Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΜΑΙΑΚΟΣ νο 6....και η λίστα μας παίρνει χρώμα!!

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας και από μένα!

Alexdim μου, μη στεναχωριέσαι! Όλα καλά θα πάνε! Φτάνει που το είδατε νωρίς.Να ξέρεις πως σας σκεφτόμαστε και έχετε τις καλύτερες μας ευχούλες!Περιμένουμε να μας ενημερώσεις.

Κορίτσια και εγώ με το αμάνικο τον έχω και μες το μεσημέρι άμα κάνει και πολλή ζέστη τον αφήνω και λίγο με την πάνα..Και μέχρι τώρα του έκανα ένα μπάνιο τη μέρα, αλλά τώρα που κόπηκε και ο ομφαλούλης μας, θα τον κάνω και μεσημέρι και βράδυ!! Αφού του αρέσει πολύ!!

Εμένα το βράδυ και ειδικά χτες, ξύπναγε κάθε 3 ώρες..Με τα βράδια δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα..Μας αφήνει να κοιμηθούμε.Θηλάζει κανα 20λεπτο και εγώ από τη νύστα μου κοιμάμαι από πάνω του :P , αλλά δεν γκρινιάζει.Τα πρωινά είναι το θέμα, που κάνει κακά του και ενώ τον αφήνω να τα κάνει, του αλλάζω πάνα και ξανακάνει!! Και από τις 7 το πρωί γίνεται 10-11 να ξανακοιμηθεί..Έχει και πονάκια, και εκεί που γλαρώνει, πετάγεται με κλάμα και θέλω να κλαίω και εγώ που δεν ξέρω τί να κάνω για να του περάσει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 796
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αχ τα ιδια μαρινα μου περναω εγω το βραδυ. Δεν τα κανει ολη μερα και της ερχεται η ορεξη στις 11-1-3-6!!! Μεχρι στιγμης δεν εχει κανει κακα της απτις 4 το ξημερωμα και ειναι μες στην γκρινια. Την εβγαλα απτη κουνια της γιατι κανει υπερβολικη ζεστη και την εφερα στο δωματιο της που ειναι πολυ δροσερο και προσπαθω να την κοιμησω. Κοιμοταν η κακομοιρα αλλα εκανε πριτσι- πριτσι και εβαλε τα κλαματα, με λιγο βυζακι και την πιπιλα ηρεμησε αλλα γιοκ κακα! Ελπιζω να την παρει ο υπνος να κοιμηθω και εγω λιγουλακι που ειμαι ετοιμη να πεσω κατω απτη νυστα! Εχουμε και ποναλακια αλλα τι να κανουμε ολα τα περναμε στην αγκαλιτσα της μανουλας γατζωμενη!

κοριτσια μου τι κανετε?

διαβαζα τωρα οτι ολες εχετε προβλημα με τη ζεστη

και εμεις μια απο τα ιδια και κυριως η μπεμπα μου!

δεν εχει κλεισει ματι σημερα καθολου και χθες ηταν παλι τα ιδια!

και με το φαι δυσκολευεται παρα πολυ, δεν εχει ορεξη.

απο ντυσιμο εγω τους βαζω μονο ενα αμανικο

και πολλες φορες στον μπεμπη μονο φανελακι και την πανα του.

Alexdim περαστικουλια να ειναι!

να σκεφτεσαι οτι σημερα η επιστημη υπαρχει για να βοηθαει και ετσι πολυ συντομα θα εχετε λυσει τα προβληματα σας.παλι καλα που το βρηκατε.

να πιστευεις στον Θεο και ολα καλα θα πανε.

