Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΜΑΙΑΚΟΣ νο 6....και η λίστα μας παίρνει χρώμα!!

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε; εμείς εχτές πήγαμε στη συναυλία των aerosmith χωρίς το μωρό μας (φυσικά)... και αντί να χαρώ τη συναυλία, σκεφτόμουνα το μωρό μου.... που το είχα αφήσει με τις γιαγιάδες! ΑΧΧΧΧΧ!

Εσείς πότε θα αρχίσετε να βγαίνετε σιγά σιγά; Εγώ, αν δεν έβγαινα από το σπίτι, θα είχα πάθει κατάθλιψη! όχι ότι τώρα είμαι σούπερ, μια μελαγχωλία την έχω... Άντε, κανονίστε και ελάτε να πιούμε ένα καφεδάκι να πούμε και από κοντά τα νέα μας!!!! :)

new_mammy ο δικός μας κάνει κακά από 1 φορά την ημέρα, μέχρι 5 - 6 φορές!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 796
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια!!!

marina.ακι μου να σου ζήσει ο παίδαρος!!!!!! Καλή λοχεία και περαστικούλια σου!!! Καλά ο γιατρός είναι μεγάλος παπ....ας.... Τέλος πάντων ...βρίζω κιόλας πρωί-πρωί...

Συμπεθερούλα περιμένουμε λεπτομέρειες!!! Εγώ ακόμα φοβάμαι να τον πάω έξω... Μόνο στους γονείς μας...

koritsaki όπως λέει και το τραγούδι... "Ζηλεύωωωωω, Ζηλεύωωωωω" Φαντάζομαι ότι θα ήταν υπέροχα στη συναυλία!!! Βέβαια κι εμείς χθες αφήσαμε τον μπεμπούλη στη μαμά μου και πήγαμε για να πιούμε ένα καφεδάκι για μια ωρίτσα... Το μυαλό μου ήταν πίσω... Αυτό θα πρέπει σιγά-σιγά να το συνηθίζουμε.....

new_mammy ανάλογα... Μπορεί να κάνει μία αλλά και 4-5 φορές την ημέρα... Κουρ...μηχανούλες καλέ σου λέω... Μια χαρά είναι η μπεμπούλα σου!!! Εμένα στην αρχή έκανε μόνο μια φορά την ημέρα... Τώρα έχει αρχίσει να ....παράγει συνεχώς! χαχαχαχαχχαχαχαχα

Θαλίτσα μου μη στεναχοριέσαι!!! Όλα πάνε καλά!!! Σύντομα δεν θα θυμάσαι τίποτα από όλα αυτά!

Φιλάκια κορίτσια!!!

τελικα πηρα την παιδιατρο καιαλλαξαμε το γαλα, το μονο που μου μενει τωρα ειναι να δω τα αποτελεσματα

πινουμε το non sensitive τωρα.

το παιρνει καμια? μεχρι τωρα πιναμε το Almiron premature.

ειχα αγχωθει με τα κακακια γιατι εχω γενικα πνιγει στο σκατο απο τοτε που πηρα τα μωρα σπιτι και τωρα με τους κωλικους εχει λιγο κοψει το θεμα. τρεις τεσσερεις μερες τωρα εχουμε αποφραξη...

κοριτσια εχω παθει πλακα με τα μωρα μου παντως! ειμαι απιστευτα IN LOVE!!!!!

Καλημέρα κορίτσια.......εμείς μόλις κοιμηθήκαμε....ελπίζω για 2-3 ώρες γιατί από τις 7 που ξύπνησε κοιμάται μισή ώρα και ξυπνάει.....Προψες ξυπνησε μόνο 1 φορά στις 3 και χάρηκα πως θα στρώσει λίγο ο ύπνος μας αλλά ψες ξυπνήσαμε 4 φορές ........

Όσο για τα κακάκια κάνουμε 6-8 φορές τη μέρα κι αν δεν κάνει για 3-4 ώρες κλαίει και σφίγγεται....

Για τη μυτούλα εγώ φοβάμαι δεν την έχω καθαρίσει ποτέ.....πώς να βάλω τον ορό????θα κλαίει.....

