Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΜΑΙΑΚΟΣ νο 6....και η λίστα μας παίρνει χρώμα!!

Recommended Posts

Καλησπερα και απο μενα! Καλα ο γαμπρος μου κουκλος και τα πατσουνακια του τελεια!

Πηγα στο γιατρο, με ειδε η βοηθος του μιας και δεν μπορουσα να τον περιμενω. Την τομη ειδε μονο και μου ειπε να κανω μετα απο δυο μηνες παπ. Για θαλασσα οκ αλλα δεν τον ρωτησα για τρελιτσες, παντως εγω θα κανω σημερα μου ελειψε πολυ πολυ ο αντρουλης μου!

Βρε μαρινακι πες μου το κολπο για να κοιμαται και η δικια μου 5 ωρες σερι το βραδυ με το βυζι. Εμεις κοιμομαστε 2 ωρες, μετα 5-10 λεπτα βυζι και νανι. Καποιο κολπο κανεις με το βυζι και το υπνωτιζεις το Μαρκο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 796
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλως την Ρενατα! Τυρρανακος ο μικρος. Και εμεις εχουμε κολικους με χαμομηλι και πιπιλα αλλα μην νομιζεις οτι παντα την πιανουν και ηρεμει.

Και εγω νιωθω μανουλα και θελω να την εχω παντα στην αγκαλια μου αλλα ισως και η καταθλιψη που πολλες φορες με πνιγει να ειναι επειδη πρεπει να νιωσω και παλι γυναικα. Εκοψα τα μαλλια μου αγορασα καινουργια ρουχα και παπουτσια και σεξι μικρουλικα εσωρουχα! Τα λοχεια μου τελειωσανε και ετσι θα φορεσω και παλι στριγκακι! Σε καταλαβαινω αλλα σκεψου και τον αντρα σου λιγουλακι και αυτοι εχουνε ψυχουλα.....

ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΚΙ ΕΓΩ ΨΩΝΙΣΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ. ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΑΦΟΥ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ. ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ. ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΧΡΟΝΟ ΘΕΛΕΙΣ.

Α !!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΩ. ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 9 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 4. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. 1.68 ΚΑΙ 54 ΚΙΛΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 58. ΜΟΝΟ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΟΛΑΝ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΑΣ.

Και εμενα αλλα 5 κιλα θελω να χασω. Η κοιλιτσα ειναι ψιλολαπας αλλα τα ρουχα δεν μου κανουν στο στηθος!!! Εχω τη μαμα καθε μερα σχεδον ετσι της αφηνω τη Σαντυ με ενα μπιμπερο στο ψυγειο.Εγω πηρα σορτσακια για νσ κρυβεται η κοιλιτσα και μπλουζακια με βαθυ ντεκολτε! Παντως και ο δικος μου δειχνει κατανοηση αλλα θα μου κανει και μενα καλο.

Αυριο θα την παω στο παιδιατρο γιατι πρεπει παλι να επαναλαβουμε τις εξετασεις για το θυρωειδη και αφου θα ειμαστε στους δρομους θα κατεβω και στο κεντρο μαζι της για ψωνια. Τρελενεται για βολτες οχι τιποτα να ανοιξει και τα ματακια της καλα καλα στο φως. Ο δικος σας κλαιει οταν βγαινει εξω? Δεν καθεται στο καροτσι του εστω μιση ωρα?

Καλημέρα κορίτσια........

Θέλω και γω βουτιές αλλά νομίζω δεν κάνει ακόμα......ζηλεύω!!!!!!!

alekagala μου ψες δοκίμασα μια νέα μέθοδο και νομίζω δουλεύει!!!!!!!!!!!Τρώει από το ένα βυζί 10 λεπτά και μετά κοιμάται, τον πιάνω τον αλλάζω, ξυπνάει και ξανατρώει από το άλλο βυζί άλλα 10 λεπτά......έτσι κοιμάται 3,5-4 ώρες.......Δοκίμασε το.......

Δεν μπορούσα να τον ξυπνήσω μέχρι τώρα αλλά με το άλλαγμα ξυπνάει και έτσι τρώει πιο πολύ!!!!!!!!!

Και γω θέλω να πάω καταστήματα να αλλάξω κάτι δώρα που μας φέρανε αλλά διστάζω.......θα το τολμήσω αλλα αν κλαίει???????

