψαμε ολοι...παιδια και μαμα...ο μπαμπας ως πιο σκληρος λεει "ελα, αφου αυτο το κανουμε για το καλο τους!" παλι καλα που κρατιεται αυτος γιατι εγω χθες πονεσα μεσα στην καρδια μου που μου τα τρυπησαν!

καναμε το infatrin hexa ή καπως ετσι το λενε το οποιο ειναι εξαπλο και το βραδυ τους εδωσα και ντεπον οπως ειχε πει ο γιατρος μας.κοιμηθηκαν σαν πουλακια.

αλεκα γι αυτο που λες οτι συνερχονται μετα το πρωτο εμβολιο, εγω

αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ειναι καλυτερα απο κολικους απο την ωρα που εκαναν το εμβολιο και δεν ξερω αν φταιει το ντεπον που ηπιαν μετα. μακαρι να συνηλθαν τα παιδακια μου γιατι αν δεν συνελθουν απο Δευτερα αλλαζουμε παλι το γαλα μας και θα παμε απο το nan sensitive στο novalac HA. τα χρησιμοποιει καμια σας φιλεναδες?

ρενατα για τους εμετους να ρωτησεις τον γιατρο σου οπωσδηποτε, καλυτερα να γινεσαι ενοχλητικη στον γιατρο παρα να αγχωνεσαι εσυ.

μαρινακι για το κλαμα του παληκαριου σου που γραφεις αν εμενα μου ελεγε ο γιατρος ετσι-οτι δηλαδη αμα λιποθυμησει να μην ανησυχησω- εγω θα του χτυπαγα το κεφαλι με τα βιβλιαρια των παιδιων. μα να λιποθυμησει και το θεωρει φυσιολογικο?

τι να πω!

γεωργια αυτο το καψιμο το ειχα κι εγω για τρεις μερες περιπου και ηταν απο υπερβολικη κουραση μαλλον γιατι δεν προλαβαινα να πιω νερο και πρεπει να ειχα παθει ουρολοιμωξη, διδυμα βλεπετε και το τρεξιμο ατελειωτο.

σεξ εκανα στις 40 μερες και ναι πονεσα αρκετα και ακομα ποναει στην αρχη, μετα ολα καλα.

τι εχανα τοσους μηνες!!! :laugh:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ....

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΥΡΕΤΟ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ. ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΓΡΑ (ΔΙΑΡΟΙΑ) ΚΑΟ ΦΤΕΡΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ.

NEW MAMMY ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΦΥΓΚΤΗΡΑ ΣΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΥΣΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ. ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΟΝΤΡΥΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΕΤΣΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΙΣ 50 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΙΤΡΙΝΑ ΥΓΡΑ ΚΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ ΕΙΜΑΙ. ΠΕΡΑΣΑΝ 10 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΕΞ. ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΤΩΡΑ ? ΠΟΝΑΩ ΑΚΟΜΗ.

ΕΣΥ NEW MAMMY ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ? ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!! ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ.

Καλημέρα κορίτσια.......Εμείς κοιμόμαστε σερί από τις 9 ψες βράδυ μέχρι τις 9 σήμερα....κάναμε διαλειμμα στις 5 το πρωί για βολτα.....και ξανα ύπνο και τώρα ξανακοιμήθηκε.......

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.....να μην ανησυχώ.....απλά τις τελευταίες μέρες το κάνει πιο συχνά και μάλλον είναι κολικοί.......το βράδυ συνηθως......

Να θέσω ακόμα ένα θέμα....Πότε θα βαφτίσετε τα μωράκια του Πανμαιακού??????Εμείς σκεφτόμαστε για Σεπτέβρη αλλά δεν έχω κάνει τίποτα ακομα.....όλα την τελευταία στιγμη.......Γιατί μετά θα κάνει κρύο.....

Και γω εχω λίγα υγρά ακόμα και θέλω να βουτήξω στην πισίνα!!!!!!!!Μαρτύριο να την βλέπεις όλη μέρα και να μην μπορείς να μπεις με τόση ζέστη.....και να έρχονται και όλοι οι άλλοι (το σόι) και να κάνει βουτιές......ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Θέλω να τους διώξω όλους.........αλλά ο άντρας μου θέλει παρέα για βουτιές!!!!!!!

