Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΝΙΚΟΣ..!!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ,ΛΟΙΠΟΝ,ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ)ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΝΕΤ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΛΑΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ,ΕΠΙΣΗΣ,ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ "ΑΝΑΜΜΕΝΑ" ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ!!

ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ!!!!!!!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΕΤΣΙ????????

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σου ευχομαι μονο τα καλυτερα και με το καλο να γινεις κι επισημα μανουλα!!!!φανταζομαι πως οπως κι εγω,ετσι κι ολα τα κοριτσια σε ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σου!!!να φτιαξετε ενα υπεροχο δωματιο για να υποδεχτητε το μπεμπακι σας και...μην χανεσαι τελειως!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πού φεύγεις και πας βρε; Καλά δεν είναι εδώ; Εκεί είναι καλύτερα όμως :) Καλές προετοιμασίες λοιπόν (τέλεια φάση, έτσι; ) και με το καλό να το υποδεχθείτε το μπεμπάκι σας στο ζεστό, φρεσκοβαμμένο δωμάτιό του! Ευχαριστούμε πολύ για τις γλυκές ευχούλες και ανταποδίδουμε. Να μπαίνεις να μας λες νέα όποτε μπορείς και αν έχεις όρεξη βάλε και φωτογραφία δωματίου όταν τελειώσετε, ναι; B) Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ τι κρίμα! θα μας αφήσεις από τώρα ε? Ελπίζω τουλάχιστον να μπορέσεις να μπεις κάποια στιγμή και να μας ενημερώσεις για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης σου.

Σου ανταποδίδω κι εγώ με την σειρά μου τις ευχές και εύχομαι να φτιάξετε ένα υπέροχο δωμάτιο για το νέο μέλος της οικογενειας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κ.Τ.Κ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!!!!!ΟΧΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΩ

KUO28,ΕΛΑ ΝΤΕ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ(ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ)!!!ΟΝΤΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΦΑΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ..ΕΧΩ,ΟΜΩΣ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΑΤΕΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ,ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!

CRAZZYMUMMY,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!ΑΠΟ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ..ΜΕΧΡΙ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ!ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ!!!ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mk23 δεν ετυχε να μιλησουμε ποτε σε καποιο θεμα, αλλα εδω μεσα ειναι σαν να σας ξερω ολες.Ευχομαι με το καλο το μπεμπακι σας το οποιο θα ολοκληρώσει την ευτυχια σας και τον ερωτα σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρακι μου ελπιζω να μπαινεις να μας λες τα νεα σου...περιμενουμε με ανυπομονησια και την δικια σου ιστορια τοκετου...με ενα πονο κουκλα μου και με ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΝΕΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΩΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...