Ευτυχώς δεν έχουμε κολικούς νομίζω.....παρατήρησα όμως ότι αν πιω φραπε και τον ταίσω δεν κοιμάται με τίποτα και γκρινιάζει!!!!!!οπότε κομμένο το νέσκαφε ή μετά το νέσκαφε του δίνω τσάι.......

Φιλάκια πολλά

Γεια σας μανούλες και παιδάκια!!

Τί κάνετε? koritsaki εγώ δεν ξέρω για facebook!!

alekagala μου θα συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό με την κατάθλιψη..Και εγώ μπορεί να ξυπνήσω το πρωί με όρεξη και όταν δω ότι δε μου κάνουν τα παλιά μου ρούχα, ότι η κοιλιά μου πετάει και αγχώνομαι ότι δε θα ξαναγίνει πλάκα, τα πόδια μου γεμίσαν κυτταρίτιδα με πιάνει ένα πράγμα... δε θέλω να περνάω μπροστά από καθρέφτη..όλοι μου λένε ότι είναι νωρίς αλλά όταν έχεις συνηθίσει τον εαυτό σου μια ζωή αλλιώς και με ένα συγκεκριμένο στυλ ντυσίματος, τώρα σου έρχεται βαριά η αλλαγή..

Όσο για το μωρό, προσπαθώ να βρώ τί του φταίει και έχει πονάκια..Κάθε μέρα τρώω διαφορετικό φαί και γενικά προσέχω πολύ τη διατροφή μου, περισσότερο και από όταν ήμουν έγγυος και πάλι τίποτα..ο μπέμπης μου πονάει..Διάβασα σε ένα άλλο θέμα εδώ στο μάμμυ ότι πιθανόν να πειράζει και το γάλα.. :( Δε μου ο παιδίατρος κάτι τέτοιο αλλά θα δοκιμάσω μια μέρα να μην πιω καθόλου για να δω διαφορά..ελπίζω να μην τον ενοχλεί γιατί χωρίς γάλα δε μπορώ...άμα το κόψω να δούμε πως θα στέκομαι όρθια!!!..

ALEKAGALA ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΝΑΝΟΥΡΙΖΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΙΑΜΙΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΕΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ. ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΠΙΝΩ ΕΝΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΝΩ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΘΗΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΑΡΚΕΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΜΕΤΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΠΩΣ ΕΧΩ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ....ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΞΥΠΝΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΜΙΔΗ ΤΟΝ ΠΑΓΩΜΕΝΟ. ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΨΑΞΕ ΚΑΛΑ.

Καλημερα μανουλες! Μολις γυρισαμε απτα πεθερικα μου αφου ειμασταν δτους δρομους περασα και απο εκει, ετσι εγω ειμαι ανωτερος ανθρωπος. Πηγαμε στο παιδιατρο μας πηρε παλι αιμα αλλα τωρα κανονικα απο το χερακι ,φλεβα, πλανταξε στο κλαμα η Σαντυ αλλα βρηκαμε φλεβιτσα και τελιωσαμε μπαμ μπαμ. Σε 10 μερες πηραμε 200gr τωρα ειναι 5000 κιλα γουρουνιτσες (το υψος μας σταθερο 57cm)! Μετα πηγα στο μικροβιολογο το αιματακι, το απογευμα θαχω τα αποτελεσματα. Μακαρι να μην εχει τιποτα να μην ταλαιπωρηθει αλλο. Και μετα πηγαμε στους παππουδες της.

Μου εφυγε η μεση που κουβαλαγα παντου το πορτμπεμπε αφου η χαζη ξεχασα το μαρσιπο σπιτι.Παντως μες στο αυτοκινητο ριχνει τους καλυτερους υπνους γιαυτο περνω το πορτ μπεμπε και οχι το καρεκλακι στο αμαξι.

Μαρινακι θα προσπαθησω να το κανω αυτο το κολπο αν και η μπουμπου τρωει 10 λεπτα αλλα αν εχει υπνο και αλλαγμενη ναναι μολις την βαλω στο βυζι κλαει σαν υστερικια. Εμενα εχει κολικους σημερα απτις 5 ξυπναγαμε ανα 1 ωρα παλι με κλαμα πορδουλες και λιγο βυζακι για να ηρεμει απτο κλαμα και πιπιλα για υπνο. Αν εχουμε και λοξυγγα μιση ωρα υπνο και παλι απτην αρχη. Ο γιατρος μας παντως μου συνεστησε το infacolic, μου ειπε οτι θα την βοηθησει καλυτερα απτο χαμομηλι αντε να δουμε. Οσο για το καφε εγω πινω ντεκαφεινε μονο ενα την ημερα και κοιμαται οπως κοιμοταν η Σαντυ. Παντως θα δοκιμασω την μεθοδο σου.