Βαρέθηκα στο σπίτι θέλω να τον πάρω και να πάμε βόλτα!!!!!!!!Και φοβάμαι να οδηγήσω μόνη μου αν κλαίει τι θα κάνω??????Τέλοσπαντων......

Πολλά περαστικούλια στον Βικτωράκο και να ναι πάντα δυνατός.....αλεξ μου ψυχραιμία θα περάσει......και πολλά φιλιά στο μωρούλλι.....

Μαρινάκι να σου ζήσει!!!!!!Να ναι γερός και καλότυχος.....η ζήλια υπάρχει σε όλα τα μωράκια που κάποιο νέο μέλος τους κλέβει την αποκλειστικότητα....θα περάσει....

Πρέπει να πάρω και γω θήλαστρο γιατί πονάω άμα περάσει ώρα και δεν θηλάσω και γιατί θα το προσέχει η μάμα το μωρό και θα συνεχίσω να θηλάζω.....

Ο άντρας μου χθες μου ανακοίνωσε ότι είναι ερωτευμένος!!!!!Με το γιο του.....τον σκέφτεται συνέχεια και όταν είναι σπίτι κάθεται και τον χαζευει....ευτυχώς βοηθάει, τον κοιμίζει τουλάχιστον....λίγο στο άλλαγμα δεν τα καταφέρνει.....χαχαχαχαχα

Φιλάκια πολλά πολλά

μαρινακι τι κανεις???

την μυτουλα μην την φοβασαι να την κανεις.

πρεπει να την καθαριζεις γιατι αν δεν την καθαριζεις θα δυσκολευεται πολυ οταν τρωει.

μου ειπε η παιδιατρος οτι τα μωρα δεν ξερουν να αναπνεουν απο το στομα και γι αυτο ειναι πολυ σημαντικο να τους καθαριζουμε καλα την μυτη ειδικα αν κανει αυτο το χρου χρου.

μην το φοβασαι θα τον βοηθησεις!

Καλημερα κοριτσια και απο μενα. Τη ταισα και την προσπαθω να την κοιμησω τωρα. Ηρθε η μανα μου σημερα και πηγα μονη μου σουπερμαρκετ (κλαψ κλαψ) ηθελα να παω με τη μπουμπου μαζι... Δεν πειραζει μαλλον αυριο θα παμε για καφε με την μπουμπου!!!!

Χθες ηταν καταπληκτικα, οδηγησα 1 ωρα μονη μου η μπουμπου κοιμοταν στο πορτμπεμπε της δεμενη με τη κουνουπιερα σκεπασμενη, ανοικτα τα παραθυρα και σκυλαδικα στο ραδιο (μαρινακι για σενα τα λεω). Δεν φοβηθηκα καθολου φυσικα η μπουμπου -επισημως Σαντυ το ονομα της- κοιμοταν του καλου καιρου εκλαψε μονο οταν εβγαλα το κλειδι απτη μιζα!!!! Αν και ειχε πολυ κοσμο γυρω γυρω απο το καροτσι η μπουμπου κοιμηθηκε και οταν ξυπνησε γελαγε στον καθενα που ηταν κρεμασμενος πανω απο το καροτσι της. Ξεπατωθηκε να γελαει η χαζοβιολα μου!!!

Μαρινακι πως ειναι ο Μαρκος? Εσυ νασαι καλα πρωτα απο ολα. Καλα ο γιατρος σου πολυ μακακας δεν παιζεται με τιποτα. Φωτογραφια του Μαρκου ανυπομωνουμε να δουμε!!!

Θαλιτσα μου καλες βολτες να εχετε!!! Καλυτερα να γιανεις καλα πρωτα και μετα ολοι οι δρομοι για σενα και το μωρο σου!!!

Κοριτσακι μαματοι οι aerosmith? Εδω στο νησι δεν εχουμε τετοιες χαρες κανενα Χατζηγιαννη με το ζορι και στο hard rock Παπακωνσταντινου!!! Ολες μας το μυαλο μας το εχουμε πισω στα ζουζουνια μας αλλα και λιγο μοναχουλες μας κανει καλο στη ψυχολογια μας γιατι σε λιγο και εμεις δεν θα μιλαμε θα κανουμε αγκου αγκου!!!

