Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα!!!!

μετά την δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής μου περίσεψαν κάποια φάρμακα και θα ήθελα να τα δώσω σε όποια κοπέλα βρίσκεται σε τέτοια διαδικασία και τα χρειάζεται!!

Λοιπόν έχω 5menopur, 3cetrotide, 2orgalutran, 1pregnyl.

όποια χρειάζεται κάποιο από αυτά ας μου στείλει μήνυμα και ελπίζω να είναι γουρλίδικα, όπως ήταν και για μένα!!!!!

Δημοσίευση

Εχω κ εγω 1 κουτι cetrotide.Ειχα ανοιξει θεμα αλλα δυστυχως βρισκονται ακομα στο ντουλαπι μου :( .Οποια το χρειαζεται,μεγαλη μου χαρα να της το δωσω.

geozouli καλη εγκυμοσυνη να εχεις κοριτσακι μου!

Δημοσίευση

καλημερα κορίτσια

geozouli εγώ ξεκινάω την επόμενη εβδομάδα την δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής και χρειάζομαι αν σου είναι εύκολο τις 2 orgalutran 0.25

θα τις ήθελα πολύ όχι μόνο γιατί όντως μου λείπουν και είχα σκοπό από δευτέρα να τις αγοράσω αλλά και γιατί ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΕΣ.

αν υπάρχουν ακόμα στείλε μου πμ να σου δώσω τα στοιχεια

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΧΗΝ.

ΦΙΛΙΑ

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Και γω κορίτσια εχω ξαναγράψει για να δωρήσω ενέσεις που μου περίσεψαν.ARVERKAP 1 ΚΟΥΤΙ,PREGNYL 1 ΚΟΥΤΙ και Puregon 1 ΚΟΥΤΙ.Ειδικά το τελευταίο είναι ακριβό,όποια τα χρειάζεται ας στείλει πμ.

• 6 months later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...