μόνο εγώ τον έχω γυμνό;;; ο γιατρος μου είπε πως λόγω ζέστης τα μωρά δυσανασχετούν και έχουν και μεγαλύτερη θερμοκρασία από μας, οπότε μου πρότινε να τον έχω μόνο με την πάνα!

kalispera koritsia kai emeis exoume problima me tin zesti opote tin thilazw ginomaste kai oi 2 mouskema xamos ginete fantasteite menw kai dipla stin thalassa alla kamia diafora egw tin exw me kontomaniko formaki exw podarakia ennoeite kai tin skepazw mono me sentonaki kapou kapou petagete ston ipno tis kai klaei kai pali xanakoimate tin lipame pou exei ponakia alla dn mporoume na kanoume kai tpt :S

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε? Πως κοιμηθηκατε αποψε? Εμεις καλα, ησυχα και με πολλα κακα. Μολις ηπιε χαμομηλι, πλυμμηρισαμε στο σκατο, εφαγε και βυζακι και τωρα ετοιμαζεται για νανι!

Και εγω την αφηνω εντελως γυμνουλα ή με την πανα ο γιατρος μας τοπε και την σκεπαζω με σεντονακι μονο οταν νιωσω λιγο αερακι στο δωματιο αν και οταν ζεσταινεται το πεταει μονη της το σεντονακι.

Σημερα το απογευμα περνουμε τις ευχουλες, μεγαλωσαμε κοριτσια ειμαστε 40 ημερων! Ελπιζω μολις γυρισουμε απτην εκκλησια να μας παει και καμια βολτουλα ο μπαμπας. Παντως αυριο θα παμε στους γονεις μου να φαμε λογω του μεγαλωσαμε να μας γνωρισουν και οι γνωστοι μας αφου θα φαμε εξω. Ελπιζω να ειναι ησυχη αυριο και να μην ξεσηκωσει το μαγαζι με τη σειρηνα της!

Συμπεθερούλα μου καλές βόλτες!!!!

Εμείς έχουμε ένα θεματάκι με τον μικρούλη... Προχθές και χθες το απόγευμα περίπου 2 ώρες μετά το φαγητό έκανε εμετό (ρουκέτα).... Σήμερα το πρωί καθώς τον τάιζα σταμάτησα γιατί σφιγγόταν (κακάκια) και ξαναέκανε εμετό....

Ο γιατρός μου είπε να καθαρίσω τη μυτούλα του με ορό... Μπορεί λέει να πηγαίνουν μιξούλες στο στομάχι και γι'αυτό αναγουλιάζει και κάνει εμετό.... Δεν ξέρω βρε κορίτσια... Λέτε να έχει τίποτα ο μπεμπούλης μου??? Το παθαίνετε εσείς αυτό?

Επίσης, εσείς πώς καθαρίζετε τη μυτούλα των μωρών σας?

Μην αγχωνεσαι και μενα εχει κανει εμετουλη για διαφορους λογους, λαιμαργια, μυξουλες, δε ρευεται. Δεν ειναι κατι για να ανυσηχεις. Με τη μυτουλα μου ειπε η alexdim πως να την καθαριζω και εχει αποτελεσμα. Θα τον ξαπλωσεις ανασκελα και θα γυρνας το κεφαλακι στο πλαι και θα βαζεις το αντιθετο ρουθουνι με το κεφαλι (δεξι ρουθουνι αριστερα το κεφαλι). Να ριξεις μπολικο ορο στο καθε ρουθουνακι ωστε να κανει αψου ή να αρχισει να τρεχει το νερακι απτη μυτουλα. Να ξερεις θα κλαψει γιατι θα τον ενοχλει αρκετα απλως κρατα του με το ενα σου χερι το κεφαλακι του να μη κουνιεται. Μολις τελειωσεις σηκωσε τον ορθιο καντον μια αγκαλιτσα να βγαλει οτι βγαλει και να ηρεμησει απ'το κλαμα.

Παω να τη κανω μπανακι γιατι γκρινιαζει

Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!! Έτσι κάναμε αλλά δεν έριξα πολύ ορό... Όμως τον τάισα και ανέπνεε καλύτερα (πριν ακουγόταν ένα "χουρχούρισμα" από τη μυτούλα του - καταλάβαινα ότι έχει μυξούλες)... Ας ελπίσω ότι αυτό ήταν και δεν θα έχουμε τρεχάματα πάλι με τα γάλατα...

Kαλημέρα μανούλες!