Διδυμομανουλα μου μην ανυσηχεις για τα κακακια αμα εχουν ορεξη κανουν πολλα. Η δικια μου απο 0 (μπορει να μην κανει καθολου μια μερα) μεχρι 8 φορες. Απλως οταν δεν κανει κακα της ολη την μερα σφιγγεται και κλαει. Της δινω χαμομηλι (εντολη παιδιατρου) για να μαλακωσουν τα εντερακια της και να τα κανει πιο ευκολα εεε οχι μεγαλη διαφορα απλως 2 μεχρι 6 φορες απλως δεν γκρινιαζει υπερβολικα. Αυτο με την μυτουλα μου το ειπε και μενα ο παιδιατρος και της το κανω.

Ερωτηση : Οταν σαραντωνουμε μετα πρεπει να επισκεφτουμε το γυναικολογο μας ετσι μου ειχε πει. Πρεπει να περιμενω την περιοδο και μετα να παω για να με δει ή δεν παιζει καποιο ρολο???

Συμπεθερα μου τι κανεις? Βγες βρε μη φοβασαι καλο θα κανει και στο πασα μου. Πως ειναι ο ζουζουνος μου? Καλυτερα, κανει ακομα εμετο?

Ελπιζω να κοιμηθει μπας και κοιμηθω και εγω γιατι χθες δεν καλοκοιμηθηκα και νυσταζω... Φιλακια στα μπουτακια των μαμουνιων σας!!!

ροδιτισσα ευχαριστω για την απαντηση!

γι αυτο που ρωτας με το σαραντισμα εγω πηγα στο γιατρο στις 44 μερες. ετσι μου ειχε πει , να σαραντισω και να παω.

περιοδος αν θηλαζεις μπορει να αργησει λιγο να ερθει γι αυτο καλο ειναι να πας τωρα. μου ειπε να ξαναπαω τον Οκτωβριο για τεστ Παπ.

κοριτσια οσες πηγατε γιατρο, σας εκανε υπερηχο ωοθηκων? εμενα οχι.

μονο το δαχτυλο :ohmy: για να δει την θεση της μητρας.

Κοριτσάρες γεια σας και από την Πάτρα!!

Τί κάνετε?

Εμείς είμαστε καλά σήμερα..Λίγη γκρίνια αλλά την ξεπεράσαμε και ακούστε πως: Τον έβαλα στο στήθος και δίπλα το ράδιο με μουσική από ραπ μέχρι Θηβαίο και Madonna.Του τραγούδαγα και εγώ μαζί με τα τραγούδια, του κάνα και ένα μασαζάκι και κοιμήθηκε..μάλλον για να μην ακούει άλλο τη γαιδουροφωνάρα μου τη φάλτσα!!! :laugh: :laugh:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ......ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΧΑΑΧΑΧΧΧΑΧΑΑΧΧΑ

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΞΑΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ!!!!

mariaxar ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΕΣ ΛΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΕΣ ΝΑ ΣΑΚΟΥΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!!! :blush::blush::blush:

new mammy EMENA O ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 3 ΜΕΡΕΣ :blink::blink::blink: ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΚ!!!! :unsure::dry:

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΣΟΥ???

ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ!!! ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ???

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!

ΥΓ. ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΤΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ :blink::S

Γεια σας κορίτσια!!!

Εγώ προσπαθώ να είμαι καλά... Η κατάσταση του πατέρα μου δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια για χαρές... Έχει σκύψει το κεφάλι και περιμένει (ενώ δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο) το μοιραίο... Δεν ξέρω τι να πώ... Τόσο δειλός άνθρωπος... Με τη συμπεριφορά του κάνει τόοοοσο μεγάλο κακό στον εαυτό του (για να μην πω για τους γύρω του...).... Δεν λέω, περνάει μια απαίσια κατάσταση... Αν και δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του (καρκίνος στο λάρυγγα) αναγκάστηκε να κάνει τραχειοτομή μέχρι να τελειώσουν οι ακτινοβολίες... Έχει εδώ και 4 μέρες που είναι κλεισμένος στο δωμάτιο, ξαπλωμένος (σαν πτώμα κορίτσια) και δεν θέλει να φάει ούτε να πιει τίποτα... Αφού πήγα να του μιλήσω και με έδιωξε.... Μου είπε ότι μιλάω πολύ και δεν μπορεί να με ακούει...

