Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κατι τετοιες στιγμες χαιρομαι που δεν μενω στη μυκονο :laugh: :laugh: :laugh: μολις επεσα κατω απο τηκαρεκλα απο τα γελια γιατι σκεφτομαι την αντραννα μολις το διαβαζει :P:P

παραπονιαρα αφου εσενα ξερεις μ'αρεσει να σε πειραζω....

αντε κ οταν με το καλο ανεβεις θα κανουμε κοντρεςχαχαχχα

ο νικολακης εγραψε!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καληνυχτα babaki!!!!

εμενα παλι με βλεπω κολλημενη εδω παλι.......κ ξερετε ποια φταει!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

η βικυ φταει για τους μαυρους κυκλους....εκεινη φταιει που καθε 3η μερα φτιαχνω κορμο,εκεινη φταιει που κολλαει το πληκτρολογιο στα δαχτυλα μου!!

α!τι θυμηθηκα τωρα!!!μου λεει μια μερα ο σπυρος:<<εισαι τοσο κολλημενη με το λαπτοπ,που σε λιγο καιρο δεν θα μπορεις να το αρνεισαι,γιατι θα εχουν μεινει τα γραμματα του πληκτρολογιου σταμπα στις ακρες των δαχτυλων>>!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

χαχαχχαχαχα....

εγω???που σου λεω έχω δουλειες κ μου λες κατσε λιγο ακομα :woohoo: :woohoo: :woohoo: χιχιχ ασε σε μαθανε αντραννα τα κοριτσια χιχιχιχιχ :P:P αυριο που θα χω παλι νευρα ποιος θα φταιει???

οεοοοοο???

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: το παιρνω πισω εσυ εισαι αξια αν δεν μπω ολη μερα αυριο να με ψαχνεις με τη νικολουλη να δεις αν εχω νευρα :laugh: :laugh: νευρα θα σω γιατι θα σηκωθω 8.30 ας ειναι καλα το ξυπνητηρακη μου ο χαρακης κ θα σηκωθω κ θα δω τη βομβαρδισμενη πολη

α δεν σας ειπα μου χαλασε το πλυντηριο

τυχαιο δεν νομιζω???

χαχαχαχ αυριο παω να δω...

μαλλον κανω ανακαινηση στα ηλεκτρικα

κ ειδα ενα γαματο :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΚΟΚΚΟΡΙΑ...

ΑΦΟΥ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ;;;

ΚΑΙ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΩΡΙΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ...

ΗΠΙΑ ΝΕΣ ΣΤΙΣ 21.30 !! ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ;;;

Δημοσίευση

κατερινακη στη κυρια αντριαννα να τα πεις που καθε βραδυ μουρμουραει οτι νυσταζει αλλα δεν παει για υπνο μετα εγω τις φταιω???για πες μου κ εσυ??που εχεις πιο ολοκληρωμενη γνωμη για εμενα

ποσο ηρεμο κ καλο παιδι ειμαι που στομα εχω κ μιλια δεν βγαζω???

ε φανταστικη μου φιλη???

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΑΝ ΠΩ ΚΑΚΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΨΕΙ...

ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΣ ΞΕΛΟΓΙΑΖΕΙΣ ΟΜΩΣ...

ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΧΙΧ ΧΙΧΧΧΙΧΙΙΙ

ΕΜΠΑΙΝΕ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ

ΒΙΚΑΚΥ!!! ΣΑΓΑΠΩ ΜΗ ΘΥΜΩΝΕΙΣ!!!

Δημοσίευση

βικυυυυυ σου χω νεααααα!!!!!!!!!!!!

προχτες μιλουσα με μια κοπελα για σιδερο κ πλυντηρια κ ξερεις τι μου ειπε????ταξεεε μου!!!!

αλλιως δεν λεω λεξη!!!!!!!!! :laugh: :laugh:

μιας κ ειπες για καινουρια ηλεκτρικα σου χω μια εκπληξη!!!

αλλα ταξε μου πρωτα!!

ελεγα να παω για υπνο,αλλα αφου μου το ζηταει το κατερινακι...εεε λεω να μεινω λιγο ακομα....πολυ λιγο ακομα!χτες 4 ωρες κοιμηθηκα! :blink:

Δημοσίευση

καλημεραααααααα!!!!!