Ακούστε τι έγινε.....την Κυριακή ήρθε να μας δει η νοννά του Νίκου......Σε κάποια φάση λέει δεν είναι καλά έτσι που βάζετε το μωρό να κοιμάται και εννοούσε ότι κοιτούσε ανατολή όπως οι νεκροί......Ο Νίκος πήγε να δει και γω νόμιζα ότι θα τον γυρνούσε και του λέω άσε το μωρό να μη νευριάσω.........Και απαντάει αυτή...όχι να μη νευριάσεις......Τέλοσπάντων.......Να σημειώσω ότι η νοννά είναι αδερφή της πεθεράς μου......Χτες πήρε τηλ η πεθερά μου τη μητέρα μου να της πει ότι κακοφάνηκε στη νοννά που μίλησα άσχημα του Νίκου καιδεν του συμπεριφέρομαι καλά και είναι καλό παιδί και με βοηθάει και γω του φωνάζω......Επίσης της είπε ότι δε μου το πε εμενα για να μην κακοφανιστώ αλλά για να μου το πει η μαμά μου......με κάρφωσε για να μου θυμώσει η μαμά μου.......

Φυσικά και εκνευρίστηκα.....αφού η πεθερά μου αν είχε μυαλό θα έλεγε στην αδερφή της ότι σπίτι τους είναι ότι θέλουν κάνουν και να μην ανακατεύονται αλλά αυτή δημιούργησε θέμα από εκεί που δεν υπήρχε......τι ήθελε να καταφέρει με το να το πει στη μανα μου???????Εκτός του ότι δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και βρήκαν αυτό.....οι κουτσομπόλες......

Συγνώμη αν σας ζάλησα αλλά είμαι πολύ νευριασμένη από χτες..........

Έπρεπε να τα πω να ξεθυμάνω γιατί ο άντρας μου φυσικά και δεν πήρε θέση και με εκνευρίζει αφάνταστα γιατί ξέρω ότι είναι με το μέρος μου αλλά δεν μπορεί να ρίξει και τη μανα του και να το πει.........Απλά μου είπε να μην ασχολούμαι........

Αυτά....συγνώμη για το μεγάλο ποστ.....

Φιλάκια πολλά

Αχχ βρε Μαρινάκι μου.... Μη δίνεις σημασία... Εμείς την Κυριακή πήγαμε στα πεθερικά μου για φαγητό... Ο πεθερός μου τον έπριξε τον μπέμπη κυριολεκτικά... Με το που πήγαμε πήγε να τον βγάλει από το καθισματάκι του αυτοκινητού (ενώ ήταν δεμένος!!!!!)... Αφού είδε ότι τον τραβούσε και δεν έβγαινε τραβούσε τις ζώνες μαζί με το καθισματάκι.... Τελικά τον έλυσα εγώ και του τον έδωσα... Μετά τον έβαλε να κάτσει (άκουσον άκουσον) σε μια ξαπλώστρα... Του λέω θα πέσει και θα χτυπήσει μου λέει "Μη φοβάσαι τον κρατάω εγώ... Καλύτερα από εμένα δεν έχει"... Με το που το λέει του φεύγει ο μπέμπης και πέφτει με το κεφαλάκι του στο πλαινό της ξαπλώστρας... Το αποκορύφωμα είναι ότι αφού ήπιε ήπιε και μέθυσε πήρε αγκαλιά το μωρό και τρεις φορές παραλίγο να πέσει (έχανε συνέχεια την ισορροπία του!!!!)!!!!!! Αφού μόνος του δεν μπορούσε να σταθεί... Κορίτσια ΤΡΕΚΛΙΖΕ!!!!!!! Και ο άντρας μου (αφού του τα έψαλλα όταν φύγαμε επειδή δεν είπε τίποτα και επειδή ξέρει ότι στο τέλος μεθάει (ο πεθερός μου) και ενώ του έλεγα να φύγουμε αυτός έκανε το κορόιδο για να καθίσουμε να τελειώσει το ποτό του...) μου λέει: "Ε καλά πώς κάνεις έτσι δεν έπεσε ούτε έχει πέσει και ποτέ στη ζωή του"!!!! Περιττό να σας πώ το τι νεύρα είχα κορίτσια...

Και πείτε μου κι εσείς... Αν έπεφτε (βλέπετε έκοβε και βόλτες μέσα έξω!) τι θα γινόταν το μωράκι μου?

Κάθε φορά που πάμε στα πεθερικά μου αρρωσταίνω ρε κορίτσια...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...