Συγγνώμη βρε κορίτσια, σας ζαλίζω με τα προβλήματά μου...

Ο μπέμπης ευτυχώς σταμάτησε να κάνει εμετούς... Πολύ γκρίνια βέβαια αλλά τι να κάνουμε... Υπομονή...

Η κατάθλιψη καλά κρατεί με όλα αυτά.... Κοντεύω να τρελαθώ... Νιώθω τόσο μόνη και ανύμπορη να κάνω το οτιδήποτε...

Έξω φοβάμαι να τον βγάλω γιατί σκέφτομαι "Τι θα κάνω αν αρχίσει να κλαίει?" Σε μια τέτοια περίπτωση θα ξεσηκώσει τους πάντες.... Την Πέμπτη σαραντίζω κι εγώ... Σκέφτομαι μετά να βγούμε μια βολτίτσα, να κάνουμε μια δοκιμή... Θα δείξει...

Κοριτσαρες μου ναμαστε παλι! Ξυπνησαμε, χεστηκαμε, φαγαμε και τωρα καθεται και μου γελαει που της χαιδευω την κοιλιτσα!

Αυριο θα παρω το γυναικολογο μου για ραντεβου, το δαχτυλο δηλαδη δεν το γλιτωνω εεεε? Αντε ναναι η τελευταια φορα....

Συμπεθερουλα μου υπομονη ολα θα περασουν. Ο φοβος του ειναι που τον κανει να κλεινεται ετσι. Εσυ να κοιτας τον μπομπιρα, απο μεγαλους ανθρωπους δεν αλλαζεις τα μυαλα οπως τους καρφωθει η ιδεα ειναι. Αφου θεραπευεται μην σκας εσυ. Ντυσε τον μπομπιρα κουκλο, βαλτου καπελακι και παπουτσακια, βαλτον στο πριγκηπικο του καροτσι και πηγαινετε μια βολτα στα μαγαζια και αν κλαψει εκλαψε ας τους ξεσηκωσει ολους χαλαλι του!!!

Θαλιτσα μακαρι να ειμασταν ολες κοντα να πιναμε καφεδακι τα πρωινα στο παρκιν τα καροτσακια με τη σειρα και στη καφετερια ειδικο χωρο "μπουσουλιτσες". Η Σαντυ μια χαρα ειναι μαμ, κλαμα,κακα, μαμ, πιπιλα, κλαμα, νανι, σταθερο προγραμμα!!!

Καλημερα μανουλες! Ειμαστε απτις 7:30 ξυπνιες που θα παει θα φαει και θα κοιμηθει! Εσεις πως περασατε το βραδυ σας? Ελπιζω να ερθει η μαμα μου να παω να δω μια φιλη μου που γεννησε αλλα δεν θα παω με τη Σαντυ αφου η κοπελα ειναι στην εντατικη αφου επαθε ανακοπη καρδιας. Το μωρο γεννηθηκε 8 μηνων χωρις να τιου εχουν κανει την ενεση για τα πνευμονια και το στειλανε κρητη για το αναπνευστικο αλλα ειναι γερο 2800. Η μαμα ενοιωθε δυσφορια και πηγε στη κλινικη και προσπαθουσαν να της το παρουνε το παιδι με φ.τ. Ετσι λογω υψηλης πιεσης, παχους, ζαχαρου εκανε καισαρικη και στο ξυπνημα επαθε ανακοπη και επανηλθε με ηλεκτροσοκ. Ευτυχως συνηλθε πληρως, μιλαει αλλα ακομη η πιεση στα υψη αφου μανα ειναι χωρια απτο παιδι της. Μακαρι να πανε ολα καλα και συντομα να τον παρει στη αγκαλια της. Καλα δεν μπορω να καταλαβω δεν την εβλεπε η γυναικολογος της που ειναι 22 ετων υπερβαρη και οχι απτην εγκυμοσυνη, δεν ειδε που ειχε πιεση, τι σκατα ηθελε το φ.τ? Αυτο της επιβαρυνε ακομα πιο πολυ την κατασταση της. Οσο για το μωρο απαραδεκτη να ποναει η μανα απτο 7ο μηνα και να εχει συσπασεις και να μην κανει την ενεση για τα πνευμονια του μωρου? Γιατι να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι ανθρωποι δεν μπορω να καταλαβω κσι φυσικα η γιατρος αυτη θα πληρωθει κανονικα αφου ειναι σε ιδιωτικη κλινικη που υποτιθεται πας σε ιδιωτικη για να σε προσεξουν καλυτερα.

