Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΩΡΩΝ 2008......VOL.2!!!!!!!

Recommended Posts

βικυυυυ οντως λυσσαξαμε χτες!! :laugh: :laugh:

περασαμε πολυ ωραια ομως!!το καταευχαριστηθηκα!!!για την κατερινα δεν ξερω....την επρηξα!!! :P:P:P

ποιο ραντεβου βρε κοριτσια???εχουμε κλεισει ραντεβου?? :blink::lol:

δεν εγγυωμαι τιποτααα!!αλλα ναιξεχασα...δεν πιανει πια αυτο!!χαχαχα!! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ωχ καταλαβα πηρε φωτια το msn..

κοριτσια ο χαρης κοιμηθηκε :woohoo: :woohoo: αφου μαλωσε πρωτα με το πατερα του :blink::blink: ετσι ειπα να κοιμηθω κ εγω κ πανω που με ειχε παρει ο γλυκος κ αρχιζαωε κ τρεχανε κ τα σαλακια τσουπ πλακωνετε η απο κατω μου με ενα αλλον επειδη εριχνε νερα στο μπαλκονι κ τον εβρεξε :P:P ε τσαντηστικα σηκώθηκα χτυπησα κ ενα παγωτακι κ εκατσα...αχ τι ττραβαωω η δολια μανα :laugh: :laugh:

xaxa!!ti kanet koritsakia?egw simera afou xtes pethana stis douleies ekana liga pragmata..apla mageirepsa..kai kati psilodoulitses!epsaxna kai gia douleia sto internet..kati vrika tha deiksei!!kserei kamia tipota gia kuthno?

flwriana na eiste panta xaroumenoi ki eutuxismenoi..na zisete!!

katerinaki kala ekanes kai lussakses xtes me tin antriana..etsi etsi..pws ta pernas genikotera?

bikaki..tsakise allo ena pagwtaki kai gia mas..

antriana asta..na dw pote tha parw ki egw diplwma..i teleutai twn moikanwn exw meinei..oles oi files mou pirane..me ta lewforeia ta exw piksei..drama

bikoulini krima gia to taksidaki sas!!snif...

stamy pou gurnas?ontws xathikes..

filia stis upoloipes!!

καλησπεραααα!!!!

joanaki μην ακους τη βικυ για το βραδυ!!μηηηηηηη μπειιιιις,γιατι μετα δεν ξαναβγαινεις!! :laugh: :laugh:

θα νιωσεις τα βλεφαρα σου να βαραινουν,θα κατουρηθεις απ'τα γελια,θα πονεσουν οι ακρες των δαχτυλων σου,θα κατουριεσαι κ δεν θαμπορεις να σηκωθεις,θα διψας κ μονο στα ορια της αφυδατωσης θ'αποφασισεις να σηκωθεις να πιεις νερο!!!! :laugh: :laugh:

κ οοοολα αυτα γιατι πολυ απλα θα ΠΕΡΝΑΣ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΕΣ!!!!

:silly: :silly: :silly: :silly: :woohoo: :woohoo:

ναι ειμαστε νυχτοπουλια :laugh: :laugh: :laugh: ωραια τα περιεγραψες αντριαννα μπραβο πως το επαθες??? :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Χριστέ μου τί ντελίριο....

Σχεδόν όλες οι καλύτερές μου φίλες από το mammy on-line ταυτόχρονα....

ΓΙΟΥΧΟΥ!!!

Εχω ήδη μπεί.....ενημερωτικά και σας περιμένω....

Φύγαμε; Joannaki κόπιασε...αλλα σε προειδοποιώ λίγα σου είπε η Αντριάννα...δεν σου είπε για το κατούρημα...αν δεν βάλεις πάνα να μη με λένε Κατερίνα...Άσε τα έχω παίξει δυο νύχτες τώρα...

Κορίτσια περιμένω...