Alekagala μου, τυχερή!!! Σε ζηλεύω :P ..άντε να γίνουμε και εμείς 40 ημερών να βγαίνουμε άφοβα!

Γεωργία μου δε νομίζω να είναι τίποτα ανησυχητικό..Μάλλον αυτό που σου είπε ο γιατρός σου..Ηρέμησε και κάνε ότι σου είπε και θα δεις τα αποτελέσματα!

Εγώ νυστάζω πάαααρα πολύ...Αυτό το δίωρο,τρίωρο ύπνου με σκοτώνει! Το πρωί δε μπορώ να ανοίξω τα μάτια μου! Χτες ο μπέμπης γκρίνιαζε το απόγευμα από τη ζέστη και άργησε να κοιμηθεί με αποτέλεσμα να αργήσει και να ξυπνήσει..αλλά εμένα το στήθος μου είχε φουσκώσει και άρχισε να πετρώνει το ένα και πόναγα..Το πίεσα λίγο με τα χέρια αλλά μάταια..μέχρι να ξυπνήσει να φάει το μωρό,καθόμουν σε αναμμένα κάρβουνα! Μόλις θήλασε στις 2,μου πέρασε, μετά με ξαναπόναγε κατά τις 5 και του ξανάδωσα και θήλασε από εκεί και τώρα δόξα το Θεό, μου πέρασε ο πόνος..Φοβήθηκα κορίτσια μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα...

Της εβαλα λαδακι και την εχω γυμνουλα στο κρεβατι. μολις γκρινιαξει θα την ντυσω και θα προσπαθησω να την κοιμησω! Σαν μπακακακι (βατραχακι) ειναι οταν ειναι γυμνουλα.

Συμπεθερα βαζε του δεν του κανεις κακο εγω της βαζω μια φορα την ημερα.

Μαρινα αν πονας βγαζε το με θηλαστρο με το χερι δεν θα καταφερεις τιποτα

kalispera koritsia aekagala tixeri ante na 40isoume kai emeis kai na vgainoume kamia boltoula allaxa mikroula tin taisa alla dn leei na koimithei se ligo tha tin kanw mpanaki na xalarwsei mpas kai koimithw k egw ligaki.xtes bradaki eimastan isixes xipnisame prwi 6 wra prwi opos panta :woohoo: oute roloi na tan mikri mou.telika koritsia to bradino mpanaki einai oneiro xtes ekana mikri mou k koimithike kateutheian tin exw se programma prwi bradi mia xara eimaste..

Εμενα κοιμηθηκε και καθομαι και της ετοιμαζω την τσαντα με τα απαραιτητα για βολτα!!!! Παντως ο γιατρος μου με ειπε χαζη που δεν την εχω βγαλει ακομη εξω απο το σπιτι

Ερχεται η φιλη μου να πιουμε καφε!!! Τιουπι!!!!

να' μαι κι εγω!

για την μυτουλα που λεγατε εμας μας ειπε η γιατρος μας να βαζουμε ορο πριν απο καθε γευμα και το "χουρχουρισμα" θα φυγει

κι οντως ετσι εγινε, τωρα δεν κανουμε χρου χρου.

αν παρετε τα clinofar για την μυτουλα εχει και εικονες μεσα στις οδηγιες για το πως θα το ριξετε στη μυτουλα. θελει να το κανεις λιγο πιεστικα για να βγει απο το αλλο ρουθουνι.

τι ωρα τα βγαζετε βολτα?

εγω ακομα με τη ζεστη δεν το τολμησα.

φιλακια σε ολες σας!

Ουφ.... Κορίτσια ξανακάναμε εμετό.... Πήρα τον παιδίατρο ξανά και μου είπε ότι μάλλον περνάμε μια μικρή ιωσούλα... Μου είπε να μην τον βάζω να ρευτεί και να τον ξαπλώνω με μια μικρή κλίση.... Συνήθως λέει κρατάει 48 ώρες οπότε αύριο λογικά θα είμαστε εντάξει...Τον ξανατάισα και μέχρι στιγμής είμαστε εντάξει... Ησυχάσαμε κιόλας και κοιμόμαστε....