Κοριτσακι καλημερα και σε σενα. Δεν εχω ιδεα απο facebook ουτε εχω δικο μου, νομιζω οτι η tsofi κατι ειχε κανει με το facebook του πανμαιακου αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.

mariaxar τι κανεις?πως ειναι ο παιδαρος? μη λες για καταθλιψη αν και χθες εκανα τρελιτσες με τον αντρα μου, χτυπησε αλλιως η καρδουλα, αιστανθηκα παλι θελκτικη αλλα στο αποκορυφωμα εκλαψε η μπουμπου και ξεπατωθηκαμε στα γελια με τον αντρα μου! Θα γινουμε παλι ομορφες μην σε πιανει πανικος ολα θα φτιαξουν.

ρενατα μου ο μπουμπουκος σου ειναι πειναλας σαν την δικια μου. Εγω βγαζω γαλα με το θηλαστρο, ψυγειο και το περνω μαζι μου σε ισοθερμικη τσαντα οπου παω. Και σημερα το ιδιο εκανα, εβγαλα απο χθες το βραδυ 150ml το εβαλα στο ψυγειο και το πρωι που της εφτιαξα την τσαντα τσουπ μεσα και το μπιμπερο στο ισοθερμινο τσαντακι και πηγαμε στο γιατρο. Οπου και να παω εχω και ενα 150 μπιμπερο γεματο βυζακι μαζι μου, το ζεσταινω της το δινω (πλεον το πιανει και απο μενα). Η Αθηνα ειναι χαος εχετε μεγαλες αποστασεις εδω ειναι ολα κοντα.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Άνοιξα σελίδα στο Facebook και για εμάς!!!

"Μανούλες και μωράκια ΠΑΝΜΑΪΚΟΥ 2010"!!!! Έχω στείλει και προσκλήσεις σε όσες έχω φίλες στο facebook!!!

Σήμερα 40ντίσαμε κι εμείς!!! Πήγαμε στην εκκλησία, μας διάβασε ο πατέρας Νέστορας (εξαιρετικός ιερέας) και πήγαμε στα πεθερικά μου (στη δουλειά) να μας δουν!!! Κάναμε και μια βολτίτσα για καφέ με τον άντρα μου, ψωνίσαμε και κάποια πραγματάκια από τα mothercare!!! Ο μπέμπης ΑΨΟΓΟΣ!!!! Μόνο όταν θέλησε να φάει γκρίνιαξε λίγο!!!

Συμπεθέρα συναγωνισμό βαράνε τα βλασταράκια μας!!! Καλά αποτελέσματα!!!

mariaxar μου ευχαριστούμε πολύ!!!

Αντε μπείτε και στο facebook να τα λέμε κι από εκεί!!!

Τί να κάνω βρε alekagala μου? Σήμερα το πρωί γκρίνιαζε ο παίδαρος αλλά ήταν ταισμένος και τον ανέλαβε η μαμά μου και εγώ κοιμήθηκα λίγο παραπάνω και νιώθω άλλος άνθρωπος! Ξεκινάω δουλειά στο γραφείο και παρόλο που θα τον έχω κοντά μου,με τη μαμά μου να τον προσέχει όταν θα χω ραντεβού, με αγχώνει το θέμα του θηλασμού..Τώρα για αρχή, τα χω βάλει λίγο αραιά για να έχω χρόνο να θηλάζω αλλά και πάλι...Τί θήλαστρο χρησιμοποιείς εσύ? Να καταφύγω στο θήλαστρο ε? αφού δεν υπάρχει άλλη λύση..όσο για την διάθεση..έχω ακόμα σκαμπανεβάσματα..και προσπαθώ να φτιάχνομαι, να βάφομαι λίγο και ας είμαι μες το σπίτι για να αισθάνομαι πιο καλά εγώ..και μην φανταστείς βάψιμο..λίγη μάσκαρα,eyeliner και λίγο lipgloss!!