Κοιμηθηκε η Σαντυ ωρα για καφεδακι!!!

alekagala έγραψε:

Καλημερα μανουλες! Ειμαστε απτις 7:30 ξυπνιες που θα παει θα φαει και θα κοιμηθει! Εσεις πως περασατε το βραδυ σας? Ελπιζω να ερθει η μαμα μου να παω να δω μια φιλη μου που γεννησε αλλα δεν θα παω με τη Σαντυ αφου η κοπελα ειναι στην εντατικη αφου επαθε ανακοπη καρδιας. Το μωρο γεννηθηκε 8 μηνων χωρις να τιου εχουν κανει την ενεση για τα πνευμονια και το στειλανε κρητη για το αναπνευστικο αλλα ειναι γερο 2800. Η μαμα ενοιωθε δυσφορια και πηγε στη κλινικη και προσπαθουσαν να της το παρουνε το παιδι με φ.τ. Ετσι λογω υψηλης πιεσης, παχους, ζαχαρου εκανε καισαρικη και στο ξυπνημα επαθε ανακοπη και επανηλθε με ηλεκτροσοκ. Ευτυχως συνηλθε πληρως, μιλαει αλλα ακομη η πιεση στα υψη αφου μανα ειναι χωρια απτο παιδι της. Μακαρι να πανε ολα καλα και συντομα να τον παρει στη αγκαλια της. Καλα δεν μπορω να καταλαβω δεν την εβλεπε η γυναικολογος της που ειναι 22 ετων υπερβαρη και οχι απτην εγκυμοσυνη, δεν ειδε που ειχε πιεση, τι σκατα ηθελε το φ.τ? Αυτο της επιβαρυνε ακομα πιο πολυ την κατασταση της. Οσο για το μωρο απαραδεκτη να ποναει η μανα απτο 7ο μηνα και να εχει συσπασεις και να μην κανει την ενεση για τα πνευμονια του μωρου? Γιατι να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι ανθρωποι δεν μπορω να καταλαβω κσι φυσικα η γιατρος αυτη θα πληρωθει κανονικα αφου ειναι σε ιδιωτικη κλινικη που υποτιθεται πας σε ιδιωτικη για να σε προσεξουν καλυτερα.

Κοιμηθηκε η Σαντυ ωρα για καφεδακι!!!

Ο Χριστός και η Παναγία!!!!!!!!!! Αυτό έχω να πω μόνο... Κάτι τέτοιοι σακατεύουν και σκοτώνουν ανθρώπους!!!! Αίσχος!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΑΛΕΚΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ

ΗΜΑΡΤΟΝ ΤΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ!!

ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!

Καλημέρα κορίτσια.......Συμφωνώ με τη Γεωργία.....Ο Χριστός και η Παναγία!!!!!!!!!Alekagala μου περαστικά στη φίλη σου και στο μωράκι της, να πανε ολα καλά και να το χει συντομα αγκαλίτσα......

Εμείς είμαστε φρόνιμοι!!!!!!!!!Πτου μας μη ματιαστούμε.....Ψες κοιμηθήκαμε σαν πουλάκια....μόνο 3 φορές ξυπνήσαμε για βυζί.....στις 11, στις 3 και στις 6.....και τώρα κοιμάται......

Όταν ξυπνάει δεν ξέρω τι να τον κάνω.....ειδικά αν κλαίει......ωχ ωχ ωχ......

Όπως κοιμάται, ξεκινάει να κλαίει και ξανακοιμάται....λέτε να έχει πονάκια?????Άμα του χαιδέψεις την κοιλίτσα του περνάει αμέσως!!!!!!!