Εγώ φταίω μάλλον η κακούργα η μάνα... Τον κρύωσα με τον ανεμιστήρα φαίνεται... Μάλλον πλέον θα μας φάνε οι δρόμοι και θα είμαι κάθε μέρα στη μαμά μου για δροσιά....

Συμπεθερα μην ξανακουσω βλακιες του τυπου "δεν ειμαι καλη μανα" γιατι ειμαστε οι καλυτερες και αυτο φαινεται σε καθε χαμογελο που μας σκανε τα αγγελουδια μας! Απλως στη προσπαθεια μας να κανουμε τη ζωη τους πιο βολικη το παρακανουμε απτην υπερβολικη μας αγαπη. Μη στεναχωριεσαι εχουμε να περασουμε ιωσεις, πυρετους, διαρροιες και αλλα πολλα μεχρι να παντρευτουν!!! Και μενα μολις γυρισαμε απτην εκκλησια κοιμοταν, ξυπνησε με κλαματα αφου εκανε κακα της και μετα αφου ηθελε να κοιμηθει ξεκιναει ενα δυνατο κλαμα για ενα 15λεπτο κατακοκκινη εγινε. Μετα απο τοσο κλαμα κουραστηκε και καθεται ησυχη μες στη κουνια (ελπιζοντας να κοιμηθει). Κλαει και το βραδυ ετσι παντα μετα το μπανιο της και αφου εχει φαει και ο αντρας μου ο πανεξυπνος θελει να μην την κανω μπανιο γιατι το μπανακι της το προκαλλει το κλαμα. Ακου να δεις! Σημερα που ηρθε πιο νωρις και την ακουσε δεν εβγαλε κουβεντα. Νομιζει οτι επειδη αυτος δουλευει οτι εγω καθομαι και κοιμαμαι με τη μπουμπου. Τον περιμενω να την παιξει και λιγο να χαλαρωσω και μολις βαλει τα κλαματα η μπουμπου μου την ξαναδινει. Αυτο με κανει ρακος ψυχολογικα γιατι σκεφτομαι οτι πρεπει τον αυγουστο να παω δουλεια και αυτος δεν αναλαμβανει καθολου την μπουμπου.... Καταλαβες τι περναω καθε μερα αυτα σκεφτομαι και ξεσπαω σε κλαματα καθημερινως....

Πηραμε την ευχουλα και ειμαστε ετοιμες για τσαρκες!

Συμπεθερα μην ξανακουσω βλακιες του τυπου "δεν ειμαι καλη μανα" γιατι ειμαστε οι καλυτερες και αυτο φαινεται σε καθε χαμογελο που μας σκανε τα αγγελουδια μας! Απλως στη προσπαθεια μας να κανουμε τη ζωη τους πιο βολικη το παρακανουμε απτην υπερβολικη μας αγαπη. Μη στεναχωριεσαι εχουμε να περασουμε ιωσεις, πυρετους, διαρροιες και αλλα πολλα μεχρι να παντρευτουν!!! Και μενα μολις γυρισαμε απτην εκκλησια κοιμοταν, ξυπνησε με κλαματα αφου εκανε κακα της και μετα αφου ηθελε να κοιμηθει ξεκιναει ενα δυνατο κλαμα για ενα 15λεπτο κατακοκκινη εγινε. Μετα απο τοσο κλαμα κουραστηκε και καθεται ησυχη μες στη κουνια (ελπιζοντας να κοιμηθει). Κλαει και το βραδυ ετσι παντα μετα το μπανιο της και αφου εχει φαει και ο αντρας μου ο πανεξυπνος θελει να μην την κανω μπανιο γιατι το μπανακι της το προκαλλει το κλαμα. Ακου να δεις! Σημερα που ηρθε πιο νωρις και την ακουσε δεν εβγαλε κουβεντα. Νομιζει οτι επειδη αυτος δουλευει οτι εγω καθομαι και κοιμαμαι με τη μπουμπου. Τον περιμενω να την παιξει και λιγο να χαλαρωσω και μολις βαλει τα κλαματα η μπουμπου μου την ξαναδινει. Αυτο με κανει ρακος ψυχολογικα γιατι σκεφτομαι οτι πρεπει τον αυγουστο να παω δουλεια και αυτος δεν αναλαμβανει καθολου την μπουμπου.... Καταλαβες τι περναω καθε μερα αυτα σκεφτομαι και ξεσπαω σε κλαματα καθημερινως....