Georgia11a μου, καλές βολτίτσες!!! Εμένα μου τη σπάει τώρα γιατί κάποιοι συγγενείς δεν ήρθαν να μας δουν και έχουν βαρθεί από το τηλ. να με ζαλίζουν, να πάω 10 μέρες νωρίτερα για σαραντισμό για να μπορώ να βγαίνω και να τους πάω το παιδί να το δουν..Δε με πειράζει να το κάνω,αλλά μου τη σπάει που τα θέλουν όλα στα πόδια τους :angry: ..και θέλω να περιμένω ακριβώς 40 μέρες..ε μα δε θα μου βάλουν και πρόγραμμα!

facebook δεν έχω..είμαι ακόμα στο e-mail!!!

mariaxar έγραψε:

Georgia11a μου, καλές βολτίτσες!!! Εμένα μου τη σπάει τώρα γιατί κάποιοι συγγενείς δεν ήρθαν να μας δουν και έχουν βαρθεί από το τηλ. να με ζαλίζουν, να πάω 10 μέρες νωρίτερα για σαραντισμό για να μπορώ να βγαίνω και να τους πάω το παιδί να το δουν..Δε με πειράζει να το κάνω,αλλά μου τη σπάει που τα θέλουν όλα στα πόδια τους :angry: ..και θέλω να περιμένω ακριβώς 40 μέρες..ε μα δε θα μου βάλουν και πρόγραμμα!

facebook δεν έχω..είμαι ακόμα στο e-mail!!!

Ευχαριστούμε πολύ!!!

Δε χρειάζεται και τίποτα άλλο στο facebook μόνο το e-mail!!!! Άντε ανοίξτε λογαριασμούς να τα λέμε κι από εκεί.....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΑΛΛΑ ΟΚ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ!!!! :woohoo:

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ!!!!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ 5500 ΚΑΙ 56εκ

ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ!!!! ΧΙΧΙΧΙΧΧΙΙΧΙΧΙ :silly: :silly: :silly:

mariaxar ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ !!!!

Εγω μαρινακι με το θηλαστρο σωθηκα! Πηρα το mini pump της medela το ηλεκτρικο, κανει λιγο θορυβο σπαστικο αλλα ειναι εκπληκτικο γιατι δεν ποναω ουτε μου τραυματιζει την ρωγα. Τωρα που μιλαμε εγω βγαζω γαλα μιας και το απογευμα θα παμε με το συζυγο για τις απαντησεις και μετα για καμια μπυριτσα (χωρις αλκοολ κανει καλο στο μητρικο γαλα η μαγια που περιεχει). Περνει και μπαταριες αν εισαι καπου χωρις πριζα. Ειναι ακριβουτσικο 90€ αλλα αξιζει τα λεφτα του. Οσο για τις επισκεψεις βγες και πηγαινε κανονικα για σαραντησμο. Εμενα μου την ειπε ο γιατρος που δεν την ειχα βγαλει απο πριν εξω.

Παλι ξυπνησε με πριτσι πριτσι η Σαντυ που κλασιμο το καημενο εκλαγε και της διεκοπτε τον υπνο. Το καημενο μου το τερατακι !

Θαλιτσα μου μπουλουκος μπουλουκος και σενα ο μπομπιρας το τρωνε το φαι του τα μωρακια μας!

Βρε συμπεθερα hitec θα με κανεις να ανοιγω το λαπτοπ καθημερινα να σας βλεπω. Αχ αχ αχ !!!

Θάλεια μου, μια χαρά ο μπεμπούλης σου!!! Καλέ τη νταρντανομωρά έχει ο Πανμαϊκός?!?!?!?!?!?!?!

Συμπεθέρα από καιρό σκεφτόμουν τη σελίδα στο facebook αλλά δεν το είχα ψάξει και πολύ!!! Σήμερα το είδα ως "απαίτηση" :) στην κουβεντούλα μας και το έκανα!!! Είδατε τι είμαι? Μόλις το ζητήσατε, τσουπ!!! έτοιμο! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Θα είναι και πιο εύκολο να μοιραζόμαστε και τις φωτό μας!!!!

Κλαίει ο μπόμπιρας!!! Σήμερα κάναμε και εμετούλη οπότε πείνασε πάλι... Πάω να ετοιμάσω γάλα! Φιλάκια!!!

Κοριτσια εχω προβλημα με τη Σαντυ. Οι εξετασεις της βγηκαν καλες εκτος απο το TSH του θυρωειδη που ειναι ελαφρως αυξημενο. Θα επαναλαβουμε την εξεταση αυτη μετα απο ενα μηνα. Η ορμονη αυτη συμβαλλει στη αναπτυξη του εγκεφαλου και αν δεν τον προσεξουμε μεχρι ανοητικη καθυστεριση προκαλλει. Φανταστειτε σε κατασταση ειμαι... Ποιος αντεχει με την αμφιβολια ενα μηνα??? Αυριο θα παρω και τον ενδοκρινολογο μου να τον ρωτησω.