Σκατούλικα μας κάνουν ότι θέλουν!!!!!!Και θέλει όταν είναι ξύπνιος να τον κρατάμε στον ώμο........Και όλοι μου λένε τον έμαθα να τον κρατάω.....και τι να κάνω????να τον αφήσω να κλαίει?????Νευριάζω που τα ξέρουν όλα!!!!!!!!!Ο πατέρας μου λέει να τον αφήσω να κλαίει........καλός κι αυτός!!!!!!!Να σκάσει απ ' το κλάμα........

Ξέρετε πότε μπορούμε να αρχίσουμε τα μπάνια μετά τον τοκετό?????Στις 40 μερες?????Έχω λίγα υγρά ακόμα και είμαι στις 25 μερες......

Αυτάαααααα.....Φιλάκια πολλά

kalimera koritsakia...perastika stin fili sou aekagala me to kalo na parei to mwraki sta xeria tis kala ti soi giatroi einai autoi dil ELEOS :angry: tosa lefta pairnoun kai einai anikanoi aisxos...emeis kala eimastan xtes bradaki, eimaste xipnies apo tis 5"30 fagame k koimithikame xipnisame stis 9 xanafagame xanakomithikame k twra xipnise pali mpoumpou wra gia mpanaki...ontos pote mporoume na pame thalassa exei tosi zesti kai thelw na paw alla dn xerw logika meta tis 40 meres :dry: paraskeui exoume paidiatro eukairia na rwtisw k to ginaikologo pote mporoume..

filakia polla...

Μολις γυρισα σπιτι κοριτσια μια χαρα ηταν η κοπελα ηταν στο δωματιο της χωρις ορους και καθοταν στην καρεκλα. Μια χαρα μια χαρα δοξα το Θεο, το μωρακι της σε δεκα μερες θα ειναι πισω στην αγκαλια της υγιεσταστο. Καλα ειναι για μπουνιες η γιατρος της πολλες μπουνιες.

Αυριο θα παω να με δει ο γυναικολογος και θα τον ρωτησω για θαλασσα, παντως τα ραμματα μου πεσανε. Λετε απο αυριο να ξανακανω τρελιτσες με τον αντρουλη μου??? Κακα τα ψεματα μου ελειψε πολυ!!!

μαρινα και εμενα η μπουμπου θελει αγκαλια ορθια την ηρεμει επειδη η κοιλιτσα της ακουμπαει πανω μας. Μωρακια ειναι θελουνε την αγκαλια τους ετσι μου ειπε ο παιδιατρος.

Και εμενα ταχει βρει με τον υπνο εκτος αν κατι την ενοχλει ας πουμε χθες ενω κοιμοταν εκανε πριτσι πριτσι και δεν μπορουσε να κοιμηθει ενω ειχε κλειστα τα ματια μεχρι που εκλαψε ξυπνησε εφαγε και ξανακοιμηθηκε. Και η δικια του κλαει στον υπνο της παντως και σταματαει μονη της αλλα για να κοιμηθει βαζουμε πιπιλα και μολις κοιμηθει την φτυνει.

Κοιμαται τωρα και ειναι και μενα η ωρα μου για νανι, εφαγα και τα φρουτακια μου καρπουζι με τυρι, νεκταρινια και κερασακια. Θα τα πουμε μετα κοριτσια. Αααα ξεχασα να σας πω οτι χθες ο αντρας μου κρατησε τη Σαντυ και πηγα για καφε. Υπεροχα ηταν. Το μυαλο μου δεν ηταν τοσο πολυ στο μωρο οσο στο μπαμπα της αν θα τα καταφερει. Δυστυχως ξυπνησε η σκατουλα οταν γυρισα σπιτι, τυχερος ο μπαμπας της!!! Φιλακια κοριτσια τα λεμε μετα

Καλημερα μανουλες! Υπναρουλες ειστε! Εμεις ειχαμε ανυσηχια απτις 6 γιατι καναμε πριτσι πριτσι και κοιμοταν 1 ωρα και παλι κλαμα και παλι πριτσι πριτσι μεχρι τις 8. Τωρα καθεται στο καρεκλακι της.