Πηραμε την ευχουλα και ειμαστε ετοιμες για τσαρκες!

Κοριτσάρες μου καλησπέρα!

Γεωργία μου ηρέμησε..Καλά σου λέει η συμπεθέρα σου! Τί ειναι αυτά για κακές μάνες? Ούτε να σου ξαναπεράσει καν από το μυαλό..Παιδάκι είναι, και έχει να περάσει ιωσούλες... Εσύ κάνεις τα πάντα για αυτό και προσπαθείς να του προσφέρεις ό,τι καλύτερο μπορείς και θα νιώθεις και τύψεις από πάνω?

Και εσύ alekagala μου ηρέμησε! Συγχαρητήρια για την ευχούλα..Τί ευχόμαστε σε τέτοιες περιπτώσεις? δεν ξέρω! Σίγουρα, καλές βόλτες!!! Οι μπαμπάδες, έτσι είναι..μια ζωή αυτά ακούμε από τους γύρω μας..δεν τους έχεις μάθει ακόμα? Γιαυτό δεν μιλάνε τόσο για τη μάνα, και λιγότερο για τον πατέρα? Δε λέω, υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά οι πλείστοι βλέπουν το μωρό σαν εξάρτημα που τους δόθηκε χωρίς οδηγίες χρήσεως..Τους αρέσει να ασχολούντε μαζί του αλλά μόλις δουν τα σκούρα, το παραδίνουν στη μαμά που ξέρει..λές και οι μαμάδες γεννήθηκαν για να ξέρουν!! Υπομονή.. Για πότε θα ξεπεταχτεί η μπουμπού σου δε θα το καταλάβεις!!! Όσο για τη δουλειά που λες, γιατί δεν του μιλάς γιαυτό? Μπορεί και αυτός να είναι αγχωμένος και πιεσμένος τώρα με τις ευθύνες που φέρνει ένα νεογέννητο και να μην εκδηλώνεται και να μην έχει συνηδειτοποιήσει τί κάνει..

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη κορίτσια... Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου... Χθες με έπιασε το παράπονο και έκλαιγα με τις ώρες σαν την ηλίθια... Ούτε ήξερα για πιο λόγο κλαίω καλά καλά...

Πριν από λίγο μίλησα και με την Αλεξάνδρα! Μου είπε ότι έκαναν τελικά την εγχείρηση και όλα πήγαν καλά... Ο Βικτωράκος πάντως ταλαιπωρήθηκε πολύ ο καημενούλης... Η Αλεξάνδρα και ο άντρας της προσπαθούν να είναι ψύχραιμοι... Αύριο ή μεθαύριο μάλλον θα βγουν και από το νοσοκομείο...

Εύχομαι κι από εδώ περαστικούλια στον Βίκτωρα και κουράγιο στην Αλεξάνδρα μας!!!

Συμπεθερούλα, άντε καλές βολτίτσες τώρα με την κουκλάρα μας!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! :P

ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ

ΚΑΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΙΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ

ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ 14 ΜΕΡΕΣ :dry::dry::dry::dry:

ΕΧΩ ΑΝΧΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ :unsure::unsure::unsure:

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΡΑΝΤΙΣΑΜΕ

ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΑΣ

ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!

ΑΛΕΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΟΛΤΙΤΣΕΣ!!!!

ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!!!