καλησπερα σας και απο μας!!!

αλέκα μην στεναχωριεσαι ολα καλα θα πάνε!!!! θα περάσει δεν θα ειναι τιποτα μην αννχωνεσαι!!! και μας μας ειπαν οτι ο μπεμπης εχει υδροκυλη και θα αποροφηθει σε 4 μηνες μολις το ακουσα επεθα σοκ!!!

υπομονη θελει και να περνανε!!!!

φιλακια πολλαααα!!!!

Ψαξαμε στο ιντερνετ και βρηκα οτι υπαρχει φαρμακευτικη αγωγη και απο 2 μηνων μωρακια. Ο παιδιατρος με καθησυχασε αλλα που εγω, γιαυτο θα παρω και τον ενδοκρινολογο που με εξεταζε τοσο καιρο, το πολυ να του την παω να την δει. Να δω πως θα ξεαγχωθω ρε γαμωτο....

kalispera koritsakia pos eisaste emeis eimaste kala simera pigame paidiatro ola mia xara me tin mikri mas akroastika antanaklastika ta panta teleia zigistikame eimaste 3.900 kai akoma dn kleisame mina :cheer:.(gennithikame 3.150 k vgikame 2.900 na simeiwsw) :lol: epomeni exetasi 2 augoustou gia to prwto mas embolio :blush: alekagala min stenaxwrise ola tha pane kala..

Καλημερα μανουλες! Κοιμαστε ολες. Εμεις σταθερες 7:30 ξυπνιες μονο που σηκωθηκαμε μονο μια φορα στις 3:30, μια χαρα κοιμηθηκαμε αποψε. Τωρα θα ξανακοιμηθει κατα τις 9 περιπου.

Περιμενω να περασει λιγο η ωρα ωστε να ενημερωσω το ινστιτουτο υγειας του παιδιου και μετα ενδοκρινολογο. Εχω ψιλοηρεμησει γιατι θαρθουν οι γονεις μου και δεν θελω να δειχνω ταραγμενη.

Μαρακι μου μια χαρα η μπουμπουκα σου. Εμεις εχουμε εμβολιο 11/7 και κατα τις 20/7 ξεκιναω δουλεια.

alekagala έγραψε:

Ψαξαμε στο ιντερνετ και βρηκα οτι υπαρχει φαρμακευτικη αγωγη και απο 2 μηνων μωρακια. Ο παιδιατρος με καθησυχασε αλλα που εγω, γιαυτο θα παρω και τον ενδοκρινολογο που με εξεταζε τοσο καιρο, το πολυ να του την παω να την δει. Να δω πως θα ξεαγχωθω ρε γαμωτο....

Συμπεθερούλα μου μην στεναχωριέσαι καθόλου!!! Η μπουμπού είναι μια χαρά!!! Όλα θα πάνε μια χαρά!!! Εξάλλου γι'αυτό κάνουμε και τις εξετάσεις για να προλαμβάνουμε!!! Ότι και αν είναι τα αποτελέσματα, όλα αντιμετωπίζονται! Ηρέμησε και θα δεις ότι η νυφούλα μου δεν έχει τίποτα! Μην το σκέφτεσαι καν!

MARIA μου μια χαρά κι εσείς!!! Μεγάλωσε η μικρούλα σου!!! Και που είσαι ακόμα!!! Άντε με το καλό να κάνουμε όλες και τα εμβόλια!!!

Σε ευχαριστω συμπεθερα για τα καλα σου λογια και ολα τα κοριτσια φυσικα, ευχαριστω που με σκεφτεστε.

Η Σαντυ κοιμηθηκε και ειναι και η σειρα μου για νανι. Ετσι και αλλιως σε λιγο θαρθει η μαμα μου και θα με ξυπνησει.

Οταν τηλεφωνησω θα σας πω μου ειπαν

mariaxar ki ego mia apo ta idia me tin katathlipsi... exo spoudasei kai psixologia panathemame... alla akoma to palevo na tin kseperaso...! Oso gia to gala, mporeis na dokimaseis to katsikisio... moiazei me to mitriko kai lene oti den dimiourgei provlimata sta morakia poy thimazoun. Ego tetoio pino!

georgia ekana k ego request! tha me dextite sto facebook???

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...