βικακιιι νυσταζεις???μα γιατι???για εναν περιεργο λογο νυσταζω κ γω!!!τυχαιο??δεν νομιζω!!! :laugh: :laugh:

ελεγα στον σπυρο τι ωρα πηγα για υπνο κ κουναγε το κεφαλι!!! :laugh: μουλειι ''ααα καλατο χεις χασει τελειως,δεν πας καλα''!!!!!! :lol::lol: :silly:

τελειωσες τις δουλειες????

Δημοσίευση

Καλημέρα όμορφες!!!

Νυστάζετε βλέπω e πουλάκια μου!!! :P Γιατί άραγε!!! :laugh:

Exe χάρη που νύσταζα χτες βραδυ και δεν έκατσα και εγώ στην παρέα!

Τι κάνετε κοριτσάρες?

Τα κανούρια μας κοριτσάκια που χάθηκαν? :)

Πείτε μας για εσάς κορίτσια να γνωριστούμε καλύτερα! :)

Η μικρή μου κάνει καψώνια! Ξυπνάει εδώ και μέρες 6:30-7:00!

Κάνει μια ώρα να φάει ένα μπολάκι κρέμα και μου σπάει τα νεύρα..

Εγώ να έχω τρελες ναυτίες και ατονίες και αυτήν τα δικά της! :angry:

Έχω και μaγειρεμα σήμερα και βαριέμαι!!!! Αχ αυτά τέλος! δεν γκρινιάζω άλλο αρκετά!! :laugh:

Τα λέμε μετά πάλι κοριτσάκια μου!! Φιλια πολλά σε όλες!!! :kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΑΡΑ!!! ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 80' ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΓΕΡΑ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ ΜΑΣ!!! ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΖΟΡΒΑΣ!!! ΧΑΛΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ :P:P .

ΕΝΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ :(:( . ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΙ :( . ΤΟ ΠΗΓΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΩ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΙΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ. ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ :(:( . ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΥΣΗΧΩ ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ :dry: .

ΑΥΤΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. :kiss::kiss:

Α! ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΚΙ ΕΓΩ ΝΥΣΤΑΖΩ....

Δημοσίευση

μονο μαγειρεμα εκανα κ το δωματιο του χαρη μετα πηγα στη αδερφη μου κ γυρισα τελικα εχω μεγαλο θρασος :P:P μου φυγε η νυστα παω να συνεχισω ραντεβου το βραδυ :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: εκατσα λιγο μου εμεινε η κουζινα κ το σαλονι :woohoo: :woohoo: δηλαδη εκει που γινετε πιο μπαχαλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο αχ δεν τη παλευωωωωωωωωωωωω

Δημοσίευση

φλωριανα το λυπηθηκα το κακομοιρο που ποναει.... :(

μακαρι να περασει συντομα κ να μην ξανασυμβει!δεν ξερω τι να σε συμβουλεψω.....κοτσανα θα πω παλι! :blush: δεν μας εχει τυχει ακομα κατι τετοιο.

κατερινα κ βικυ εγω λεω σημερα να μην σας κανω παρεα το βραδυ! :laugh: δεν θα το αντεξω 2 μερες συνεχομενα!!

αλλα μην το δενετε κ κομπο....σε λιγες ωρες μπορει ν'αλλαξω γνωμη....οπως παντα συνηθως!!!χαχαχ!!! :silly: :silly: :woohoo:

Δημοσίευση

καλα σε πιστεψαμε!!!

Αφου βρε δεν μπορεις μακρυα της!!

Και μάλλον τώρα ούτε μακρυά μου!! χι χι χι

ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΟΥ!! ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΣΟΥ!

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ; ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ; ΑΧ ΚΑΚΟΜΑΘΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΥΧΝΑ!

Δημοσίευση

κατερινα αστηνα να λεει τραβατε με κ ας κλαιω ειναι χαχαχαχα....

μολις τελειωσα απιστευτο....

τα καλαμια μου η κοιλια μου αδιαθετησα :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...