ΑΛΕΞ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΒΙΚΤΩΡΑΚΟ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Γεια σας κορίτσια και από μας!Συγχαρητήρια σε όσες γέννησαν, δε διάβασα ακόμα όσα έχασα τόσες μέρες (πάντως βλέπω ότι έχω πολύυυυ διάβασμα να κάνω!! ;) ) Ο μικρός Μάρκος γεννήθηκε την Παρασκευή 11 Ιουνίου στις 8 το πρωί...πήγα στην κλινική με σπασμένα τα νερά και πολύ πόνο αλλά ο γιατρός μου μου χάρισε άλλη μία καισαρική!ο μικρούλης γενήθηκε 3500 και είναι γλύκας!!ο αδελφός του τον υποδέχθηκε με πολλή αγάπη και καμάρι αλλά έχουμε και τις ζήλιες μας μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια ευτυχώς!Η καισαρική μου δυστυχώς δεν πήγε πολύ καλά γιατί ο γιατρός κάτι δεν έκανε πολύ σωστά και πείραξε κάποιο μυ κοντά στον προσαγωγό και ακόμα δεν μπορώ να περπατήσω καλά καλά και πονάει πολύ σαν κάψιμο το νιώθω...μου είπε σε κανά δεκαπενθήμερο θα περάσει μου άφησε και υπονοούμενο ότι αν δεν θήλαζα θα μπορούσε να μου δώσει μυοχαλαρωτικά και δε θα ένιωθα τίποτα...τί να πεις???με το θηλασμό τα πάμε πολύ καλά και ο μικρουλής φαίνεται να χορταίνει..υπόσχομαι μόλις βρω χρόνο θα σας διαβάσω όλες!!σας φιλώ! :)

Κοριτσάρες γειά σας!!

Θάλεια μου συγχαρητήρια για το σαράντισμα!! Καλές βολτούλες!! Κάνε υπομονή και μην αγχώνεσαι..όλα καλά θα πάνε..να μας ενημρώνεις και να ξέρεις πως εμείς εδώ είμαστε αν θέλεις κάπου να μιλήσεις! ;)

Μαρίνα μου! :) Τί ευχαριστη έκπληξη ήταν αυτή!! Άντε και μας έλειψες! Να σας ζήσει το μωράκι σας, να το χαίρεστε και να το δείτε όπως επιθυμείτε!! Να ναι πάντα καλά, γερό και δυνατό!! Περαστικά σου Μαρίνα μου..δεν γλύτωσες την καισαρική ε? δεν πειράζει..χαλάλι του Μάρκου σου!!

καλά και αυτός ο γιατρός τί θέλει? να κόψεις και το θηλασμό? δε φτάνει που δεν πρόσεχε αυτός? Τί να πεις...

Μολις ξαπλωσα ηταν υπεροχα ολα η βολτα τελεια θα σας τα πω αυριο ολα με λεπτομεριες!

μαρινακι μου να σου ζησει ο μαρκος σου. Να τον δεις οπως επιθυμεις καρδια μου

καλημερα φιλεναδες μου και καλη εβδομαδα!

μαρινακι! να σου ζησει το υπεροχο μωρακι σου και περαστικα σε εσενα και καλη λοχεια!

σε περιμενουμε να ερθεις να μας λες ολα τα νεακια σου!

αυτο που εγινε με το γιατρο καλυτερα ας μην το σχολιασω τωρα που εισαι λεχωνα ακομα...απαραδεκτος παντως.

thalia καλες βολτες!

γεωργια μην αγχωνεσαι! κατσε εχουμε να κανουμε και εμβολια! εκει να δεις αγχος!

αλεξανδρακι πολλα φιλακια και να ειναι περαστικα ευχομαι γρηγορα στον βικτωρα.

αλεκα περιμενουμε λεπτομερειες!

τα δικα μου παιδακια τα εχουν δει ολα με το γαλα που πινουν, η κοιλιτσα τους ολο ποναει, δεν ησυχαζουν απο τους κολικους...

αυριο αν συνεχιστει αυτο το πραγμα θα παρω την παιδιατρο να αλλαξουμε γαλα. κανονικα πρεπει να πιουμε αυτο το γαλα για δεκα μερες ακομα.

για να δουμε...

ποσες φορες κανουν τα δικα σας μωρα κακα την ημερα?

χθες η μπεμπα μου εκανε μια το πρωι και αλλη μια την νυχτα τωρα.

ειναι νορμαλ?

φιλακια

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...