Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΩΡΩΝ 2008......VOL.2!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

τσα!!!να μαι κ γω!!!!παλι παρεκτραπηκατε βρε??? :laugh: :laugh:

σταμμυ μου πολυ κριμα για τον δημοσιογραφο!συνεχεια σκεφτομαι τους γονεις του,τη γυναικα του,τα παιδακια που αφησε ορφανα...ασε..δυστυχως υπαρχει πολυ σαπιλα γυρω μας κ πολυ φοβαμαι για το μελλον των παιδιων μας... :(:unsure:

κατερινακι τρεχεις ε???ο νικολας τι κανει??σε πιδευει?? :P:P

joanaki κ βικακι ευτυχως που ειμαι κ γω εδω κ ισσοροπω λιγο την κατασταση...παρασυρεστε!!! :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

manoula3 έγραψε:

τσα!!!να μαι κ γω!!!!παλι παρεκτραπηκατε βρε??? :laugh: :laugh:

σταμμυ μου πολυ κριμα για τον δημοσιογραφο!συνεχεια σκεφτομαι τους γονεις του,τη γυναικα του,τα παιδακια που αφησε ορφανα...ασε..δυστυχως υπαρχει πολυ σαπιλα γυρω μας κ πολυ φοβαμαι για το μελλον των παιδιων μας... :(:unsure:

κατερινακι τρεχεις ε???ο νικολας τι κανει??σε πιδευει?? :P:P

joanaki κ βικακι ευτυχως που ειμαι κ γω εδω κ ισσοροπω λιγο την κατασταση...παρασυρεστε!!! :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

α μαρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λενακι το εκανα αυτο με της φρυγανιες και κατι εγινε σε ευχαριστω με το καλο το μπεμπακι σου...ειδατε τι ειναι?βικουλινι και εγω πολλες ναυτιες εχω και της εχω ολη την ημερα σχεδον ευτηχως εμετο εχω κανει μονο2 φορες και αυτο με το ζορι..δεν τον μπορω τον εμετο καθολουυυυυ.... :S

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΑ!!!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ..ΜΟΤ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ...Ο ΜΙΚΡΟΣ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ...ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ..ΜΕ ΟΛΑ!!!ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΜΩΡΟ ΜΟΝΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΧΑΧΑΧΑ...ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΗΣΩ..4ΜΕΡΕΣ ΤΡΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟ ΚΟΒΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..ΕΙΔΩΜΕΝ!!!ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ?ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ?

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;

ΒΙΚΑΚΗ ΜΟΥ ΕΙΡΘΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ;;ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΕΣ!!! ;););) ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!! ;);):P

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ;;ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ Ε;;ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΞΑΝΑΠΗΓΑΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ;;ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΤΕ ΛΙΓΑΚΙ!! ;)

ΜΑΜΥΣ ΛΟΒ;;ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ;;ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

ΑΝΤΡΙΑΝΑΚΙ;;;;ΠΩΣ ΠΑΤΕ;;ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ;;;ΑΛΟΙΜΟΝΟ Ε;;ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

ΤΟΝΙΑ;;;ΚΑΛΩΣ ΕΙΡΘΑΤΕ!ΛΕΣ ΟΙ ΖΑΛΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;;; :P:P ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ;;;ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΕ!! :kiss:

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΕΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΕ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΟ ΒΕΓΓΟ!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::kiss::kiss:

καλημερα ομορφες μανουλες...

ηρθε τελικα η αγαπη μας γιουπι!!!!!!!!!!

ρε κοριτσια τη ζεστη ειναι αυτη??????δεν παλευετε

εχω να παω λαικη... :silly:

τι νεα εσεις????????

Καλημερα κοριτσάρες κι απο μενα. Σήμερα γεννησε η συνυφάδα και φίλη μου η Ρένα!!!! Στις 5,30 το πρωί έκανε ένα πανέμορφο κοριτσάκι 2100γρ. Λίγο μικρούλα αλλά μόλις είχε μπει στον 9ο η καημένη. Πάντως είναι υγιέστατη και κούκλα. ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΡΕΝΑΚΙ και να την δεις όπως επιθυμείς. Α! και καλό κουράγιο.... :kiss::kiss::kiss:

καλημερααα μανουλιτσες!!!!!τι κανετε????

βικουλινι μου δυστυχως μονο καμια 10ρια μπανακια εχουμε κανει.. :S δουλευει ολη μερα ο αντρας μου,εγω δεν οδηγω κ με τιποτα δεν μπορω να παω μονη μου κ με τα 3... :blink::blink:

εσυ ποτε εχεις ΠΗΤ????κοντευεις???κ γω θυμαμαι τους τελευταιους μηνες σερνομουν...ειχα βαρυνει κιολας κ δυσκολευομουν πολυ... :unsure:

βικακιιιιιι τι κανετε???ηρθε ο νικος???καλως τον δεχτηκατε!!! :):)

geia sas koritsakia!!ti kanete?

bikoulini mou iremise vre koritsaki..skepsou to mwraki sou..min kourazesai polu..

mammys ove kouragio me tis nauties..pine polu nero

bikaki kalws sas irthe o mpampas sas!!

katerinaki mou upomoni...ti na pw..atimi zwi..

lenaki mou pou eisai?sto post mas den mpaineis pia?snif...filakia stin koilitsa!!

flwriana na sas zisei to bebaki tis sunifadas!!ante pare ki esu seira gia to 2o!!

tonaki ante pes mas kanena omorfo neaki..giati oi ypoloipes..pame gia ton allo mina..

antriana den apantises sto xtesino..alla tespa!mono 10 mpanakia?pwpw..alla exeis ki esu auto me to diplwma..opws ki egw!!dikio exeis mwre..kai me 3 louloudia..

filakia se oles!A!

