Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΑ ΓΙΝΩ ΝΟΝΑ!!!!!!!!!!!


girls

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΩ ΝΟΝΑ ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ!ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ????ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΓΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ Η' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ?? :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άντε με το καλό!!!

Εννοείται θα πάρεις φθινοπωρινά, αφού θα είναι Σεπτέμβριος, τα καλοκαιρινά δεν θα προλάβει να τα βάλει καθόλου.

Κάνε μια βόλτα στην Αιόλου και Αγ.Μάρκου στην Αθήνα (κοντα στην Ερμού) και θα βρεις πολλά μαγαζιά για βαπτιστικά και σε πολύ καλές τιμές. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλο girl και παντα Αξια !

Φθινοπωρινα κοιτα (μη σου πω και χειμωνιατικα ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!, να τα ευχαριστη8ει το παιδακι) Γνωμη μου να μην το ντυσεις σαν μικρομεγαλη νυφη , να ειναι χαριτωμενα αλλα οχι φορτωμενα τα ρουχα (πουλια κ αυγερινος , τουλια,δαντελες κλπ) για να μπορει να τα ξαναφορεσει η μπεμπα.

τιμη στο περιπου δεν μας ειπες για να σε κατατοπισουμε !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβο με το καλο και παντα αξια! Για το αν θα παρεις καλοκαιρινα ή χειμωνικα καλυτερα να το συννενοηθεις με τη μαμα. Απλα ρωτα την τι προτιμαει και διαλεξε τα εσυ. Και οντως παρτα μεγαλυτερο νουμερο για να τα φορεσει και να τα ευχαριστηθει. Ποσο ειναι το μωρο? Για καταστηματα δεν ξερω να σε κατατοπισω γιατι δε μενω Αθηνα αλλα μια καλή βαπτιση κοστιζει περιπου 700-800€ χωρις βεβαια τον σταυρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΣΟ ΠΑΝΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΑΚΙ ΜΑΣ! :) ΕΙΝΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΟΠΟΤΑ ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 13 ΜΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 11 ΚΙΛΑ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΛΙΤΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΑΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΣ!!!!! :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...