9:30 εχω ραντεβου με το γιατρο, ξυριστηκα κιολας παντου αλλα μολις ειδα την τομη με επιασαν κλαματα γιατι θυμηθηκα τι περασα, χαλαλι στην γαλανοματα πουχω.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ορίστε μια φωτογραφία μας με το σετάκι που μας έπλεξε η γιαγιά Δέσποινα!!! (η μαμά μου δηλαδή :) :) :) ) Είμαστε έτοιμοι για το στρατό!!! (Αυτό το λέω για τη marinah και την marianicolas - ξέρουν αυτές :) :) :) )

Είδα φωτό κ δεν άντεξα να μη μπω να δω το νινάκι!!!

Να σου ζήσει κοριτσάκι μου,είναι κουκλάκι!!!!!!!!

Γερός κ καλότυχος κ αυτός κ εσείς να τον χαίρεστε!!!

..(κ το σετάκι τέλειο,του πάει γάντι!!!)

γεια σας κορίτσια!!επιτέλους κατάφερα και τα διάβασα όοοολα!!Γεωργία μου κούκλος!!!δε ζεσταίνεται όμως??τις βιταμίνες που έπαιρνες στην εγκυμοσύνη συνεχίζεις να τις παίρνεις?είναι σημαντικό να τις παίρνουμε βοηθούν και στη κατάθλιψη..τα βράδια κοιμάσαι καθόλου??συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, στον πρώτο μου γιο τα ίδια έπαθα τώρα 12 μέρες μετά τη γέννα δεν έχω κανένα σύμπτωμα και το μόνο που άλλαξε είναι ότι παίρνω τις βιταμίνες μου και κοιμάμαι καλά τα βράδια(μου κάνει το χατίρι ο μικρούλης)κορίτσια κοιμάται 5 ώρες σερί το βράδυ!!φτου φτου φτου λέτε να του μείνει??με το θηλασμό τα πάμε τέλεια χορταίνει και δεν παίρνει ούτε συμπλήρωμα, είμαστε βέβαια συνέχεια με το βυζί έξω!alekagala περαστικά στη φίλη σου και εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι μέρες και να πάρει το παιδάκι της αγκαλιά αυτό θα την κάνει σίγουρα καλά!!κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές!το γιατρό πάντως σίγουρα θα τον αλλάξω, τον εμπιστεύομαι πολύ ως επιστήμονα αλλά ήταν απαράδεκτος στη γέννα και αυτό με χάλασε πολύ!δόξα το Θεό τέλος καλό όλα καλά!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!

Μαρίνα. μου χθες είχαμε κρύο στη Θεσσαλονίκη!!! Το απόγευμα είχαμε 17 βαθμούς!!! οπότε έπρεπε να φορέσουμε κάτι πιο χοντρο... Το μαλλί είναι καλοκαιρινό έτσι κι αλλιώς :) :) :) :)

Συνεχίζω να παίρνω σίδηρο. Όσο για το βράδυ κοιμάμαι σχετικά... Απλά δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου την ημέρα... (από τη φύση μου :) :) :) :) )

Βλέπω ο παίδαρος μια χαρά!!! Αφού χορταίνει από το στήθος ΤΕΛΕΙΑ!! Μακάρι να κοιμάται έτσι πολύ!!! Φτου Φτου Φτου!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΛΕΙΨΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΒΟΛΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ Η ΒΑΦΛΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ. ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΕΚΛΑΙΓΕ 2 ΩΡΕΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΚΑΘΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 1/2 ΚΙΛΟ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΠΟΛΛΟΙ....ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΤΕΡΤΕ ΤΗΣ MILLUPA AΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΠΙΠΙΛΑ ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΠΕΤΑΜΕ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ,ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ.

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΠ.

ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 53 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ ΚΤΡΙΝΑ ΥΓΡΑ. ΕΧΩ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΨΙΛΟΑΓΧΩΘΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΟ ΜΑΝΟΥΛΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ?

ΒΙΚΤΩΡΑΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΟΥ !!! ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ !!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ. ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ...ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΤΟΥ ΣΑΣ !!! ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΑ !!! Ο ΠΑΝΜΑΙΑΚΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ !!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...