ναι βρε βικυ την αληθεια ειπα!!!αφου περναμε πολυ ωραια!!!

joanaki μηπως εχεις μσν???μπαινουμε ολες μαζι κ ακρη δεν βγαζουμε!!χαχαχα!!! :laugh: :laugh:

κατα τις 11 αρχιζουμε τις τρελες!!!το μσν του μεσονυχτιου!!χαχα!! :woohoo: :woohoo:

μακαρι να μπεις να τα λεμε!!δεν θα το μετανιωσεις πιστεψε με!! :)

παω να πιω ενα καφε στη στη συμπεθερα απο κατω να συναντηθει κ το ζευγαρι τα λεμε το βραδυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....σαν απειλη ακουγετε :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

halloooooooooooooo!!!!!!!!!!!

πριν λιγο ανεβηκαμε κ απο κατω του λεω του νικου εγω καθομαι στον υπολογιστη :laugh: :laugh: εχω ραντεβου :laugh: :laugh:

βεβαια μεχρι να ετοιμασω το χαρη εκατσε κ μουρμουραγα κ σηκωθηκε εχω πειθω τελικα εεε??

που εισαστε :dry::dry:

Καλημέρα μανουλίτσες!!!!! :)

Είστε καλά???? Θα φύγουμε για Σαβ/κο στην Ερέτρια, εδώ και 3 μέρες έχω στείλει τα παιδιά εκεί με τους γονείς μου, υποτίθεται για μπάνια αλλά ο καιρός χάλασε. :(

bikxar έγραψε:

καλημερα mirlitsa ναι τι χαλια καιρος ειναι αυτος ελπιζω τω το σ/κ να ναι καλυτερα!!!!!!!!

Μάλλον θα είναι, από το λίγο που είδα!!! ;)

Κάνει και κρύο βρε παιδί μου.... :dry:

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΩ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟΥΛΗ ΜΟΥ.. ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΑΣ!!! ΑΧ ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ. ΤΙ ΓΛΥΚΙΑ ΑΓΩΝΙΑ... ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΝΥΦΙΚΟ :cheer::cheer: . ΑΧ ΤΙ ΘΥΜΙΘΗΚΑ ΤΩΡΑ... ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ. :kiss::kiss::kiss::kiss: .

ΚΑΛΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ STICKER ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΠΑΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ;;;

καλημερααααα!!

αχ!κοριτσια δεν μπορω!το κεφαλι μου ειναι βαρυ λες κ εχει πεσει κοτρονα!στις 6:30 κοιμηθηκα!!να φανταστειτε με πηρε τηλο σπυρος το πρωι 3 φορες κ ουτε που το ακουσα!! :blink::huh:

οταν τελικα το σηκωσα μου λεει:<<ουτε σε οικοδομη να δουλευες!!>>χαχαχα!! :lol::lol:

του ειπα οτι το διαμυσαμε στις 5 κ μου λεει:<<ωχ καταλαβα,παλι εμεις θ πληρωσουμε την αυπνια σου!μην τολμησεις κ χεις νευρα!!>>χαχαχ!! :laugh: :laugh:

μιρλιτσα μου μην αγχωνεσαι βρε!!θα φτιαξει ο καιρος που θα παει!!καλα να περασετε στην ερετρια!! :)

φλωριανα μου χρονια σας πολλα κ ευτυχισμενα!! :):)

βικυυυυ καθυστερησε λιγο το τηλ που λεγαμε!δεν εχω κανει τιποτα εδω μεσα!κ τωρα πρεπει να βγαλω λιγο τον σκυλο απ'τη βεραντα,να ξεσκασει λιγο τρομαρα του!να τα κανει κιολας!γιατι αμα δω κακακια στη βεραντα εμφραγμα θα παθω! :P :woohoo: :woohoo:

αυτα!!θα ξαναμπω πιο μετααα!!πολυ πιο μετα!!δεν προλαβαινωωωωω!! :woohoo:

ΜΑΝΟΥΛΑ 3 ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ????ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ!!!!!!!!

ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΗΘΕΛΑ!!!!!!!!!

ΜΙΡΛΙΤΣΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΧΑΘΗΚΑΜΕ!!!ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ???Ο ΝΙΚΟΛΑΣ???ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!

ΒΙΚΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ???Ο ΧΑΡΟΥΛΗΣ???

JOANAKI ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ???ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΛΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΖΩΗΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!

ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΚΑΛΕ ΤΙ ΩΡΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ????ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΔΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΜΑΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 01.00 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!!!ΤΑ ΛΕΜΕ!!

geia sas!!stamy mou ti kaneis?ela..min to argeis gia to 2o giati otan to theleis den erxetai..den vlepeis emena?kala min fantasteis oti kanoume treles prospatheies apla kanoume eleuthera..mexri ekei..

min nomizeis ama einai 2 paizoune kai mazi..einai kalutera..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Είδατε που σας λέω ότι έχω χαζέψει; Ότι θέλω καταλαβαίνω!😅 Σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άντρες γιατροί που είναι άξιοι και τιμούν την επιστήμη τους (και όχι την τσέπη τους), αλλά λόγω άνεσης θα προτιμήσω γυναίκα. Θα ένιωθα πολύ καλύτερα σε πολλά στάδια αν είχα μια γυναίκα απέναντι μου...
    • Τι λες τώρααα...😨 Πολύ χαίρομαι που το ζουζουνάκι τα κατάφερε και η κοπέλα είναι τόσο ψύχραιμη...  😍 Δίκιο έχεις για την τσάντα μαιευτηρίου.... και πλυντήριο τα πρώτα ρουχαλάκια και σεντονάκια πρέπει!
    • Να σαι καλά που το μοιράστηκες μαζί μας.. Ντρεπόμουν να ρωτήσω, αλλά με έτρωγε. Σε βλέπω πολύ κουλ κι αυτό χαλαρώνει κι εμένα. Λογικά με την επισκληρίδειο δεν πρέπει να καταλαβαίνεις και πολλά... αλλά όπως λέει και η @Θέτις Κ.η αποκατάσταση πρέπει να είναι λίγο δύσκολη... στο πώς θα κάτσεις, αν θα τσούζει κτλ. Είχες πάρει μαζί στο μαιευτήριο αυτά τα ειδικά καθαριστικά για μετά για την τουαλέτα;
    • Εγώ στην αυχενικη ρώταγα πριν καν δει το οτιδήποτε αν υπάρχει. Της είχα πει ότι είμαι αγχωμενη γιατί έχω χάσει 4 κυήσεις  αλλά και λόγω ηλικίας καθ η γυναίκα ήταν πολύ κατατοπιστικη και μου τα εξηγούσε όλα.   
    • Κορίτσια νομίζω έχουμε μπει για τα καλά στη ζώνη των γεννήσεων 😱😱😱 Δε θέλω να αχγώσω καμία αλλά έχουμε και στο πορτογαλικό γκρουπ το πρώτο μωράκι!! Γεννήθηκε πρόωρα σήμερα με κ.τ. στις 32 εβδ ! Η κοπέλα χθες ένιωθε πόνους και πίεση χαμηλά όλη τη μέρα και κάπου το μεσημέρι έσπασαν τα νερά ξαφνικά! πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο και της έκαναν την πρώτη ένεση κορτιζόνης για να ωριμάσουν οι πνεύμονες του μωρού, καθώς και έχγυση φαρμάκου ώστε το σώμα της να συνεχίσει να παράγει αμνιακό υγρό για να παραμείνει το μωρό όσο πιο πολύ μπορεί μέσα στη μήτρα. Δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό, νόμιζα ότι μόλις σπάσουν τα νερά η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά, αλλά να που της είπαν ότι μπορεί και μέχρι τις 34 εβδ να κάτσει το μωρό μέσα 🤯 υπό παρακολο΄ύθηση στο νοσοκομείο πάντα. Τελικά ενώ ήταν τώρα αργά το μεσημέρι να κάνει τη 2η δόση της κορτιζόνης το μωρό αποφάσισε να έρθει 🙏 Ευτυχώς είναι όλα καλά, το μωράκι φυσικά μπήκε στη ΜΕΝΝ αλλά είναι καλά, μικρούλης μεν, 1600 και 41 εκ, αλλά η κοπέλα φαίνεται φουλ ψυχραιμη και ήρεμη γενικά απ τα λεγόμενά της.  Νομίζω ότι τώρα το σκ θα σοβαρευτώ να φτιάξω επιτέλους τη βαλίτσα του μαιευτηρίου μετά από τα γεγονότα της εβδομάδας 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...