γιουχουυυυυυυ!!!να μαι κ γω!!!! :silly: :silly:

jonaki ναι σωστα δεν απαντησα στο χθεσινο!!! :S ε μα γινεται να μην ξερω απ'αυτα...πως τα απεκτησα τα μικρουλακια με τον κρινο??? :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

τι κανετε βρε??πειτε τιποτα????βικακιιιιι εφτιαξε το φεις??? :dry:

κοριτσάκια τι κάνετε??

τονακι μου ερχομαστε την επομενη παρασκευη αργα το βράδυ και θα μείνουμε μέχρι την Τρίτη 11/8. οπότε σίγουρα θα σας δούμε!!!!

Φλωριάνα να σας ζήσει το μικρούλι, αντε με το καλό και σε σένα ένα δεύτερο (αν το θες βέβαια και όταν το θες)...

Βικάκυ μου καλως τον δέχτηκες και καλά να περάσετε..φαντάζομαι ο Χαράκης...ε???? η καλύτερή του??Καλά που είναι η λαϊκή εκεί κοντά?? δεν πιστεύω να ζαλώνεσαι τα πράγματα σε αυτή την ανηφόρα εκεί???

Βικουλίνιιιιιιι τι θα σε κάνω, και δεν έχω και λεφτά να πάρω το πλοίο και να έρθω να σε μαλώσω, αμαν μια μερα να μπεις και να πεις σημερα δεν έκανα τίποτα!!!!!! Ξεκουράσου λίγο βρε παιδάκι μου...Ελπίζω όταν έρθεις τον άλλο μήνα να μας το πείς να βρεθούμε..

Φανή όλα καλά με τις ναυτίες?? ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑΙ!!!

ΕΙΡΗΝΗ, HELLO...ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΕΔΩ??

ΙΩΑΝΝΑ μου ναι δύσκολοι καιροί για πρίγκηππες....όπως το είπες ακριβώς...

Αντριαννάκι μου μου κάνει τη ζωή ποδήλατο ο Νικόλας....τί να σου πω από που να αρχίσω...πριν λίγο έβγαλε τα μάτια ενός παιχνιδιού και μετά τσίριζε γιατί το χάλασε...(Τώρα μου βάζει κρέμα προδέρμ από τη δική του... :laugh: :laugh: )

Κορίτσια τα νεύρα μου, δεν έρχεται η περίοδος να τελειώνω, την άλλη βδομάδα φεύγουμε για διακοπές ήμαρτον πια.... :angry:

που είστε όλες??

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!ΒΡΕ ΣΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΙΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ?ΕΕΕ???ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ..

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΑ..ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ CLEARBLUE ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΠΙΤΣΙΛΙΕΣ ΑΧΝΕΣ...ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΣΩ...ΧΑΧΑ!!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ?ΒΙΚΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΛΕΝΑΚΙ???ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ Κ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΧΝΑ?

ΜΠΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΕΣΤ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΙ ΕΜΕΝΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ CLEAR BLUE ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΕΔΕΙΧΝΕ (-), ΟΠΟΤΕ....ΤΖΙΦΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ...

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...ΑΝ ΕΙΜΑΙ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ) ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΩ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Κ.Λ.Π.

Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ...ΟΠΟΤΕ....

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

ΖΕΣΤΗ Ε;;;ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ;;;ΜΗΠΩΣ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙΣ;;;ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΕ!!

ΒΙΚΑΚΗ ΑΝΤΡΙΑΝΑΚΙ ΛΕΝΑΚΙ ΤΟΝΙΑ ΤΖΟΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΞΕΧΝΑΩ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ...ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΑ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ... :woohoo: :unsure:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Γεια σας τσουπριτσες μου!!! :)

Τι κανετε;;

Με ψαχνετε;; Εδω ειμαι καλε.Καθε μερα σας διαβαζω και ολο λεω θα γραψω.θα γραψω και ολο κατι γινετε και δεν προλαβαινω στο τελος!

Ορκιζομαι να γραφω πιο συχνα!

Βικακι μου καλος τον δεχτηκατε τον μπαμπακουλι σας! Ν περασετε τελεια!!!!

Βρε Βικουλινι μου! Ηρεμα με τις δουλειες!! Θα βγει ο μπεμπης και θα σε βριζει που τον ταρακουνας τοσο! :P Η μικρη καλα;;

Τονια μου χαιρομαι που περασατε ομορφα! Αλλα και εκει που μενεις ειναι σαν να κανεις διακοπες! Η θαλασσα διπλα ειναι!

Κατερινακι μου εμεις τα ειπαμε και απο το μσν! :kiss::kiss:

Αντριανουλα μου ποναει ακομα η μεση;;; :kiss:

Ιωαννακι μου εδω ειμαι!! :kiss::kiss: Που θα παει θα σε πετυχω στο μσν!

Φιλακια σε οσα κοριτσια δεν ανεφερα! Καλο βραδυ να εχετε!! :kiss::kiss::kiss:

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ..ΕΙΔΑ ΛΙΓΑΚΙ ΡΟΖ ΠΡΙΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ..ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ..ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ...ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ...ΜΕ ΠΗΡΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ..ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟς...ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!!!ΤΕΣΠΑ ΠΑΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙΘ ΜΑς ΕΠΡΗΞΕ

ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ΄....ΛΙΓΑΚΙ ΡΟΖ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ..ΥΠΟ ΝΟΡΜΑΛ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!!!ΑΝΑΜΕΝΩ ....ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...